• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Još malo arčenja skupe tehnologije

sivka

ručak
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Meho Krljic

Bogami bogato. Oni ne jedu briketiranu hranu?

sivka

Quote from: Meho Krljic on 04-02-2011, 19:41:21
Bogami bogato. Oni ne jedu briketiranu hranu?
Naravno da jedu, ali povremeno dobiju gulaš kao desert.

sivka

još ručka

sivka

velizar

sivka

lovac

sivka

mrvica

sivka

ici

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Da, ali treba slikati i pomamu dok se sipa hrana koja nije briketirana. Bude tu i krvi.

Meho Krljic

sivka

Kako ona pozira?! Mila maca!

Meho Krljic

Evo još jedna:

A evo i njena ortakinja Mila

Izgleda da ih ajFoun natera da budu pristojne.

Alexdelarge

a za cega ce vam sve ove macketine?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

Za duhovnu zadovoljštinu

Agota

lepe su ove vase  macke al ja se njih generalno  plasim.

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Ja nikad nisam skapirao čega se plaše ljudi koji se plaše mačaka. Za razliku od pasa, njih ne viđamo u čoporima po ulicama kako jure ljude koji se vraćaju s posla. Čega se plašiš?

Agota

Plasim se pogleda macke, baset me nikad tako ne gleda .
A bila je i neka velika sa debelim repom u podrumu zgrade pa kad me presretne na ulazu ja se zaledim .Plasim se i tih besnih dzukela naravno,mada vrlo cesto imam nagon da pridjem psu  a macki nikad.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Gudeja

Ja obožavam mačke, ne plašim ih se. Ipak, moj rođeni mačak me je pre par nedelja tako krvnički ujeo za nogu da sam morala antitetanus da primim + injekcije. Verovatno ga drma februar... :(
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Agota

Quote from: Gudeja on 05-02-2011, 19:49:30
Ja obožavam mačke, ne plašim ih se. Ipak, moj rođeni mačak me je pre par nedelja tako krvnički ujeo za nogu da sam morala antitetanus da primim + injekcije. Verovatno ga drma februar... :(
eto !!! ujeo !!!,pa i svi ovi moji blesavi prijatelji imaju macke sve neki mackari  i vecito iskasapljeni od svojih ljubimica .

Gudeja

Agota, mi mačkoljupci smo teški  mazohisti...jedino ta činjenica može da opravda opčinjenost tim...tim stvorovima.  ;) :lol:
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Savajat Erp

мачке су ђавоље слуге :) уосталом како човек може да верује тим умањеним верзијама тигрова? :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Gudeja

Ih, gde ti je osećaj za avanturu? Kad imaš mačku u kući nikad nije dosadno. :D

Btw, šalila sam se za ujed, samo sam htela da se našalim s Agotom. :)

Meho Krljic

Ja jesam sav izujedan i izgreban. To dolazi uz te životinje. Da stvari budu smešnije, imam ovde dokumentarac o tome kako dva Amera navikavaju dva tigra na život u divljini, pa ih uče da love, a posle im oduzimaju lovinu... Ja tako nešto ne bih mogao/ smeo da izvedem sa svojim mačkama.

Savajat Erp

пробај од пса да одузмеш храну пошто му је даш...ујешће те па да си му на око исп`о! :)

Agota

Quote from: Savajat Erp on 05-02-2011, 20:08:57
пробај од пса да одузмеш храну пошто му је даш...ујешће те па да си му на око исп`о! :)
stvarno?!
nije mi to nikad palo na pamet da mu oduzmem, al ne bi on mene ujeo ....

Savajat Erp

не, не би...али ипак немој експериментисати са завлачењем руке у његову посуду за храну.

Plut

Quote from: Gudeja on 05-02-2011, 20:03:59
Kad imaš mačku u kući nikad nije dosadno. :D
Ne ne, kad imaš dva džukca, u kući nikad nije dosadno. A i spavaju kraće od mačaka.

Quote from: Savajat Erp on 05-02-2011, 20:08:57
Totalna laž!  xfuck5  Nikad, ali nikad me nisu ujeli kad sam im otimala hranu. Samo u igri, a i to je bilo grickanje, pa se u neka doba zanesu.

Quote from: Savajat Erp on 05-02-2011, 20:32:51
не, не би...али ипак немој експериментисати са завлачењем руке у његову посуду за храну.
Da ne bi bilo da sam zla što im otimam hranu, to i jesam radila u cilju eksperimentisanja. A nekad, iz bezobrazluka, da otmem onom što sporije jede i dam svom ljubimcu.  :oops:

Savajat Erp

Какве ти то кучиће имаш? Никад баш? Јесу ли бар режали? И то је нешто...нпр.моју тетку је ујео хаски када је хтела само да му приближи посуду, хиљаду пута сам приметио да реже кад само мало примакнеш руку ка посуди са храном.

Злице, не мислиш ли да сувише олако потежеш  xfuck5? Не смам ни да помислим шта би било да поседујеш ватрено оружије...:)

Plut

Quote from: Savajat Erp on 05-02-2011, 20:49:27
Какве ти то кучиће имаш? Никад баш? Јесу ли бар режали? И то је нешто...нпр.моју тетку је ујео хаски када је хтела само да му приближи посуду, хиљаду пута сам приметио да реже кад само мало примакнеш руку ка посуди са храном.
Evo ovakve http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=9685.0
Da, baš nikad. Reže, uglavnom, jedan na drugog. Možda je fora u tome što su driblani tako od malih nogu, upravo zarad razvijanja neagresivnosti. Animal planet baš ume da pomogne. Tamo sam to videla.

Quote from: Savajat Erp on 05-02-2011, 20:49:27
Злице, не мислиш ли да сувише олако потежеш  xfuck5? Не смам ни да помислим шта би било да поседујеш ватрено оружије...:)
Si ti čuo za onu narodsku: "kera koja laje ne ujeda"? Poistovetila sam se sa mojim kerićima.

Savajat Erp

Јазавичари? Онда си их баш искусно издриблала, чим су потиснули своју теријерску природу... ;)

Plut

Mama je nemački lovni, a tatko biće da ima jazavičarske krvi, samo se ne zna ko je on, kažu, žuća iz komšiluka. Što se tiče prirode... to je zato što sam dobra pa me vooooooole!

Gudeja

Keroljupci, promašili ste topik. Lukavo ste poslali Agotu da napravi uvertiru e da biste se vi sad ovde raspojasali...Nije lepo. :lol:

Savajat Erp

проваљени смо! брзо, назад на наш топик! за мном!  :lol:

Plut

Neka dođu kod nas mačkoljupci, niko im ne brani.  :twisted:

angel011

Pa da beže na najbliže drvo.
We're all mad here.

Plut

Mazićemo ih, pazićemo i zvati ih Đorđe, Đoka!  :!:

Meho Krljic

Previše priče, premalo fotki. Dobrica glumi da je u depresiji:

sivka

O! Da mu niste ukinuli jednu od 20 porcija maženja? ts ts ts...

Evo mu drugarice, ona je uvek depresivna kad ne može da se uvali u krilo. Mrvica, naravno.

Meho Krljic

Ma, ne, samo je ispao takav na slici. Pre toga je pola sata gnjavio Sunčicu pentrajući se po njoj i zahtevajući (i dobijajući) maženje. Onda je legao da spava, pa kad je ona prišla da ga slika, podigao pogled i ispalo kao da je nešto tužan. Naravno da nije bio tužan. Suviše je on glup da bi ga emocije pogađale tek tako.

Lepa je Mrvica. Sad me podsetila njena ogrlica da bi trebalo da nađem Dobričine fotografije kad je nosio maramu. Tu je tek bio gej i vrlo simpatičan.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Meho Krljic

:lol: :lol:

Mora da je azijska, čini mi se da su slova na flaši na stolu kineska/ japanska.

godclone

Au, Meho pa Dobrica moze 'ladno na Cats that look like Hitler listu...:)

godclone

E da, moj Finnegan pre neko vece sedi pored mene i bulji u ekran.

Przim onako natenane LOTRO.
U jednom trenutkum valjda mu dosadilo i krene da skoci sa stola...
...u istom momentu moj Lore Master prizvao Blood Raven-a da pripomogne...
...Finnegan se okrece u mestu i skace u monitor da ga zgrabi!
Evo, vec ima vec nedelja kako kampuje pored monitora i ceka da se pticurak opet pojavi....:)

Meho Krljic

Ali... Dobrica ne liči na Hitlera...  :cry: :cry:

Moje mačke su napadale ekran kad sam igrao Okami... Valjda ih je beli vuk ložio.

godclone

Mozda nije Dobrica....ona s brkom?

Mog jos od Diablo 2 nista bas nije zanimalo....ali eto, Blood Raven...:)

Meho Krljic

Ma, ima Dobrica brk, ali nekako nema hitlerovsku facu, suviše je dobroćudan.

Ja se uvek pitam kako moje mačke mogu da spavaju dok igram igre u kojima se puca i stalno nešto eksplodira, ali... izgleda da mogu.

godclone

Vidis, mog Finnegana se komsije vise plase od kuceta.
Ima neki zajeban pogled, sevaju oci samo tako.
A, u stvari je maza nevidjena....

Moj uvek spava pored kompa. U poslednje vreme lezi preko modema...par puta sam ih vec vadio za stola. Sto modem, sto macka.
A I ima brate, neki neobjasnjivi instinkt da  prodje ispred monitora kad je bas najzesca frka.
Pre neko vece sibam instancu gde se polako penjem na Weathertop. Buljuci goblina I orkova.
Polse nekih 45 minuta stizem na vrh, mnogo gadan boss troll ceka...I ....citav ekran prekriven krznom.
Jos dzukac sa strane  grebe jer hoce da mu bacim vevericu(igracku)...
Nisam imao sanse....:(