• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

FINAL FANTASY XII zavrsen...

Started by milan, 02-04-2007, 07:40:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milan

Samo da svechano objavim da sam posle pet meseci igranja zavrsio igru koja ce mi dugo ostati u secanju, i svakako jednu od najbojih igara u poslednjih desetak godina - FINAL FANTASY XII.

Van, Basch, Penelo, Balthier, Fran i Ashe ce ostati draga imena u mojoj dushi, i virtuelni likovi kojima cu se uvek iznova vracati. Ovo nije igra - ovo je poezija, ispisana zamasima macheva i sekira, blek i dark magijama, firama i darkgama, esperima koji se samonuju i lajsens bordom koji je jedan od nazanimljivijih level-ap sistema koji sam ikada video.

Moj zivot je kompletniji za jos jedan delic, zahvaljujuci ovoj igri.

Meho Krljic

Ja ne verujem da ću i da je počnem pre Juna.... :cry:

morbius

Koja platforma, PlayStation 2?

Malo ovih dana igram FF8 na PC-u, al ne drži me nešto bog zna koliko jako. Pre toga sam malo pikao FF7 dok igra nije pukla i odbila dalju poslušnost.

FF je dobar serijal, ako zanemariš da priča oscilira od totalnih detinjarija do vrlo ozbiljnih stvari.
Why me?

...

Final Fantasy ce uvek biti dobar proizvod za sve uzraste sa trenutno najboljom grafikom za datum izdavanja.

Ako nekom dosadi FF i Square ove igre, probajte Altusove Persona 2 za PS1 ili emulator, a i Shin Megami Tensei Nocturne za PS2 je dobar za ljubitelje old schoola i novotarija. E da, tu je i Digital Devil iz 2 dela, koji je kao malo provokativniji i to sve...
Suikoden I upravo igram i uopste nije los, jedino shto stvarno ako ne chitash guide mashish vitalne poteze sa velikom verovatnocom.

E da, ima jedna igra, Magna Carta, koja je po duhu i grafici kao FF serijal, tako da mozda da probas nju.

Inache, moj omiljeni FF je 9 (zavrshio), prvi koji sam igrao, i on je nesto poludetinjasto, kao ljubavna komedija za sve uzraste, po prichi.

FF VII (zavrshio) treba odigrati ako mozhete u mashti da se premestite u 1997 i zamislite tako neshto u to doba.

Kazhu da su oni stari 2d Final Fantasy, narochito V i VI dobri.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

milan

Quote from: morbiusKoja platforma, PlayStation 2?
quote]

Da za dvojku.