• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Mehmete, reaguj!

Started by crippled_avenger, 13-03-2007, 03:16:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Melkor

Meho, ubedise me sinoc da si ti pravi covek koji moze da mi pomogne  :!: Treba mi soundtrack za Geek Girls The Gamers, tj. ne soundtrack nego info o istom. Hvala  :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Eh, nisam siguran da mogu da pomognem jer ni film nisam pogledao još, a New Sensations ne kažu ništra o saundtreku na svom sajtu... No, ako saznam bilo kakav intel, javljam.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

Meho Krljic

Da, zanimljivo, mada opet više kao kurio nego kao izvor ozbiljnih informacija... Ali dobro, i to je nešto. Da imam kindl, piratovao bih ovu knjigu!!!

Melkor

Zanimljivo je sto su stavili i generalno nepovoljan prikaz kao blurb :-) I nemoj da se vadis, em postoji kindle za PC, em postoji Calibre :-)

Meho Krljic

Pa, mrzi me da sedim za kompjuterom i čitam knjigu a da znam da postoje udobnija tehnološka rešenja. Užasan sam, znam.  :cry:

Melkor

Uzmi Iphone od zene :-P

Meho Krljic

Lakše bi bilo oduzeti parče sirovog mesa nekoj od mojih mačaka.

Meho Krljic

Melkor

Ima li smisla dati 10k na 4 HCa Powers Bendisa?

Meho Krljic

Sto evra za četiri HC Powersa??? Pa.... ja sam dao više za svoje trejdove... tako da svakako mislim da vredi. Doduše, na Amazonu su nešto jeftiniji, oko 23 i po dolara po komadu... Ali tu je i poštarina tako da, to je to... E, sad, ta prva četiri HC-a ne idu do samog kraja, to imaj na umu (mislim da posle ima još tri trejda), a i ako nikada nisi čitao Powers takođe imaj na umu da je to Bendis u prilično self indulgent modu. Mada je značajno bolje od većine onoga što radi za mejnstrim Marvel... Oeming takođe sjajno crta, ali kao i uvek, skini sken, proveri da li ti se dopada. Baš su juče-prekjuče izbacili digitalne verzije prvih šest epizoda Powers, ima da se kupi na Marvelovom sajtu, a imaš da nađeš i Empireov rip, pa pogledaj.

Melkor

Najverovatnije cu uzeti sutra, hvala. Sem ako jos neko ne cita ovu nasu prepisku i krisom broji novce :)

Nightflier

Idiot nikako da objavi 3x08!!!! Gundj!
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Melkor

Melkor

Meho Krljic

Ovo kačiš na ovaj topik jer misliš da sam extremely rich ili extremely creepy?   :lol:

Vampirella

Slabije se vidi, ali Mardukov je patch. :)
Satan my master.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Da, ništa je ne razgaljuje tako kao gledanje ljudi koji sviraju onako kako ja nikada neću svirati.  :lol:

A ovo metalsko mače gore je do jaja.  :-|

Mme Chauchat

Neću da kvarim onaj topik sirotim vegetarijancima, ali moram da skrenem pažnju na razliku između tendencioznog naslova i onoga što se u tekstu zapravo tvrdi.

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Vegetarijanci-imaju-manji-mozak.sr.html

zakk

Erm, 90% naslova su takvi?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Mme Chauchat

Jesu, naravno, ali ovaj primer mi je baš bio podesan za sagitaške vegeterijance koji bi već jednom mogli da se ujedine kao progonjena manjina.

Milosh

http://www.popboks.com/vest.php?ID=16025

U Maloj sali Doma kulture Studentski grad u utorak, 22. novembra, održaće se predavanje o američkom stripu.
Saopštenje:
Amerika je prvo izmislila strip, a zatim sebe više od stotinu godina izmišljala kroz stripove. Od Yellow Kid do Kick-Ass, od Will-a Eisner-a do Robert-a Krumb-a, od Kapetana Amerike koji je nokautirao Hitlera do Kapetana Amerike koji je pokorio bioskopske blagajne, američki strip je ostao avantura u četiri boje što govori jezikom kao ni jedan drugi medij. Od pretnje za zdravlje omladine i cenzurisanja, preko spasavanja omladine od droge do razoružavajuće iskrenih autobiografija i istraživanja tuđih kultura, američki strip je ostao najpristupačnije izražajno sredstvo za generacije stvaralaca tokom više od jednog veka.
Gost: Uroš Smiljanić, program vodi: Mićun Ristić.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

zakk

To ako nije znao, da ga obavestiš? :D
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Ipak je moj mozak - manji.

zakk

Al si ekspresno zbrisao sinoć, svaka čast.

Dva sata o američkom stripu, mnogo za nas koji išta o tome znamo. Za neupućene - bilo je super (tako mi rekli neupućeni).

Elem, iz koje priče je Mićun? Stalkovanje izbacuje šokantnu činjenicu da ste vas dvojica pokrenuli "Zlo i naopako"  :-? (mada da sam ikada otišao na to, možda bih ranije saznao :D)

Meho Krljic

Da, baš sam nestao u vidu lastinog repa. Jebiga, spavalo mi se, mačke mi poslednje dve noći dopustile samo po četiri sata spavanja.  :oops:

A što se predavanja tiče, smorio sam ali najstrašnije... Ali kako spakovati sto godina istorije u svega dva sata a da to bude iole dublje? Nikako, pa sam zato gnjavio sa plitkoćom a širinom. Izvinjavam se svima namučenima.

A Mićun je celoživotni ljubitelj lepih umetnosti, autor eseja i misli, nesvršeni filozof, urednik u više publikacija... Ja sam ga upoznao u drugoj polovini devedesetih kada mi je bio urednik u dva magazina i od tada se družimo i sarađujemo  :lol:  Zlo i naopako je uglavnom uvek bio on, uz moje male asistencije na početku ali kasnije više nisam uspevao da nađem vremena za većinu tih stvari pa je on nastavio da gura sam...

zakk

Nisi smorio, ali je dva sata priče o nečemu što meni nije nepoznato jedno 40 minuta previše.

Jedino što mi je potpuno nepoznato je Cerebus, i to ću da ispravim u nekom trenutku :), te je vredelo poslušati!

Meho Krljic

Znači, ukucaj Dave Sim u google i provali koliko tog čoveka danas naizgled svi mrze jer je mizogin i šta ja znam.  OK, zaista jeste malo problematičan poslednjih godina, ali koliko je on uradio za strip a to sad kao da više nije bitno  :cry:  Pa taj Cerebus je čudovišan opus!!!

Meho Krljic

Evo, ko nije bio sinoć na predauvanju, ovonedeljna UPPS kolumna razmatra neke od teza pomenutih. Na glup način, naravno. Za slučaj da nije jasno - poslednja slika je cosplay Wonder Woman i u skladu je sa tezom o kojoj se priča. Ostalo su slike iz A Contract With God, Little Nemo in Slumberland i naravno naslovna strana Bloodstara.

Milosh

So what are you passionate about? Music? Human psychology? Pro wrestling? Video games? Anime? Pokemon? European history? NASCAR? Politics? Comics? Movies? MMA? Cars? Dolphin sex?
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Meho Krljic

Pa, dobro, Krekd ima otvoren konkurs za autore već godinama, zna se to. Ali njihov kvalitet je generalno jako visok, treba znati i engleski i imati besprekorno poznavanje popularne kulture i prst na pulsu cajtgajsta... Ja se divim neAmerikancima koji za njih pišu i prave fenonemalne članke (Cezary Jan Strusiewicz ili Maxwell Yezpitelok).

Meho Krljic

Znam da je kretenski što sam čovek od 40 godina koji se kikoće svaki put kad na Internetu neko napiše reč "penis", ali ovaj video na crackedu je genijalan

http://www.cracked.com/video_18348_the-unexpected-downside-having-worlds-largest-penis.html

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Meho Krljic

Da, to otprilike opisuje i moj mentalitet. Srećom, sad imamo i portabilne igračke konzole pa su nam outdoor opcije ogromne!!!

Melkor

Quote from: Meho Krljic on 04-11-2011, 13:35:45
Ali dobro, i to je nešto. Da imam kindl, piratovao bih ovu knjigu!!!

Ovo bi mogao i da kupis  :)

Meho Krljic

Zvuči kao prava stvar!!

Father Jape

Znam tačno osobu kojoj bi ovo bio divan poklon. Jedan  xremyb za Melkora.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Melkor

crippled_avenger

Syfy has ordered a pilot script for the one-hour drama "Booster Gold" based on the DC Comics franchise. "Fringe" scribe Andrew Kreisberg penned the script and will executive produce says The Hollywood Reporter.

The story will center on Booster Gold, a washed-up athlete from the future who travels back to the present in hopes of becoming the greatest super hero of all time.

Instead of chasing criminals, however, his main priority is chasing fame and money. But Booster Gold discovers that being a hero takes more than just a megawatt smile. Greg Berlanti ("Brothers & Sisters," "Eli Stone") will also executive produce.

The comic book character previously appeared on the animated series "Justice League Unlimited" and made a one episode appearance in the final season of "Smallville".
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Meho Krljic

Krjasberg je meni prilično dobar, a pogotovo mu je rad na DC stripu Green Arrow bio OK tako da... možda ovo nije loš izbor.

Meho Krljic

zakk

Meho Krljic