• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Wii (nintendo)

Started by lilit, 08-12-2006, 13:24:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lilit

posle dugug iscekivanja, Wii je napokon dostupan nama potrosacima. :!:

ima li nekog ko ce mi uciniti uslugu i ubediti me da sutra ne potrosim novac na nesto za sta mislim/o da je the best product napravljen u poslednjih 10 godina.

sta reci kad procitas nesto ovako?
Twilight Princess is an awful, awful lot of fun. Not
only is it a reason to buy a Wii, it's proof that despite all of our
doubts, despite the fears that they'd gone crazy-nutso with this
'waggling' thing, they really know what they're doing. Truly, perhaps,
the best part of this whole scenario is the date on the calendar. This
was a launch title. If they can so finely craft the entertainment
experience of a Wii title this early in the console's life, one can
only hope that future titles will be able to build on the lessons of
Twilight Princess. Zelda won't be the best game on the system. Down
the line, I look forward to more memorable, physically involving, and
deeply moving experiences on Nintendo's little white box.

:!:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Evo ti deset stvari koje nisu ok sa wiijem:

http://www.1up.com/do/feature?cId=3155556

A evo ti i wii have a problem

http://www.wiihaveaproblem.com/

Other than that, jebote, kupicu wii samo da bih igrao Twilight Princess. Jednog dana... Zelda je možda najbolji ikada napravljen serijal igara. Mislim, u istoriji svih videoigara

Meho Krljic

BTW, i ovo je zabavan tekst koji nije anti-wii ali je David Wong uvek pronicljiv i razuman i strašno duhovit. tekst je dosta star (pisan u vreme dok je u opticaju još bilo ime Revolution) ali je duhovit.

http://www.pointlesswasteoftime.com/games/fanboy.html

Meho Krljic

Inače, među nama, iako imam strašan problem sa Nintendovim shvatanjem pojma 'zabava' i family-friendly imidžom i nisam uopšte lud za social gamingom, mora se reći da su njihove firts party igre uvek bile među najboljim igrama bilo koje generacije i da ne sumnjam da će tako biti i sada. U tom smislu, Wii će možda biti skupa investicija jer ću na njemu moći da igram samo 3-4 igre, ali ipak, kako sam po sebi nije mnogo skup, možda sve to bude okej na kraju...

lilit

danke za literaturu koju cu da citam malo kasnije posto odoh napolje (skoro 20 stepeni je ovde  :o ).

medju nama :): u davna vremena, family-friendly imidž je i mene nervirao :x, ali sam im sad jako zahvalna.
mislim da ces u nekoj buducnost shvatiti sta hocu da kazem.  :)

inace, stvarno nije nedostupna investicija. sutra je neka promocija i moze da se kupi:Wii Video Game System + Controler + Game Wii Sports za 249 evra.

ps. kupila bih ga samo da gledam zeldu...a jos kad mogu i da igram. uffff...

Meho Krljic

Neću shvatiti jer neću imati dece i plan mi je da ostanem u permanentnom pubertetu do kraja svog prekratkog i frustracijom ispunjenog života. No, kao što već rekoh, Nintendo pravi sjajne igre i, iako nisam uopšte lud za Wiisports i sličnim zajebancijama koje su više namenjene porodici, nema uopšte zbora da su neke od najboljih igara koje sam ikada igrao potpisane od strane Nintenda...

Ovde je isto jako toplo, ja idem u kratkim rukavima unaokolo...

milan

Quote from: "Meho Krljic"Neću shvatiti jer neću imati dece i plan mi je da ostanem u permanentnom pubertetu do kraja svog prekratkog i frustracijom ispunjenog života.
Samo se ti nadaj.

Meho Krljic

Nije to nadanje već temeljno odrađen plan.

A život je tako čudna i nepredvidiva stvar, to ću ti priznati. Evo, nema ni dva sata otkako se moj šef, vraćajući se s ručka, iz potpuno neobjašnjivih razloga onesvestio na sred ulice, pao, udario glavom u betonsku ivicu, razbio glavu, dobio epi-napad i sada je u urgentnom centru. Jedne sekunde si bezbrižni diplomata koji se šeta po decembarskom suncu, sledeće si drhtava gomilica mesa... Život je, rekalo bi se, ruski rulet...

Kastor

...ili, kako je Vonegat to najbolje objasnio, a Skrobonja nas podseća:

Tako mu je to.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

lilit

Quote from: "Meho Krljic"Nije to nadanje već temeljno odrađen plan.

A život je tako čudna i nepredvidiva stvar, to ću ti priznati. Evo, nema ni dva sata otkako se moj šef, vraćajući se s ručka, iz potpuno neobjašnjivih razloga onesvestio na sred ulice, pao, udario glavom u betonsku ivicu, razbio glavu, dobio epi-napad i sada je u urgentnom centru. Jedne sekunde si bezbrižni diplomata koji se šeta po decembarskom suncu, sledeće si drhtava gomilica mesa... Život je, rekalo bi se, ruski rulet...

moram ti reci da me jako podsecas na teta lilit iz mladih dana :).
viva carpe diem!

no, life is beautiful i nepredvidiv i ipak je bolje spremno docekati eventualne nadolazece terminatore (ovo se odnosi na moju decu, nadam se da ce tvoja eventualna biti drugacija :) ) i na vreme obezbediti stvari za olaksavanje sopstvenog_individualnog_bivstvovanja_i_disanja_on_earth.
(u horor pricama, to zna da izgleda i ovako: http://www.youtube.com/watch?v=0iGofIAKArM&eurl).

u to ime, a posle iscitavanja literature koju si gore naveo, shvatila sam da sam pronasla razlog da bez grize savesti obezbedim nama (my family & myself) jedan lepi Wii, a da Zeldu prokrijumcarim za sebe.

Meho Krljic

OK, srećno, samo pazite da ne izleti wiimote iz ruke i razbuca televizor..

A glede potomstva, rid maj lips:

Ja se neću razmnožavati.

Kastor

Quote from: "Meho Krljic"OK, srećno, samo pazite da ne izleti wiimote iz ruke i razbuca televizor..

Ja se neću razmnožavati.

Ajd' da vidimo koji će od nas dvojice prvi da popusti.
Ostali, place your bets!
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

lilit

Quote from: "Kastor"
Quote from: "Meho Krljic"OK, srećno, samo pazite da ne izleti wiimote iz ruke i razbuca televizor..

Ja se neću razmnožavati.

Ajd' da vidimo koji će od nas dvojice prvi da popusti.
Ostali, place your bets!

sta god odlucite sigurno cete pogresiti :cry:, ali nemam snage za precizno pojasnjenje upravo izrecenog, posto me jos samo 6 sati i 20 minuta deli od Zelde u mojim rukama.
o'ma' cu fotku da postavim.
:D

...

Hm, ja kao fan Tekkena, Atlusovih Shin Megami Tensei serijala i Persona serijala, RAZMISLJAM da li da uzmem bilo sta tipa Nintenda ili PS3. PS3 bih uzeo zbog RPGova i fightera, jer boljih nema na ostalim konzolama. Nintendo deluje najizevoluiranije od svega.

Sa druge strane, bas da'l bih dao za oba...ili nijedan ili PS3, verovatno.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

lilit

nema, jbt, nema vise nijedan primerak u svim prodavnicama u kojima smo danas bili, a u prvu smo usli u 11h (juce bio praznik ovde) :(.
nema cak ni jedne jedine igrice, jedino sto je moglo da se vidi je bilo nekoliko kontrolora.

kao da dele za dzaba  :shock:.

sad ima opcija da narucis, odmah platis i cekas da ti stigne, ali se nisam odlucila za tu varijantu.
sad cekam, pa kad opet stigne u normalnu prodaju, kupujem.
prosto neverovatno. moram da vidim koliko wiija su prodali u evropi od juce.

Meho Krljic

Mnogo. Da ne kažem sve, znam da je Amazon još prošle nedelje odustao od preordera jer je znao da neće imati dovoljno... Jebiga, strpljenja....

lilit

ma nije toliko strasno. cekacu zeldu koliko god moralo :).

kao u slicnim horor filmovima zavrsili smo shoppingom FurReal macketine koja mjauce, frkce, sklapa oci i svasta nesto, a posto vec imamo virtuelne DS pse, zakrpljeni smo dok ne stigne Wii. :shock:

ali mi je prosto neverovatno kojom je to brzinom nestalo iz prodavnica :(.

lilit

haha. Marwan Elgamal je postao moj idol. mogu samo da mu zavidim. :lol:

Patrick Garratt: Does that sort of game appeal to you as much as Zelda?
Marwan Elgamal: It does appeal to me, but not as much as Zelda. I grew up with Zelda and it's my favourite game. I need Zelda. (i ja takodje)
Patrick Garratt: What are you actually going to buy today?
Marwan Elgamal: I'm going to buy Twilight Princess. I'd buy Twilight Princess before the Wii because I want it more than the Wii itself.

Meho Krljic

Heh, da... Evo čitam recenzije na Eurogameru... Lepo...

Meho Krljic

Jebemti, lako bi moglo da se desi da preksutra u Budimpešti izgubim kontrolu

This updated, adult Link, no longer the lonely outsider he was in previous games, is offset by his second physical form - that of a dark-furred, blue-eyed wolf, which he takes on when he enters the twilight world. In this form, even his friends don't recognise him - and moving through the spooky, discordant twilight, humans appear only as small floating lights, whose thoughts Link can discover using his heightened animal sense, but who cannot perceive his presence. Strange, sad moments when he stands next to his closest friends but cannot be seen by them, or is recognised only as a beast, abound in the game, and the overriding theme is one of loss and rejection, as Link's adventures and heroic feats perversely seem to make him more distant from those he cares for, not closer.

S druge strane, pretpostavljam da neće imati Wii na stoku tako da sam bezbedan...

Meho Krljic

Spiking ov... Oba rivjua na Eurogameru dosta često pominju Shadow of the Colossus. Meni je SOTC jedna od najzapanjujućijih igara koje sam ikada u životu odigrao (i zapravo moram sebe da sprečavam skoro svakog dana da je igram ponovo jer imam drugih obaveza a i žena bi me ubila da vidi da je ponovo igram) i doživljavam je kao svedenu, artističku Zelda igru. Pretpostavljam, Lilita, da nemaš Playstation 2 i da nisi igrala SOTC?

lilit

nisam igrala SOTC.
imala sam PS1, pa nisam kupila/o PS2 jer sam/smo cekala/i PS3.
a onda sam odlucila da ne kupujem PS3.
sve to negde koincidira sa family-friendly imidžom, nemam neko bolje objasnjenje.
dobra stvar je kad ti muz ima razumevanja za ovaj tip zanesenosti :lol:

btw, mislim da nema sanse da nadjes Wii u budimpesti, ali ces bar lepo da se prosetas. srecan put :).

Meho Krljic

I ja mislim da neću naći Wii, što je verovatno i dobro, kome treba trošak od 300 i kusur evra na svu ovu bedu (žena mi otela 500 evra pre par dana da plati neki ikea nameštaj, klima uređaj i još neke gluposti koje smo kupovali - jebala je ikea, brat mi juče oteo 250 evra da platimo izdržavanje najvitalnijem beogradskom stogodišnjaku)... Ali Shadow of the Colossus, argh, veruj mi da se isplati pazariti Playstation samo zbog ove igre i nekoliko JRPGova (dobro i zbog Devil May Cry i Metal Gear Solid serijala, ako voliš takve stvari)... Kad dođeš jednom i Beograd javi se da ti pokažem!1!!!!!1

A mislim da ću u Pešti ipak da kupim Okami. Jes da imam pirat, ali treba nagraditi Capcomovo stremljenje ka umetničkijim igrama davanjem pravih para za original.

lilit

Quote from: "Meho Krljic"Jes da imam pirat, ali treba nagraditi Capcomovo stremljenje ka umetničkijim igrama davanjem pravih para za original.

ovoga se i ja pridrzavam :).
skoro smo imali family talk o ArtRage 2.11 (moje dete mnogo voli da crta) i ovako nesto: http://www.ambientdesign.com/artrage.html, meni vredi mnogo vise od 19.95 evra za koliko se kupuje (a "torrentovali" smo ga odavno).

lilit

btw, ne znas ti sta su pravi troskovi.
ljudi koji su mekog srca, treba da izbegavaju prodavnice tipa toys'r'us, inace su gotovi  :shock:  :x  :cry: .
ovo iz licnog iskustva.

Meho Krljic

Hehe, srećom nemam potomstvo pa me to ne pogađa toliko. Imam samo sebi i ženi da ugađam. A uglavnom ugađam samo sebi, sebičan sam, šta ću...

lilit

Quote from: "Meho Krljic"Hehe, srećom nemam potomstvo pa me to ne pogađa toliko. Imam samo sebi i ženi da ugađam. A uglavnom ugađam samo sebi, sebičan sam, šta ću...
zdravo mala lilit :).

velika lilit, sorry zbog OT.

editujem:
kad vec offtopicujem da bude u jednom postu. :wink:
ovo mi je sledeca, trenutno ne znam kad dostupna, zelja:
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2006/10/mustek_pd77_dualscreen_dvd_player.html

obrati paznju na:
Maintain your sanity and cordial family relations for just £179.

Meho Krljic

Heh, perverzija... Ja, srećom ne mroam da gledam da ugodim deci pa ći ako pazarim DS ili Wii učiniti to isključivo szbog sebe. Moja žena se ne igra mnogo, uglavnom igra Tekkena protiv mene i odvaljuje me pa je ja onda i ne zovem da se često igramo...

milan

Kad smo vec dotakli Soni dvojku -
trenutno igram Final Fantasy XII i to je jedna od retkih igara da me je u poslednje vreme toliko uvukla. Pre sam igrao iz ovog serijala samo VIII i odlepio.
Shadow of the C. nisam igrao zato sto mi se cinilo da je dosadno iz opisa, ali posle Mehine preporuke, moram da probam. Devil May Cry sam igrao ovaj poslednji, ali ja imam problem sa igrama u kojima polomim palac dok ih igram, tako da sam odustao.
Silent Hill sve delove preporuchujem i Resident Evil ovaj poslednji, 4.

Meho Krljic

Silent Hill je i meni drag serijal. FF XII mi je na redu za igranje za jedno šest meseci. Mislim, ti JRPGovi traju desetinama sati a ja nemam desetine sati da ih igram Trenutno igram Shadow Hearts... Negde od Septembra i juče sam tek prebacio dvadeset sati... Traje to...

Ali Shadow of the Colossus, argh, one jeste 'dosadna' jer nema potrebu da igrača 'zabavlja' svaki čas mu poturajući razne borbe pod nos. Umesto toga, dobijaš svet i konja. I šesnaest najveličanstvenijih stvorenja koja si ikada u igri ubio. Ovo je puzzle igra umotana u oblandu akcije. Veruj mi da se nećeš pokajati. Evo, mogu da ti narežem ako hoćeš.

milan

Hocu, hocu!! - uzviknu shiparica.
Ja inace sada opet imam malo mogucnosti da zaigram RPGove na Soniju dvojci - klincu smo kupili televizor u njegovoj sobi, pa se ja uveche zavuchem kod njega na sat vremena da igram FF XII. - pa me zanima sta je jos zanimljivo od tih japanskih RPGova?
Imam Kingdom Hearts II (ono sa kombinacijom Diznijevih i Square-ovih svetova), i FF X i XII - sta pored toga?

Meho Krljic

Pa, sad, ima toga MNOGO. Ja, kao što rekoh trenutno igram Shadow Hearts (koji ima tri nastavka) koji je nepodnošljivo šarmantan i duhovit i ima sjajan combat mechanics i... Ma vrlo fina igra... Pa onda imaš Xenogears, pa Shin Megami Tensei serijale, pa Suikoden, pa Disgeaea pa... Da ja tebi lepo ispržim desetak RPGova kad se budemo videli pa ti vidi šta ti se od toga najviše sviđa. To ćeš ionako igrati seldećih deset godina, pošto sigurno imaš još manje vremena od mene. Ja sam sinoć bezobrazno, i pored toga što je ženina kuma došla u goste, igrao Shadow Hearts još 45 minuta nasred dnevne sobe dok su njih dve jadne kafenisale i ćaskale na francuskom... Mačka je glodala moje zglobove za to vreme...

Meho Krljic

Dodaću ti i Kingdom hearts 1, a jel oćeš i neke RPGove za Sony 1? Njih nećeš moći da igraš na dvojci ako nemaš odgovarajuću karticu, ali mogu da ti dodam i emulator Sony keca za PC pa ih igraj na PCu (može i na poslu!!!). Mislim, greota da ne odigraš Chrono Trigger i Chrono Cross, a da ne pominjem da su neki od ranijih, 2D Final Fantasyja prava remek dela...

lilit

Quote from: "lilit_depp"
Quote from: "Meho Krljic"Hehe, srećom nemam potomstvo pa me to ne pogađa toliko. Imam samo sebi i ženi da ugađam. A uglavnom ugađam samo sebi, sebičan sam, šta ću...

ovo mi je sledeca, trenutno ne znam kad dostupna, zelja:
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2006/10/mustek_pd77_dualscreen_dvd_player.html
kupili ovaj:
http://www.pixmania.com/de/de/402916/art/viewfun/tragbarer-dvd-divx-player.html?srcid=15&Partenaire=preistrend&CodePromo=oui
toplo preporucujem svakom ko ide na duzi put, a ima "putnike" na zadnjem sedistu.

lilit

Dragi moji,
Wii & Twilight Princess su u mojim rukama, napokon...uh...tesko je bilo docekati.

Ako vam neko nekad kaze da je frizider bitniji od Wiija u kuci, posaljite ga kod mene na kratki razgovor. :lol:
Ozbiljne utiske cu izneti kad se ova euforija malo slegne, a sada evo malo, opsesivnih :?, fotki.
http://picasaweb.google.com/lilit612/Wii

...

Od RPGova za konzolu probaj:

PS1
Persona II Eternal Punishment (najbolji SMT po meni), Persona 1 ako si stari fan Bard's Talea

Legacy of Kain: Blood omen, 2d igra ali je legenda po mnogima.

Suikoden, nisam igrao ali svi kazhu...

Final Fantasy IX, duhovito , ILI, FINAL FANTASY VII, koji sad ima vishe istorijsku vrednost nego...

PS2

Shin Megami Tensei: Nocturne , presao, dobra je. NE TREBA 100 SATI KAO STO NEKI KAZU.

Digital Devil 1,2 , nisam mnogo igrao ali obecava

Disgaea, izgleda da je duhovita.

Baldur's Gate , ovako bi Diablo III trebao da izgleda, po meni.

Bard's Tale 2004 , duhovito i blentavo.

Jak and Daxter kec nije RPG ali je duhovito, sareno i dobro izvedeno!!!
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

BladeRunner

Nakon par sati (par > 5) zezanja sa Wii danas, imam samo jedan komentar: kakva zaraza! Cvrsto rijesio da ga nikad ne kupim, jer bi potrosio par mjeseci svoga zivota skacuci po sobi i udarajuci lopte koje ne postoje. Do juce, zadnji put kad sam se otimao o dzojstik je pripadao davnim danima "Wizard of War" i C64. Revolucionaran koncept koji jednostavno radi - u stvari, lakoca upravljanja je ono sto sam mislio da ce biti glavna mana Wii. Na kraju se ispostavilo da ce mi od danas bilo koja ne-Wii kontrola izgledati uzasno zastarelo. Mislim da je Wii mnogo vise od igracke konzole, narocito ako se i Apple-ov iPhone pokaze uspjesnim. Ako bude trzisni uspjeh (a tesko da moze propasti), djeluje mi da smo dobili ultimativnu ciglu u mogucnosti ostrva. Zbog toga nocas poker u 3D i ladno pivo kao moj mali doprinos borbi protiv sveopste alijenacije. Pozdrav.

P.S. Uzasno los u kuglanju, solidan u boksu i tenisu, a u bejzbolu me niko iz drustva nije dobio. In your face, America!
All those moments will be lost in time like tears in rain.

lilit

jos uvek nisam napisala pravi "rivju" zato se ne osecam dovoljno sposobno za tako nesto, ali valjda ce se to promeniti za koju nedelju.

@blejd,
ja sam najbolja u kuglanju..hahaha. a i u tenisu nisam losa. zato  sam u bejzbolu potpun promasaj.
ovih dana pokusavam da dodjem do free vremena da igram Zeldu koja je mnogo lepa, ali ne mnogo razlicita od prosle Zelde.

eh, da, posto vidim da ti se svidjaju sportovi, mozda ne bi bilo lose da ljudi kod kojih si igrao nabave i WiiPlay, koji se moze kupiti za 10 evra, ako se kupuje u paketu s jos jednim kontrolerom (koji je, naravno, nuzan i neophodan). a nije lose imati ni klasicni kontroler, kao ni kontroler za GejmKjub posto je to sve kompatibilno sa Wiijem. naravno, sve to sam nabavila. :)

takodje, danas sam dobila info da se pojavio chip za Wii, ali to je za one koji ce igrati milion igrara. ja planiram da se zadrzim, zasad, na jednoj originalnoj, svaka 3 meseca. videcemo koliko cu se drzati ovog misljenja. :wink:

lilit

chip za Wii:
http://www.wiikey.cn/
ovih dana cu dobiti izvestaj kako radi.

renegade_of_funk

Ja sledece nedelje nabavljam WiiKey a isto preporucujem i tebi , mislim ima previse dobrih igri i steta je da se propusti neka.Inace od igrica sada imam samo WiiPlay (koja i nije nesto vise kao da ti pokaze kako se rukuje sa wiimote-om) i WiiSports koja me odusevila i mnogo je dobra za igranje u drustvu :) . Na cekanju mi je Rayman RR , Excite Tuck , Legend of Zelda, Red Steel i Wario Ware: Smooth Moves dok ne stigne WiiKey.   :evil:

lilit

Quote from: "renegade_of_funk"Ja sledece nedelje nabavljam WiiKey a isto preporucujem i tebi , mislim ima previse dobrih igri i steta je da se propusti neka.Inace od igrica sada imam samo WiiPlay (koja i nije nesto vise kao da ti pokaze kako se rukuje sa wiimote-om) i WiiSports koja me odusevila i mnogo je dobra za igranje u drustvu :) . Na cekanju mi je Rayman RR , Excite Tuck , Legend of Zelda, Red Steel i Wario Ware: Smooth Moves dok ne stigne WiiKey.   :evil:
Hvala na preporuci i dobrodosao/la u Wii_Forum_World. :)
Zeldu nabavi obavezno. Iako mi je u pocetku smetalo malo sto nije mnogo drugacija od prethodne, sad sam potpuno odusevljena. Prelepa je.

Edit: Dobar ti blog! :)

Meho Krljic

renegade_of_funk

Zeldu uzimam sigurno , samo se sad razmisljam da skinem i Ocarina  of Time za VC , nazalost nisam igrao nijednu Zeldu do sada.
Kod nas N64 i GC nisu bili bas popularni.

Predloge, zamerke i kritike slobodno postujte na blogu :) .

Meho Krljic

:?  :?  :?

SkinI Ocarina of Time SADA!!!!!! Tvoj život nije kompletan bez nje!!!!

renegade_of_funk

Quote from: "Meho Krljic":?  :?  :?

SkinI Ocarina of Time SADA!!!!!! Tvoj život nije kompletan bez nje!!!!

:lol:  opusteno samo opusteno  :lol:

Meho Krljic

Haha, šalim se malo, ali stvarno, OOT je, kako se to obično kaže milestone u istoriji videoigara...

lilit

Quote from: "renegade_of_funk"...samo se sad razmisljam da skinem i Ocarina  of Time za VC ...
ja nocas zamalo da je skinem, stvarno nije skupa: 10 evra kad preracunas one poene, ali sam jutros ipak ponosna na sebe sto sam se suzdrzala. :wink:

Meho Krljic

Znam da će Lilita ovo umeti da ceni:

Nintendo UK says it has no announcements to make about Wii Music or Wii Health Pack despite translated reports from Greece that suggest both are in the offing.

According to rough (read: Altavista) translations of an interview with George Katrinakis, CEO of Nintendo's Greek distribution partner, picked up on by Joystiq, Wii Music involves taking control of musicians in a manner similar to the conductor demo shown at E3 last year.

Wii Health Pack reportedly offers players a workout and compiles biometric data that it transmits to hospitals through a new Wii Channel, offering players a sort of home check-up a few hours after submission.

We called on Nintendo UK this morning to try and find out more, but a spokesperson was unwilling to elaborate. "We are not announcing anything further on these titles at this time," we were told.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=75175

lilit

sad ovo videh.
sta reci osim  :x :cry: .