• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sajam knjiga i izložba švajcarskog stripa u Novom Sadu

Started by marlowe, 19-03-2007, 15:37:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Od 21. do 27. marta na SPENS-u će se održati Drugi međunarodni sajam knjiga. Tokom trajanja sajma biće postavljena i izložba švajcarskog stripa od Rudolfa Topflera do danas, a najavljeni su i gostujući švajcarski autori koji će voditi i strip radionice.
Sam sajam knjiga trebalo bi da bude veći nego do sada, i pominje se gostovanje oko 200 izdavača iz više zemalja.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Sajam knjiga je otvoren sinoc, ja sam bio ranije dok je izlozba postavljana te me nisu pustili. Idem sutra na tenane.
Na samom sajmu ima i stripova, ima i sajamskog popusta, pa je sve u svemu sasvim dobra zabava.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Man Of Steel

AAAAAAA :cry: !!!Ima biciklom iz Sokobanje da dodjem ako treba!!!
When ever you need hard center i will be there

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Axle Munshine

Auuu,bre celicni covece,ne treba zuriti,do Proleca 2008.ima jos dosta,eto... :wink:
...Du hast mich...ich hasse dich...sagt Rammstein...

Man Of Steel

momci ja da krenem na vreme!Sto je sigurno sigurno je! :)

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

marlowe

Ne znam da li je izlozba jos otvorena. Meni se dosta svidela, samo sto je izbor galerije los, te mislim da je to jako malo ljudi videlo. Izlozba je podeljena u nekoliko tema - istorija svajcarskog stripa, svajcarski strip danas, novi autori - uglavnom alternativnija scena, Zep i percepcija Svajcarske u stripu uopste (kadrovi iz Asteriksa i drugih stripova gde se pominju, najcesce stereotipi, o samoj zemlji). Ove teme su predstavljene i tekstualnim prilozima, a od novijih autora najvise mi se svideo Vazem, koji je i bio na otvaranju. Izlozeni su samo printovi, a odstampan je i besplatan fensi katalog.
Derib je inace isto Svajcarac, sto nisam znao.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Duh_koji_hoda

marlowe

Quote from: "Duh_koji_hoda"jel mozes da mi uzmes jedan katalog onda?

Ne znam da li jos traje izlozba. Mislim da ne.
Ipak, uzeo sam dva komada pa jedan dobijes. Lepi su, mali format, kao zbirka razglednica, od kartona, sa spiralom. Vrrrrrrrlo fensi izgleda.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

DušMan

Ako slucajno jos traje (mada verovatno ne), uzmi i meni jedan katalog.
Ako ne, otici cu do Duha, udariti ga u svezu tetovazu na vratu, ostaviti ga u bolu i uzeti katalog.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Man Of Steel

Quote from: "Boban"samo opušteno... možeš i peške.
Ma bolje bajkom,cisto da me noge ne bole! :wink:

marlowe

Nazalost gotovo je izvesno da nema vise izlozbe i kataloga.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Man Of Steel