• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dexter

Started by blasphemer, 14-05-2007, 14:20:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M.M

Quote from: Kunac on 30-11-2011, 07:20:55
Zbog "da prste poližeš" nihilizma i spooky Michaela C. Halla.

xjap
Nijedan poraz nije konačan.

Agota

Quote from: Father Jape on 30-11-2011, 01:01:54
Budući da je nisam uopšte gledao, hajde da mi neko proda seriju u par rečenica. Daklem, zašto bi ja to trebalo da gledam? -_-

Treba da vidis  kako izgleda Dexterov mokri san  :lol:

Ja sam  prvo odgledala  Six Feet Under, te niko nije ni  trebao da me ubedjuje da pogledam i ovu.  :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Father Jape

E! Vidiš, i to sam hteo da gledam ovih dana.

Hm, šta uzeti prvo...
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Agota

Six Feet Under!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
David Fisher Dancing
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

дејан

слажем се, декстера не мораш да гледаш
...barcode never lies
FLA

Kunac

Eh, sad... Ništa se ne mora, ali.... Prva sezona Dextera spada u domen opšte kulture.
"zombi je mali žuti cvet"

Father Jape

Dobro ajde, onda cu uzeti prvu sezonu od obe serije, pa posle videti koju cu da nastavim. -_-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

M.M

'ladno sam omašio topik  :-x :-x :-x

Perin

I? Kakvo je finale, narode???

Kunac

Okej. Dogodilo se nešto što smo dugo čekali.

Agota

Barbarin

A ja još nisam završio ni prvu sezonu  :oops:

Dexter Season 7 Trailer (HD)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Barbarin

Konačo sustigoh seriju, još nisam pogledo epizodu od nedelje, to ću sutra.

Serija je odlična, Dexter je lik kakve volim, podseća me na Hanibala Lektora, ubica ubica. Jedino me treća sezona smorila sa onim tužiocem. Inače svaka sezona ima po nekoliko odličnih ubica, al jbg najbolji ih uhvati. Sad su ga još dodatno zakomlikovali sa ovim Rusima, sestrom i LaGuertom i plavušom.

:twisted: :twisted:
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Barbarin

http://www.youtube.com/watch?v=dy6u5rXqN5o&feature=player_embedded#

It's finally officially official: Dexter season 8 will be the serial killer thriller's last season. For real. For sure. For certain 100 percent.

Showtime has confirmed the leakiest secret in the TV industry Thursday by announcing this summer's outing will be Dexter Morgan's final trip to his kill table. The decision was widely speculated and hinted for months. Even Showtime's parent company CEO Les Moonves couldn't resist slipping the news into a recent interview. This is the first time the network has publicly confirmed the news. The network also released a new preview of the final season (below).
Jeremy Clarkson:

Kunac

Kakva je bila sedma sezona? Ja sam pogledao samo prvu epizodu, nešto mi se nije dalo...

Truba

ja sam stao kad ga je sestra uhvatila na kraju 6. mislim?
fakat jel cemu sedma?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Barbarin

Pa i jeste, zakuvalo se oko Dextera, ima novu žensku, sestra mu je nešto rekla ;).
Jeremy Clarkson:

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

DeHickok

Quote from: Kunac on 19-04-2013, 01:06:37
Kakva je bila sedma sezona? Ja sam pogledao samo prvu epizodu, nešto mi se nije dalo...

Sedma sezona je 10 puta bolje od 6 sto i nije neka preporuka jer je sesta definitivno najgora u serijalu i to u katastrofalnim razmerama. Ni onaj dugo ocekivan 'susret' na kraju seste sezone nije je mogao 'oprati'.
Ali vratimo se toj sedmoj sezoni. Sasvim je o.k.. Dao bi joj cak i visoko trece mesto (ako mi je prva sezona najbolja a zatim ona sa John Lithgow). Kraj sedme sezone tj. poslednja scena je verovatno najsokantniji ili bolje receno najupecatljiviji zavrsetak koji je Dextar do sada imao. Ne znam ko je nakon njega uopste i pomislio da ova osma sezona nece biti i poslednja (a tek nedavno je potvrdjeno da je osma i zavrsna).
Ne znam...vreme je da Dexter ode...ali ipak bice mi nekako zao kada se zavrsi  ;)
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Mark

Ova Debra Morgan je tolika pacenica da bi je u srpskoj verziji najverovatnije tumačila Mirjana Jokovic.
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

M.M

Karl Rosman

Quote from: Mark on 26-05-2013, 12:00:51
Ova Debra Morgan je tolika pacenica da bi je u srpskoj verziji najverovatnije tumačila Mirjana Jokovic.
Opet neko silovanje, a?  :(
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Milosh

Ova osma sezona je potpuni užas, i ako se ovako nastavi i u poslednje dve epizode, a ne vidim razloga da tako ne bude, ovo će biti najgora finalna sezona neke serije uopšte (svakako najgora od svega što sam gledao); količina idiotizama, ničim izazvane patetike (kao da gledam neku sapunicu) i početnički lošeg pisanja po epizodi je neverovatna, kao da se neko trudi da praktično demonstrira SVE moguće greške u pisanju, zaista bedno.

HAL

Последње две епизоде су не само најлошије епизоде Декстера које сам погледао, него су испод сваког стандарда. Јако лоша сезона.

Truba

meni je i sedma sezona loša
upravo je gledam na fast forward  :| :| :|
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Quote from: Milosh on 09-09-2013, 12:23:33
Ova osma sezona je potpuni užas, i ako se ovako nastavi i u poslednje dve epizode, a ne vidim razloga da tako ne bude, ovo će biti najgora finalna sezona neke serije uopšte (svakako najgora od svega što sam gledao); količina idiotizama, ničim izazvane patetike (kao da gledam neku sapunicu) i početnički lošeg pisanja po epizodi je neverovatna, kao da se neko trudi da praktično demonstrira SVE moguće greške u pisanju, zaista bedno.

Управо сам на истом мјесту - још двије епизоде до краја. То ћу да слистим у наредна два сата. Ово је (не рачунајући другу сезону Тхе Л Њорд, након које сам престао да гледам ту серију) вјероватно најгора сезона било које серије коју сам гледо. Јад и чемер. И онакво траћење талената као што су Ремплингова и Фланери :-(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!