• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Srpski bioskop u 2007.

Started by crippled_avenger, 08-01-2007, 14:46:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

ma koji bioskopi, gde su ti bioskopi, gde će to da igra, u beogradu i...?

u nišu bioskopi ne postoje, čujem od prijateljice da je u novom sadu takođe živi čemer, šupe i prljava platna i pacovi i 10 posetioca na projekciji...

ps: kako ovo sranje može da se skine bez smaranja sa onim opcijama i plaćanjem i ostalim?
https://ljudska_splacina.com/

crippled_avenger

ma to su bre tri klika, samo citaj uputstvo...

stavljen je update oko HOT FUZZ...

Ghoul

ma nek se jebu neću uopšte da se smaram sa ovim hostovima i payments possibilities i ostalim glupostima i da čitam 2 sata uputstava: kad/ako okače na sajtu sa direktnim daunloudom, bez ovih kerefeka, javi.
https://ljudska_splacina.com/

Magrit

Stvarno bezveze, da ga tako "okače", umjesto ozbiljno i pristojno stave na sajt.

Evo sta sam ja saznala za ovu godinu:

Panov lavirint - 27. januara.
StarDust - avgust
His Dark Materials - novembar
Shrek 3 - jun
28 weeks later (nastavak 28 days later) - maj
Hari Poter - julu
Pirati sa Kariba 3 - maj
Beowulf (u koji je umijesan Neil Gaiman :) ) - novembar
I am legend - krajem godine.

A u svijetu ce izaci i druga sezona serijala Rim :)
Već se oblizujem :)

WARLOCK

i mene je nerviralo da potrazim to sranje da kliknem.e Criple!  :cry:

WARLOCK

28 weeks later (nastavak 28 days later) jedva cekam!!! :!:

Magrit

Evo, napravila sam na mom blogu mali pregled, sa slikama, pa reko - da stavim i ovdje :

Ako volite maštovite filmove, radujte se sledećem, jer uskoro stižu ..... :

CORALINE .... po istoimenoj knjizi Nila Gejmena, čudna priča o djevojčici, mačoru i vratima u staroj kući. Henri Selik, covjek koji je radio "The Nightmare before Christmas" ucestvuje u stvaranju ovog filma koji dolazi 2008. godine. Blago nama !

STARDUST ..... takodje po istoimenoj knjizi Nila Gejmena, predivna bajka, koja počinje sa "There was once a young man who wished to gain his Heart's Desire." .... predivno, zar ne ? ... Medjutim, protiv sam toga da u filmovima fantazije ucestvuju poznati glumci – jer je to fantazija, i smeta mi kada vidim nesto poznato u tome. Pogotovo giga-mega zvijezde poput Roberta de Nira i Mišel Fajfer..... Film je najavljen za avgust 2007.

BEOWULF .... za koji je scenario pisao ... pa opet Nil Gejmen. Pitam se kako taj covjek sve postize, a usput je i vraški dobar. Rezija Robert Zemeckis, glasove daju poznati i renomirani glumci. Beowulf ovog puta u animiranoj verziji, u novembru 2007.

SJEVERNA SVJETLOST ...... po trilogiji "Njegova mračna tkanja" Filipa Pulmana. Nisam čitala knjige, pa ne mogu reći ništa o njima, ali čujem da su idealne za pravljenje filma. Isti problem, doduše, kao i u Stardust – poznati glumci. Živi bili pa vidjeli – u novembru 2007.

SHREK 3 .... sta da vam kazem, a da vec ne znate? Za smijeh do suza budite u bioskopima u junu 2007.

28 WEEKS LATER .... nastavak fenomenalnog horor i "sta bi moglo da nas snadje" filma "28 days later".... ovog puta u reziji Huana Fresnadila. Film nastupa u maju 2007.

I AM LEGEND .... još jedan film slične futurističke tematike, po knjizi Ričarda Metisona, o čovjeku koji ostaje poslednji na Zemlji, ali mu društvo prave .. pa vampiri. Krajem godine u bioskopima.

HARRY POTTER ..... djeca su porasla, ali nisu naucila da glume. No ipak, gledacemo mladog Harija i njegovu kompaniju u novom nastavku, u julu 2007.  

AVATAR ..... ... očekuje nas tek u 2009. tako da ... čekajte :)

Ali, evo nečeg što možete već da gledate:

VUKODAV ... po knjizi Marije Semjonove, poceo je vec da se prikazuje u Rusiji, gdje je i napravljen.

ROME – 2. serijal .... HBO produkcija, odlicna kostimografija, scenografija i posvecenost detaljima.... u 2. serijalu gledajte o Marku Aureliju .....

(izvještaj uradjen uz Shieldmaideninu pomoć)

...

I am the one
A god with a gun
I am the legend
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Kastor

Quote from: "Magrit"I AM LEGEND

Teško mi je da zamislim Nevila kao crnca sa M-16 koji trči niz petu aveniju...
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Jake Chambers

Ne znam ko će da distribuira, ali ne zaboravite Simpsonove 27.07.07 :D
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

krema

Ima zanimljivih naslova.Dobro, uz izbacivanje Harija... :)

filmoljub

Ma mora biti bolje od 2006...

Jake Chambers

Quote from: "krema"Ima zanimljivih naslova.Dobro, uz izbacivanje Harija... :)

xuss
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Morticia

Lepo je sve to ali pravo pitanje je da li će imati gde da dođe? (obratiti ponovo pažnju na naslov topika)
You're dead, son. Get yourself buried.

Mixitron M. Storm

Quote from: "Magrit"

SJEVERNA SVJETLOST ...... po trilogiji "Njegova mračna tkanja" Filipa Pulmana. Nisam čitala knjige, pa ne mogu reći ništa o njima, ali čujem da su idealne za pravljenje filma. Isti problem, doduše, kao i u Stardust – poznati glumci. Živi bili pa vidjeli – u novembru 2007.

Podeljene reakcije. Meni se svidelo, mada ne mogu da detaljišem jer sam poodavno čitao. Ko ne voli religiju, idealno za njega.

Mortiša, imaće gde da dođe, o da - na torente.

milan

Quote from: "Mixitron M. Storm"
Quote from: "Magrit"

Podeljene reakcije. Meni se svidelo, mada ne mogu da detaljišem jer sam poodavno čitao. Ko ne voli religiju, idealno za njega.

Mortiša, imaće gde da dođe, o da - na torente.
Cuo sam da su smanjili religiozne tonove u filmu i citavo razresenje sa... (necu da vam spojlujem) da ne bi vredjali religiozna osecanja gledalaca... I da se pisac sa tim slozio. Svejedno, jedva cekam filmove i polarnog medveda koji govori.

Mixitron M. Storm

!!?! Pa okosnica celog dela je SPOJLERSPOJLER, kako su mogli da to urade i da SPOJLERSPOJLER.

Bah.

Ajd' da se nadamo da vredi zbog Joreka.

ginger toxiqo 2 gafotas

Kirija za opstanak

NIŠ - Većina radnika JP "Nišfilm", njih 19 od ponedeljka će štrajkovati ispred gradonačelnikovog kabineta tražeći da se pothitno reši njihov status, isplate zaostala mesečna primanja za protekle dve i po godine, i na kraju, raskine, po njima, štetan ugovor o izdavanju bioskopa "Park", jedan od dva preostala u gradu. Inicijativom koju su radnici juče pokrenuli, nastavljena je agonija ovog posrnulog preduzeća, koje se prema okvirnim procenama UGS "Nezavisnost" nalazi u dubiozi blizu 30 miliona dinara. Duže od pola godine, da podsetimo, u Nišu, koji je formalno prepoznatljiv kao filmski grad sa više od 300.000 stanovnika, ne rade jedina dva bioskopa, pa se filmovi mogu pogledati samo u Domu Vojske Srbije.
- Plate nismo primili 29 meseci - predočava za "Novosti" Slađana Stevanović, član Predsedništva UGS "Nezavisnost" u JP "Nišfilm". - Račun nam je u blokadi oko četiri miliona dinara, a ukupna potraživanja (dugovi prema Elektrodistribuciji, JP "Toplani", "Telekomu"...), zajedno sa presudama protiv firme u našu korist, čija su rešenja u međuvremenu postala pravosnažna, definitivno će dostići oko 30 miliona dinara. Ne znam više koliko smo se puta obraćali gradu, pod čijim smo okriljem od 1992. godine. Upravni odbor našeg preduzeća, koji je od početka bio protiv dugoročnijeg izdavanja naših objekata, preko noći se bukvalno sastao i doneo odluku o izdavanju bioskopa "Park". Čujemo da je juče bila primopredaja zakupcu, koji je prostor dobio na 10 godina, sa smešnom rentom od samo 2.000 evra (bez PDV)! Mi smo u takvoj dubiozi, da koristi od tog štetnog ugovora nećemo imati. Grad mora da poništi taj ugovor, a mi ćemo se svakako okupljati svakog radnog dana od ponedeljka na sat vremena ispred gradonačelnikovog kabineta.
U UO JP "Nišfilm", međutim, tvrde da je dugoročno izdavanje jedini način da se preduzeće delimično iščupa iz finansijske krize, koja se meri milionima. Privatizacija, koju obe suprotstavljene strane priželjkuju kao davljenik slamku, se ne nazire, pa se stavljanje u zakup na duži rok vidi kao rešenje, kako bi "radnici koji inače ništa ne rade, makar dobili po 100 evra mesečno".

OČAJNI
- MI više bukvalno nemamo gde da dođemo na posao, jer se "Vilin grad", iako je na vreme dobio značajna sredstva za renoviranje od Republike, usporeno sređuje, a bioskop "Park" smo definitivno izgubili - iznose radnici u razgovoru za "Novosti". - Ne bi bilo loše da država proveri utrošena odobrena sredstva iz budžeta, u odnosu na stvarno urađen posao.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Shozo Hirono

crippled_avenger

Povodom A3 je bio ponovo otvoren bioskop u Nišu i bio sam na klanjanju na premijeri. Majko mila, taj bioskop nije ni za stoku a kamoli za ljude. To je strašno da veliki univerzitetski grad nema bioskop.

Međutim, još je luđe iskustvo bioskop Sutjeska u Čačku. To je grindhouse potpuni.

Od gradova unutar Srbije, Kraljevo ima iznenađujuće dobar bioskop.