• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

TAMO GDE POGLED NE DOPIRE

Started by Boban, 31-01-2007, 21:22:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Još jedan strip u ediciji Integrali koji nikada ranije ni u jednoj varijanti nije bio predstavljen domaćoj poblici.

Strip ima prelepe kadrove, a zanimljivo je da postoje table na kojima gotovo polovina nacrtanog nije ušla u samu stranicu, evo nekoliko primera; crveni okvir je otprilike granica obreza stripa, sve što je van toga ostaje skriveno od očiju običnih smrtnika, a neke table, tek sagledane u nacrtanoj veličini, dobijaju na snazi:

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Axle Munshine

Toooo...Bravo,Bravo BP,svaka cast...inace danas sam uplatio nekih 140eura za sve integrale+Hogar+Tulum,a medju njima naravno i "Tamo gde pogled ne dopire..."... :wink:
Nadam se da ce za koji dan i stici,jedva cekam... :wink:
Jos jednom svaka cast za Beli Put,Najbolji ste ,samo tako nastavite... :wink:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Boban

Odmah da predupredim primedbe na potpis jednog od autora: Pon(t)a... Piše se Pont a čita se Pon; mi smo u propratnom tekstu i na svim mestima unutar albuma pisali Pon, ali na potkorici stoji Pont, jer je strip vlasništvo Dargoa s kojima smo imali igranku oko reimenovanja Blacksad u Bleksad i nisam hteo da im dam alibi da me prozivaju zašto smo ispustili jedno T u imenu autora.
Realno, to su potpuno irelevantne stvari, posebno što se u tom trouglu Holandija/Belgija/Francuska svašta čita na različite načine i ponekad uopšte nije jednostavno shvatiti odakle su koreni nekog prezimena i kako ga sam autor izgovara.
A, pravo da vam kažem, i ne zanima me...

Boban

Pogled je izašao i ja sam vrlo zadovoljan kako sve to izgleda.
Gotovo da se može oceniti kao savršeno.

Inače, dogovorena je ekskluzivna prodaja u IPS knjižarama do 16. februara, dakle, biće ga do tada jedino tamo i to sa popustom od 25%, dakle, 1400 dinara...

16. februara će biti velika promocija Integrala u Francuskom kulturnom centru, u 11.00 konferencija za novinare, a u 18 časova tribina posvećena francuskom stripu, sa predstavljanjem prvih pet Integrala Belog Puta.

prozirna senka

Au, zar da omasim Pogled za jedan dan! :x  :x  :x
"Kruna je u Beogradu, glava je u Beogradu i nastavićemo borbu da se kruna nađe na glavi" (V.D.)

DušMan

Uzivo izgleda ovako:

A prvo sledece izdanje Belog Puta je...

:lol:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

lilit

cestitam!
stvarno vredno velikog truda i rezultati su fenomenalni.
mislim da ce se moj dragi muz jako obradovati kad ga obradujem svim integralima.

btw, bobane, ovo ti je najbolja fotka ikad (a koju sam ja videla).
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Kastor

Quote from: "lilit_depp"
btw, bobane, ovo ti je najbolja fotka ikad (a koju sam ja videla).

Bogami su ovi prvoborci ostarili, ali sve bolje izgledaju.
Gde je tu pravda?   :lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Cornelius

Pravda je u Bozjim rukama.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

kraken

Quote from: "Boban"Pogled je izašao i ja sam vrlo zadovoljan kako sve to izgleda.
Gotovo da se može oceniti kao savršeno.

Inače, dogovorena je ekskluzivna prodaja u IPS knjižarama do 16. februara, dakle, biće ga do tada jedino tamo i to sa popustom od 25%, dakle, 1400 dinara...

16. februara će biti velika promocija Integrala u Francuskom kulturnom centru, u 11.00 konferencija za novinare, a u 18 časova tribina posvećena francuskom stripu, sa predstavljanjem prvih pet Integrala Belog Puta.

U ips-u ga za sada nema al nema ni sambrova i blacksada.

Btw jel ce moci na licu mesta da se kupe albumi na promociji?

Boban

IPS je jedan sporovozni dinosaurus, iznesu pet komada i prodaju ih odmah, a onda povratna informacija o tome stigne u centralu jednog dana, pa neko jednom nedeljno skupi sve te podatke i dâ nalog centralnom magacinu da dostave novu količinu, što ovi i urade kad im se uklopi... užas nad užasima.

Boban

Dakle, ovako to izgleda u izlogu Akademije:

A slike sa malopređašne promocije u francuskom kulturnom centru:

jeremiah

Quote from: "Boban"

Dakle, ovako to izgleda kod mene, a platio sam još 13. februara.
Nesretan datum, valjda  :(
:: orange is faster color ::

Cornelius

Quote from: "jeremiah"
Quote from: "Boban"

Dakle, ovako to izgleda kod mene, a platio sam još 13. februara.
Nesretan datum, valjda  :(

A ovako izgleda na Forumu. Mora da se nisi pretplatio na slike u postovima.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Kastor

xrofl

Ajde, pošto si čekao čitavih sedam dana evo ti, od mene, nekoliko primeraka.

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

jeremiah

Quote from: "Kastor"xrofl

Ajde, pošto si čekao čitavih sedam dana evo ti, od mene, nekoliko primeraka.

Velikodušno  :lol:
:: orange is faster color ::