• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

HEROES

Started by milan, 27-11-2006, 11:30:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ugly MF

Hehe..kako je Hiro poodmakao u proslost,moz se desi da je svima tata! :lol:
S obzirom u kakavo je drustvo upao,svasta od njega moze da ispadne...a vidimo da i Kenzo ima moc!Super!

Ugly MF

Jel primetio neko scene sa psom kolko su genijalne!
I kad gleda Tv i kad laje u vazduh?!?!

lilit

Quote from: "SVAROG"Jel primetio neko scene sa psom kolko su genijalne!
I kad gleda Tv i kad laje u vazduh?!?!
ma ne gleda u vazduh nego u onog malog leteceg ficfirica...hehe.
ali, da, pas (ono se zove psom??? :shock: ) je show. :)

nego, gde je ovaj nas hiro nakamura?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Death Wish

a sta mislite ko je ubica s kapuljacom???

ja mislim da je to Piter! ali drugi Piter! tj. bilo mi je extra kada Nejtan uobrazi da je video Pitera sa izgorelom facom, pa mi je malo bezveze da je on to samo uobrazio... a da to nije zaista ovaj koji je postao nevidljiv. (uostalom ko drugi moze da bude i nevidljiv pa da napadne mamu Petreli i da leti, kada ubije Hirovog tatu)

bila bi fora da se ovaj posle eksplozije podelio u dva Pitera - dobrog i zlog! :!:
Pol Kerzi ne oprasta!

Ugly MF

Mani me od dva Pitera,
i ovaj jedan si je glup i smotan,ja dvojicu ne bi preziveo! :!:

lilit

Quote from: "SVAROG"Mani me od dva Pitera,
i ovaj jedan si je glup i smotan,ja dvojicu ne bi preziveo! :!:
hm, i meni se ucinilo da je piter sredio hirovog oca (nadam se da i on nema mogucnost regeneracije, a takodje se nadam da on nije i piterov tata :wink:).

javlja mi se da cu prestati da gledam seriju ako pitera podele na dva dela.
no, ako ipak dodje do toga - "dobar i los" piter, a obojica budu stalno bez gornjeg dela odece, mozda se i predomislim.
:D

Ugly MF

Goli muski,bljak...

Ja bi i dalje gledao seriju i da skidaju i da ne skidaju zenske :D

Ugly MF

Dobra ova,klasika,cak ima i malo akcije....

E,pozelim neki put da je sve kao Alias....tamo je bre makljaze bilo na pretek...po 3,4 za jednu epizodu...A ovo bi kao trebalo da su Heroji.....pa dosta su bili jadni glupi i smotani ...taman nauce nesto,oni ih ili razbole ili ubace nove koji pojma nemaju, misliiiiiim,bre....

Ako je i od amerikanaca ,mnogo je....

Samo se setim kad gledam ove serije razvlakuse onog filma
Van Helsing....bio mi stigo na 2 cd-a...odgledali i supruga i ja 1 cd,
i ono dok smo menjali gledamo se,aman sta vise ima da se prikaze...? :!:  :D Tolko akcije je bilo na pola filma,da smo se ono zasitili...i ono,super do te mere da zadnji fajt zamalo da ostavimo za drugi put...

Mislim,ajd da nisu Heroji,nego ...
Ima da se iznerviram i samo da gledam Dzeki Cena posle ovih serija....i Brus Lija i Ramba....

...j...i davezi.....

lilit

najblaze receno je da su davezi.
potpuno sam se smorila gledajuci epizodu 3. oni latinoamerikanci garant stvarno glume u nekoj "meksickoj seriji".
piter = bljaksssssssss.
a tek ljubavna "leteca" scena. to je tek bljaks. ne znam kad ce ljudi shvatiti da je to radilo samo u Supermenu 1 i nikad vise.
srecom je tu hiro, pa se malo i nasmejem. hahaha...prava humoristicka serija, a ja ozbiljno razmisljam da prestanem da gubim vreme na gledanje te ljige.

edit: i jos da dodam da sam zestoko uvredjena sto ONAKVU seriju kakva je Firefly ukinuse, a ovu ljigu pustaju i dalje. :lol:

BladeRunner

lilit_depp

Quotenajblaze receno je da su davezi.
potpuno sam se smorila gledajuci epizodu 3. oni latinoamerikanci garant stvarno glume u nekoj "meksickoj seriji".
piter = bljaksssssssss.
a tek ljubavna "leteca" scena. to je tek bljaks. ne znam kad ce ljudi shvatiti da je to radilo samo u Supermenu 1 i nikad vise.
srecom je tu hiro, pa se malo i nasmejem. hahaha...prava humoristicka serija, a ja ozbiljno razmisljam da prestanem da gubim vreme na gledanje te ljige.

Ja to nikad neću saznati, jer sam ovu latino bljuzgu od Heroes prestao da gledam nakon petnaest minuta prve epizode druge sezone. I još nešto: ovi dječarci odavde pored Heroes hajpuju Prison Break, a napadaju nam genijalan kraj predragog nam LOST-a! Ajde da zbijemo redove! 4 8 15 16 23 42! :lol:
All those moments will be lost in time like tears in rain.

lilit

moram priznati da ne znam dal cu ziva docekati februar :lol:, posebno nakon citanja teksta koji mi je juce poslao Hiro Nakamura.

After nearly a week of preparation, including substantial carpentry and set building, court is now formally in session at the Laniakea YWCA. Much of the building has effectively been taken over by the "LOST" production crew, with classes canceled today and tomorrow and "QUIET!" signs posted throughout. The cameras are clearly rolling for an intense scene, one no doubt tied to Friday's media circus at the Hawaii State Capitol building. A scene that involves Kate (Evangeline Lilly)... and Jack (Matthew Fox).

Yes, Jack the Crying Doctor was spotted in the neighborhood, and I was actually able to watch him film a brief scene on Friday a few yards below the spot where Kate arrived to much ado a few hours before.

Down in the underground parking lot for the capitol building, near the guard booth and lower entrance off Miller St., a clean-shaven, leather-jacket wearing Jack has a brief conversation with the striking, poised Kate we saw at the end of Season 3. Jack steps away from an older, brown pickup truck, not unlike the one Locke drove in one of his flashbacks, to talk to Kate. There's some awkwardness, but there are also some smiles. Eventually, Jack helps Kate get into a yellow taxi cab, and watches as it drives away.

Does this basement parking lot scene come before or after her chaotic courtroom arrival, or even in the same year? What did Jack and Kate say before parting? I guess we'll have to wait until next year to find out.

Ugly MF

Pa po daveznosti Lost ubedljivo vodi,pa Heroes,pa Prison Break,koji me samo nervira jer su scenariscti sadisti i nista vise...ili pederi,pobise sve dobre ribe ....a ruzne babe puste da odsetaju nekaznjene ,ma madafakrsi...

Mislim,lost sam objasnjavo,al ajd,recimo ,nacickas seriju sa milion likova(mnogo babe ,dete kilavo)
Nemas nijednog noseceg lika,i sve ih imas kao zastupljene equali...

..ma serem im se i u jednakost i polova i rasa i sva ostala ljudska prava,eto ja sam necovek i svi mogu da mi ...ono dole...

I sta !
Ocu da gledam jednu belu ribu kako im svima faka nane(ALIAS)
ili jednog crnju(BLADE)..zabole me,al nek je dobro....a sta ovo...
ajd neka je i to,al daj vise i daj dinamiku...

Mislim ,zamisli sad neko je fan one Ali Larter...i oce gleda seriju zbog nje....i sta sad,,,ne vidi je 2 epizode a onda se pojavi kako nesto patetike sa sinom i scena kako joj trebaju moci,i opet ce da bude zla.....E,J...i Ga sa velikim slovima!
I sta sad,sad je ona kao nesto tu revolucionarno odradela,ma jes zabole ga,epizoda od 5 recenice.

LJUDI<pogledajte Dinastiju kako se prave serije,majku vam,
pa u svakoj epizodi svako je imao 10 puta vise izgovorenih recenica i minutaze!

Ja licno sam fan John Locka i Sawyera i HUrleya,,,svi ostali mogu da ...bas me briga....
a onda gledam u jednoj epizodi Lock Ustaje iz rupe,
u sledecoj se pojavi,saaaaav mistican u pizdu materinu,neobjasnjivo
ubije jednu osobu i ode!EEEEEEEEEJ, i ja sad treba da nesto overavam? :P
Sa ovaj moj IQ,nema sanse!

Jedino sto me tesi je sto Hira Hakamure ima podosta i vredi da se gleda...bez njega,cak bi poceo i za Sajlera da navijam,s obzirom da jadnik nista nije kriv,nego su ga roditelji i drustvo takvim napravili,jadan on,jelde!?
Makar Sajler daje neku akciju i boli ga k...c,
dok se femko Petreli 3 epizodu cudi kako moze ovo ,a uradio je vec u 2 prethodne isto,e MUUUUDA su mi otekla od toga!
3 epizode,u redu,radim to i to,au kurac,super ,sta je tu je,cepam ,jebati femkanje....

Mislim...nema niceg novog sto nismo videli,SVE JEDNO TE ISTO!!!
Patetika i poneka nova moc...i nista!Ajde sta su oni latinosi uradili!?!?ISTO sto i u prethodnu epizodu!!Pa el cu u svaku da gledam jedno te isto!?!?!?

Znas sta me tu razmazilo...
Napr,ALIEN serijal...
U prvom jaja,facehugger,pa chestburster,pa Monstrum!
..pazi ti komplexnost samo!
ALIENS...sve to puta vise pa i Matica!QUEEN!YEEEEE!!!NOVO!APGREJD!

ALIEN3 ....jedan,ali seta se ko pas!Odma je nov!Drugaciji!Do jaja!!NOVO!(bez apgrejda)

ALIEN:RESSURECTION...ima ga ona smrad kombinacija coveka i aliena...i ajd Ripli je izmutirana,,,APGREJD!NOVO!(..bez YEEE!)

ALIEN vs PREDATOR...eto makljaze,i ajd na kraju filma izlazi mali
Predalien!NOVO! APGREJD! YEEEEEEEEEEEE!!!

ALIEN vs PREDATOR:REQUIEM...bice masa novih cudovista,radnji,akcije ,oruzja,svega!

E,ko razume,o cemu pricam,super,ko ne razume,nek uziva u mutiranim spanskim sapunicama u koje su ubaceni  ljudi sa nekim mocima i cike sa mnogo para koje hoce da ih seckaju!ALAL im !

lilit

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PTY

Quote from: "BladeRunner"I još nešto: ovi dječarci odavde pored Heroes hajpuju Prison Break, a napadaju nam genijalan kraj predragog nam LOST-a! Ajde da zbijemo redove! 4 8 15 16 23 42! :lol:

Blejde, BRE!!!!

(a taman htela da te zaprosim zbog formalne logike i takotoga...  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: )

BladeRunner

libeat
QuoteBlejde, BRE!!!!

(a taman htela da te zaprosim zbog formalne logike i takotoga...)

Kriv sam. Bio je to trenutak slabosti. Inače, druga sezona LOST-a je dno, a prva polovina treće sezone je u najbolju ruku diskutabilna. Ali, šta da kažem, kraj mi se zaista dopao. Možda zbog Scentless Aprentice? Pozdrav.

P.S. Formalna logika - maj sikret vepon...
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Ugly MF

Gledo 4 epizodu Heroesa :(  :(  :(

Ima nekih zanimljivih stvari,ajd uredu,jeftina epizoda,kladim se da je kostala honorare  i traku,i sendvice.....poneki sok toliko...

ali nema nigde Hira Nakamure :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

nek ide sve u PM....odo da se napijem...

i da gledam Smallvilleta.. :lol:
moju jedinu utehu i spas od ovakvih promasenih trenutaka

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

lilit

odgledala 02x07 i moram reci da se ipak malo popravljaju.
cak i epizoda 6 nije bila tako losa, kao recimo prve 4.
meni je, naravno, i dalje cool prica koja se vodi oko PP, smanjili su malo one latinoamerikance, a uvodjenje novog, al zanimljivog, lika je proslo i vise nego OK.
takodje, Benet je pokazao kako zna da bude tough, a smorila me prica sa HN u proslosti, al em je zavrsena, em ima svoju svrhu. :lol:

Ugly MF

Mi se svidja ovo kako tece,
Ali mi opet onaj Petreli Allmighty ide na ....nervni zavrsetak!

Jebaga tolko da bude smotan ,izgubi zensku odma..ma idi bre..

lilit

02x08 THE BEST EPISODE EVER!!!!
ma nema je bolje ni u prvoj sezoni!!!!!!

no, bicu dobra pa cu vas postedeti spojlera.  :wink:

Ugly MF

Odma sam sad stavio da se skida!
..totalno zaboravio...ko ce sve da se seti  :!:

Smallvile,
Stargate Atlantis,
Dexter,
Ugly Betty,
Heroes..

pa neke starije...
Farscape...

ma idi begaj!

Ugly MF

AAAH!
Kakavo olaksanje,takezo kensei !!!!

Super epizodica,ali opet nema Hira Nakamure!AAAAA
Briga me za spojlovanje,ako vec se mucim da skidasm i placam mesecni ADSL ovoliko ,hocu za moje pare da vidim ono sto zelim!!!
8)  :lol:

lilit

Quote from: "SVAROG"AAAH!
Kakavo olaksanje,takezo kensei !!!!

Super epizodica,ali opet nema Hira Nakamure!AAAAA
Briga me za spojlovanje,ako vec se mucim da skidasm i placam mesecni ADSL ovoliko ,hocu za moje pare da vidim ono sto zelim!!!
8)  :lol:
ma ajde bre, malo da se odmorimo od Hira Nakamure i njegovog zaljubljivanja. cak je i meni, inace sklonoj spanskim serijama  :cry:  :lol: , onog ljubavisanja na vrh glave!
ali, ali...jesi li video kako Adam & PP izlecise Nejtana? Cool! A Bobova faca me extra nervira.

nego, rekoh li ja tebi jos davnog 3. maja da moc od Haicanina ne moze da se preuzme i da je on i polje u cijem delokrugu nista ne radi? :wink: vide li ti u 02x08 kako PP nista ne moze da uradi kad je H blizu?
mislim, ne kazem da sam 100% u pravu, al tako mi je izgledalo. :lol:

Ugly MF

,da sad Hiro prvo treba da tuguje za tatkom,pa da se sveti!
Poslednji kauboj je Hiro,vidim ja!
Znaci ,jes bre,haicanin sprecava delovanje moci...
mozda je u njemu lek za virus!
ili mora neko u proslost po Ashanti pre nego li je umrla devojcica....
...ako je uopste umrla,mozda je samo odvedena u buducnost,hah!

E,nateraces me da pregledam sve epizode i pronadjem onu u buducnosti kad Parkmen i Haicanin rade zajedno...
Kad je Sajler precednik...i kako je ova Mala sadistkinja mogla da opali iz ruke i gadja Adama kad je ovaj bio tu pored nje!?

i ako moze da spreci nekog da kontrolise moci,onda mora da se fokusira...ne verujem u auru koja po difoltu neutralise moci.
Daklem,jednog dana ce i Piter da ia istu moc! :!:
...valjda ce tad da bude ozbiljan mamojeb,a ne sezonu i po kreten...

DušMan

"Heroes'' at a crossroads

By Charlie McCollum
Monday, November 12th, 2007 at 12:03 pm in TV, Charlie McCollum, General.

It's not often that the creator of a top television series admits that his or her show has had some problems and a serious disconnect with its audience. More often, there's tunnel vision at play and when confronted with criticisms of the series, the writer involved gets downright testy and certainly defensive.

So, I supposed it's a bit refreshing to hear Tim Kring — the creator and executive producer of "Heroes'' — confess in Entertainment Weekly to the show's serious flaws in its second season. Basically, it's an apology to the fans for losing sight of what made "Heroes'' such fun in its first year and failing to bring any "adrenaline" to this season's first episodes. (It hasn't helped that Kring lost some key writers from season 1 with, for example, Bryan Fuller launching his own "Pushing Daisies'' and Jeph Loeb seemingly writing more comic books than "Heroes'' scripts.)

Which leads us to tonight's episode, "Four Months Ago,'' which is a kind of reboot of season 2 — although I doubt it was intended to be. The hour finally jumps back to what happened immediately after the Big Bang over Manhattan that ended season 1 and how the characters came to be where they were at when season 2 started.

While it's hardly a perfect episode, "Four Months Ago'' is a major improvement over what has been happening on "Heroes'' since September. The series has been a murky, ill-conceived mess of jumbled storylines including a couple (Hiro goes to feudal Japan) that really irritated fans. (The high school romance subplot with Claire the Cheerleader was pretty lame too.) As a result, the show has shed viewers every week, dropping below 10 million last Monday.

"Four Months Ago'' is the first of four episodes that will wrap up the "Generations'' storyline that drove the first half of the season so, maybe, Kring and company can amp up the energy and end the first half with a bang on Dec. 3.

Everyone involved should hope so because the chances are good the Dec. 3 hour will the last anyone sees of "Heroes'' for some time because of the writers' strike. Best to leave your audience remembering good times, rather than the lackluster times so far this season.

DušMan

Quote from: "SVAROG",da sad Hiro prvo treba da tuguje za tatkom,pa da se sveti!
Da sam na njegovom mestu ja bih se vratio u proslost, izvukao caleta zivog, i doveo ga u buducnost da bude na sigurnom, taman u trenutku kad uhvate Adama ili tog ko je ubica. Cale siguran, Adam sredjen, svi srecni (osim Hira koji mora da masturbira).

Nego... A sta ako se sad napravi team up negativaca? Adam, Sylor (kad vrati moci), Piter (koji jos, jadan, ne konta na cijoj je strani), i jos neko od regularnih koji bi izdao gud gajs.

Ugly MF

Sto Adam negativac?meni deluju Onaj Ben i ona manicna cerka kao negativci, a Adam sasvim ok lik :shock:

lilit

I meni se Adam svidja, a nadam se da ce Sajler najhitnije moguce pronaci nacin kako da prigrabi moci latinoamerickih sestre & brata.  :x

DušMan

Pa, valjda ce uspeti u tome do 11. epizode, koja ce biti finalna za drugu sezonu, sva je prilika. Samo da sto pre sklone Meksikanere, bas mi idu na zivac.

Adam, gud gaj? Ljudi, on hoce da ubije Hiro/a!!! Doci ce do obracuna medju njima, to je sigurno. Adam mi je antipatican od kad se pojavio.
A Soresh me razocarao sto je izdrukao Beneta. Bio mi je kul lik do sad.

Ugly MF

11.Epizoda!?Nije nego 23.
Svejedno,izem ti produkciju ,sviranje.....mislim,sve jedno te isto i na kraju nista....

Mislim ,da sam iskvaren gledanjem raznoraznih 2D i 3D fajtova i rokanja i efekata u svom zivotu ,pa sad od ovoga ocekujem previse....pa dobro,ajd oni imaju vise para od mene i mora da su oni u pravu...

E,majke mi ,uzecu da gledam mocne Rendzere :D
...
dobro necu ali u tim serijama sve jedno te isto,sve to ...stoje,sede ,pricaju i jeftina produkcija...i poneki efekat....
Tupe ga kao u Smallville,al tamo ti je makar svaka epizoda za sebe......dobro ima povezanih subplotova,ali hej,imas nesto sto pocne i zavrsi se....

Gledam istovremeno i Dextera,
i ono je serija izmisljena za ovu,sto se tice razvitka likova i radnje.
Gledam ,zakljucujem da je ta Serija(Dexter) koliko god sezona da naprave,odradjena bas kao celina,jedna radnja,prati jedan krug razvitka jedne licnosti.Mozes ti mozda da produzis razvodnjis,ali
eventualno se zna de treba da bude kraj....i nema bezveznih stvari,maaaaa,kao jedan film ,..veliki i dugacak,ajd...

Ali ovde bre preeeeeevise likova,i nakraju opet mucak od salate...neslanooo.
ista serija ko ona 4400....ma,malo drugacije dobili moci i drugi likovi.....
I nervira me taj naslov Heroesi!!!
Sta to Heroji.....zabole me za heroje..
Hocu HEROJA!
Radi se o tome da kad sam mali klinja i uzivim se u radnju hocu bre ono klasicno poistovecenje sa likom,herojem,uzivljavanje u ulogu,pa kad gomila cigancica i ja izadjemo iz bioskopa posle gledanja Brus Lija,tucemo se do kuce vicuci UUUUAAAAAAA!!!

Dok citam Betmena da pozelim puno para i masku ,dok citam,gledam Supermena,hocu da letim i da mi niko nista ne moze...

I hocu da kad nesto uzmem znam da sam ga zbog toga uzo!
A ovo!?
Sta ovo...sta kao ja da odaberem pa da imam favorita!?
Jes boli ga,komunjare ...
Namestili mi seriju de su svi kobajagi od iste vaznosti i equal powers,i napravili ih na mediokritete....jadnike i socijala pacenike....ma daaaaaaj,i ko ima para odma je zloca,midas sto pravi zlato i zevsova naslednica su negativci....turim ih....

Sad kad sam mator i drtav,zelja mi je da se recimo poistovetim sa Hirovom moci.Da lutam kroz vreme i prostor i samo da posmatram i smejem se,,,eto,
i sta sad....epizoda bez Hiroa!?!?Serija Sranje!BU!
Da su nazvali seriju po jednom liku i da njega ima kao noseceg,a svi da su ostali sporedni to bi valjalo.

Jedina serija gde su ama bas SVI likovi bili jednako GENIJALNI i noseci i nije te zanimalo poistovecivanje gde si mogao svakom liku da se divis dok gledas i uzivas u svakom momentu serije je ALLO ALLO .
Tad i nikad vise.

Ugly MF

Ah,odgledao sam i sledecu!
AAAh,malo sam se nauzivao gledajuci neke scene,maltretiranja i vezivanja nekih zenskih likova,iako nisam od tih sadista,malo radosti za mene!
Svidja mi se epizoda,mucho grande,pogotovu kraj epizode.
Dosta neke dinamike,nema davljenja,zacas prolete,super mi!

Toplo preporucam! :lol:

lilit

epizoda se dopala i meni (iako malo manje nego prosla), al me smorio niko drugi do Hiro Nakamura! hoce ovo, nece ono, tata, ne tata....a svet ceka da bude spasen.  :lol:
da, da, neces mi verovati, al kad sam videla da Bob uzima krv od Kler javilo mi se da ce to imati neke veze s Benetom!
nije Benet za bacanje, a samo kad ga se setim kako je bio mlad kad je glumio Stivena u Dinastiji...heheheh.
hm, da, jedva cekam sledecu, a iz pouzdanog izvora :wink:  sam cula da su braca Petreli glavni likovi u klifhenger epizodi.
no, svaka epizoda bez latinoamerikanaca je pravi blagoslov.  :cry:

Ugly MF

Joj,Lilit,u pravu si,misliiim,latinoamerikanci i njihove isusove suze,e
vamo Japanci ,odma svi mlataraju katanama i samuraji su,ma daaaaj....
Pitam se dal bi kad bi ubacili Srbina u seriju bio bradati chetnik sa sajkacom na glavi i specijalnom moci da vodu pretvara u rakiju!
Ma SUPERHIK!!!!

DušMan

Quote from: "lilit_depp"a samo kad ga se setim kako je bio mlad kad je glumio Stivena u Dinastiji...heheheh.
TO JE ON!?!?!
Secam se kako sam kao klinac najklinacniji (prvi razredi osnovne) otisao kod frizera i rekao da hocu da me osisa kao Stivena iz Dinastije!!!!

Ok epizoda. Izrastanje novog oka je super, kao i cela stvar sa ubijanjem. Realno, Piter i Sajlor bi trebalo da budu najinteresantniji likovi, samo sto se ovaj drugi uvalio u govna sa Meksikajnerima. Cak je i Hiro postao lejm sa svim tim feudalno-japanskim-baljezgarijama.
Nego, da li ste do sad pomisljali na to da je Adam pravi PRAVI navijacicin cale? Jeste da je bio u bajboku zadnjih 30 godina, ali common... imaju iste moci.

Uzivajte ljudi... jos samo dve epizode.

Ugly MF

Sto 2 epizode!?!?
Pa zar nije trebalo 23 da budu!?!?

Zbog strajka!?

lilit

ma valjda jos dve pa smo dosli do pola sezone, pa onda malo cekamo i przimo se, pa za koji mesec opet pocinje.

nisam ni pomislila da bi adam mogao biti tata od kler :lol:, al nije to uopste neverovatna ideja. moguce, moguce... iako se meni vise dopada nejtan petreli u toj ulozi.

Quote from: "SVAROG"
Pitam se dal bi kad bi ubacili Srbina u seriju bio bradati chetnik sa sajkacom na glavi i specijalnom moci da vodu pretvara u rakiju!
Ma SUPERHIK!!!!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

DušMan

The second season of Heroes premiered on September 24, 2007,[ but it may be cut short by a strike affecting television and movie production. 11 of the 24 planned episodes are ready for broadcast, and as such the scheduled December 3, 2007 broadcast of "Powerless" may serve as the season finale. The strike also led to the postponement of Heroes: Origins, originally expected to air in April and May of 2008.
---------------------------------------------------

Heroes' second season may be coming to a close a lot sooner than expected due to the forthcoming apocalypse, also known in some circles as the damn writers' strike.

Sources confirm that the show is going back and shooting an alternate ending to the Dec. 3 episode that, if used, would allow the episode to function as a season finale in the event of a strike. Originally, the episode was only supposed to serve as the conclusion of the current "Generations" arc. Should an 11th-hour agreement be reached and a strike averted (fingers crossed!), the alt ending would likely be scrapped.

In related news, the reality of this whole thing is only now hitting me. And I'm not happy.

Ugly MF

Koji papani....
Koga nema bez njega se moze...
Uzmes lepo i zaposlis nove ljude,nove serije...

Show must go on...

ili ako nemozes tako ,producent si, drkaju te scenaristi...nemozes tek tako da uradis to sto bi pametni ja...

Pa onda im daj to sto hoce i a u pm...
Pa ne mozete da imate novog BMWa svake druge nego svake trece godine,jebati prestiz,jaka stvar...

seljaci....

Ljudska glupost je nemerljiva.....

DušMan

On this edition of Word Balloon, host John Siuntres spoke with Heroes co-executive producer Jeph Loeb about episode nine, and where the show stands from a production stand-point, due to the work stoppage caused by the WGA strike. Siuntres and Loeb discuss a wide variety of Heroes topics, from the possible fate of the spin-off series, Heroes: Origins, to what may be next for volume 3...whenever that happens.

They also squeeze in some talk about Jeph's upcoming Marvel books Ultimates Volume 3 and Hulk.

http://media.libsyn.com/media/wordballoon/WBloebheroes1119.mp3

--------------------------
Well, I'll try to remember some of the highlights.

- The future of Heroes Chronicles is completely up in the air, nobody knows if it will be started up again. They had several scripts about ready to turn in, but when the writers strike hit, the higher ups decided to just hold off on it and not make a decision yet about whether to go forward at all or not. Loeb says he understands, it's a major investment to start a spin off of the show.

- Heroes Chronicles was never supposed to be a way for viewers to choose who gets added to the regular Heroes cast. Loeb says that was a misunderstanding about the show. It was just supposed to be an anthology show with one-off episodes. It would have allowed various creators like Kevin Smith to dabble in the Heroes world without being tied in to the big plotlines. It would have had some funny episodes, some adventurous episodes, and generally have allowed for an anthology-like way to tell a variety of stories focusing on individuals with power.

- With talks resuming between the WGA and the studios on the 26th, the strike could be resolved soon. He doesn't think the studios would want to talk if they didn't have a deal to offer. So by the time that episode 11 of Heroes airs (the end of this volume), everyone could be called back to work. However, they were supposed to start writing the next volume weeks ago, so there will definitely be a delay. The original plan was that the second half of this season, volume 3, would start in January. The delay will be longer than that, so Heroes and every other show will have to worry about getting the audience back when they start up again.

The TPB for the Heroes webcomics is coming out soon. It's over 300 pages (I forget exactly how many) for $25. 70% is being recolored for print. Loeb thinks it turned out to be really great. He sounded very proud of the people who worked on it.

- Hulk Red will be an ongoing. It is meant to be the primary Hulk book now that Incredible Hulk is changing to Incredible Herc. He had been working on various ideas for awhile and then combined those ideas with things other people had been working on, like the ending to WWH and stuff that editorial wanted to see.

- When asked about TV writers sometimes being late on comic work, he said he didn't let that happen. He's given up a lot of time he should have spent sleeping to support his comics writing career and he's going to continue doing that.

- He's very excited about Ultimates 3. They've been working on it for 2 years now. He talked a fair bit about how the art was being made for it.

This is all very rough. He went into a lot more detail about everything in the interview, so it's worth listening to if you can find some headphones or speakers.

lilit

Aaaaaaa!!!!!
cela epizoda je prilicno dobra, al sam kraj je ODLICAN!!!!!!!
necu da spojlujem...hehe...no, shvaticete sta sam mislila kad cujete "Then you have chosen the wrong side....".
uh, i kako sad mirno sacekati sledeci ponedeljak. :(

Ugly MF

jel to 10.?
ja je nigde ne vidim na netu!!!

help! :cry:

DušMan

Ma ima na svakom torrent trackeru od jutros, jos.
Ja skinuo, ali nisam gledao. Nosim se mislju da sacekam nedelju dana, pa da odgledam obe... k'o covek.

Ugly MF

Ja ,Dusemane nisam,a ovaj prvi link sto je Lilit poslala je nesto najboljeeeeee!!!!
Eh,kad bi svi filmovi  i serije mogli tako da se downuyju sa neta a ne s ovi torenti......

DušMan

Bezveze. Bas mi je losa epizoda. Da nema onog sa Nejtanom na kraju, ne bi se isplatio gledanje. Btw, podseti me ovo na zadnju epizodu Dinastije, gde su svi burzuji na nekoj zurci i upadaju likovi sa mashinkama i sve ih pobiju.

Ugly MF

Ma malo sve dosadno ,sve jedno te isto ,svi poginu il glupo kad ne treba il se izvuku oni koji to nemaju sanse...
ovo je za mentalno retardirane Amerikance,i mi Srbi nikad ovako nesto ne bismo bili u stanju da uradimo....
:lol:

Gleda mi se Partizanska eskadrila... :cry:

lilit

:cry:

odgledala sam epizodu jos juce ujutro i ne javljam se posto sam se smorila.
ma i ono s nejtanom na kraju je potpuno bljaks kenedijevsko.  :cry:

nego, ajd da ne zaboravimo da ovo nije ni trebalo da bude kraj sezone, pa da im ipak damo malo kredita. u krajnjem slucaju, resismo se bar jednog latino-amerikanca.  :evil:

Ugly MF

Ajd za Latinoamerikanca i tako,ok,ipak Sajler mora da bude opasan,jasno,
ali ne vidim dramu kod upucavanja Nejtana,kad Piter samo malo nakapa svoje krvi na njegove rane i gotooovooooo,,,,
Mislim,cemu sve to,de je drama,de je ono jebote ubise ga! Neeeema,cvrc!

Da su ga razneli bazukom,ili mu odsekli glavu ,ili ga potopili u bazen kiseline (od krvi Aliena) pa i da se zaprepastim i kazem,jebote,kakav fles....ovako ,mnogo ga zabole!

A i Hiro,jebati fazoni,pa besmrtan ce se iskopa kad tad....
kopa,kopa i iskopa se....e ako crkne od gladi ili se ugusi,jebi ga sad.....onda postujem odluku! :twisted:

Mislim,ajd ko sam ja da kenjam sta snimaju pametne cike koje imaju puno para,ali eeej,pa sve smo videli u Smallviletu,4400....
..imam deza vi,mora da sam ovo vec negde pisao ,ajd necu se ponavljam....nasao sam neki Birds of Prey(ima dobrih cica :!: )
a i valjda je Superherojskije od ovih nedopravljenih,upravo se patim da skinem 1 epizodu!Ima ih valjda 13,pa ukinuli.Seljaci!

DušMan

Pa jeste, vidi se kako su u zadnje dve-tri epizode strpali sve sto su imali, samo da bi nekako zaokruzili pricu. Svi likovi se iznenadno menjaju i postaju drugaciji od onakvih kakve ih znamo. Sve je dosadno, predvidjivo, glupavo.

Generalno, sad kad sve saberemo i oduzmemo, druga sezona je bash losha. Pitanje je da li ce treca sezona moci da ispere ovaj gorak ukus koji ostaje u ustima.

Death Wish

Quote from: "DušMan"Bezveze. Bas mi je losa epizoda. Da nema onog sa Nejtanom na kraju, ne bi se isplatio gledanje. Btw, podseti me ovo na zadnju epizodu Dinastije, gde su svi burzuji na nekoj zurci i upadaju likovi sa mashinkama i sve ih pobiju.

pa nije to poslednja epizoda Dinastije!
skoro svi prezive taj masakr i jedino pogine Stivenov decko. A svi ostali budu lakse ranjeni... ima posle toga jos dosta epizoda...

inace, zar nije Tim Kring najavio kada je zavrsio prvu sezonu Heroja da ce druga sezona biti iz dva Volume-a?
tj. da ne mora da znaci da je jedan Volume = jedna sezona!

siguran sam da je ovo sve planirano ovako, a da strajk nije mnogo uticao na poslednje epizode.

inace, prilicno sam razoracan poslednjim epizodama... potpuno su neuzbudljive i jos poginu dva moja omiljena lika...
Pol Kerzi ne oprasta!