• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Nikolić novi predsednik skupštine

Started by lilit, 08-05-2007, 09:58:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The Force

Quote from: "John Reynolds"
Quote from: "EKSTREMISTA"I nije srbo-četnička nego srbo-ćetnićka.
A što se tiče alternativne desnice, pa za koju godinu će se Obraz i Dveri registrovati kao političke stranke a onda će demokratska Srbija praviti radikale od blata.

Pogađaš tačno u sredinu. Tužno je kada vidim kako ljudi olako, nekritički preuzimaju B92 retoriku i iznose njihove parole kao neporecivu istinu, zaboravljajući nepodopštine bukvalno svih srpskih političkih činilaca. Prošlost ne postoji samo u devedesetim, ima nečega i pre i posle. Al' džaba je pričati. Sad je B92 model razmišljanja in i svako ko hoće da ispadne pametan mora da priča kao David. A ako misli drugačije, automatski je sumnjiv, mora da je radikal ili bar espeesovac. Jebi ga, some things never change. Meni je stric pričao da je bio šikaniran u školi jer je nosio pantalone "frulice". To je taj rad.

Jedino mislim da nisi u pravu što se Obraza tiče. Oni nisu niko ni ništa otkad se onaj pijanac sjebao u kolima. Međutim, te Dveri su mnogo opasnija bogomoljačka bagra. Imaju istu sektašku strukturu i isto rigidno članstvo/poštovaoce kao LDP. Na kraju krajeva, onaj kako-se-zvaše Obradović je Čedin drugar sa početka "studentskog" protesta. Go figure.

Evo ja sam....radikalan...  8) Nema sumnje.  :twisted:
Smrt fašizmu, sloboda narodu? Pa gde to ima...

Meho Krljic

Dakle, ako sam dobro shvatio, radna teorija je da su demokrate sa svih strana planski zaustavile sve procese u Srbiji svojim višemesečnim pregovorima o vladi, prekršile nekoliko zakona (ustav među njima), onemogućile blagovremeno kreiranje budžeta iz koga se finansiraju javne službe, stvorile pravni vakuum od nekoliko meseci (nedostatak ustavnog suda kao samo vrh ledenog brega) čije ćemo posledice, pretpostavljam tek otkrivati, zatim smišljeno doveli Nikolića na čelo skupštine, gde se on razmetao nekim zapaljivim izjavama (možda sve u dogovoru sa njima), da bi javnost u Srbiji konačno shvatila da su Radikali zlo i da bi sad ove stranke, uz blagoslov Evrope i Amerike stvarale vladu koja je po odnosu snaga skoro identična vladi koja je prestala sa zvaničnim radom pre pola godine, a koju su mogle da formiraju još pre nekoliko meseci. A glavni cilj u svemu tome je bio razobličiti SRS pred građanima? SRS koji je 1992. iseljavao ljude iz Hrtkovaca, naselja kome su ime promenili u Srbislavci? SRS koji je usred NATO agresije na našu zemlju 1999. radio na deportaciji stranih novinara da, valjda ne bi videli šta pametne bombe njihovih sugrađana pogađaju? SRS koji je između 1997. i 2000., za vreme prvog mandata u Zemunu rasprodavao i u zakup davao zemlju koja ne pripada opštini? E, jebiga, meni to deluje malo... nategnuto...

Meho Krljic

A, evo, sad smo i čuli da nije sve gotovo, hehehe. Naime, Toma je čekao do pola sedam da sazove sednicu skupštine koja mora da usvoji zakon o ministarstvima pre nego što vlada može da bude zvanično konstituisana. Kako niko nije podneo predlog ovog zakona, Toma je rešio da ide kući, pa ako neko sutra podnese predlog zakona, spreman je da sednica bude u Nedelju. Što vladi daje još dovoljno vremena da se pojavi, ali ga primetno skraćuje. :)

Zabavno je živeti sa svom tom dramom. :lol:

ginger toxiqo 2 gafotas

...nepotreban cirkus oko izbora T.Nikolica, a onda josh izlishnija histerija jer se smetnulo s uma sledece:
1. to je politika, after all
2. ovo je Srbija
3. ovo je mlada demokratija, tek u povojima
4.od svih bitnih funkcija najranjivija i najlakshe smenjiva je upravo funkcija predsednika skupshtine( seti se booze, brainless dvojca Marshicanin & Micic)...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Джон Рейнольдс

Quote from: "Meho Krljic"Dakle, ako sam dobro shvatio, radna teorija ...

Moja teorija je da su svi srpski političari ista bagra koja se isključivo bavi zabadanjem noževa jedni drugima u leđa, ne hajući pri tome ni za državu ni za one koji su za njih glasali. Sve u svemu, našao si neki sled u, po mom mišljenju, relativno haotičnom nizu događaja koji je imao za cilj da se održi status quo među stvarnim vlastodršcima: onima koji drže pare.

Drpež, grabež, idimi-dođimi, vamo-tamo, tante za kukuriku, oćeš-nećeš-nebitinidao... Jednom rečju, politika. Avaj.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Demo(n)lisher

Quote from: "John Reynolds"Moja teorija je da su svi srpski političari ista bagra koja se isključivo bavi zabadanjem noževa jedni drugima u leđa, ne hajući pri tome ni za državu ni za one koji su za njih glasali. Sve u svemu, našao si neki sled u, po mom mišljenju, relativno haotičnom nizu događaja koji je imao za cilj da se održi status quo među stvarnim vlastodršcima: onima koji drže pare.
Nadam se da ce posle svih tih sranja, komesanja pravedni politicari zavesti diktaturu po njihovom omiljenom receptu
Ordo Ad Chao(iliti iz haosa stvaramo red) :evil:
I`m a self - improved evil baby.

Джон Рейнольдс

Quote from: "Jimmy Conway"
Quote from: "John Reynolds"Moja teorija je da su svi srpski političari ista bagra koja se isključivo bavi zabadanjem noževa jedni drugima u leđa, ne hajući pri tome ni za državu ni za one koji su za njih glasali. Sve u svemu, našao si neki sled u, po mom mišljenju, relativno haotičnom nizu događaja koji je imao za cilj da se održi status quo među stvarnim vlastodršcima: onima koji drže pare.
Nadam se da ce posle svih tih sranja, komesanja pravedni politicari zavesti diktaturu po njihovom omiljenom receptu
Ordo Ad Chao(iliti iz haosa stvaramo red) :evil:

Pošto ne priznajem oksimoron "pravedni političar", ja bih voleo da svi aktuelni političari, u duhu tvog citata, oprobaju recept "ja sad odo' ajd ćao".
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε