• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beli put - prodaja

Started by jeremiah, 30-11-2006, 16:23:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeremiah

Pitanje je uglavnom za Bobana, a verovatno i svi ostali imaju
problem kao ja.
Da li treba da posaljem gospodina Kurdy Malloy-a da otme ono
sto mi pripada - izdanja koja sam uredno platio !? :evil:
Recimo, Sninkel mi jos uvek nije stigao ...   :(
Slicno je bilo i sa nabavkom prethodnih izdanja, zovem 15 puta u
toku meseca da pitam kad ce i sta ce novo da se pojavi i dobijam
neodredjene odgovore (gde je u svemu ovome klub citalaca i obavestavanje), a onda u panici otkrivam da je vec debelo
u prodaji. Gde je taj cuveni katalog, bas bih voleo da ga
imam, a koliko sam izdanja kupio ispada da je trebalo odavno da ga dobijem, onda ono o redovnom popustu za clanove - to nikada
nije proradilo, jesu izdanja jeftinija ali ja i dalje nisam clan kluba citalaca, itd...
Sto bi se reklo: keep up the good work Beli put, ali mnooogooo ozbiljnije .
:: orange is faster color ::

Boban

Ovakve stvari ne bi smele da se događaju; pretplatnici bi teorijski morali biti na listi prioriteta, čim izdanje izađe da se razašalje njima, tako je odlučeno na višem nivou Belog Puta, ali očigledno je stvar zakazala kod onih koji treba celu stvar da realizuju. Sasvim je moguće da previše obaveza i previše prioriteta kod nekoga može da stvori konfuziju i raspad sistema.
Elem, imaš na PM telefon osobe koja direktno radi na slučajevima kao što je tvoj, pa pozovi sutra posle 9.00 i predstavi se (onaj koji opanjkava na diskusiji) pa će tvoj slučaj biti rešen u najbržem roku... na neki od raspoloživih načina.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Boban

Imam neke preliminarne informacije oko ovoga... plaćeno je 23. novembra, a knjiga poslata 29. novembra, dakle, to meni izgleda da je u okvirima normalnog poslovanja, ali ispitaćemo još do detalja sve okolnosti.
U svakom slučaju, bar brojanje do deset u sebi pre burne reakcije nikome ne bi odmoglo.

jaki Thor

6 dana za poslati strip??Ne budi smiješan. :cry:
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet će
i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet, on je naša volja,naš put i naša moć!

Boban

Plaćeno 23, znači da se na izvodu pojavuilo 24... 25 i 26. su vikend kada BP ne radi, 27. dat nalog magacinu da se stvar upakuje, 28. upakovana knjiga otišla u grupu spremljenih pošiljki i 29. svečano uručena na pošti. Ne vidim šta je tu znak neažurnosti; ne zaboravite da je BP deo kompanije koja mesečno proturi kroz svoje ruke (magacine, dostavu, poštu) i po sto kubika raznorazne robe.

jeremiah

Quote from: "Boban"ne zaboravite da je BP deo kompanije koja mesečno proturi kroz svoje ruke (magacine, dostavu, poštu) i po sto kubika raznorazne robe.

Znam, moja firma kupuje od BS Procesora povremeno i robu i Microsoft software, i nemam zamerki u tom delu price - brzo i precizno   :D

jeremiah

Quote from: "jaki Thor"6 dana za poslati strip??Ne budi smiješan. :cry:

Nije 6 dana, sada je vec 13. dan a strip ne stize  :x

Boban

hm... mi sve šaljemo sa povratnicom, zatražio sam da mi skeniraju prijemni list u pošti, da vidimo koji je datum zaista u pitanju i šta se s tim događa. To ću imati najkasnije do sutra ujutru.

Tri dana je gornja granica u pošti za isporuku, pa je pošiljka ili poslata kasnije ili stigla ili je izgubljena... ili ti je poštar zadenuo za vrata poziv da dođeš i preuzmeš paket, a vetar ili nesavesni komšija pomerio papir. Možda ipak da se prošetaš do svoje pošte i vidiš da među pošiljkama za isporuku ne čeka paketić za tebe... ako prođe pet dana ležarine, vratiće nam se nazad.

jeremiah

Quote from: "Boban"hm... mi sve šaljemo sa povratnicom, zatražio sam da mi skeniraju prijemni list u pošti, da vidimo koji je datum zaista u pitanju i šta se s tim događa. To ću imati najkasnije do sutra ujutru.

Tri dana je gornja granica u pošti za isporuku, pa je pošiljka ili poslata kasnije ili stigla ili je izgubljena... ili ti je poštar zadenuo za vrata poziv da dođeš i preuzmeš paket, a vetar ili nesavesni komšija pomerio papir. Možda ipak da se prošetaš do svoje pošte i vidiš da među pošiljkama za isporuku ne čeka paketić za tebe... ako prođe pet dana ležarine, vratiće nam se nazad.

Ja imam pretpostavku da je u pitanju coban koji je menjao mog
postara Mikija prosle nedelje pa je nesto u$#&o i kod mene i kod mog kolege iz firme i komsije, takodje starog stripofila. Imam ja dvojicu drugara na posti koji rade na isporuci paketa, a da bih tamo vrlo lako proverio potreban mi je broj posiljke. Uglavnom, hvala veliko na pomoci koju prozas i ti i Bojan  :D

jeremiah

Quote from: "Boban"hm... mi sve šaljemo sa povratnicom, zatražio sam da mi skeniraju prijemni list u pošti, da vidimo koji je datum zaista u pitanju i šta se s tim događa. To ću imati najkasnije do sutra ujutru.

o.k. poslali ste Sninkele na potpuno pogresne adrese, pa smo se culi telefonom par puta, pa mi je BS Procesor poslao robu ali ne i Snenkele po dogovoru, totalna konfuzija 7 dana, tako da cemo se sutra videti posto dolazim u Beograd poslom pa cu svratiti da pokupim licno  :?

Sledi obracun kod BS korala  :wink: