• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Angel of Ten

Quote from: Meho Krljic on 31-08-2012, 22:02:19
Maša liže glavu malom zaglupelom Timiju

Leči ga, srećica
Come to the dark side, we have cookies.

Josephine

Timi... Asocira na malog Timija iz "Božine priče".  :)

Meho Krljic

Ma tako su ga deca nazvala, ja ga zovem Timotije, da bude malo dostojanstveniji.

Josephine

Mislim da se i mali Timi zvao Timotije. Vidi, to je baš lepo ime.

Hiperhik

Pravilna upotreba saksija, Lesson One:

Hiperhik

Two..

Hiperhik

I tako..

Angel of Ten

Josephine

A kako se zove ovaj ljubitelj saksija :)

Hiperhik

Josephine

:D

Pristaje mu, ne znam kako. :lol:

Biki

Ovaj Bogdan je isti kao jedan sto nam se mota oko kuce. Popne se ladno na terasu ili prozor i viri, a ova nasa smizla krene da laje i laje i laje . Totalno povileni, kao onaj Odie u Garfildu.

Dacko

Naš mačak Đole. Je l' se vidi da mu je mama bila plava maca? :wink:

Đole sa najboljim drugom iliti dva macana. :)

Meho Krljic

Oh, prelep je Đole  :lol: 

Dobro, i klinac je lep.

Josephine

Dacko

Quote from: Meho Krljic on 25-09-2012, 19:49:55
Oh, prelep je Đole  :lol:  

Dobro, i klinac je lep.
:)

xremyb

Meho Krljic

Pa, mislim, meni sva deca liče jedno na drugo, al kapiram da je lep, čim ovako voli mačke.  :lol:  Dobro ste ga vospitali.

Dacko

Surovi Meho, to mi sad pišeš, kad je prošao voz za editovanje posta i brisanje poljupca, da svi znaju kako sam naivno pomislila da si preobraćen! :) A u stvari je trebalo da ukapiram ovo: lepi ljudi vole mačke, Meho voli mačke, ergo... Dobro de, slažem se. :)

Meho Krljic

Ooooh, nikako, to bi bilo suviše manipulativno sa moje strane a ja nemam dovoljno inteligencije niti volje za takvo pecanje komplimenata. No, nisam želeo da ispadne da tek tako dajem komplimente deci, moram da mislim na imidž.  :lol:  Plus, kad me ljube u javnosti ja se postidim i trudim se da kažem ili uradim nešto što će sprečiti buduće takve ispade.  :oops:

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 26-09-2012, 00:22:21
Plus, kad me ljube u javnosti ja se postidim i trudim se da kažem ili uradim nešto što će sprečiti buduće takve ispade.  :oops:

Dajem obećanje da ću ti se okačiti o vrat i poljubiti te kada se prvi put budemo videli uživo.  :!:

Meho Krljic

:-?  Seksualno uznemiravanje!!!

Josephine

hah, to samo ti definišeš tako, mehane. :)

džin tonik

lilit

dacko,

dete ti je poraslo bas bas i mnogo je sladak, ma prelep smesko. i nemoj da mislis da mislim da su sva deca takva, al ovo tvoje jeste. :lol:

mehane, puko si!!!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Quote from: festus on 26-09-2012, 10:48:26
sta je sa timijem?

Umro je. Bilo mu je nešto bolje svakog dana ali je onda pre desetak dana najednom bio jako loše i bio sve gore. Snimili smo mu glavu, videli da ima veliki edem na mozgu, davali mu nove antibiotike, infuziju svakog dana, ali on se sve više hladio i bio sve manje aktivan. Držao sam ga utopljenog pet dana i davao vodu na špric pored infuzije koju je primao, ali je na kraju umro. Generalno mislim da nije bio u nekom bolu - mozak ne boli, jelte, ali je sat pred smrt dva puta jako glasno mjauknuo, da li od straha, da li od bola.

Nisam se baš iskazao ovom prilikom.

Josephine

oh...  :(

bila sam uverena da je preživeo.

Meho Krljic

Nije, mučenik. Bojim se da sam ga previše zapustio i mislio da on ozdravlja. Trebalo je da mu se ranije snimi glava, možda je promena terapije mogla da ga spase. Samo još jedan dokaz da nestručni ljudi ne treba da se bave negom bolesnih  :cry: :cry:

Dacko

Sigurna sam da si uradio sve što si mogao da olakšaš mačiću poslednje dane, ali i da zaista nisi mogao da utičeš na to da ne budu poslednji. 

@Lilit
Valjda tebe smem, a i ako ne smem, želim: xremyb xremyb xremyb

Meho Krljic

Pa... ja baš nisam siguran. Puštao sam ga da vitla unaokolo i da pada, računajući da će tako da poboljša koordinaciju pokreta, ali se sad plašim da je od toga možda povredio ionako povređenu glavu i da je trebalo da ga ranije nosim na slikanje glave...

Evo bar Mašine slike da malo razvedri:

džin tonik

dobra. timi macor pehista, vise nisi mogao napraviti.

Josephine

Angel of Ten

Uradio si šta si mogao. Ja sam prošle nedelje vozila kod veterinara mače koje je dete iz osnovne škole olupalo o drvo. Pošto je imala unutrašnje krvarenje i pukla joj je dijafragma, veterinar je pokušao da je operiše ali umrla je čim je uveo u anesteziju. Deca su naše blago  xtwak

Sa vedrije strane, Dora koja je u duši geek :-)

Meho Krljic

Da, deca postaju najčešći uzrok smrti mačića  :cry: :cry: :cry: :cry:

Ali bar si pokušala,to je veoma lepo.
.

A i ova mačka je krasna.

pokojni Steva

Quote from: Meho Krljic on 26-09-2012, 22:15:47

Po cenu da me izbace iz Kola srpskih kerojebaca, ova fotka je kuuul! Posle dužeg gledanja ostaju samo, dva, zureća, oka... Gore od pejotle.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Meho Krljic

Ma, Maša je generalno divno jedno stvorenje. I dosta je disciplinovana pa i spava s nama u krevetu.

Mme Chauchat

O, Meho.  xpft Nama je "samo" jednom uginuo mačak, od jedanaest godina, i posle te patnje nikad nismo uzeli drugog.

Meho Krljic

Ma, ja sam sahranio silne mačke, nije problem kad umru jer se nije ništa moglo, problem je kad se moglo a nije jer sam ja mislio da sam pametniji nego što jesam ili tako nešto.

Angel of Ten

Ima i onih koje veterinari dokrajče... barem je umro na toplom i voljen. Ja se tako tešim.

RedSonja

Meho Krljic

Nije baš dobar snimak, telefon mi je slaba sprava, ali evo kakos e oni igraju, za promenu nečim što je namenjeno mačijim igrama

Moša i Rebeka

Josephine

ova što posmatra sa strane je moja ljubav  xsmlove2

Meho Krljic

Rebeka i Moša pre neko veče, poziraju za sliku:

Josephine

negovane lepotice i lepotani :)

Hiperhik

Meho Krljic

Mogu biti vaši za sitnu naknadu! Mislim, ne mogu da vam dam više od pedeset evra po komadu da ih iznesete iz moje kuće!!!!!!!!1

Josephine

Meho Krljic

Dobro, dodaću i grebalicu i preporuku za veterinara kod kog ih možete sterilisati!!!!!!!!!!!

Josephine

Plut