• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PHENOMENA 2: Beogradski nekrofil!

Started by Kunac, 14-02-2007, 15:32:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

U Kuriru piše:

BEOGRAD - Jedan Beograđanin priveden je na psihijatrijsko posmatranje zbog sumnje da je imao seksualne odnose s mrtvacima! Prema nezvaničnim informacijama, bizarni slučaj otkriven je prošle nedelje, kada je policija upala u stan ovog Beograđanina i u njemu pronašla dva sveža leša!

Hapšenju nekrofila, kako saznajemo, prethodila je ljubavna avantura s jednom devojkom iz beogradskog naselja Cerak. Posle provedene noći sa njim, ona je, navodno, otišla na pregled u jednu beogradsku kliniku zbog čudnog osipa koji je dobila po telu i ustima. Otkriveno je da ima bakterije koje se nalaze samo na leševima!

Prema saznanjima našeg lista, mladić i devojka upoznali su se na žurki u poznatom beogradskom klubu "Stefan Braun". Mladić je, kako je rekla zaražena devojka, bio veoma privlačan. Smuvali su se čas posla. Posle završene žurke, on joj je predložio da ostatak noći provedu zajedno, što je ona bez razmišljanja prihvatila.

Već sutradan devojci se po telu i ustima pojavio osip koji ju je uznemirio. Odlučila je da ode na pregled u jednu beogradsku kliniku, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje postoje samo na leševima!

- Posle pregleda zapanjeni doktor joj je rekao: "Lepo mi reci šta si radila." Zbunjena devojka nije znala o čemu se radi, pa joj je lekar objasnio da na grliću materice ima bakterije koje imaju samo mrtvaci. Ona je u početku odbijala da prizna seksualnu avanturu, tvrdeći da se samo ljubila s jednim mladićem. Međutim, pod pritiskom je priznala i da je spavala s njim. Doktor je, kako se pretpostavlja, alarmirao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru.

Izvor Kurira navodi da su inspektori, pomalo zbunjeni, zakucali na vrata ovog mladića. Međutim, ono što su zatekli unutra, sve ih je šokiralo.
- Policajci su ovog mladića zatekli sa dva sveža leša i odmah su ga priveli i odveli na posmatranje na psihijatrijsku kliniku, gde je zadržan do daljeg. Policajci su dugo sumnjali u to da je i devojka umešana u celu priču, ali je ispalo da je i ona samo žrtva ovog nekrofila - objašnjava sagovornik Kurira.

Ovaj bizarni slučaj juče niko nije želeo zvanično da potvrdi ni u policiji ni u psihijatrijskim ustanovama. Kurir je došao do saznanja da se policija ovde nije zaustavila i da je proširila istragu kako bi utvrdila otkud leševi u stanu mladića koji potiče iz dobrostojeće porodice. Istraga je, navodno, dovela do jednog radnika Kliničkog centra Srbije, koji je uhapšen zbog sumnje da je ovom nekrofilu obezbedio leševe za seksualno iživljavanje.

(E. K.)
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

A ja mislio STEFAN BRAUN fino mesto za izlazak... :D
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

ovo mi previše zvuči kao neka tendenciozna anti-'nemoral' 'poučna' priča kakvu bi rado potpisao neki pismeniji istomišljenik onih genijalca iz knjaževca, kruševca, ili gde već behu oni anti-velikobraćani.
kao, 'evo šta će vam se desi ako idete na žurke i jebete se pre braka sa tamo neki gulovi itsl.'

jel pisala o ovome neka ozbiljnija novina od kurira?
https://ljudska_splacina.com/

WARLOCK

Quote from: "Dr Kunac"U Kuriru piše:

Doktor je, kako se pretpostavlja, alarmirao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru.

Oh shit! pa ja zivim na Vracaru :?

Ghoul

Quote from: "WARLOCK"
Quote from: "Dr Kunac"U Kuriru piše:

Doktor je, kako se pretpostavlja, alarmirao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru.

Oh shit! pa ja zivim na Vracaru :?

zakopaj ih dobro dok ne prođe gužva! :evil:

angel011

Nemoj tako, nije WARLOCK jedini član ovog foruma koji živi na Vračaru.

Ima ih još...
We're all mad here.

Mixitron M. Storm

Mislim da je kvaka ne u tome ko živi tamo, nego ko neživi tamo  :evil:

Ghoul

Quote from: "Mixitron M. Storm"Mislim da je kvaka ne u tome ko živi tamo, nego ko neživi tamo  :evil:

ko živi, živeće, ko ne živi - neživeće.

Demo(n)lisher

Jbt.... ED GEIN :D  :shock:
S obzirom da nekrofilija tek pocinje s usponom u zemlji Srbiji, svim potencijalnim nekrosima posvecujem pesmu
SLAYER - DEAD SKIN MASK. :evil:  :twisted:  
Keep On Rotting In The SERB World Nekros :evil:
I`m a self - improved evil baby.

---

i meni zvuci kao poucna prica, especijalen sa onim "ajde lepo reci sta si radila"  :lol:

doduse, nije da nema zapleta... scena kezual seksa, pa devojka kod doktora, hajde reci: gresna sam, imas mrtvacke bakterije, jesam gresna, mea maxima culpa, spavala sam sa... nemrtvim vracarcem?
(nekrofil protiv nekrofila?)
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Джон Рейнольдс

Ono što me uvek zbunjuje kod ovakvih priča jeste kako to da ti zgodni i lepi nekrofili nikad nemaju te odavajuće osipe. Znaju za jadac pa se kljukaju antibioticima?

Zanimljivo je i to što se iz teksta da zakljčiti šta je riba sve radila sa nekrofilom. Osip je po telu i ustima, bakterije nađene na grliću materice (usta se ne preciziraju), a na guzi ništa.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

crippled_avenger

crippled_avenger

Ili je ona opstila sa lesevima, a on ih je samo cuvao radi nekih drugih potreba?

Джон Рейнольдс

Znao sam da mi je ova priča odnekud poznata.

http://www.snopes.com/risque/juvenile/corpse.htm

QuoteA young girl from central London went to visit her doctor regarding a genital rash. The doctors were unsure of the cause so took routine swabs and blood samples for testing. She was recalled the following week and asked to repeat the tests. She was concerned that the doctors had become increasingly coy about the whole mater and that she was asked not to talk to anyone else about it.

She was later stunned when the police arrived on her doorstep asking questions regarding her sex life.

It turns out that a bacteria has been found that only occurs on dead bodies. It was later discovered that her boyfriend, who worked at the local underatakers had been "overly-friendly" with his "customers" and passed the infection onto her. Her boyfriend was subsequently jailed.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Quote from: "crippled_avenger"Ili je ona opstila sa lesevima, a on ih je samo cuvao radi nekih drugih potreba?

:!:

Kasno se vraća kući iz provoda, a lokalna hamburgernica ne radi toliko dugo? Snabdeva lokalnu pekaru materijalom za burek sa mesom?

#Τζούτσε

crippled_avenger

U svakom slucaju, to bi bio dobar twist.

Evo plota...

Devojka odlazi kod lekara. Nadju bakterije. Ona ne priznaje. Na kraju prizna. Uhapse momcinu, nadju leseve. Obracunaju se sa body snatchersima iz KCB. I sve deluje razumno, ali inspektor primeti na nekro-momcina nema osipe.

Krece da kopa dalje.

I otkriva mracnu istinu.

Stavise, mozda su lesevi njeni, ona ih je shvativsi da je dobila osip koji ne moze sakriti, podmetnula kod njega. Ili je on bio toliko zaljubljen, da ih je primio na cuvanje. sad tu moze da se varira.

crippled_avenger

Ili jos radikalnije? Sta ako lesevi iz momcininog stana nemaju tu bakteriju?

Sta ako su oni napravili taj nekrofilni love afair dok su operisali po lokalnim mrtvacnicama. Sta ako je momak krio leseve jer ih je nabavio devojci za poklon za godisnjicu zabavljanja?

Джон Рейнольдс

Mali oftopik:

QuoteThe lobster with which a woman was masturbating defecates into her vagina, implanting brine shrimp eggs which later hatch inside her.

http://www.snopes.com/risque/juvenile/lobster.htm

#Τζούτσε

crippled_avenger

Джон Рейнольдс

Quote from: "crippled_avenger"Lobstera znam, to je vrh!

Ali je na tragu one mnogo puta prežvakane priče o miševima (ili tako nekim glodarima) i samozadovoljavanju. Ja sam to početkom devedesetih čuo za Ričarda Gira, ali se posle "ispostavilo" da se na miševima izređalo pola Holivuda.

#Τζούτσε

crippled_avenger

Meni je negde najzanimljivije to sto narod negde racuna da je nekrofilija dosta siguran vid seksa, narocito za one koje niko nece. I onda ova bakterija. Kapiram da je pola naroda danas bilo u fazonu, `E, u kurac, uvek se pojavi neka sida...`

U sustini prelazak na nekrofiliju je krenuo posle masovnog gerontofilskog mayhema tokom 2004. godine kada su babe bile silovane masovnije od obnazenih manekenki. Mislim da je tome doprinelo ono silovanje babe od srrane pripitog komsije koji je usmrtio posto se ona bunila kako on toliko dugo ne moze da svrsi i da je smara. Kada je krenuo shakedown grannyrapista, narod je otisao generaciju dalje.

Meho Krljic

Kaćemo već jednom da se ratosiljamo tog naroda pa da živimo ko ljudi?

Ghoul

Quote from: "John Reynolds"na tragu one mnogo puta prežvakane priče o miševima (ili tako nekim glodarima) i samozadovoljavanju.

misliš na gerbila (kojigod mu to glodar bio, ne pitaj me) u anusu?  :!:

Mixitron M. Storm

Pet Shop Boys is a name that tells its tales, isn't it?  :evil:

sivka

Quote from: "angel011"Nemoj tako, nije WARLOCK jedini član ovog foruma koji živi na Vračaru.

Ima ih još...

Nikad ne znaš ko ti je komšija.   :P  :(
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

angel011

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "John Reynolds"na tragu one mnogo puta prežvakane priče o miševima (ili tako nekim glodarima) i samozadovoljavanju.

misliš na gerbila (kojigod mu to glodar bio, ne pitaj me) u anusu?  :!:

Ono sa Mormonima?

Ne, pardon, to nije bilo samozadovoljavanje. A i mislim da je hrčak bio u pitanju.  :P
We're all mad here.

Джон Рейнольдс

Te urbane legende imaju razne varijetete. Sajt ka kome sam ostavio linkove je veoma dobar, pokriva značajan broj. Ono što me je uvek fasciniralo jeste koliko se kod nas pojavljuju skoro identične UL, a neke su čak i "prevedene".

Npr, meni je kao klincu jedan ćaletov kolega mrtav ozbiljan pričao o tipu koji je pao sa motora, ali mu glavu kaciga nije zaštitila. To jest, kad je pokušao da je skine, skinuo je i deo lobanje i pao mrtav. Kaciga je, jel'te, držala lobanju. Naravoučenije: nemoj da gnjaviš da ti ćale kupi moped koji su u to vreme bili popularni.

Čuo sam i o tipu koji je pokušao da prođe između dva automobila kojima nisu radili farovi (jednom desni, drugom levi), misleći da su u pitanju dva motocikla.

A sećate li se one klinke koja je reklamirala "čokolešnik"? ("Aaa, kupila si čokolješnjak?") Za nju se pričalo da je poginula u padu aviona kod Ajačija; postoji identična priča za neku malu Amerikanku, jebeni grip mi sad ne da da se setim koji je proizvod reklamirala, a mrzi me da tražim. Ista priča. Klinka iz popularne reklame gine u avionskoj nesreći. Što, naravno, u oba slučaja nije tačno.

I da... Moj omiljeni chiller... Dete probodeno kukom na tavanu. Tu ne mislim na manijaka sa kukom koji slučajno ostane bez ruke dok se dvoje 'vataju u kolima, verovatno zato što nemamo dovoljno izgrađenu tradiciju 'vatanja u kolima.

Ali je zato ubedljivo najbolja domaća urbana legenda koju sam ikad čuo ona da je Čkalju silovao Gadafi. Raspitujući se o tome saznao sam da postoje razne varijante - ali sve su SFRJ celebrities sa nesvrstanim prijateljima.

P.S. Pročitah u novinama da policija demantuje da beogradski nekrofil postoji. Bar postojanje beogradskog zoo-silovatelja nikad nije bilo demantovano, Vuk Bojović ga još uvek tu i tamo eksploatiše.

#Τζούτσε

crippled_avenger

Koliko sam ja čuo tu legendu, nije ga silovao Gadafi nego mu je pušten film sa idejom da se posle filma zabavi sa nekom od glumica ako ga zanima i kad su ga upitali da li bi želeo nekog iz filma da upozna, on je pokazao na Čkalju... :D

Jel se sećate urbanih legendi koje su se pojavljivale za vreme bombardovanja? Navodnih priča koje su pričele komšinice koje rade kao medicinske sestre na VMA o ženi pilotu USAF koju su naši oborili i koja odbija da jede, ili o napadu Super Galebova iz Podogroice na aerodrom u Tirani na kome su uništili "apače" (o tome sam radio research i pisao scenario), kako je napad u Nišu u stvari odmazda za neki veliki naš uspeh, o samoubilačkom napadu naših pilota na Tuzlu, itd.

To je verovatno sve smišljao KOS i ispuštao u javnost ne bi li se ljudi masovno ložili. I identične priče sam slušao od raznih ljudi kojima su pričali komšije i komšinice.

Mixitron M. Storm

KOS je potpuno deplasiran, Venik je keva  :evil:

crippled_avenger

Pored pitanja kako dečkonja nije imao osip (možda je pio antibiotike), zanimljiva je i sama tehnologija nabavke leševa.

Da li mu ih je čovek iz KCB donosio na par dana, pa vraćao? Ili mu ih je prodavao zauvek?

Kako su ih, u rigor morisu unosili & iznosili? I to tako frekventno?

Джон Рейнольдс

Neka me neko ispravi, ali mislim da rigor mortis nastupi posle izvesnog vremena, ali posle nekog vremena i prođe.

Mislim da bi najsigurnije bilo da se leševi iznese zauvek i to samo leševi od onih ljudi koji nemaju porodice. Napiše se papir da je leš predat pogrebniku, a nekrofil neka posle gleda šta će s njim. Mogućnosti su višestruke, uglavnom mi padaju na pamet Fritz Harmaan varijante.  :idea:  Ili privatna pogrebna agencija, pa kad se leš napuni (belo počne da mu curi na usta), ide pod zemlju ili u krematorijum.

To iznošenje i vraćanje je suviše rizično. Mislim, šta... Uleti neka inspekcija, gde je leš, izdali ga na revers? Zajebato je to. Napraviš svoju pogrebnu agenciju i kao veliki dobročinitelj objaviš da ćeš svakog meseca sahraniti nekoliko nevoljnika koji nemaju ni kučeta ni mačeta ni prebijene pare. Ne znam ko to sada plaća, ali sigurno ide iz budžeta i takva bi opcija bila rado prihvaćena i čisto sumnjam da bi to bilo ko proveravao.

Glede Čkalje... Eto, do mene je došla mutirana verzija priče, mnogo oštrija. Verovatno se išlo logikom - kad je već uperio prstom, sigurno je uperio i nečim drugim. Istražuje li te priče iko kod nas? Pre svega par nedelja jedna koleginica mi je mrtva ozbiljna pričala o bombonama koje ne treba jesti i piti koka-kolu. To je toliko bajata UL da se pojavila i u istoimenom filmu. Ali je neka žuta novina ipak napravila eksperiment sa tri gazirana pića.

#Τζούτσε

otaku

:lol:

Neverovatno smesan topik, posebno me zasmejalo ovo sa misevima. Sto se Vracara i leseva tice, u nekom dnevnom listu (mislim da je bio Blic, a mozda i Kurir) pre dve godine je izasla vest da su, prilikom rusenja jedne od onih starih, predratnih kuceraka u Baba Visnjinoj ulici, u zidu nasli ljudski kostur. Nemam pojma da li je nesto kasnije otrkiveno o tome. U to vreme sam zivela u Baba Visnjinoj i zaista su, u delu ulice izmedju Njegoseve i Krunske, rasturali nekoliko tih kuceraka. Sada je tu vec nikla nova zgrada.
Proooobaj da u glavi budes sam

WARLOCK

danas u kuriru je izasla nova vest nastavak price :?

Mixitron M. Storm

Quote from: "John Reynolds"Istražuje li te priče iko kod nas? Pre svega par nedelja jedna koleginica mi je mrtva ozbiljna pričala o bombonama koje ne treba jesti i piti koka-kolu.

Bombone na određenoj bazi imaju običaj da isteruju ugljen-dioksid iz gaziranih pića. Ako ti se ne daju pare za mentol bombone na probu, probaj sa čašom kisele u
koju ćeš da utreseš nekoliko zrna soli.

Ako si za skuplju varijantu, nađi nešto što liči na pepermint, napravi neki mehanizmić kojim to može *brzo* da se ubaci u flašu kole, i zatvori flašu. Then run :)

UL bi funkcionisala kad bi čovek mogao da zguta pristojnu količinu kole a usput da ne istera CO2 iz nje, i onda zguta šaku bombona.

crippled_avenger

Kažu da je dečkonjin tatko vojno lice i da je sve zataškala VBA.

Ako je vojno lice, onda meni najveća sumnja pada na Zorana Stankovića, naime možda je sinčić povukao na tatu, što se kaže like father like son, s tim što za razliku od tate, on ne doživljava leševe kao posao, već kao nešto lepo. :D

Mada, koliko sam čuo Zoran ima dve kćeri. Možda je ovo njegov vanbračni sin koji je želeo da privuče tatinu pažnju.

U svakom slučaju, već vidim dvojicu momaka iz VBA koji dolaze i kažu, "Mi preuzimamo odavde..."

milan

Quote from: "John Reynolds"Istražuje li te priče iko kod nas? Pre svega par nedelja jedna koleginica mi je mrtva ozbiljna pričala o bombonama koje ne treba jesti i piti koka-kolu. To je toliko bajata UL da se pojavila i u istoimenom filmu. Ali je neka žuta novina ipak napravila eksperiment sa tri gazirana pića.
Ciklotronci su napravili prilog na B92 - ubacili su bombone Mentos u plastichnu flashu Koka_kole i pice je izletelo u gejziru! Probajte i vi!

Armagedda

Quote from: "milan"
Quote from: "John Reynolds"Istražuje li te priče iko kod nas? Pre svega par nedelja jedna koleginica mi je mrtva ozbiljna pričala o bombonama koje ne treba jesti i piti koka-kolu. To je toliko bajata UL da se pojavila i u istoimenom filmu. Ali je neka žuta novina ipak napravila eksperiment sa tri gazirana pića.
Ciklotronci su napravili prilog na B92 - ubacili su bombone Mentos u plastichnu flashu Koka_kole i pice je izletelo u gejziru! Probajte i vi!

Ima i ona UL da ćeš umreti ako prdneš i podrigneš u isto vreme. Ljudi valjda pomislili da ćeš tako ostati bez celokupnog vazduha u organizmu. Glavno pitanje je: da li iko poznaje nekog kome je to uspelo?  :lol:
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

Mixitron M. Storm

Armagedda

Masoni i fiktivni likovi se ne računaju.
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

Джон Рейнольдс

Quote from: "Armagedda"Ima i ona UL da ćeš umreti ako prdneš i podrigneš u isto vreme. Ljudi valjda pomislili da ćeš tako ostati bez celokupnog vazduha u organizmu. Glavno pitanje je: da li iko poznaje nekog kome je to uspelo?  :lol:

Ili ona koja kaže da ne treba paliti svoj prdež jer mogu da eksplodiraju creva.  :lol:  Ja sam jedno vreme, kao klinac, to često pokušavao i evo me čitavog i dan-danas.

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: "Armagedda"Masoni i fiktivni likovi se ne računaju.

čekaj, imali smo nekog dravota ovde na forumu, samo što m.i.a.
možda na njega misle?

mick_rider

Nemojte da se zajebavate. Ortak zna za dotičnu devojku preko ortakinje i događaj se stvarno zbio. Pa ti vidi, bato! Daleko mu ružna skuća.
Zanimljivo da nekrofili bleje po SteVan Braunu a ne na nekim opskurnim mestima. Kliše ne važi. Ala će "konzerve" i fenseri da se uplaše. :D

lilit

Nadam se da omiljeni ortakov film nije Copycat sa Sigurni Viver.

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

QuoteIli ona koja kaže da ne treba paliti svoj prdež jer mogu da eksplodiraju creva.  Ja sam jedno vreme, kao klinac, to često pokušavao i evo me čitavog i dan-danas.

Blagi oftopik, ali:

http://www.youtube.com/watch?v=vz6IGuYdXFo

Evo paljenje prdeža snimljeno high-speed kamerom, u jednoj od neemitovanih epizoda mythbustersa.

mick_rider

Quote from: "lilit_depp"Nadam se da omiljeni ortakov film nije Copycat sa Sigurni Viver.

Ma jok. Omiljeni film mu je "Noć u kući moje majke". lol

Lara Croft

Ma dobar je taj SM sa mrtvacima: ti mu lupis shamar, njemu ispadne oko (ili njoj, kako ko voli)  .. :evil:  a i ljubav je bezuslovno uzvracena :lol:

Mixitron M. Storm

A "Fucking the brains out" konačno dobija svoje pravo značenje...

Marina

nije lepo da tako nasiroko raspredate o meni. i dalje imam kraste.

Mixitron M. Storm