• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

STAR WARS XMAS SPECIAL

Started by Goran Skrobonja, 17-03-2003, 12:31:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goran Skrobonja

Zahvaljujući neumornom Vasi, krajem aprila meseca verovatno ćemo imati priliku da pogledamo eksploatacioni kič TV film zvani "Star Wars Xmas Special" snimljen i emitovan početkom 80-ih, o Lukovom i Hanovom odlasku na Čuijevu planetu, sa zapletom nedostojnim najgorih epizoda ST serijala. I sve bi to bilo tek za blago podizanje obrva, da nije bizarnog podatka da je čitavu nepodopštinu režirao sam Lukas i da likove glume Hamil, Ford, Keri Fišer itd. Navodno, Tata Brada je svojevremeno otkupio sve objavljene VHS trake (ali je jedna očigledno izmakla jurišnicima imperije, i eto je sada na wold wide web-u).
:lol:
Ala ćemo da se seirimo za mesec dana! (Ako nas ne dokrajči Kapetan Trips, that is!)
Svi koji znaju više detalja o SW XMAS SPECIAL-u neka doprinesu ovom Topicu kako bismo tačno znali šta nas čeka... Još jedan ekser u sanduku zvezdane epopeje?
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

iNCUBUs

Evo pogledao sam, Lukas nije rezirao vec neka dva totalna anonimusa. On cak nije bio ni producent, jedino sto je uncredited writer...

Pravi naziv je "Star Wars Holiday Special"...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Vasa

Za malo detaljnije podatke (ne mogu sada da preturam po casopisima) idi na:

http://www.lucasfan.com/swtv/index2.html

Inace, Lucas jeste napisao ovo smece. I jeste odvratno. Skoro kao Attack of the Clones.

Usput Gorane, ne znam da li sam ti pomenuo jos jedan rarity: Buffy 0x00, tj. pilot u pristojnom VCD-u. Sve sa nekom debelom klinkom koja igra Willow i Julie Benz (Darla) u ulozi vampirke koju skokaju na kraju. I, za divno cudo, sasvim podnosljivih 40 minuta, cak i zabavno na momente.

DušMan

Did someone said Buffy?!  :lol:  :lol:
Jeste, jeste... i ja sam cuo za ovaj unaired pilot... Debela Willow... hahaha
Gorane, mozes li to nabaviti???  :!:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Goran Skrobonja

Quote from: "DusMan"Did someone said Buffy?!  :lol:  :lol:
Jeste, jeste... i ja sam cuo za ovaj unaired pilot... Debela Willow... hahaha
Gorane, mozes li to nabaviti???  :!:

Naravski. :)
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

DušMan

Jel to stize isto krajem aprila? Mislim, ti je ista isporuka?

I jos nesto... Gorane, posto si dobio prve 3 sezone Buffy na DVD-u, interesuje me da li to samo prodajes, ili i iznajmljujes... Moracu da se bacim na prebacivanje toga u DivX!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

taurus-jor

Da osvežimo ovaj predivni, zaboravljeni topik.
O, Nebesa!
Ne mogu da verujem šta sam gledao!
Han Solo i Čubaka, progonjeni imperijalnim krstaricama, žure na planetu Vukija. A na planeti Vukija, Čubakina porodica pati što njega nema. Patimo i mi sa njima, jedno sat vremena, koliko traje ovaj krstimse specijalni slučaj zabave za retarde. A naročito patimo tokom prvih 20-tak minuta, jerbo slušamo gotovo neprekidni dijalog Čubakine žene, Čubakinog oca i Čubakinog sina - koji se igra sa maketom X Wing lovca.
Dijalog, u osnovnoj kombinaciji, glasi:
- Huuuuuummmmmmmm?
- Huuuuuummmmmmm!
- Khfooumm hrummm?
- Hrumm hrummm.
- Ghrrrroooooooooum!!!
- Hugh! hugh! hugh!

(Prevodilac je od Lukasa očito tražio previše love da se bakće se vukijevskim...)
Ko je žalio za planetom Vukija u Povratku džedaja, posle ovoga će poželeti da ode na Endor i izljubi sirote, slatke i toliko pljuvane Evokse.

Kuku...

Hvala Goranu Skrobonji što mi je omogućio da pogledam ovu nezaboravnu trešinu. A i crtani sa Boba Fetom je  :x
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

zakk

nisam imamo snage da istrpim do kraja.

a ako neko baš želi da istražuje, eto mu Čubaka stripa, u kome ćete saznati sve što ste hteli da znate o Vukijima a niste imali koga da pitate, pa i više, npr kako, gde i pod kojim okolnostima su se upoznali Han Solo i Čubaka, zašto je Solo napustio stari posao i postao pirat, i kako je Čubaka najnajnajsvenajfaca na svojoj planeti a i šire.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.