• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Daredevil kicks ass

Started by FilipKDick, 28-03-2003, 23:17:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FilipKDick

:? Iako sam ocekivao da Daredevil bude jos jedna limunada, iako sam ga gledao na sasvim ocajnoj kopiji Daredevil kicks ass!

Jedno 16 000 puta bolji od Spajdermena.

Nema pro-americke patetike, film je mracan do kraja. Narocito je bila dobra scena kada Bullseye probada Elektru kroz utrobu. Surov film.
Ako se zanemari mala matriksoidnost na pocetku i malo traljav epilog film je odlican 8.5/10. Kvalitet mu je negde ispod Betmena a iznad Supermena 4.

Spider Jerusalem

Jos par ovakvih odusevljavanja i necu vise moci da se suzdrzim...

(Work. Work! Gotta Work! Gotta find something to do! Musn't have any spare time to slag this piece a.... ....WORK! FIND SOMETHING OTHER TO DO, SPIDER!)

SANdMAN

Quote from: "FilipKDick"a iznad Supermena 4.

bice da je to onda ozbiljan film...  :wink:

FilipKDick

Zasto sam toliko odusevljen? Zato sto sam prosle nedelje morao da gledam predstavu DAH teatra o Helen Keler gluvonemo/slepoj spisateljici,  umalo nisam stradao od dosade. Dardevil me je barem malo zabavio...
Jedino sto mu je mana je kratkoca trebalo bi da bude jos jedno 30 minuta duzi.

FilipKDick

MOJA TOP LISTA FILMOVA O SUPERHEROJIMA:

1. SUPERMAN 1
2. BATMAN
3. SUPERMAN 2
4. MASTERS OF UNIVERSE
5. FLASH GORDON
6. BATMAN RETURNS
7. FLASH (pilot epizoda - tv film)
8. BLADE I
9. X - MEN
10. DAREDEVIL
11. SUPERMAN 4
12. SUPERMAN 3
13. SPIDERMAN
14. SUPERGIRL

-------------------------------------------------------------------------------------
PURE PERSONAL CHOICE
-------------------------------------------------------------------------------------

DUNADAN

boze,
ne mogu da verujem da si Spajdermena chak i razmatrao, a kamoli uvrstio u top 14 (14?!)
shta si gledao pre Spajdermena shto te je toliko smorilo da ti posle toga S. deluje zabavno?
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Boban

A tri filma o "Neverovatnom Hulku"?

Gle, "Supergirl" je na listi... pa ovaj covek se stvarno zajebavao...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ivan Bevc

Covece, a nema Blade 2,

Masters of the Universe, stvarno se salio, ali neukusno.

By the way, taj film je mogao biti totalni trash klasik da je Stalone uspeo da dobije ulogu Hi-Mana za koju je zestoko lobirao. Mislim...zamislite Stalonea sa plavom paz frizurom...ko blajhani Rumuni na svetskom prvenstvu.
Teenage crime now fashion's dead
Shoot it up
There goes my love rocket red
Shoot it up

SANdMAN

nema ni Vrane 1, 2... Spawn fali mada je govno ali ima i vecih njesra na ovoj listi. De su ti Robocopi 1, 2 i 3 ako si krenuo da redjas sve Supermane?

Uzas koliko nisko cenite Spidermena a to je jedna od najboljih i najvernijih adaptacija stripa ever. Moze se porediti jedino sa Supermanom 1, od kog je smesniji i zabavniji na kvadrat...

Spider Jerusalem

Ta predstava o Helen Keler koju izvodi DAH teatar jeste do odredjene mere misguided, ali svakako ne bez svojih zanimljivosti. Problem je bio sto su tu strpali sve moguce tekstove (i Borhesove, itd.) i pokusali kroz prizmu Helen Keler da ispricaju istoriju sveta i objasne Umetnost.
Jebiga, decko, (ne tako) moderno alternativno pozoriste.

Slab ti je to izgovor za obozavanje Derdevila. A lista ti je, mora se priznati, bar simpaticna, koliko god misguided.

Vrana nije superheroj. Darkman nije strip, ali je uz Blejdove verovatno najbolji superhero movie.

Lurd

Vrana nije superheroj, Flas Gordon nije superheroj, a Blejd - u filmu da, a za strip nisam siguran.

Najbolja predstava o Helen Keler bila je pre neko vece u Saut Parku.

Because I hate you guys, so very, very much...
My trees...They have withered and died just like me.

FilipKDick

BLEJD JE IPAK SUPER HEROJ!

Jos kao 9-godisnjak sam kupovao buljuke "Horrora" (strip magazina) u kome je bio i Blejd. I crnci moraju imati superheroja.

Blejd II je shitina. Prvi je bio mnogo bolji.

Sto se tice Spidermana - kostimi su dobri, devojka je dobra ali kada za glumca stave nekog pederka to ti cist shit.

Neverovatnog Hulka nisam uvrstio posto mislim da su vise uradjeni u TV maniru, kao ni ranijeg Daredevila.

Lurd

Ma, citao sam i ja Blejda, ali kazem da nisam siguran koliko je on "super"...
My trees...They have withered and died just like me.

Milosh

Najbolji superhero filmovi po mom misljenju (i bili oni po stripu ili ne) su:

1. Darkman

2. Blade 2

3. RoboCop

4. Batman

5. Batman Returns
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

Najbolji superhero:

1. ROBOCOP
2. BATMAN RETURNS
3. BLADE 2
4. ROBOCOP 2 (OK, so shoot me!)
5. DARK MAN

Hmm, da li CONAN spada u superheroje? Ili superheroji postoje samo u alternativnim sadašnjostima i u budućnosti? Jer onda...
https://ljudska_splacina.com/