• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Pa ja svoje mačke ljubim samo izuzetno, dakle, kad postignu nešto neuobičajeno.

Dybuk

Nekako je sa mackama to prirodnije, ali kad su psi u pitanju, ljubljenje....eww!

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 06-05-2015, 17:20:54
Pa ja svoje mačke ljubim samo izuzetno, dakle, kad postignu nešto neuobičajeno.

sad razumijem; vise poput nagrade, manje kao predigra. hvala. :lol:

Meho Krljic

Nema kod mene predigre kad su mačke u pitanju. Ja njih ne doživljavam kao seksualne partnere. Pa je onda i to ljubljenje neerotično nego više element tog nekog prisnog odnosa koji se trazvije sa mačkom pošto je ionako mačka životinja koja voli da se mazi, liže itd.

džin tonik

meni sve crno-bijelo, ili-ili, ne znam povuci granice. dobro, bar nemam domace zivotinje.
e, bez zezancije, pa macka ima obicaj "umivati" se, onako, svuda... niste ozbiljni.

Dybuk

Mozda ne bi bilo lose da Meho poslusa sopstveni savet (dat meni) i ne shvata zoskovo zezanje ozbiljno. J/K  xwink2

zosko  xtwak

džin tonik

kakvo zezanje?! ima naroda koji prakticira, hm, odnos sa zivotinjama. ok, to razumijem. ali ne vjerujem da ste od tih, pa tako ni ljubite macke, ono, umiva se svuda...

džin tonik

Quote from: Dybuk on 06-05-2015, 17:51:03
.... J/K  xwink2

zosko  xtwak

i sta znaci to j/k? em ne mogu povezati koji si bivsi nick, em ne mogu pohvatati sve izvore s kojih deeplinkujes smajlije, em ne mogu... ali uzas.

Dybuk

Bivsi nik? Ja sam original.  :twisted:
Evo ti jos jedan smajli

džin tonik

a ja poglavica crazy horse, inkognito... :)
sad planetcricket. uzas. od pakistana, europe, sj. amerike preko centralne, sve do juzne... emoticons around the world. nista se ne da zakljuciti. :cry:

Meho Krljic

Quote from: zosko on 06-05-2015, 17:49:27

e, bez zezancije, pa macka ima obicaj "umivati" se, onako, svuda... niste ozbiljni.

Ja nakon ljubljenja odmah idem i isprem usne prvo sapunom i vodom a onda ako treba i alkoholom, tako da smo tu bezbedni.

RedSonja

je, pa ako ti je toliko gadno, ne moraš ih ljubiti, preživeće one i bez ovlaš poljupca. licemerno je to, a misim da one to osećaju.
ja više ljubimce doživljavam ko drugare nego ko decu , i ne ide sve po principu kazna nagrada

džin tonik

bravo! cestitam na iskrenosti, odsutio sam mehi, ali sta mislis kako se macke osjecaju kad onako brzinski-bljaks isperes usne.

RedSonja

zosko ne seri, pa svako ko puno voli ljubimca malo zaboravi na te stvari.
uostalom ako meho živi sa onolikim mačkama ja ti garantujem da ga one ljube dok spava a da on to i ne zna

RedSonja

džin tonik

my words. pa potpisujem! naravno da macka osjeti takvo pseudo-prijateljsko ponasanje. da imam macke, ja bih to mazio all around the glock. onako iskreno.

RedSonja

Ona je odnedavno i zvanicno nasa : jedinstvena,debela ko krava,kratkonoga macka,mada je u stvari pravi kucka, jedna i jedina :zhaklima!
moja je postala tako sto su se zhika i ona verovatno dogovorili da njihovu vezu unaprede u suzivot,ali niko nije nasao za shodno da me obavesti o tome

Meho Krljic

Simpatična je, mada verovatno i opasna.  :lol:

Meho Krljic

Ovaj Moša je genije.

Dybuk

Meho Krljic

Šteta samo što ima tu posekotinu na nosu koju mu je Dobrica ničim izazvano naneo.  :(

Dzimi Gitara

Kako šteta, pa sad ima i imidž zajebanog macana.

Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Meho Krljic

Ma, da, ali uopšte nije zajeban, naprotiv, najumiljatiji, najnežniji mačak na svetu.

Dzimi Gitara

Quote from: Meho Krljic on 05-06-2015, 22:23:59
Ma, da, ali uopšte nije zajeban, naprotiv, najumiljatiji, najnežniji mačak na svetu.

Onda mu je takav imidž još potrebniji u ovoj dolini suza.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

RedSonja

he slažem se : D šteta što mačke ne mare za imidze, ako je moša najumiljatiji , žmule je sigurno drugi po umiljatosti,
ali ako ga žaklima stalno tuče ne smem ni da zamislim šta mu rade neki mačori prolaznici iz kraja,s ovolikim glavama.
jadničak, toliko je tunjav da osim što mu žaki pojede sav ručak on i kad dobije dozu nasamo zatvoren stalno se osvrće i pazi ko ga vreba, navukao traume, a i zatvoreno oko.
i sad ja moram najverovatnije da se rešim žakija ako mislim da sačuvam žiku, da ne popizdi poludi , žuti mačori su skloni tome.
ali kako udomiti žakija nekom mačkoljupcu kad je krava velika, prava glupača, jedino što je mekana i neobičnog izgleda : (((

Meho Krljic

Ma, dobro, navićiće se jedno na drugo. Mislim, ne kažem da će ikad postati ortaci, verovatno će se ona uvek brecati na njega ali neće biti baš ekstremnog antagonizma posle određenog vremena. Samo ti njemu pružaj dovoljno pažnje i vremena da vidi da ga volite.

džin tonik

zensko nasilje gdje god se okrenemo...

Meho Krljic

Evo kako spavaju mačke kojima je jedina briga u životu da li su dovoljno cenjene od strane svojih ljudskih poslužitelja:

RedSonja

omaj gad ove fotke su sjajne, hvala meho!

gljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

RedSonja

gladni mačići i siti tigrić

RedSonja

kad sakriju repiće otpozadi izgledaju ko beli i crni leba

Meho Krljic

Lepotančići.  :lol: Pogotovo ova mala debela  :-| :-| :-| :-|

Meho Krljic

Kimura

Kakav zev! I kako mudar pogled na prvoj fotografiji. Pa stav... uh!
Jasno je da vas, blesave humanoide, trpi samo zato što ste tako dobri prema njemu!

Meho Krljic

Pa, kao i sve mačke  :lol: Mada je Moša stvarno izrazito umiljat.

tomat

Pogled kaže "saću ti obalim ovu miniliniju sa police"
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Mileva

Quote from: tomat on 28-06-2015, 12:56:23
Pogled kaže "saću ti obalim ovu miniliniju sa police"

Pazi stvarno  xrofl

Meho Krljic

To zvuči sasvim verovatno pošto su među njegovim rušiteljskim postignućima mnoge igre i figure koje je srušio sa te iste police.

Hiperhik

Divan je kićeni Srem..

RedSonja

el to jedan isti mačor? ijaoooo , laaajk, ovakvi imaju meku bafršunastu dlaku

Hiperhik

Macka. Odmara od lova na krtice (i od slaganja istih na prag).

:)

RedSonja

aaaaa, donela ti ulov da jedeš :)))))

Kimura

Odlične fotografije, Hiperhik! A i mačka ti je lepotica.

Sonja, da li oni tvoji gradski razmaženi hoće da ulove štogod il se samo maze?

RedSonja

gradski razmaženi??
pa ja sad živim na selu i madzge su mi na selu , to su pravi seoski uličari, ne možeš ih zadržati u kući! žive normalnim mačjim životom, imaju ortake iz kraja kojima odgrizaju uši i oni njima, uvek su siti spavaju na suvom i imaju šta da love.
žika kad je imo oko sedam meseci , taman znači sektembar počeo je da mi ispred vrata pakuje male mišiće.
onda dodje da me ljubi u ustima , fuj!!!
žaklina je bolji lovac , ženke su opasnije u mačjim svetovima : D
malo se bune kad ih tretiram protiv pošasti ali šta sad da im radim, mislim da im sve u svemu nije loše i da su zadovoljni. :)

RedSonja

vidi kako je ona oprezna razmišlja nešto,
a vidi ovog..

Kimura

Lepotaniii!
I to srećni lepotani.
Mačke su prilagodljive živuljke, ali na selu im je, naravno, najbolje.

RedSonja

mačkama da, kučkama ne, ali verovatno je to priroda sve rešila na svoj najbolji način

džin tonik

bas nehigijenski, kako zivite s tim dlakama. tko vec ima macke u stanu, mogao bi ih, kako se to vec radi, bar drzati u kavezu.

Dybuk

Gospod troluje u sve sesnaes'. :D

džin tonik

hm, vidimo li mi iste slike? samo pitam... kako mozete zivjeti medj' tim dlakama, ono, pa to vam se penje i zavlaci svuda, linja, ne razumijem. zasto ne u kavez i pod stol dok je u stanu? vidite je, cujete kako prede, a ne moze nista zaraziti dlakama, slinom ili sta vec sve pustaju...