• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srđan Knežević R.I.P.

Started by crippled_avenger, 18-12-2006, 23:53:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Umro komentator Srđan Knežević

U Beogradu je u ponedeljak posle duge bolesti umro sportski komentator RTS-a Srdjan Knežević u 51. godini, objavila je državna televizija.

Knežević je prenosio rukomet, fudbal, atletiku i druge sportove, a u javnosti je postao popularan posle burnih prenosa sa rukometnog Evropskog prvenstva 1997. godine.

Nedugo potom se teško razboleo i postao kvadriplegičar, zbog čega je prestao da prenosi utakmice, ali je karijeru nastavio kao kolumnista u dnevnim novinama. Knežević je bio omiljen medju svojim kolegama i sportistima.

Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

Debili iz Bete su pogrešili, prvenstvo je bilo 1996. no nije ni važno.

Слава му!
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ana

Politički korektno sročeno. Kvadriplegičar je postao zbog grube lekarske greške. A sada nije umro zbog posledica bolesti, već u komi izazvanoj hormonskom inekcijom koju je primio, a bilo je nagoveštaja da ne treba...

Kako god. Neka počiva u miru. Saučešće porodici.

krema

Tex Murphy

Baš mi je žao  :( Bio je dobar komentator i jako simpatičan lik...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Mrzim sport i sportske komentatore, ali Srđan je delovao kao simpatična osoba. RIP....

EKSTREMISTA

Отишао је велики цар.
Својим легендарним преносом растурања хрвата у рукомету увеличао је величанственост тог догађаја и ушао у легенду.
Слава му.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Meho Krljic

To beše ono 'osveta za srpsku nejač'? Da, time je izborio mesto u istoriji, nema zbora.  :)

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"To beše ono 'osveta za srpsku nejač'? Da, time je izborio mesto u istoriji, nema zbora.  :)

:roll:  :x  :roll:  :x  :P  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Pih. Bolje i to nego "Ovo je utakmica kao i svaka druga".
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

krema

Jebi ga, covjek je znao nekad malo vise da se uzivi...
Al ja takve komentatore vise volim nego neke smarace. Znao je Knezevic napraviti atmosferu...