• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

TERMINI

Started by QGA, 10-03-2003, 13:28:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Milosh

Zna li neko koji film ide u sledecu subotu na Pinku od 01:00? Prethodnih nedelja su zaredjali sve hororicne filmove - Stanar, Kuca Dugih Senki, Ocuh, Ocuh 2...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

QGA

Ako neko uopste stigne da vidi ovaj post, posto sam tek sad saznao sta ima veceras.
U jedan je Princ tame (Karpenter)!
Hello darkness,my old friend,I've come to talk with you again www.jazaradio.com/forum

Pajke

Jebi ga, zakasnio sam da vam skrenem paznju na sinocni film od 20,00h na B92...Kolekcionar!

Spider Jerusalem

Uspeo sam da propustim T2, Kolekcionara, a onda i jebene Ptice. I need more television time  :oops:

Anyhoo, BK, za nekih pola sata (21h) - Strange Days. Pa ko nije gled'o, pa ko je gled'o a uvek moze da ga gleda.

Sledeci utorak, BK, a real treat:

Vertigo.

DUNADAN

je l tu glumi Gregori Pek?
neka fora sa crno-belim dezenima? :)
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Truba

pa majku mu jebem

gdje vi to gledate

na vašim domaćim programima :x  :x  :x
il stranim :cry:

sve najbolji filmovi

koje moram plaćati suhim zlatom da bih pogledao :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Spider Jerusalem

Zato ti mozes da ih placas.

Mi samo mozemo da ih gledamo.  :D

QGA

Skrimersi, Pink, Subota, jedan posle ponoci
Hello darkness,my old friend,I've come to talk with you again www.jazaradio.com/forum

Lurd

Quote from: "DUNADAN"je l tu glumi Gregori Pek?
neka fora sa crno-belim dezenima? :)

Kako to da si ti još živa? Ha?
My trees...They have withered and died just like me.

DUNADAN

ah
James Stewart
how could I be so blind?!

ok ok
what's the punishment for my sins?

Lurd

Quote from: "DUNADAN"ah
James Stewart
how could I be so blind?!

ok ok
what's the punishment for my sins?

Pogledaj film, a onda nam iznesi utiske ovde.

DUNADAN

gledala sam ga davno

Lurd

Pa pogledaj ga jope ondak. I iznesi nam svoje utiske, ozbiljno.

Lurd

Ponedeljak, tj. utorak 00.30, tevelizija Pank, poslednji bioskopski film velikog Autora koji zaista govori filmski jezik i ne plaši se da kaže šta želi (dobro, tu je i Klint Istvud, ali nisam gledao film koji je snimio kada se vratio iz penzije).

Film sa jednom jedinom manom:

Flight of the intruder, velikog Džona Milijusa.

Ko ne gleda da mu noge otpadnu i oči iscure i da se nikada više nigde ne oglasi, a kamoli da spomene bilo šta o filmu. To je pravi film, staromodni film, politički nekorektan film.

QGA

Veceras, 23:00, HTV1, Zakon Jaceg
Veceras, 02:00, Pink, MadMax3

Milosh

Veceras od 21:00 na BK ide 'Piranha' jednog od meni omiljenijih reditelja Joe Dantea. Odavno nisam gledao ovaj film, i jedva cekam da se podsetim...  :D
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

phuzzy

Samo da mi je znati ko je poludeo pa turio taj film izmedju Idola i Flopke.

Awesome movie, BTW, bash smo komentarisali - krv, sise, eksplozije, neumni stuntovi - sve je tu. Chak i deca najebu.

Tex Murphy

Quote from: "Milosh"Veceras od 21:00 na BK ide 'Piranha' jednog od meni omiljenijih reditelja Joe Dantea . Odavno nisam gledao ovaj film, i jedva cekam da se podsetim...  :D

:!:  :!:  :!: That is what I like to hear! Joe Dante rules!  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Pajke

Svojevremeno, kada sam imao 10god., sam visio na grani na jednom drvetu pored letnjeg bioskopa u Ohridu da bi odgledao taj film. Nije bilo vise karata za film, cak je njih 200 stajalo!!?!?! U svakom slucaju, nisam uspeo izdrzati da visim na grani do kraja filma pa sam ga odgledao nekoliko meseci kasnije. Cak sam pisao i sastav u skoli o tom filmu. :lol:  :lol:  :wink:

Milosh

ko ovo ugleda na vreme neka prebaci na 3k, posto je pre 10ak minuta poceo odlicni horor film The Changeling.  :!:

DUNADAN

choveche
njihova satnica je katastrofa!
ko jos daje horor u 5 popodne?
koliko se secam nemechekovih rechi, filmovi u subotnje i nedeljno prepodne na pinku su morali da budu podnoshljivi zbog faking dechurlije koja ih gleda, pa mi sad chudno, kako odjednom horor u terminu za chaj

Pajke

Quote from: "Milosh"ko ovo ugleda na vreme neka prebaci na 3k, posto je pre 10ak minuta poceo odlicni horor film The Changeling.  :!:

Jebem mu, sto imam tajming...da se ubijes! :cry:

Milosh

veceras oko 23:30...RTS2...emisija Vavilon...prilog o noveli/filmu Secret Window...