• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Pa, biće Moša kada bude nekih lepih novih slika pošto on ipak po ceo dan leži i spava na onoj polici i to nije toliko zanimljivo.  :lol:

Samo da napomenem da na slici sa pozdravljanjem NIJE Maša nego Fantomka. Jesu donekle slične, po kolornoj šemi, ali se po građi, kvalitetu krzna i karakteru jako razlikuju.

Dybuk

Meho Krljic

On to isto misli o sebi. Ali pošto je veoma jednostavne i dobroćudne prirode, on i za većinu drugih mačaka (i ljudi) isto misli da pripadaju plemstvu.  :lol:

Hiperhik

...and the livin` is easy..

Dybuk

Jao kako je sladak/slatka!!!!!!! Super!!!!! 8-)

džin tonik

hehe, ovaj kao da pobjeze bukowskom... :roll:

Meho Krljic

Samo što ne kaže "Miči bre tu pišaćku i donesi neki vinjačić da muškarci popiju"  :lol: :lol: :lol:

Hiperhik

:)

Da znaš da se ne bih preterano začudio da Bogdan progovori..

Meho Krljic

Možda samo do sad nije imao primedbi  :lol:

Meho Krljic

Ponekad čak ni konzerva tunjevine i staro, dobro ultranasilje prema drugim mačkama nije dovoljno da ulepša dan.

Dybuk

Meho Krljic

Neverovatno je koliko je Fantomka (mrzovoljna mačka sa gornje slike u korpici) neprijateljski nastrojena prema drugim mačkama - uključujući svoje roditelje. Intimno, mislim da ona nije svesna da je i sama mačka i da sebe smatra ili čovekom, ili, što je verovatnije, nekakvim bogočovekom koji je proklet da provodi vreme u blizini tih nižih oblika života. Dok nas, ljude, prilično voli.

Dybuk

Haha, ona je Henry Paw de deux 1/1 8-)

Meho Krljic

Meho Krljic

Meho Krljic

Meho Krljic

Ali kolko je ova Đorđina urnebesno smešna mačka.

Mada i prkosna:

Meho Krljic

Jedna Milica slika, druga pozira. Hileriti ensuz:

Meho Krljic

Angelsko je biće ova Fantomka:

Meho Krljic

Vampirella

Meho, koliko imaš mačaka?

Postala sam i ja mačji batler. Zove se BUBA i ima i čahuru.

Beauty sleep!

Satan my master.

Meho Krljic

O, divnog li stvorenja  :-| :-| :-| :-| 

A ja ih imam dvocifreno  :lol:

Vampirella

Divim ti se. Ja jedva sa ovom jednom izađem na kraj. :)
Satan my master.

Meho Krljic

Trik je u tome da ih čovek okrene jedne protiv drugih.  :lol: Evo, sad mi se umiljavaju nadajući se da će biti među onima koji će ove nedelje jesti.

Vampirella

Zgodna taktika.  :-D

Ali da je pokušam primjeniti i nabavim još jednu macu, gladovale bi sve tri.  :(
Satan my master.

Meho Krljic

Ili bi se, verovatnije, njih dve udružile protiv tebe i nasrnule kad se najmanje nadaš kako bi se pogostile tvojim još uvek živim mesom  :shock:

tomat

mačkoljupci, da li se i vaše mačke plaše krastavca kao na silnim gifovima što kruže internetima ovih dana?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Pa... ne? Mislim, nisam primetio.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

džin tonik

ako meho ovo ucini, treba mu oduzeti sve macke!

Dybuk

Quote from: tomat on 21-10-2015, 23:39:41
probaj. for science!

može i banana.

http://imgur.com/gallery/n1xb4

Lajk, totali!

Umirem xrofl super su i komentari, 'eject button', 'antigravity'  xrofl

džin tonik

realno, ako vam je ovo smijesno... zapitajte se kako se osjecaju tako istraumatizirane macke.

Dybuk

Quote from: zoskobas nehigijenski, kako zivite s tim dlakama. tko vec ima macke u stanu, mogao bi ih, kako se to vec radi, bar drzati u kavezu.

xshot2

džin tonik

sto? pa gdje je tu kontradikcija? artgerechte haltung. mozemo se razilaziti koja vrsta uzgoja za macke prikladnija, ali ovi krastavci su samo okrutni.

Dybuk

Aha. Okrutan je i fen, usisivac, cetka za kosu, kakva buka i odlazak kod veterinara. Porcija omiljene hrane i ponovo sve u redu. Boravak u kavezu, s druge strane, zamisljam da ostavlja trajne posledice.

džin tonik

ali fen, veterinar, kavez (upitno je li kavez opterecenje)... sve su to nuzne stvari za dobrobit drage nam zivotinje. ne ide bez malo stresa koji kompenziran/nadmasen kroz korist.
ali okrutni krastavci i ovo traumatiziranje sluze jedino da zadovolje necije najnize potrebe! :lol:

Dybuk

:lol: Mislila sam na fen cetku i usisivac za primarnu - ljudsku upotrebu. Sad vidim da se iz moje recenice moze protumaciti i kao nesto cime se nedobog macke tretiraju :cry: Premalo sna xfoht

džin tonik

ma bas me briga sta mislila! ocigledno si zlocesta i uzivas u macjoj patnji!!! :roll:

Dybuk

džin tonik

jadna macka, vidi se s oblaka da je pod nekim alkoholom...  :(

Ukronija

džin tonik

toeto. cisto nasilje. :cry:

Meho Krljic

Ukronija

Quote from: zosko on 25-10-2015, 06:14:04
toeto. cisto nasilje. :cry:

ma ne boli to njih. to im je refleks od malih nogu. :lol:

Dybuk

Aha to imitira postupak majke kad ih prenosi i sl. Ali macka na snimku nema stipavicu za vratom, ja sam prilicno sigurna da je ovo voljno ponasanje a ne refleks kod ove macke sto se pravi da spava.

Ukronija

Nema, da. Ali ipak ima nešto za vratom, što je moglo da trigeruje refleks. Ko zna. Uglavnom, nijedna životnja nije povređena u toku snimanja klipa.  :lol:

Dybuk

Ova uzica ide oko grudi, bar se meni cini. Osim toga i da je za vratom nema efekat stipavice. Ja biram da verujem da ova lukava maca tera segu sa svojim vlasnikom namerno, da bi izbegla mrsku aktivnost (citaj: bilo kakvu aktivnost izuzev jela i spavanja :lol:)

Ugly MF

Ma mačke su genijalna stvorenja koja uspešno dresiraju svoje kućne ljubimce ljude.
Ko god misli drugačije, nema pojma o mačkama,divljim životinjama.Pitome mačke?
Pa naravno, kad su ljudi divne sluge!

A onaj što želi da šeta mačku....ja to prvi put vidim...budala!

Ukronija

Da, slažem se. Zato i pored svih pokušaja, nemam mačku. Ne dam se dresirati.  :lol: Nek love same, za to su stvorene.

Meho Krljic