• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Scott Pilgrim's Precious Little Life

Started by crippled_avenger, 16-01-2007, 12:32:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DušMan

Suviše deluje kao nešto što bi moglo da bude spot 2Unlimiteda (koji se ponovo okupio!)... Bar prva fotka.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Duh_koji_hoda

... bas bzv... Ramona nije ni za k....

Milosh

Quote from: Duh_koji_hoda on 07-01-2010, 16:36:01
... bas bzv... Ramona nije ni za k....

Iako smatram da je Ramona iz stripa nedostižni ideal, prosto ne mogu da verujem da bilo koji heteroseksualni muškarac može da kaže ovako nešto za Mary Elizabeth Winstead. :shock:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

DušMan

Ključne reči su "heteroseksualni muškarac", a svi znamo da DKH to nije.
Pretpostavljam da (u duhu Božića) možemo da kažemo da on možda ne zna ko je Mary Elizabeth Winstead i da je njegov prvi kontakt sa njom slika sa prethodne strane, ali i tu se vidi koliko ona odiše senzualnošću i ženstvenošću...

:lol:

Milosh

Quote from: DušMan on 07-01-2010, 18:00:29Pretpostavljam da (u duhu Božića) možemo da kažemo da on možda ne zna ko je Mary Elizabeth Winstead i da je njegov prvi kontakt sa njim slika sa prethodne strane, ali i tu se vidi koliko ona odiše senzualnošću i ženstvenošću...

Njim? Izgleda da se previše družiš sa Duhom... ;)

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

Milosh

A dok čekamo film i poslednju epizodu stripa, evo mog teksta iz strip Emitora od pre godinu i kusur dana:

http://milosh.mojblog.rs/p-scott-pilgrim/164812.html

DušMan

Volume 6!

SCOTT PILGRIM'S FINEST HOUR!

Release date July 20th, 2010

forsakendemon

Quote from: DušMan on 08-04-2010, 15:30:04

Volume 6!

SCOTT PILGRIM'S FINEST HOUR!

Release date July 20th, 2010

To se čeka! taman mi fali i peti, pa ću onda da ih uzmem u kompletu. :)

DušMan

Peta knjižica je meni najsmor od svih do sad. A trojka i četvorka mi se kolju za najbolju, so far.

DušMan

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

DušMan

al' u prodaji tek za metar dana...

zakk

Ja sam već zaboravio, podseti me da skinem kad izađe  :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Izašo ili ne, već ima da se skine... celih 175MB! O.o

Scott Pilgrim 06 - Scott Pilgrim's Finest Hour (2010) (c2c) (Minutemen-DTs).cbz

Čini mi se da je Dušman izbegao na more samo da mu ne bih spojlovao! Ali to me neće sprečiti da mu šaljem SMSove! :D Muahahaha!

zakk

Ja se ne nađoh u ovome. Nije loše, sve je ok odrađeno i uvezano i stavljena mašnica, ali nema šarma prošlih naslova.

BladeRunner

zakk
QuoteJa se ne nađoh u ovome. Nije loše, sve je ok odrađeno i uvezano i stavljena mašnica, ali nema šarma prošlih naslova.

Mogu da potpisem. Umjesto jos jedne sveske koja ce samo slucajno da bude poslednja, ovdje ima previse "doslo doba da se rastajemo" trenutaka za moj ukus. Korektno, OK, pristojno, ali nazalost - ne i awesome.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Milosh

Hm, da. Pročitah i ja. Ok je kraj, ali (i meni) deluje suviše planski u smislu završne priče, pa se to sve previše podvlači. Prva polovina mi je najbolja, posebno kad Wallace savetuje Scotta o casual sexu a on to pokušava kao da primeni. :lol:

Tuča se Gideonom je preduga i malo me je i smorila, baš me zanima kako je to u filmu pošto je seting izgleda isti.

Ali, sve u svemu, ok, s tim što sam ja više očekivao...

DušMan

DušMan

Skandal.
Stanoviti Marko Ajdarić na Stripvestima (stripvesti.com) nazvao Scott Pilgrim glupošću. Tačnije: "I u SADu ta glupost koja jê Scott Pilgrim ima uspeha".
Na stranu što je Ajdarić očigledno pogrešno shvatio vest sa uspeha na boks ofisima (do sad svi već znaju koliki je Pilgrim flop), ovim je pokazao i da nema pojma o stripu uopšte, a kamoli o dobrom stripu. Shame on him.

Father Jape

Quote from: Father Jape on 13-08-2008, 16:23:25
Ghost World nisam citao ali je film bas fin. Prosto se covek zainteresuje i za literarni predlozak, sto kazu.

Moram prvo da se iznenadim sto sam ovde vec vise od dve godine, a kao juce da je bilo.

A dosao sam zapravo da kazem da sam konacno uzeo Skota da vidim kaki je, i da sam nakon prvog toma potpuno kupljen. ^_^
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Father Jape

Upravo zavrsih.

Kakav tour de force! Kakva himna moje generacij!

Imam samo jedno pitanje - gde to kod nas ima da se kupi u papirnatom izdanju?

Melkor

Uzeo sam svih 6 sad na sajmu...nisam siguran dal' su Delfi dal' Vulkan, ne znam da li je ostalo jos.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

smrklja

nit delfi nit vulkan već english book  8-)

Melkor

Evo zasto ljudi treba da imaju hronicare  xjap
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

kresha

7 dana sam proveo na deset metra od English Booka, i  nigde ga nisam video, a prekopao sam ih uzduz i popreko.  :(
Skromnost je grah prema sebi.

Melkor

Mislim da sam to uzeo jedno pola sata po otvaranju sajma :)

kresha

Jos pre zvanicnog otvaranja sam bio i nisam nasao :/
Skromnost je grah prema sebi.

zakk

gde je dođavola diskusija o filmu? O.o

lilit

Quote from: zakk on 14-01-2011, 23:30:51
gde je dođavola diskusija o filmu? O.o

film je najbolji film 2010. toliko.  xrofl

sta je s miloshem, btw?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Melkor

He's lost on a subspace highway.

edit: ili bese da je na lost subspace highway?

zakk

Piše roman, navodno :)

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?action=stats
Pgrledaj Most Time Online statistiku, postaje sumanuto :D

A SP Teh movie, ne znam da l' je najbolji, ali je prilično dobar. Iznenađujuća energija izvučena iz Majkla Sere (volem ga, al je njanjav na 11, čak i u Youth in Revolt)...

zakk

http://wrongquestions.blogspot.com/2010/08/scott-pilgrim-vs-world.html

Quote from: Abigail NussbaumThe most interesting question raised by Edgar Wright's Scott Pilgrim vs. the World is why it left me feeling delighted rather than quivering with feminist rage.

I sad kako, Meho, da ne voliš taj film?!  xnerd

Meho Krljic

Pa, ne znam, ja sam priličan feminista...

Father Jape

Quote from: zakk on 15-01-2011, 00:02:29
Iznenađujuća energija izvučena iz Majkla Sere (volem ga, al je njanjav na 11, čak i u Youth in Revolt)...
Nedovoljna, ako mene pitas.
No, veci mi je problem Ramona. Ova u filmu doesn't do it for me.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...