• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gde je Nikadodjija?

Started by Berserker, 26-02-2007, 08:26:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Berserker

Upravo sam zavrsio "Anansijeve momke" Nila Gejmena, i ostavili su mi prilicno lep utisak. Nisu me uzdrmali kao sto je to bio slucaj sa "Americkim bogovima", ali sam se svejedno odlicno zabavio dok sam ih citao. Doduse, dan pre toga sam zavrsio citanje "Vampira Lestata" En Rajs, pa mi je posle takvog sranja verovatno svaka iole dobra knjiga izgledala bogovski.
Elem, nemam nameru da pisem kritike (ustvari, imam: Vampirske hronike su LJJJJJIIIIGGAAAAAA!!! a Nil Gejmen najvece osvezenje u poslednjih nekoliko godina) nego sam hteo da pitam:gde mogu da nabavim Gejmenov raniji roman "Nikadodjija"? Ko je izdavac i moze li se to naci negde u prodaji (mada, ne bezim od ofucanih polovnjaka)?

Meho Krljic

Osim ako me pamćenje apsolutno napušta, to je izdao ZŽ u Polarisu. E, sad, gde naći, to je drugo pitanje... Za utehu, nije nešto specijalno dobra knjiga, poor man's Utkani Svet

Mixitron M. Storm

Ej crni turčine, dva najgenijalnija i najsimpatičnija loša momka koje je književni svet ikada video, "poor man's weaveworld?"

A knjiga ima u zem. biblioteci. Na zajam, naravno :)

Meho Krljic

Dobro, negativci su simpatični. Ali ostajem pri svojoj or'ginalnoj izjavi o pur menz vivvrldu.

...

Sandman > bilo koje Gaimanove proze i bilo kog Sandmana tipa Endless Nights
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Morningstar

Anansijevi momci - super! Nekako normalnije od somnabulnih, iako takodje jako dobrih, americkih bogova.

Quote(mada, ne bezim od ofucanih polovnjaka)?

A bezis li od zipovanog html-a? (nadam se da nije kopirajt infrindzment)
sve price su Anansijeve.

Berserker

Hvala na e-ponudi, vec sam se organizovao. Al ipak nema nista bolje od mirisa papira, listova koji ispadaju, mrlja od cokolade preko pola strane, bolova u laktovima...ma papirne knjige su zakon!

sivka

Quote from: "berserker"Hvala na e-ponudi, vec sam se organizovao. Al ipak nema nista bolje od mirisa papira, listova koji ispadaju, mrlja od cokolade preko pola strane, bolova u laktovima...ma papirne knjige su zakon!

Jesu, jesu ....
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Magrit

Definitivno glasam za papir ! Iako i sad blenem u ekran, poslije 8 sati na poslu....

Anansijevi su dobri ... ali se za Nikadodjiju vrijedi i te kako potruditi :)

...

Dao bih ti nikadodjiju da nisam njome obrisao bulju. Sramota shta ljudi rade za pare i kako kvare lik i delo.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!