• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Promocija Mafesta u Beogradu

Started by Boban, 25-03-2007, 01:45:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Usred tužnog trenutka za Srbiju i poraza od Kazahstana, trojka iz Makarske je pokušavala da što više ljudi ubedi kako predzadnji vikend u maju treba da provedu u njihovom gradu.

Evo malo fotografija, a kasnije stižu i video snimci.

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Duh_koji_hoda

znaci, zbog ovog dup.... mi nije zao sto se ne vidim....nego Bobane, dogovorili smo se za neke snimke i fotose ...  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"

Pitanje koje se namece posel ove slike je- Da li je Sloba preziveo???

Duh_koji_hoda

Quote from: "Boban"Usred tužnog trenutka za Srbiju i poraza od Kazahstana, trojka iz Makarske je pokušavala da što više ljudi ubedi kako predzadnji vikend u maju treba da provedu u njihovom gradu.

Evo malo fotografija, a kasnije stižu i video snimci.

a sto Dule puci usne na Dekarin osmeh nema smisla komentarisati.... svi mi znamo kakav je nas Dule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boban

Hoćeš fotku na kojoj se vidiš bolje, a?

Duh_koji_hoda

pa dobro i nisi morao te retarsirane da trazis..... ma mi smo se dogovorili za neke kompromitujuce snimke svima nam dragog drugara  :!:  :!:  :!:

Duh_koji_hoda

Duh_koji_hoda

jbga.... pijan sam..... Dule nemoj da se ljutis......

Boban

jebiga, gde nam ide društvo sa ovakvom omladinom ogrezlom u alkoholizam, narkomaniju, homoseksualnost i anoreksiju...

marlowe

Jel' ono tamo Vladimir Arsenijevic bulji u trbusnu plesachicu???
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Boban

Imam video materijala ukupno 18.5 minuta, ali nešto ne uspevam dovoljno da ga smanjim kako bi ga učinio dostupnim za download.
Valjda ću to rešiti u satima koji predstoje.
Ima tu zaista zanimljivih detalja...

jeremiah

Quote from: "Boban"Imam video materijala ukupno 18.5 minuta, ali nešto ne uspevam dovoljno da ga smanjim kako bi ga učinio dostupnim za download.
Valjda ću to rešiti u satima koji predstoje.
Ima tu zaista zanimljivih detalja...

'ajde, 'ajde, da vidimo i čujemo i mi iz provincije  :)
:: orange is faster color ::

Boban

Uspeo sam nešto da izvedem i smanjim snimak na prihvatljivih pedesetak megabajta, a zatim sam sve to podelio na šest delova:
http://www.paramecijum.com/maska/

u pitanju je sirovi, nemontiran i neprečišćen materijal, sa audio ugođajem snimljenim na licu mesta, tako da verovatno ima podosta neujednačenosti, a i svetlosni uslovi su bili na granici prihvatljivosti, tako da je, sve u svemu, to što je.
Imam besprekoran 720×576 džinovski fajl, ali se može preuzeti samo sa mog kompa, ko se zatekne u blizini kad sam dobre volje.

Black Mamba

vidla sam prva dva video snimka i nista mi nije jasno o cemu se radi, niti ko je ko, osim sto sam se podsetila autenticne atmosfere mlad[j]ih u Srbiji kako se zabavljaju... medjutim, tipicne psovke su fakat do slovca razumljive :D

Boban

Onaj što stalno ustaje i maše rukama je Gaston... od redovnih učesnika ovog foruma imaš Dušmana, Duha koji hoda, Pajketa... ima još nekih, ali oni su uglavnom stripadžije, stripoljupci i stripofili...

Da li ti je neko poseban zapao za oko? :wink:

Black Mamba

ono dete sto ima devojku koju navodno mnogo voli.... siNpatican mladic

Boban

jah... materinski instinkt na delu.

pogledaj šesti deo, da vidiš šta je tulum... igra polugola riba, a svi odreda nit je vide, nit je gledaju; ženska se ubila u pojam.
Žao mi je što sam spremio kameru kada je na kraju došla u roze gaćama... uzalud.

Duh_koji_hoda

Black Mamba

OMG, gomila impotentnih stripadzija :? joj bruke, ja ne mogu da verujem.. Ameri bi takvoj ribi bre zvezdu skinuli... ladno ne mogu da verujem

zakk

Quote from: "Black Mamba"OMG, gomila impotentnih stripadzija :? joj bruke, ja ne mogu da verujem.. Ameri bi takvoj ribi bre zvezdu skinuli... ladno ne mogu da verujem
pa svi imaju bolje kod kuće, srbija je ovo, bre  :!:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Black Mamba

lepo je to, ali verujem da vam ova divna devojka nije plesala da bi je posle toga zaprosili, vec da bi uzivali u njenoj umetnosti i lepoti plesa :wink:

Meho Krljic

A to je trebalo da demonstriraju vidnim erekcijama?

Quotegomila impotentnih stripadzija

Black Mamba

ajde, bezi bre ti bre MEHO..

Meho Krljic

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Izvinjavam se, nisam mogao da odolim.

Boban

Ima serija fotografija gde ja klecim na podu sa podignutim rukama, u transu, dok ona igra iznad mene.
Spreman sam, za odgovarajucu nadoknadu, da ustupim taj sadrzaj u javnu upotrebu.

Black Mamba

DušMan

Quote from: "Boban"Ima serija fotografija gde ja klecim na podu sa podignutim rukama, u transu, dok ona igra iznad mene.
Spreman sam, za odgovarajucu nadoknadu, da ustupim taj sadrzaj u javnu upotrebu.
A postoji i slika na kojoj te muskarac ljubi.
Za odgovarajucu nadoknadu, mozda vlasnik fotoaparata odluci da je ne plasira u javnost.
:twisted:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Duh_koji_hoda

Quote from: "DušMan"
Quote from: "Boban"Ima serija fotografija gde ja klecim na podu sa podignutim rukama, u transu, dok ona igra iznad mene.
A postoji i slika na kojoj te muskarac ljubi.
Za odgovarajucu nadoknadu, mozda vlasnik fotoaparata odluci da je ne plasira u javnost.
:twisted:
:!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Duh_koji_hoda

Quote from: "Black Mamba"OMG, gomila impotentnih stripadzija :? joj bruke, ja ne mogu da verujem.. Ameri bi takvoj ribi bre zvezdu skinuli... ladno ne mogu da verujem

to gledanje bez dodirivanja sluzi samo da bi se zivci pogubili....

Boban

Quote from: "DušMan"A postoji i slika na kojoj te muskarac ljubi.

dečurlijo, što volite da se igrate u Photoshopu, ne treba da smetnete s uma kakve tek ja stvari mogu da izmontiram...

DušMan

Eto, sad mogu da ocekujem da ce mi se lice pojaviti na nekoj sisatoj lepotici, samo zato sto sam pricao istinu.

A da stvar bude jos gora, vlasnik fotoaparata i sam fotoaparat su u Hrvatskoj, a svi znamo koliko je Boban popularan medju ondasnjim stripofilima. Mozda to cak bude i naslovna strana nekog stripa?

angel011

I kome bi onda prodali taj strip?  :twisted:
We're all mad here.

Boban

Quote from: "DušMan"Eto, sad mogu da ocekujem da ce mi se lice pojaviti na nekoj sisatoj lepotici

Nisi ti te sreće; pre si viđen s brnjicom u krilu kakvog divljeg motoriste...

DušMan

Quote from: "angel011"I kome bi onda prodali taj strip?  :twisted:
Svima onima koji su u konfliktu sa Bobanom.

DušMan

Quote from: "Boban"Nisi ti te sreće; pre si viđen s brnjicom u krilu kakvog divljeg motoriste...
Kakva masta.
Jedva cekam "Zivosahranjene".