• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

The Alphabet Killer

Started by Kunac, 27-01-2007, 15:42:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Pokrećem ovaj topik u Cripplovu čast... Novi film njegovog favorita Roba Schmidta samo što nije... Za početak, podela je odlična:  Cary Elwes, Timothy Hutton, Michael Ironside i Schmidtova miljenica, naša omiljenja Albančica, Eliza Dushku. Priča je bazirana na istinitom slučaju. Naime, tokom sedamdesetih, neki manijak je po SAD ubijao curice s istim inicijalima. Nikada nije uhvaćen....
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

Kunčino momčino. Da parafraziram quote iz jednog minornog verhoevenovog filma, koji ipak volim, da nisi došao počeo bih sam. :D
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Tex Murphy

Samo da znate - u ovom filmu Eliza Dushku se SKIDA!  :?  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

DušMan

Pazi stvarno. Eno je čak i na home pageu mr skina! Ovo je sigurno dobar film.

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Baba Jaga

Zar je to sto se neko skida najbitnije?

pandora

Quote from: "Treperava Zvezda"Zar je to sto se neko skida najbitnije?

Овде јесте
воле голо

Tex Murphy

Quote from: "Treperava Zvezda"Zar je to sto se neko skida najbitnije?

Pretpostavljam da si žensko, otherwise bi znala razliku između "nekoga" i ELIZE DUSHKU  :roll:
Genetski četnik

DušMan

Tako je! Pa to je Faith, the Vampire Slayer...
Zaboga.

Baba Jaga

Seksisti jedni. Sram da vas bude. Žena je za vas samo seks objekat.

Meho Krljic

Svinje. Neljudi!!! USTAŠE!!!!

Melkor

U stvari, ne... samo objekat. Seks nije obavezan.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Baba Jaga

Baba Jaga

Quote from: "Meho Krljic"Svinje. Neljudi!!! USTAŠE!!!!
ustashki zverinjak.

Ghoul

Quote from: "Harvester"Pretpostavljam da si žensko, otherwise bi znala razliku između "nekoga" i ELIZE DUSHKU  :roll:

ali... zar ELIZA DUŠKU DUGOUŠKU nije... ŠIPTARKA? :shock:  :?
https://ljudska_splacina.com/

Hobit

Quote from: "Treperava Zvezda"
ustashki zverinjak.

Balije
Fundamentalisti
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

ginger toxiqo 2 gafotas

...pre nekoliko dana sam i pogledao THE ALPHABET KILLER, zgodan, ritmičan, umešan  B filmčić koji prevazilazi mikrobudžetske stege, mada teško da će učiniti mnogo za karijere svojih aktera. Sve je tu na mestu, jedine dve stvari koje su mi zasmetale su podvojena priroda (film ima strukturu uvodne epizode nekog serijala, namera, viši koncept ili šta treće???), a sa tim u vezi interferencija po pitanju Elize Dushku i njene uloge, dosta slično postavljene, u seriji Tru Calling...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

cutter

nema ona slučajno sise spreda; ali ima ko i straga gleda!

Kunac

Quote from: "cutter"nema ona slučajno sise spreda; ali ima ko i straga gleda!

Ovo je E. Dušku?

cutter

Kastor

"Eliza commemorated her first visit to her father's homeland by marking the design inspired by Albania's national flag."
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Kunac

Quote from: "Kastor""Eliza commemorated her first visit to her father's homeland by marking the design inspired by Albania's national flag."
Strašno. Još će ispasti da je članica takozvane OVK?!?!?!?!

Kunac

Quote from: "Treperava Zvezda"
ustashki zverinjak.
Don't overdo it.

Kastor

Quote from: "Kunac"
Quote from: "Kastor""Eliza commemorated her first visit to her father's homeland by marking the design inspired by Albania's national flag."
Strašno. Još će ispasti da je članica takozvane OVK?!?!?!?!

Šuška se da južnije ima istetoviranu zmiju u znak secanja na divno vece provedeno sa izvesnim Hašimom.  :lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Milosh

No, pošto muški polni organ ne haje za nacionalnu pripadnost, sve to je apsolutno nebitno u svetlu činjenice da je E.D. rešila da se malo razgoliti u najnovijem filmu. Znam da će se Dušman junior i Harvester junior složiti sa mnom, kao što znam da će ovo gore napisano u jednom trenutku završiti u Harvesterovom potpisu.  :lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Kastor

ali mi hoćemo da vidimo zmijuuuuu!
:cry:

Son of Man

A ko je ubica , Srbin a ?
Mora odma da pogledam, jos ako vozi hladnjacu  :evil:

Milosh

"You've got a better chance of seeing God than seeing Eliza Dushku nude. That's my stuff, nobody else's."

E sad, da li to znači da ćemo uskoro videti (svoga) Boga, ne znam, ali kako je krenulo...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

Quote from: "Kastor"ali mi hoćemo da vidimo zmijuuuuu!
:cry:

Nema zmije, pojeo je orao.  :evil:

Kunac

Cary Elwes je po baki Srbenda, a u filmu glumi Dushkinog ljubavnika i nadređenog: tako da je ovaj film, zapravo, o ljubavi Srbina i Albanke.

Kastor

aaaa, dakle Strsljen revisited :)

Kunac

Samo što joj Srbin ovde da nogu u dupe na samom početku.

Tex Murphy

Treperava zvezdo, imaš li ti šta konstruktivno da dodaš ovoj diskusiji ili ćeš samo da nas vrijeđaš?  :evil:
Genetski četnik

Milosh

Quote from: "Kunac"Samo što joj Srbin ovde da nogu u dupe na samom početku.

Samo nogu?

Tex Murphy

Nećeš vjerovati, to pitanje se i meni vrzmalo po glavi. Ali nisam htio da pitam, kontam pomisliće pandora i Treperava zvezda da smo perverznjaci.
Genetski četnik

Kunac

Prvo se do mile volje pogostio njenim telom, a onda ju je šutnuo čim su se pojavili prvi znaci nervnog rastrojstva.

Tex Murphy

Dobro, mislim da je sad dosta zezanja i oftopikovanja i da je vrijeme da se vratimo razgovoru o Alphabet Killeru. Dakle, evo scene u kojoj se Eliza razgolićuje:

http://www.metacafe.com/watch/2189372/eliza_dusku_topless/
Genetski četnik

DušMan

Quote from: "Kunac"Prvo se do mile volje pogostio njenim telom, a onda ju je šutnuo čim su se pojavili prvi znaci nervnog rastrojstva.
Znači, Srbin nam je osvetlao obraz i poneo se kao muškarac!  8)

Kireca

Ima li negde da se skine prevod za ovaj film?
Hvala puno

Baba Jaga

Quote from: "Harvester"Treperava zvezdo, imaš li ti šta konstruktivno da dodaš ovoj diskusiji ili ćeš samo da nas vrijeđaš?  :evil:
Ako si se prepoznao sam si kriv.  :!:

Tex Murphy

Quote from: "Kunac"Prvo se do mile volje pogostio njenim telom, a onda ju je šutnuo čim su se pojavili prvi znaci nervnog rastrojstva.

Kod njega ili kod nje?
Genetski četnik

Hobit

Misliš da li je bio bod na domaćem terenu, ili u gostima
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Son of Man

Koje dno od filma sunce ti jbm, ja mislio serial killer film realan, kad ono neke nebuloze, sto rece covek ko malo produzena epizoda neke jeftine serije, a i ko me jbe kad nisam cito imdb nego se odma zakacio za naslov, i ne znam sto se tolko lozite a ovu ptarkushi, em sto je losa , em sto je i producent filma , tako da nije ni cudo da je dno, sama sebi namestila ulogu, skroz nerealno, a i ima one siptarske oci tipicne, ajme meni.

EDIT : Joj kako bi je tuko, sad sam video na imdb-u, 80-o godiste, znaci kao navodno u filmu takva ubistva dodeljuju detektivima od 29, i jos pritom nejakim midzet zenama, najbolje, zakuni se, joj kako bi je tuko. :x

I jos pise kao drama-triler , a retardirane horor fore ?! Kako jadno, oskrnavise jos jedan istinit slucaj, dokle, dokleeee ?! :cry:

Kunac

Quote from: "Harvester"

Kod njega ili kod nje?

Misliš: gde se gostio njenim telom, ili kod koga su se pojavili prvi znaci nervnog rastrojstva?

Tex Murphy

Quote from: "Kunac"
Quote from: "Harvester"

Kod njega ili kod nje?

Misliš: gde se gostio njenim telom, ili kod koga su se pojavili prvi znaci nervnog rastrojstva?

Mislio sam na rastrojstvo, mada naravno može da se tumači dvojako.
Genetski četnik

DušMan

Quote from: "Son of Man"i ne znam sto se tolko lozite a ovu ptarkushi, em sto je losa , em sto je i producent filma , tako da nije ni cudo da je dno, sama sebi namestila ulogu, skroz nerealno, a i ima one siptarske oci tipicne, ajme meni.
Sad ćeš još reći i da je Sarah Michelle Gellar katastrofa... pa ti nikad neću oprostiti.

Baba Jaga

Quote from: "DušMan"
Quote from: "Son of Man"i ne znam sto se tolko lozite a ovu ptarkushi, em sto je losa , em sto je i producent filma , tako da nije ni cudo da je dno, sama sebi namestila ulogu, skroz nerealno, a i ima one siptarske oci tipicne, ajme meni.
Sad ćeš još reći i da je Sarah Michelle Gellar katastrofa... pa ti nikad neću oprostiti.
Sarah je carica. Ko to uspe da opovrgne dobija pice od mene.

Tex Murphy

Genetski četnik

Tex Murphy

Što reko Heath Ledger u Betmenu - a very poor choice of words!  :evil:
Genetski četnik

Shozo Hirono

Ajde bre ne zezaj,no opovrgni njenu teoriju i reci zasto je Kristy Swanson bolji ubica vampira od Sare Geler. :evil:

DušMan

Kristy je bila bolja riba zaista... Plavuša, skoro pa savršeno telo, ali Sarah ima tu neku harizmu i seksipil koji su najviše došli do izražaja posle prvih par sezona serije. Nema velike grudi, pa šta? Kažu da devojke sa malim grudima imaju veliko srce.

No, bitan faktor je i sadašnji izgled, a Kristy se opustila, ugojila, propala...