• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Mixitronovih 1000 postova!

Started by Mixitron M. Storm, 07-02-2007, 00:26:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mixitron M. Storm

Друштво окупљено око малог стола у углу жели другу Мехи срећан две'иљадити пост песмом "Пиши ми брате, пиши ми фратело" у обради турбо-метал бенда "Депонија"

Cornelius

Meho, poselamili te tvoji jarani i rekli da ti naručim pesmu za dvehiljaditi post:

Željan sam Bosne i rodnog kraja
tebe stara majko i tvog zagrljaja,
hoću da se vratim, svega mi je dosta,
volim moju Bosnu, tu mi srce osta.

xcheers  xdrinka
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Kastor

Domaćine, zakivaj vrata!

xcheers

Jooj što volim piti vode,
što šljivove grane rode,
da je čaša od tri kila,
jedna bi mi dobra biiilaaaa!

xdrinka
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Mixitron M. Storm

Морамо да сачекамо Меха па ће да кујемо!

---

meho kuje konja po mjesecu
meho kuje a majka ga kune
sine meho, ziv ti bio majci
ne kuju se konji po mjesecu
vec po danu i zarkome suncu
mila majko, ne kuni me mlada
znas kad meni na um padne draga
ja ne gledam sunca ni mjeseca
nit moj doro mraka nit oblaka
nit moj doro drine vode hladne

http://www.youtube.com/watch?v=oNcUT8LMD40
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

lilit

ziv ti nama dragi meho bio i jos 2000 iskuco u sreci, berićetu, oftopiku i veselju.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

:oops:

Moram da rikonsiderujem svoj refleks da postujem uvek kad pomislim da imam nešto duhovito da kažem...

Mixitron M. Storm

Саде кад смо заковали врата, ће ти кажем нешто: не ваља ти поставка - кажеш, да се суздржиш од постовања - јок море, него да знаш да ниси духовит :evil: па ће псотови сами да усахну.

И 'ајд музика!

sivka

Stigoh kasno iz kafane pa se nadam da se uvazava izvinjenje sto tek sada Corneliusu i Lilit cestitam 1000-ti post, prvom sa 2 a Lili sa 3 posta kasnjenja.

Moze pesma "Jos litar jedan"!

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Mixitron M. Storm

ОООООппппппп-саааааааа! Ој-ха-ха!

lilit

Quote from: "greymalk"Stigoh kasno iz kafane pa se nadam da se uvazava izvinjenje sto tek sada Corneliusu i Lilit cestitam 1000-ti post, prvom sa 2 a Lili sa 3 posta kasnjenja.

Moze pesma "Jos litar jedan"!

hvala draga grejs i dragi mixi,
videh ja to svoje nedelo kad sam bila na 1001 (da ne kazem da se tad setih dragog pazolinija i njegovog Il fiore delle mille e una notte :oops:), ali sam se nadala da ce ostati nezapazeno. :wink:

Cornelius

Fala braco i sestre. Zeleo bih da kazem, u ovoj godini jubileja, da je ovaj uspeh ne samo moj, nego je uspeh citavog kolektiva. Zeleo bih da se zahvalim inokosnom organu Bobanu, politickom komesaru Bobanu, sekretaru celije Bobanu i najvecem sinu nasih foruma i podforuma - Bobanu. Uradio bih i nesto sklekovan ali to je vec vidjeno, tako da ja odoh u Lilitinu hiljadu i jednoj noci, da ne bih zaglavio u Hiljadu ruza, Tri sesira ili Dva bela goluba. xyxy
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

sivka

Kamarad!
Kakav govor!
Svaka ti je rec na mestu. Steta sto nisi dosao u Tri sesira. A ja iskrivila vrat motreci hoces li naici!
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Boban

Interesantno je kako Lilita i Cornelius stupaju uporedo na ovom forumu; došli su gotovo istog dana i do hiljaditog posta stigli u isti čas.
I posle kažu ljudi da među njima ničega nema, da je sve to slučajno...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

lilit

Quote from: "Boban"Interesantno je kako Lilita i Cornelius stupaju uporedo na ovom forumu; došli su gotovo istog dana i do hiljaditog posta stigli u isti čas.
I posle kažu ljudi da među njima ničega nema, da je sve to slučajno...
Hvala na cestitkama dragi Bobane. Lepo je imati te za Administratora. :)

Nek istupi taj koji kaze da medju nama dvoma, doslim pre 5 meseci na ZS, nema nicega i da je sve to slucajno i kaze sad sta ima ili nek cuti zanavek!!!!!!  :wink:

Boban

Drugi zanimljiv par na forumu su Meho Kiljić i Džejk... došli u slično vreme pre oko godinu i po dana i imaju jedan 2096 a drugi 2099 postova.
To se zove "porukom na poruku".

A Lilita i Cornelius, kao da žive u istoj sobi pa dijalog teče ovako "Postirao sam, sad ti." "Oh, evo i ja sam, sad je tvoj red"...
"Mogu li sada ja tri posta zaredom, pa posle kada tebi dodje možeš i ti."
........
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

QuoteDrugi zanimljiv par na forumu su Meho Kiljić i Džejk

OMG, provaljeni smo!!! Boban je shvatio da smo par!1!!!11 :?

Ma, šalim se. Ko je uopšte Meho Kiljić??

angel011

Znaš valjda da Boban jako voli da uparuje ljude.  :)
We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "angel011"Znaš valjda da Boban jako voli da uparuje ljude.  :)

kako ono beše: 'matori perverznjak i dokoni voajer'?  :lol:
https://ljudska_splacina.com/

angel011

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "angel011"Znaš valjda da Boban jako voli da uparuje ljude.  :)

kako ono beše: 'matori perverznjak i dokoni voajer'?  :lol:

Ja ga nazvala zaludnim voajerom. Ne sećam se kako su ga drugi nazivali.  :D
We're all mad here.

Cornelius

Quote from: "greymalk"Kamarad!
Kakav govor!
Svaka ti je rec na mestu. Steta sto nisi dosao u Tri sesira. A ja iskrivila vrat motreci hoces li naici!

Kamarad Greymalk. Vidim da si ispravila post sa "Tri sestre" na "Tri sesira". I ja sam prvo mislio na "Tri sestre", ali odustah zbog sklopa recenice - da ne bih zaglavio u Tri sestre. Pretenciozno i previse liberalno za mlade na ovom forumu.

A, sto se tice najveceg sina nasih foruma i podforuma, on je tu da kaze sta ima da kaze, a mi smo tu da mu se zahvaljujemo i da sa njegovog puta ne skrenemo.

Sto se tice Lilit, tu samo mozete da budete ljubomorni, isto kao u slucaju Dzejka i Mehe.

Mixitron M. Storm

Elementi koji podjebavaju ovo vedro društvo će biti zakovani u bure i gurnuti niz drum (i brdo) dok ne slete u potok.

Ghoul

Quote from: "Mixitron M. Storm"Elementi koji podjebavaju ovo vedro društvo će biti zakovani u bure i gurnuti niz drum (i brdo) dok ne slete u potok.

zaboravio si detalj: da je bure iznutra postavljeno siljcima!  :evil:
https://ljudska_splacina.com/

angel011

Iron Maiden u obliku bureta?  :!:  :D
We're all mad here.

Mixitron M. Storm

Quote from: "Ghoul"

zaboravio si detalj: da je bure iznutra postavljeno siljcima!  :evil:

Al' kratkim, da ne bude prebrzo gotovo.

Eto, ode i 1200ti post...

Cornelius

Srecan 1201. post i ugodno vece nasem kamaratu Mixiju zeli drustvo iz ulice uz pesmu "Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da zavodim cure"!  xcheers

lilit

Quote from: "Boban"
A Lilita i Cornelius, kao da žive u istoj sobi pa dijalog teče ovako "Postirao sam, sad ti." "Oh, evo i ja sam, sad je tvoj red"...
"Mogu li sada ja tri posta zaredom, pa posle kada tebi dodje možeš i ti."
........
vidis ima nesto u tome kad malo bolje razmislim, posebno sto uvek ja, kolateralno, na*ebem kad se Kornelijus kaci s ljudima po forumu.  :lol:

no, nemam sad vremena da elaboriram (srecom) posto idem u pozoriste preko puta da gledam Hasanaginicu u izvodjenju Hrvatskog nacionalnog kazalista. dragi Mustafa Nadarevic je napisao dramu, rezirao i glumi Hasanagu!!!!!

edit:ZIVELI!!!!!!
xcheers

Cornelius

Lilit, samo ti kazi ako te neko zajebava, ce da im skocim preko sanka i da napravim picvajz.

Mixitron M. Storm

Quote from: "Cornelius""Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da zavodim cure"!  xcheers

рам-пам-пам!

Loengrin

@MIX
Okašnjele čestitke s produženog odsustva  :lol:

Quote from: "Cornelius"Srecan 1201. post i ugodno vece nasem kamaratu Mixiju zeli drustvo iz ulice uz pesmu "Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da zavodim cure"!  xcheers

... Corneliuse brate, uobraziJo se on zbog tolikije' postova, pa neće da podeli višak kolezama, c,c,c!   :lol:

Quote from: "angel011"Znaš valjda da Boban jako voli da uparuje ljude.
Webmatičar, hmm, zvuči kao neka nova boles'? :evil:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Mixitron M. Storm

Весело друштво из сепареа честита другу Корнелијусу 1100ти пост песмом по личном избору!

Cornelius

Fala drugovi, fala. A, vi, deder da mi svirate onu staru - Blagunjo dejce.

Blagunjo dejce mori,
pozarance,
Otvori mi dzamliv pendzer
sakam da te vidam jas.

Dejgidi Ace more adzamijo,
Sto da otvoram dzamliv pendzer,
koga te ne sakam jas.

Ja podajsi rusi kosi,
sakam da gi mrsam jas.

Dejgidi Ace more adzamijo,
Sto da davam rusi kosi,
koga ne te sakam jas.

Ke prodavam saraj kuca
samo da te zemam jas,
ce prodavam saraj kuca
samo da me zemes jas.

Loengrin

Corneliuse brate je li to ona sto si je stavio i u Deponiju ili neka nova (mrzi me da proveravam)? Imaš li ti toga još?  :D
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Cornelius

Može biti. Oduvek me je palio zov juga, neuzvraćena ljubav, bol u duši, seča vena...

Mixitron M. Storm

I to bi bilo 1300 postova, hvala, hvala :)

Loengrin

I? Kada častiš?  :!:  :evil:

Mixitron M. Storm

Delicu sitno kamenje za Diademenschmuk.

Mixitron M. Storm

Heh, prođe 1400 postova a nisam ni primetio...

angel011

Ja nisam primetila ni svoj hiljaditi post.
We're all mad here.

Loengrin

Meni se više sviđa ovaj 1111 broj. Pitam se kako bi se to po Tolkinu izgovaralo.

Mixitron M. Storm

U svetlu gulovog jubileja, samo da napomenem da sam prešao pola puta ka dve hiljadarke :)

Mixitron M. Storm

Lagano spamujući ka 1600tki, koristim priliku da kamaratkinji sivki čestitam jubilarnih 0,8hiljaditi post. xcheers

Prošla su ta vremena kada se svaki jubilej primereno obeležavao pod stolom  :cry:

Mixitron M. Storm

Drugarici Liliti srećnih 1,5k postova želi ono društvo ispod stola pesmom od bola :)

lilit

Quote from: "Mixitron M. Storm"Drugarici Liliti srećnih 1,5k postova želi ono društvo ispod stola pesmom od bola :)
hvala, hvala.

jbt!! a ja bila sigurna da sam proredila s pisanjem. sta ti je pogresna perspektiva. :lol:

nego, zaboravio si da mi cestitas godinu dana na forumu.  :wink:
xcheers

Cornelius

Dragoj Lilit, srecnu prvu godisnjicu na Forumu i ugodno becko popodne zele Cornelius i drustvo iz ugla, ispod stola i iza sanka.
Ajd sad, lagano. xcheers

Moji drugovi (i drugarice)

Moji su drugovi biseri rasuti
po celom svetu
i ja sam selica
pa ih ponekad sretnem u letu

Da l' je to sudbina
il' ko zna sta li je
kad god se sretnemo
uvek se zalije
uvek se zavrsi
s nekom od nasih pesama

Moji su drugovi
zestoki momci velikog srca
i kad se pije i kad se ljubi
i kad se puca
gore od Aljaske do Australije
kad god se sretnemo uvek se zalije
uvek se zavrsi
s nekom od nasih pesama

Da smo zivi i zdravi
jos godina sto
da je pesme i vina
i da nas cuva Bog
da su najbolje zene
uvek pored nas
jer ovaj zivot je kratak
i prozuji za cas

Za moje drugove
ja molim vetrove za puna jedra
puteve sigurne a noci zvezdane
i jutra vedra
Da l' je to sudbina
il' ko zna sta li je
kad kod se sretnemo
uvek se zalije
uvek se zavrsi
s nekom od nasih pesama

Moji su drugovi biseri rasuti
po celom svetu
i ja sam selica
pa ih ponekad sretnem u letu

Da l' je to sudbina
il' ko zna sta li je
kad god se sretnemo
uvek se zalije
uvek se zavrsi
s nekom od nasih pesama

lilit

hvala dragi Kornelijuse, moj omiljeni forumashu. :)

nego, teta Lilit ce, pored suncanog popodneva, imati ugodno becko vece posto ce joj stici i Kasta 2, a popice se i neko pivo. :wink:

xcheers

Cornelius

Quote from: "lilit_depp"nego, teta Lilit ce, pored suncanog popodneva, imati ugodno becko vece posto ce joj stici i Kasta 2, a popice se i neko pivo. :wink:

xcheers

Ako, ako, valja se, mislim popiti pivo. Nego, šta je Kasta 2? Neke ljute kobasice? Pašteta? Slane kiflice?

lilit

Quote from: "Cornelius"
Ako, ako, valja se, mislim popiti pivo. Nego, šta je Kasta 2? Neke ljute kobasice? Pašteta? Slane kiflice?
u austriji je to tajni kod za ljute kobasice sa senfom, a izvesni ljudi misle da sve to ipak ima neke veze i sa Metabarunima.
u svakom slucaju, vece lepo provedeno sa jednim dugogodišnjim poznavateljem europske SF scene u kafani 1516. ziveo jazz! :lol:

Cornelius

Quote from: "lilit_depp"u kafani 1516. ziveo jazz! :lol:

Je l ta tvoja kafana ima veze sa jednom austrijskom pivarom koja ima istu brojku i proizvodi zanimljivo nefiltrirano pivo?

lilit

Quote from: "Cornelius"
Je l ta tvoja kafana ima veze sa jednom austrijskom pivarom koja ima istu brojku i proizvodi zanimljivo nefiltrirano pivo?
ima, s tim sto je kafana 1516 "pojavni oblik" pivare.
of kors, sve vrste piva: http://www.ratebeer.com/brewers/1516-brewing-company/4330/ se proizvode u skladu sa Reinheitsgebot-om (purity law :lol:) iz 1516. godine.