• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Mehmete, reaguj!

Started by crippled_avenger, 13-03-2007, 03:16:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Stipan

Quote from: Truman on 13-03-2017, 20:48:19
Т2 је право дно. Не зеза се он уопште...само је залутао на овај форум.

Grešiš... Mislim da ga ja ipak bolje znam od tebe i 99 odsto ljudi ovde.

Dybuk

Zalutao i drzi ga u opsadi...

Neki nisu da budu medju ljudima i to je sve. Vecina vas ne zna sta sa slobodom koju forum nudi - sto znaci da ne prepoznajete kad se ona brutalno zloupotrebljava. Moje resenje je jasno, svako preko 500 postova ima sredstva da se bori protiv govora mrznje. Ali vecina cita, slegne ramenima i prodje pored takvih postova.

Stipan

Ma dajte.... Odradio sam sa čovekom najmanje tri zajednička projekta.
Nije on ni izbliza takav kakvim se ovde prikazuje.

Ugly MF

Quote from: Stipan on 13-03-2017, 20:42:56
Quote from: Ugly MF on 13-03-2017, 19:07:51
I kako je meni jedinom normalnom ovde?

KAKO MOLIM? A JA?

Ah, pa nisi se izjasnio, jesi li za Biblijsku Ravnu Zemlju ili ovu Vavilonsku Jezuitsku Masonsku podmetnutu loptu?!?!
Mada, s' obzirom na tvoju sklonost ka uniformama, smatram da si na ispravnom putu ka apsolutnoj normali! :)

Divlje srce

Eto, može li biti gluplja??
Tko nju dira u inozemstvu? Tamo radi što hoće, pa misli tako i ovdje. Koja bahatoća!

Quote from: Stipan on 13-03-2017, 20:42:56
Quote from: Ugly MF on 13-03-2017, 19:07:51
I kako je meni jedinom normalnom ovde?

KAKO MOLIM? A JA?

X

Dybuk

Quote from: Stipan on 13-03-2017, 20:56:44

Nikad ga necu upoznati - to me zanima koliko sesija cupanja noktiju nazivo. Pocetak i kraj mog interesovanja za sve vas je vasa forumska persona. A njegova je ultra destruktivna. Nemoj meni da pricas da "nije tako kako izgleda", pobogu!

Dakle, s oprostenjem, ne baljezgaj.

dark horse

Quote from: Meho Krljic on 13-03-2017, 20:44:41
Ali forum se polomi kad krene da se uteruje jedna ideja normalnosti. Loše izbaždaren za konsenzuse.

Sagita je oduvek bila forum najboljih međ najboljima i kao takva poprište nametanja najodlučnije verzije stvarnosti.  8-) :lol:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Krsta Klatić Klaja

Sve je ovo zbog toga što ustaše nisu dejstvovale po Vojvodini.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Stipan

Quote from: Dybuk on 13-03-2017, 21:03:04

Ako ovde neko baljezga to si ti. I to u kontinuitetu.

Agota

...sasvim čovekolik, ali, kad se najmanje nadaš... :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Dybuk

Quote from: Stipan on 13-03-2017, 21:05:10

Quote from: Dybuk on 13-03-2017, 21:03:04

Ako ovde neko baljezga to si ti. I to u kontinuitetu.

Kad mi to kaze neko kao ti, mogu samo da se zahvalim na komplimentu.

Stipan

Neko kao ja? Otkud ti znaš ko sam ja?

Dybuk

Quote from: Stipan on 13-03-2017, 21:09:55
Neko kao ja? Otkud ti znaš ko sam ja?

Videli smo na ovoj temi vec. Onda kad si "najebao". Zbog svog pileceg mozga, bez sumnje.

Stipan

Ma koji ste to "VI"?

mac

Ako je istina to da ovde ne prikazuje svoju pravu prirodu onda postoji nada da će se jednom umoriti od svog "ne-sebe".

Stipan

Možda... A možda i neće dok god postojite "VI" i "ON".

Dybuk

Stipan

Divlje srce

Quote from: T2 on 13-03-2017, 18:45:17

Quote from: lilit on 29-11-2016, 16:55:02
don't get me wrong ugly, al ja bih ovo sve poslala u rudnik.

Quote from: Dybuk on 12-02-2017, 19:48:19
Njega treba preko zuba kad mlati gluposti, junacinu. A moze i preventivno.

A kad ja napišem da treba sa dva tri šamara rastjerati onaj šljam u državi, koji uništava i krade opća dobra, onda se mene proziva da kakva sam to žena i što to pišem...
Fino, sad mi je jasnije...

Ugly MF

Zavisi na koju državu misliš ;)

Divlje srce

Quote from: Ugly MF on 13-03-2017, 21:43:14
Zavisi na koju državu misliš ;)
Ahh, ima li sada svrhe ijednu izdvajati?
To ti je po onoj ja te krstim, ti prdiš.

Ugly MF

Pa i ima...
Ja bi u svojoj zemlji vrlo rado da gledam neke druge, ali u nekim drugim zemljama mi ne smetaju....

Divlje srce

Quote from: Ugly MF on 13-03-2017, 22:16:31
Pa i ima...
Ja bi u svojoj zemlji vrlo rado da gledam neke druge, ali u nekim drugim zemljama mi ne smetaju....
Tema je bila Izbori u Srbiji, mislila sam na njene političare. Znači, prema tvojoj logici, toj Biki ne smeta da se Srbija pljačka i uništava.
Pa u redu, ima nas svakakvih. :)

Аксентије Новаковић

Quote from: Dybuk on 13-03-2017, 20:34:30
Ako pristojne ljude boli dupe da preotmu forum od trolova i zastrasivaca, onda nemaju prava da se zale sto se spustio na nivo septicke jame. Vrlo jednostavno.

Да се подсетимо шта је ова тртљала пре мог доласка на форум.

Quote from: Dybuk on 12-02-2017, 19:48:19
Njega treba preko zuba kad mlati gluposti, junacinu. A moze i preventivno.

Тако би се она обрачунавала са неистомишљеницима, а сад тртља нешто о застрашивању.

Quote from: Truman on 13-03-2017, 20:48:19
Quote from: Stipan on 13-03-2017, 16:33:54
Koje ti predstave o ljudima imaš...
Nit' je Zosko ustaša, niti je T2 nacista. Zajebavaju vas..

за зоска си ( можда ) у праву, али Т2 је право дно. Не зеза се он уопште...само је залутао на овај форум.
Такође, имам утисак да зоско кроз неке своје шале и цинизме заправо прикривено протура фашистичке идеје...То је чини ми се и сам пар пута признао, везано за његову подршку националсоцијалистима у Немачкој.

Кад неком труккки каже да је дно...Смејурија.
Занимљиво, тобоже ја залутао на форум, а ови педери и лезбаче, ширитељи чедомортсва који немају везе са фантастиком (попут тебе и глупаче дајбуккк) - откуд они на форуму?
Него, ево труккки, за тебе и за твог омиљеног ујкицу, лектира бре...

https://www.youtube.com/watch?v=1on8VRdm6uM

Quote from: Stipan on 13-03-2017, 21:12:27
Ma koji ste to "VI"?

Стипе, не расправљај се са том дајбуккк сељанчуром што се стиди свог сељачког порекла.
Мала је прсла, зависна је од интернета и гудре, лаже, манипулише, и ваљда ти је јасно да ради све но што је радила прошлог лета.
Па видиш ваљда да у њој грама мозга нема кад сада, након свега, назива Дивље Срце мушкарцем (иако је прошлог лета лупетала да је Дс у ствари Д., па да је ДС у ствари - ја).
Ако оћеш да причаш са овом малом - ево га топик за причу са њом, на том топику је окруњена круном која јој приличи
http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=4473.msg667924;topicseen#msg667924

Quote from: Divlje srce on 11-03-2017, 20:31:29
Quote from: Onaj stari Sendmen on 11-03-2017, 20:29:45
Sagita pod hitno da menja ime u "Meho reaguj".

Haahahahaha! Može!

Hvala svima na dopisivanju, ali najslađa mi je bruka ovo dvoje finih ljudi:

Quote from: Dybuk on 11-03-2017, 20:02:38
Quote from: tomat on 11-03-2017, 19:58:04
Quote from: T2 on 11-03-2017, 19:56:19
Милфара...

jer je ovo istinski primer bavljenja nečijim laprdanjem, a ne nekim osobno.

hajde jos jednom da potcrtamo svu toksicnost ove osobe. sramota.

T2, jako si toksičan.  :evil:

https://www.youtube.com/watch?v=MfgBKsUmzb4
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Boban

Meni je iskreno žao što sam naseo na T2-obećanja da neće nikoga prozivati i da će samo postirati svoja razmišljanja i komentare na dela, a ne na ljude ovde.
Izvinjavam se svima koji su pogođeni njegovim nastupima ovih dana, u narednih pola sata će biti ponovo odstranjen, ovog puta verovatno zauvek.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

Ma, T2 je samo simptom, mi ostali smo problem koji treba dugoročnije rešavati.  :lol:

Divlje srce

Quote from: Boban on 14-03-2017, 01:46:24
Meni je iskreno žao što sam naseo na T2-obećanja da neće nikoga prozivati i da će samo postirati svoja razmišljanja i komentare na dela, a ne na ljude ovde.
Izvinjavam se svima koji su pogođeni njegovim nastupima ovih dana, u narednih pola sata će biti ponovo odstranjen, ovog puta verovatno zauvek.
:?
Pa i ja sam rekla da ću gledati svoja posla, ali si mi rekao da ti nemaš problem da uzvratim, ukoliko mi netko stane na put, dapače.

Ne želim biti član foruma gdje se ljudi baniraju na ovakav način.

Neću biti član ovakve zajednice ni iz razloga jer ću nadalje biti izložena paranojama tipa: Divlje srce je muškarac, bez obzira što i gdje da napišem, i to samo zato jer nisam na strani retardirane ženske solidarnosti onih forumašica koje smatraju da "dame" trebaju jedna drugu podržavati u napadanju muškaraca, bez obzira tko je u diskusiji u pravu.

Slobodno me odmah zauvijek baniraj, jer kad vidim što je po tebi normalna komunikacija, i što sve uopće ne sankcioniraš, a na što odmah reagiraš baniranjem i opomenama, ne pada mi na pamet da budem dio toga.
Nema ljutiš, fala na pažnji, zbogom.

scallop

Quote from: Meho Krljic on 14-03-2017, 08:40:33
Ma, T2 je samo simptom, mi ostali smo problem koji treba dugoročnije rešavati.  :lol:

Tačno. Ako si shvatio šta si napisao.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Pa, verovatno jesam donekle shvatio, mi ovde često ne pokazujemo dovoljno uvažavanja za druge i normalizujemo ponašanje koje ne bi trebalo da je prihvatljivo u javnosti.

scallop

Nema šanse da upotrebiš reč JA? Nema šanse da izostaviš DONEKLE? Nema šanse da izostaviš U JAVNOSTI? Ne, nisi shvatio šta si napisao.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Pa, da mislim da sam samo ja problem na ovom forumu, svakako bih to i napisao. Ali ne mislim. Ja sam deo problema.

scallop

Ma, naravno da jesi. Posrali su te da se više ne vidiš, a ti u iste diple duvaš. Ne možemo da tražimo nešto od Bobana, ako sebe ne dovedemo u red. Mi ne vegetiramo, mi izdišemo. Najvredniji promaknu forumom, pa odu, neki drugi su se učaurili u svoje niše i ne izviruju. Da kojim slučajem imamo nobelovca i njega bismo očas izgubili.

Meho Krljic

Pa, ja svakako ne mogu na sebe da preuzmem SVU odgovornost. A trudim se da sa ljudima pričam pristojno i da iritiram što manje mogu.

scallop

Jebote, jedva primetimo da nam promiče najvažniji pregled domaće fantastike, Drf se postideo što ovde priča o o svom i Kordejevom, maltene masterpiece.

Meho, preuzmi svoj deo odgovornosti, onako kako ti uverenja koga zastupaš nalažu. Ti si za ZS važniji, pa ti je i obol veći.

Meho Krljic

Pa, trudim se. Nikad nije dovoljno, naravno, al onda se više trudim itd...

scallop

Ne, ne trudiš se.

Meho Krljic

Uz dužno poštovanje, ne slažem se. Mislim da sam danas manje iritantan nego pre.

scallop

Ne moraš. Ali, bez pokajanja nema oproštenja.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

zag

ma ne radi se ovde o tome da li ce se meho i kompanija pokajati ili nece, koga uopste zabole za to, pa nismo u crkvi, jel'te, vec sta ce se mehu i kompaniji uopste dogoditi. ovako se jedan kaznjava, a drugi jednkao odgovorni, ne da se ne kaznjavaju, vec se i nagradjuju kaznjavanjem odstranjenog
resenje je od samog pocetka bilo jednostavno. odredi se satnica od koje se dva tabora vise nece poznavati, i gotova stvar. mimoilazenje bez ikakvog stajanja na put
zato vracajte coveka, neka predstavlja procitano, pronalazi rok zvezde u horor filmovima, izmedju ostalog i da ne bi ovaj mac kojim se ovde vitla ipalo da je jedan od onih sa jednom ostricom, najverovatnije kupljen kod kineza

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Meho Krljic on 14-03-2017, 08:40:33
Ma, T2 je samo simptom, mi ostali smo problem koji treba dugoročnije rešavati.  [emoji38]
Ma mi smo izlječiva boles!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Agota

Quote from: zag on 14-03-2017, 13:30:23
zato vracajte coveka, neka predstavlja procitano, pronalazi rok zvezde u horor filmovima, izmedju ostalog i da ne bi ovaj mac kojim se ovde vitla ipalo da je jedan od onih sa jednom ostricom, najverovatnije kupljen kod kineza

TAKOE! E sad,T2  treba samo da obeća a Boban da nasedne. :)

zag

nema tu sta ko da obecava, a drugi da naseda. drugi samo postavi pravila i odreaguje u slucuaju eventualnog prekrsenja. toliko je to eto jednostavno

Meho Krljic

Ja opet da pokuša da podvučem: ovde se ne radi o ideološkim sukobima, nego o tome da forum posle jedne tačke postaje zagušen agresivnim svađanjem, vređanjem, podsmevanjem, pretnjama, sve to svedeno na nivo sasvim ličnog prozivanja i da se ne može reći da su "jedni" i "drugi" jednako odgovorni pošto je razlika u volumenu (dakle, tonu i količini izrečenog) više nego očigledna. Ponovo: ovim neću da kažem da se svaka disonantna nota koja iskače iz nekakve fiktivne sagitaške harmonije mora pod hitno odstraniti, dalekobilo, samo da nije dobro kada šum potpuno prevlada nad signalom. A tom šumu, priznaću, svakako, svi pomalo doprinosimo, zato je važno i da se s vremena na vreme zabremzamo i posvetimo signalu.

Dybuk

Quote from: zagnema tu sta ko da obecava, a drugi da naseda. drugi samo postavi pravila i odreaguje u slucuaju eventualnog prekrsenja. toliko je to eto jednostavno

Pa eto, pravila su vise nego eventualno prekrsena. Pa se i odreagovalo. Ali ti, droog, masis za sve pare. To je umetnost, I tell ya.

zag

naravno da je umetnost. jok, umetnost je ono sto od filmova predstavljas ;)

zag

ah, izvinite, meho, evo prepravljam
ma ne radi se ovde o tome da li ce se meho i kompanija pokajati ili nece, koga uopste zabole za to, pa nismo u crkvi, jel'te, vec sta ce se mehu i kompaniji uopste dogoditi. ovako se jedan kaznjava, a drugi nesto manje odgovorni a jednako agresivni, ne da se ne kaznjavaju, vec se i nagradjuju kaznjavanjem odstranjenog

Agota

Dybuk

Ah, ta repeticija!

Ta bolna nesposobnost da se sarkazam druge osobe detektuje!

Moze biti samo jedan - na vise naloga.

zag

zar ovo ne bi trebalo da ode na 'pesma koju mozes slusati do besvesti'? (odnosi se na dinastiju)