• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Rekvijem - Politikin Zabavnik

Started by SuperGoof, 27-04-2007, 10:16:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SuperGoof

Quote from: "zstefanovic"Имао сам прилике да се упознам са другим пакетом Вековника. И другачије је од "Реквијема".

I ja. Drugacije i itekako bolje.

Prva bolja stvar: nema Peke, a tu su Celanovic i ekipa koji su fenomenalno odradili pos'o! Kadrovi su prelepi.

Kad bude ceo drugi deo u Zabavniku, mislim da ce da izgleda fantasticno.
We ain't getting any younger, you know!

zstefanovic

Quote from: "SuperGoof"I ja. Drugacije i itekako bolje.

Prva bolja stvar: nema Peke, a tu su Celanovic i ekipa koji su fenomenalno odradili pos'o! Kadrovi su prelepi.

Kad bude ceo drugi deo u Zabavniku, mislim da ce da izgleda fantasticno.

Мислим да се олако сваљује ствар на Пекин део око Реквијема, јер постоји одређена нереализованост свих потенцијала у првом албуму, укључујући и сценарио и колор. То је изазвано можда тиме што је ово велики пројекат а без уредника. Много ту има и сопственог развоја у ходу, и то треба разумети.

Међутим, одлична је ствар што им је продукција велика, па се могу једном ретроактивно вратити и изменити 1% свих аспеката у првом албуму. Тад ће цела ствар изгледати другачије.

Други албум, "Пасји животи" има неколико просто изванредних сегмената и сад ће бити занимљиво видети куда ће цела хорда кренути кад је ствар већ овако разбокорена.
Свест је екран. Време је тачка. Рат је наслеђен. [,,Веригаши"]

No Dice

Quote from: "zstefanovic"Други албум, "Пасји животи" има неколико просто изванредних сегмената и сад ће бити занимљиво видети куда ће цела хорда кренути кад је ствар већ овако разбокорена.

Thanks for the vote of confidance... Kao i na predgovoru albumskom izdanju.

A kuda ce stvar ici dalje? Pa ako se ja pitam, "the only way is up." :wink:

zstefanovic

Quote from: "No Dice"Thanks for the vote of confidance...

Мангупе, то коментаришеш, а не коментаришеш оно "одређена нереализованост".  :)

Иначе: "нема на чему, задовољство је било моје".

QuoteKao i na predgovoru albumskom izdanju.

Ах, требало је да им буде изненађење. Али нека. Сад ће више цура читати...

Quote from: "No Dice"A kuda ce stvar ici dalje? Pa ako se ja pitam, "the only way is up." :wink:

Ја тих рекох ономад којим ћете мерилима сад бити мерени, па ти види...  8)

И само штанцујте, ако се мене пита.

No Dice

Quote from: "zstefanovic"Мангупе, то коментаришеш, а не коментаришеш оно "одређена нереализованост".  :)

Kako da bude pametan covek posle svega, sta da kaze? Uradio sam, zajedno sa svim ljudima koji su radili na albumu, najbolji moguci posao u datim okolnostima. Moze li se bolje? Verovatno, ali u drugim okolnostima... :lol:

zstefanovic

Quote from: "No Dice"Kako da bude pametan covek posle svega, sta da kaze? Uradio sam, zajedno sa svim ljudima koji su radili na albumu, najbolji moguci posao u datim okolnostima.

Ма, ја то да се ви не бисте превише опустили од тапшања по нејаким плећима, јер права зека тек долази.

Сад, без шале... Предвиђам да ће после 4. албума вероватно бити потребе за репринтима или преводима. То ће бити моменат да се уради благи ретроактивни гланц свуда где је потребно. А има таквих места, што је потпуно људски и нормално.

Quote from: "No Dice"Moze li se bolje? Verovatno, ali u drugim okolnostima... :lol:

Бићете у другим околностима кад изађу "Пасји животи" до краја. Амбиције ће бити обзнањене и биће занимљиво видети реакције људи -- и на други албум и на даље перспективе.

Дубљу анализу можемо овде распредати кад буду сви читали, да не понављам предговор.

Све у свему, сад не смете стати.

zstefanovic

ВЕКОВНИЦИ 2.0: ПАСЈИ ЖИВОТИ

Глобална премијера  8) другог албума серијала ,,Вековници" биће одржана у здруженој команди српске фантастике —  Друштву ,,Лазар Комарчић" 21. априла 2008. (19 часова, Дом омладине Београда)

Очекује се и долазак највећег дела ауторског тима тако да на лицу места можете нажицкати ексклузивне цртеже и посвете. Наравно, ,,право прво ноћи" за цртеже припада писцу предговора и председнику ;)

Све у свему, дођите да видите у које су се воде дрзнули момци да уплове.

No Dice

Quote from: "zstefanovic"ВЕКОВНИЦИ 2.0: ПАСЈИ ЖИВОТИ

Глобална премијера  8) другог албума серијала ,,Вековници" биће одржана у здруженој команди српске фантастике —  Друштву ,,Лазар Комарчић" 21. априла 2008. (19 часова, Дом омладине Београда)

Очекује се и долазак највећег дела ауторског тима тако да на лицу места можете нажицкати ексклузивне цртеже и посвете. Наравно, ,,право прво ноћи" за цртеже припада писцу предговора и председнику ;)

Све у свему, дођите да видите у које су се воде дрзнули момци да уплове.

Da, bicemo tamo, verovatno svi osim Aleksandra Sotirovskog i Denisa Dupanovica, koji su u Skoplju i Bihacu, ali ne zajedno... :wink: