• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ne znam gdje to stavim...

Started by Bab Jaga, 27-02-2007, 15:30:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bab Jaga

...ali moram reagirati na Ghoulov avatar: nemoj mi kazati da i ti si našao Isisa!  :x
Ghoul fhtagn!

Bilja

A Baba Jaga je nasla Borisa Valeja  :lol:
Bilja
----------------------------------------@

Meho Krljic

Quote...ali moram reagirati na Ghoulov avatar: nemoj mi kazati da i ti si našao Isisa!

Padeži, Baba, Padeži!! Nije 'Isisa', nego 'Isis', ili po naški 'Izidu'!!! Šta fali, malo paganštine...

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"...ali moram reagirati na Ghoulov avatar: nemoj mi kazati da i ti si našao Isisa!  :x

isis?
misliš na izidu?

ne štujem ženska božanstva (mada, u suštini, verujem da je bog, zapravo, pička).
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Dobro je da sam reagovao na vreme. Oštro oko, brza ruka zlata vrede.

angel011

Quote from: "Ghoul"
ne štujem ženska božanstva (mada, u suštini, verujem da je bog, zapravo, pička).

Šovinisto!  :lol:
We're all mad here.

Bab Jaga

Quote from: "Bilja"A Baba Jaga je nasla Borisa Valeja  :lol:

Nisam bila sigurna da slika na mom avataru je njegova, našla sam je na netu bez ikakvih naznaka o autoru, inače obožavam njegove slike!
Ghoul fhtagn!

Bab Jaga

Quote from: "Bab Jaga"...ali moram reagirati na Ghoulov avatar: nemoj mi kazati da i ti si našao Isisa!  :x

isis?
misliš na izidu?

Ma u šoku sam pobrkala i i u, ne izvrči stvar, briga me inače tko u što vjeruje, ali ove koje nađu Isusa obično izgube interes za, kako da kažem, neke druge aktivnosti...
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Quote from: "Bab Jaga"

isis?
misliš na izidu?

Ma u šoku sam pobrkala i i u, ne izvrči stvar, briga me inače tko u što vjeruje, ali ove koje nađu Isusa obično izgube interes za, kako da kažem, neke druge aktivnosti...

Za seks? Ne, ne, ne, nikako, au contraire, na seks se u hrišćanstvu gleda sasvim blagonaklono, SVE DOK JE U CILJU REPRODUKCIJE!!! Dakle, sve je okej.

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"Ma u šoku sam pobrkala i i u, ne izvrči stvar, briga me inače tko u što vjeruje, ali ove koje nađu Isusa obično izgube interes za, kako da kažem, neke druge aktivnosti...

za jednu sledbenicu dagona prilično te je lako šokirati.
nemaj brige, bako, samo opušteno...

dok svi reaguju na avatar, 24 časa kasnije još *niko nije ragovao na moj samoproklamovani feministički post*!
eto dokaza da slika govori više od reči.
ili su ljudi najzad naučili da čitaju između mojih redova?

Bab Jaga

Quote from: "Ghoul"dok svi reaguju na avatar, 24 časa kasnije još *niko nije ragovao na moj samoproklamovani feministički post*!
eto dokaza da slika govori više od reči.
ili su ljudi najzad naučili da čitaju između mojih redova?

Misliš, na ono da je bog - p****? Pa kad je...
Ghoul fhtagn!

varvarin

Imam jednu staru knjigu: isto ovako crtali su Robinzona Krusoa (ili Krusa, jebem ga)...

Meho Krljic

Ma, ne, na jednom drugom topiku je sebe, u naletu velikodušnosti proglasio feministom. Tamo negde dole, u razonodi ili politici... To je nama ionako isto.

angel011

Quote from: "Meho Krljic"Ma, ne, na jednom drugom topiku je sebe, u naletu velikodušnosti proglasio feministom. Tamo negde dole, u razonodi ili politici... To je nama ionako isto.

Je l'? Nisam ni primetila taj post.
We're all mad here.

Bab Jaga

Ajte, stavite link tko zna gdje je to, ne da mi se pretraživati cijeli forum.
Ghoul fhtagn!

Ghoul

ehhh...
NIKO ne čita moje ozbiljne postove, samo zajebancije... :(  :roll:  :cry:  :cry:  :cry:

evo, ovde:
http://www.znaksagite.com/diskusije/viewtopic.php?t=2925&postdays=0&postorder=asc&start=80

lilit

Quote from: "Ghoul"ehhh...
NIKO ne čita moje ozbiljne postove, smao zajebancije... :(  :roll:  :cry:  :cry:  :cry:

pa nije ni to lose posto dok nisi stavio novi avatar, nisam bas primecivala tvoj smisao za humor. :lol:

edit: a ovaj hommage dzeku baueru u svakom drugom tvom postu je zaista nepodnosljiv. :cry:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Bab Jaga

Pročitah. Nikad od Ghoula feminista.  :!:
Ghoul fhtagn!

Mica Milovanovic

Možda bi mogao da napraviš izbor svojih najzanemarivanijih postova...  :)
Mica

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"Pročitah. Nikad od Ghoula feminista.  :!:

čitaj pažljivije!  :twisted:

angel011

I jeste pažljivo pročitala.  :evil:  :twisted:
We're all mad here.

Bab Jaga

Dragi, čitam pažljivo sve što napišeš (osim ako mi slučajno ne promakne ;))
Ghoul fhtagn!