• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beli Put u Francuskom kulturnom centru

Started by sivka, 15-02-2007, 09:55:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sivka

Poštovani,                                                              

Izdavačka kuća Beli Put Vas poziva da prisustvujete TRIBINI POSVEĆENOJ FRANCUSKOM STRIPU, koja će biti održana u petak, 16. februara u Francuskom kulturnom centru u Beogradu, Knez Mihajlova 31 sa početkom od 18 časova. Na tribini će učestvovati glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće Beli Put Milan Vuletić, urednik Boban Knežević kao i specijalni gosti.

Najavljujemo zanimljivu diskusiju i, specijalni popust od 25% na najnoviji strip u biblioteci Integrali  - ,,Tamo gde pogled ne dopire", koji će se u narednih 15 dana ekskluzivno prodavati u knjižari IPS Akademija u Knez Mihajlovoj ulici.

Vaš, Beli Put

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Lord Grejstok

Da li ima sanse da se tako nesto organizuje i u Nisu?
(imamo i mi taj francuski kulturni centar)
"Луције Варе врати ми моје легије"

SuperGoof

Slazem se!!!

Beli put distribuira svoja izdanja samo preko IPS-a koji albume dobija 3-4 nedelje nakon sto ih Beli put objavi. Nema nikakvih popusta, a ja sam u IPS-u pokupio sva izdanja do sada (sa izuzetkom Preacher-a i Jaguara i izuzimajuci Tamo gde pogled ne dopire, jer se jos nije pojavio).

Da li postoji plan za saradnju sa drugim knjizarama u Nisu ili za ostvarivanje bolje distribucije do grada koji je udaljen samo 250km? Ovaj problem stoji vec duze vreme. Imam nameru da pokupim sve sto izda Beli put u buducnosti (sa izuztekom nekolicine stvari), ali nemam nameru da pare saljem u Beograd ili da, ne daj boze, tamo idem po stripove.
We ain't getting any younger, you know!

magirus

Ma i ja sam pre dva dana otisao do IPS-a da kupim ovaj album, jer kako je Boban napisao, do danas traje prodaja po promotivnoj ceni. Ali naravno nista, a koliko sam video nema ni Sambrovih ni Bleksada jos uvek. Definitivno u Nisu ne moze nista da se kupi.

SuperGoof

Sambrovi i Bleksad su stigli pre par dana i pokupio sam ih. Tamo gde pogled ne dopire nije jos stigao.

Distribucija nasim izdavacima jednostavno nije jaca strana. Ne umeju i to ti je! Pocevsi od Luxorovih stripova na kioscima, do izdanja Belog puta, uprkos profesionalnosti koju pokazuju u kvalitetu izdanja kojim zachepljuju usta svim nevernicima, jednostavno je nemoguce da se strip pomeri 2 metra od Beograda zbog neadekvatne distribucije.

magirus

Pa nije valjda stigao samo po jedan primerak? Bas su carevi. Inace Systemcomics je najgori po distribuciji. U Nisu definitivno ne mogu da se nadju njihova izdanja, izuzev par starih i izguzvanih primeraka u IPS-u. Ah da Marketprint ne treba zaboraviti. Oni i neznaju za ista juznije od BG.

SuperGoof

Da znas da si u pravu. Inace, kad sam kupio ova dva albuma, izgledalo je kao da su jedini, ali sam juce video da su izbacili jos po jedan. Pozuri da ne nestanu. :)

sivka

lilit

Hvala Greys.

Lepo je videti puno srecnih i zadovoljnih faca na jednom mestu.
Boban mi deluje potpuno raznezeno. :)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

A da se ti malo baciš s nekog mosta, a?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

Nemoj tako. Pa, ti si školski drug njenog dede.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

sivka

Quote from: "lilit_depp"Hvala Greys.

Ja bih pre rekla namrtvo umorno.....  :(

Nemoj da se bacis s mosta.  :cry:

Cornelius

Quote from: "greymalk"Evo kako je to izgledalo večeras u Francuskom kulturnom centru...

E, što imaš dobru Ajfelovu kulu. Jesu li vam to davali ovi iz FKCa?
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

sivka

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "greymalk"Evo kako je to izgledalo večeras u Francuskom kulturnom centru...

E, što imaš dobru Ajfelovu kulu. Jesu li vam to davali ovi iz FKCa?

Eh, kako sam se obradovala sto pada sneg u Parizu  :D

lilit

Quote from: "Boban"A da se ti malo baciš s nekog mosta, a?
ajde bre, raznezenost nije najgore nesto sto moze da te zadesi.  :cry:  :evil:

a da si svratio do vienne i napravio pauzu, ne bi bio toliko umoran. :wink:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

angel011

Quote from: "greymalk"
Quote from: "lilit_depp"Hvala Greys.

Ja bih pre rekla namrtvo umorno.....  :(

Vala baš.
We're all mad here.

Lord Grejstok

Samo nam udarate ceznju ovim slikama
"Луције Варе врати ми моје легије"

Boban

Biće u martu valjda neko Beli Put događanje u Nišu.

A što se umora tiče, pa i ne bio umoran, posle 1900 km vožnje maltene bez prekida i direktno odvučen pred novinare, pa na radno mesto, a zatim na tribinu. Nisam bre ja više u cvetu mladosti.

Cornelius

Quote from: "Boban"Nisam bre ja više u cvetu mladosti.

Ali si na vrhuncu muške snage. Možeš da pojedeš 200 ćevapa za ručak i da popiješ gajbu piva, a da ne podrigneš ni jednom.