• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Faktor 4 Br.3

Started by Duh_koji_hoda, 14-11-2006, 20:59:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duh_koji_hoda

Od danas u mojim rukama (hvala Milane:)))), a verovatno od sutra na vasim trafikama...

milan

Mislim da ce kasniti jedan-dva dana... Da budem iskren, nisu krivi distributeri, vec je bila guzva u stampariji. Ali, sve je odstampano, spakovano i sada je samo pitanje koliko distributeru treba da to raspodeli po kioscima i ostalim prodavnim objektima.

DušMan

Kad ce u Darkwood stripovi?
Vidim da imaju samo F4 1 i 2. A gde je Magija?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

milan

Pre neki dan sam bio tamo - kaze onaj covek da ima Magije koliko hoces! Sto ce reci da u Darkwood-u ide kilavo. Hvala bogu te su nam kiosci udarna prodajna mesta, inace se ne bih najeo leba od ovog posla.

Jake Chambers

Quote from: "Duh_koji_hoda"Od danas u mojim rukama (hvala Milane:)))), a verovatno od sutra na vasim trafikama...

E breeee nije feeeer!!! Ja sam hteo da ga imam prvi!!!!  :cry:

E, sviđa mi se ova pomama za F4 :D :D :D
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Death Wish

danas ja u Alan Fordu, kad ulaze tri klinca i uzbudjeno pitaju
"Jel stigao novi Faktor 4?"

ja rek'o (posto je tu bila supruga na zameni)
"Nije, brate, tek u petak."

Oni se smorili i tuzni izasli uz komentar "Ali, danas je 15-ti."

pomama je extra... :!:
Pol Kerzi ne oprasta!

Loengrin

Danas:
-Izvin'te da li imate novi Faktor 4?
-Nemam 4 imam samo dvojku!
-Kwak?!
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Jake Chambers

Pročitao.
Moram reći da mi je malo slabiji od prošlog broja, ali je tekstualno gledano najbolji do sada. Jedva čekam pičvajz u sledećem!!!  :!:  :!:  :!:

Nikol@

18. i nema ga na trafikama! Milane plasim se za Vas...

Jake Chambers

Quote from: "Nikol@"18. i nema ga na trafikama! Milane plasim se za Vas...

Kako nema??? Juče je bio u celom gradu...

Death Wish

ima po beogradu od cetvrtka....

strip se odlicno razvija i ocekujem loodilo u narednih par brojeva...

Mek Nilova karakterizacija je najbolji momenat ove epizode, kao i uvodjenje lika generalnog sekretara UN-a

osnovna mana je i dalje crtez Colakov, koji je na nekim mestima skandalozno jeftin...
meni licno najvise smeta sto je cela epizoda prakticno u krupnjacima, kao u ranim radovima Tonija Skota...  :wink:
zelim da vidim kako Omar zamahuje tom sekirom, a ne detalj sekire i njegovog lica, zelim da vidim vojnike UN-a u akciji, a ne samo odsjaje sa njihovih slemova...
takodje, lice Gamena je negde buckasto,negde ispijeno...

medjutim, stivo je veoma zanimljivo i zabavno i pored pomenutih mana, i kao i posle svake epizode dolazim u iskusenje da molim Milana da mi posalje scenario za nastavak jer jedva cekam novi broj!

poslednja recenica je potpuno fanovska i moram je (sorry svima) napisati:
"Gde je GENERACIJA TESLA kada ti zaista treba?"
nastavice se...
jea
Pol Kerzi ne oprasta!

marlowe

Svidja mi se kako se stvar razvija i vidi se da je cela prica osmisljena do detalja. Slozio bih se da je ovde previse krupnih planova - dobro, vidim da je to namerno, ali ja ne uzivam toliko u "talking heads". Takodje, vise bih voleo da je malo iscrtanije - jeste, radi se za kolor, i on je dobar, ali kao da se ostavlja suvise praznina za kolor i onda mi i ti kolor efekti deluju prenaglaseno.
Eto, da ne ispadne da samo hvalimo. No, dobar vetar i samo napred. Popricao sam danas malo sa trafikantkinjom, to je neka novosadska mreza Press, i kaze da tek od nedavno dobijaju oba serijala, ali da "ide dobro".
:!:
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Jake Chambers

A čujte ovo.
Na poslu u francuskoj redakciji imam dve koleginice koje imaju blizance. Jedna od njih ima dvoje dece od po nekih osam devet godina, dečak i devojčica i ja sam im otprilike već dve godine nabavljač svega i svačega kad je u pitanju muzika i film. No...
Sinoć sam došao na posao i druga koleginica me zeza kako sam čitao strip ili tako nešto, na šta ova kaže kako njena deca totalno obožavaju F4 i kako se u školi igraju ono po ulogama ko je ko i kako im ona kupuje strip... a onda, pošto sam mislio da još nije izašao broj na kioscima dam njoj moj primerak da ponese deci i kasnije mi je javila kako su oduševljeni... kul totalno, deca se u školi igraju faktora 4!!!!!  :!:  :!:  :!: