• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Paul Verhoeven's AZAZEL

Started by Kunac, 06-03-2007, 12:48:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Verhoevenov provereni saradnik Gerard Soeteman je objavio početak rada na novom filmu. Naime, P.V. će konačno ekranizovati poznati roman Azazel! Scenario je u fazi pisanja, a početak snimanja je planiran za početak jula ove godine - na lokacijama u Rusiji, Nemačkoj i Engleskoj. Milla (i draga) Jovovich je već pristala da igra glavnu žensku ulogu, a imena ostalih glumaca će biti uskoro obelodanjena...

U tekstu koji sam pronašao na TWITCH-u se ne pominju Isus i Mina Crandon, ali se navodi da P.V. planira da u predstojećem periodu snimi još dva filma - jedan po romanu Jana Siebelinka (Soeteman je upravo kompletirao scenario),  i drugi o brodolomu broda Bavaria u 1629. godine.

Lepo je videti da je P.V. zauzet i pun planova, nadam se samo da će doći do realizacije...
"zombi je mali žuti cvet"

ginger toxiqo 2 gafotas

...ja sam stastveni poklonik tog Akunjinovog serijala(na 2 knjige sam do kraja), mislim da, narochito sada kada sam osokoljen dobrim utiskom nakon ZB, Verhoeven moze od toga da napravi neshto kvalitetno, a i juicy; sve je tu- fino istkana misterija, ubistva, medjunarodne zavere, zapetljancija oko doma za sirochad, malo ljubavnog interesa...a i istoricizam, kome je, sudeci po nekim od propalih ali i projekata u najavi posle AZAZELA(distribuiranog na englesko govorno podruchje kao WINTER QUEEN, Maestro sklon( a i ranije je znao da u tim okvirima da nachini podvige prve klase,zar ne?)...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...a tu je i Milla Prekrasna

ginger toxiqo 2 gafotas

...da ne propustim priliku da skrenem paznju na vrhunsku studiju, pet-project Borisa Akunjina, objavljenu pod njegovim pravim imenom- Grigorij Chhartishvili- PISAC I SAMOUBISTVO, golemo ali odlichno opremljeno izdanje INFORMATIKE iz prethodne godine

crippled_avenger

Jel neko gledao rusku ekranizaciju AZAZELa i uopšte te serije o Erastu Fandorinu? Bilo bi buffovski kada bi se prezivao Fangorin...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Джон Рейнольдс

Quote from: "crippled_avenger"Jel neko gledao rusku ekranizaciju AZAZELa i uopšte te serije o Erastu Fandorinu? Bilo bi buffovski kada bi se prezivao Fangorin...

Ja sam gledao i nisam baš skakao od oduševljenja, mada nije ni hrđavo. Prilično je uneven, šo bi rekli braća Englezi. Dostupno mi je na oba popularna formata, mada bi mi se repriza toga našla na nekom trocifrenom mestu. Trenutno se oštrim da gledam Oculto i Cuidad de Dios. (da oftopikujem i ja malo)
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

crippled_avenger

Znam da je Robert fan tih ekranizacija...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

ginger toxiqo 2 gafotas

...nažalost, kanda neće biti ništa od tog sjajnog supa( Jovovich&Verhoeven&Akunjin), ostaja pie in the sky za neka, bolja, nadam se, skora vremena, ali makar je razlog lep...divan...najdivniji!!!

Američka glumica i manekenka srpsko-ukrajinskog porekla Mila Jovović očekuje svoje prvo dete sa verenikom, režiserom Polom Andersenom.

Srećni par, koji se verio pre četiri godine, uskoro planira i venčanje, jer će ih dete obradovati na jesen. Mila i Pol su se upoznali 2002. na snimanju filma ,,Resident Evil", i 42-godišnji Pol je vrlo brzo ukrao srce 31-godišnjoj lepotici sa srpskim korenima. Posle godinu dana zabavljanja, Mila i Anderson su se verili, ali njihova sreća nije bila potpuna, jer je usledilo nekoliko nesuglasica, pa čak i raskid.
- Kada mi je kupio antički prsten i pitao me da se udam za njega, odmah sam rekla ,,da", ali ubrzo smo i raskinuli - ispričala je neposredno nakon veridbe Mila, ali je nekoliko meseci kasnije izjavila:
- Pomirili smo se, ali tražila sam mu drugi, manji verenički prsten. Važno je da smo ponovo zajedno.
Sada, kada par čeka prvo dete, vreme je i za dugo iščekivano venčanje.
- Udaću se kada budem bila trudna - rekla je nedavno za jedan američki magazin Mila koja već uveliko, pored kreveca, benkica, flašica i pelena priprema i venčanicu za treću svadbu u životu.
Mila je već dva puta bila u braku, sa režiserom Likom Besonom i sa glumcem Šonom Andersonom.[/b]

ginger toxiqo 2 gafotas

JEDEM ZA DVOJE

Glumica Mila Jovović, koja očekuje rođenje deteta sa verenikom  Polom Andersonom u novembru, slikala se u sedmom mesecu trudnoće u izazovnim pozama. Takođe, Mila je dala intervju  magazinu ,,InStyle" u kojem je govorila o budućem porođaju i otkrila da joj je hrana trenutno najveća zanimacija.

-   Pol i ja nismo nešto popsebno planirali bebu. Ali se nismo ni iznenadili. Biće devojčica i ja sam zbog toga srećna imajući u vidu kako sam divan odnos imala sa svojom majkom- rekla je Mila.

Nakon što je saznala da je trudna, Mila se odrekla za nju uobičajenih poroka- šampanjca i cigareta, i zamenila ih za hranu.

-   Mnogo sam pušila i uživala u šampanjcu, ali sada mi je hrana sve što imam- govori Mila kroz osmeh i dodaje: -Nabacila sam prilično kilograma poslednjih meseci. Sada mi je jasna ta priča o majkama koje preterano jedu pred porođaj. Čini mi se, iz ove perspektive, da je to savršeno i normalno.

Mila se takođe na neko vreme odrekla glume. Iako joj to isprva nije odgovaralo, sada se pomirila sa tom činjenicom.

-   Odbila sam jedan novi film Pola Verhovena ovoga leta zbog čega sam bila tužna danima. Ipak, kad razmislite, nema boljeg razloga da nekom otkažete od ovoga koji ja imam.

Mila se osvrnula i na svoj izgled.

- Od kako sam trudna, grudi mi izgledaju ogromne. Način na koji mi se telo promenilo je lud svakako. Prošlog leta sam imala lepo definisane mišiće, ruke su mi izgledalo nekako... snažno. Sada izgledam kao prava, zdrava Ruskinja sa sela. Baš sam se zaoblila- priča Mila.

Kunac

Quote from: "Milla"Odbila sam jedan novi film Pola Verhovena ovoga leta zbog čega sam bila tužna danima.
Potpuno je razumem... I ja bih bio tužan. izgleda, on the bright side, da će je Paul sačekati, snimanje je odloženo za 2008.
"zombi je mali žuti cvet"