• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

STARCRAFT 2!!!!!!!!!!!

Started by Ugly MF, 21-05-2007, 18:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Sigurno si video da sam napisao "možda". Kako sam već više puta naglasio, RTS igre nisu moj forte. Trenutno igram Valkyria Chronicles II i to mi je daleko udobnije od Starcrafta...

Tex Murphy

Quote from: Father Jape on 16-10-2010, 10:32:21
Quote from: Meho Krljic on 15-10-2010, 19:55:59
Ja naravno neću kupiti Starcraft 2 Wings of Liberty. Sačekaću da izađu sva tri dela pa onda možda uzmem ceo komplet.  :lol:

Svestan si da ces do tad verovatno uci u petu deceniju?  :(

Šta ima veze? Pravi ljudi igraju igre dok god im funkcioniše vid :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Melkor

Ma da, ali kad igras rts parkinsonova ume da bude zajebana, a cuo sam i da je alchajmer smrt za point&click avanture.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Turn based su, dakle prava stvar.

Usul

Quote from: Meho Krljic on 16-10-2010, 09:46:53
To važi samo za Rusiju, Južnu Ameriku i Koreju, dakle, NE i za igre kupljene u Srbiji:

Pih. Tako mi i treba kad kupujem u prodavnici. Da sam znao za ovaj "detalj" kupio bih full verziju online i gotovo i jos bi bilo na engleskom.

God created Arrakis to train the faithful.

mac

Prodaj, ili pokloni nekom :-)

Meho Krljic

Sada verovatno to ne može da uradi jer je potrošio aktivaciju i ova kopija je vezana za njegov Battlenet nalog.  :cry: :cry:

Usul

Sad sta je tu je. Ne mogu nikome da poklonim. Ono sto jeste zabrinjavajuce je zahtevnost igre. Imam klot Vista home premium SP2 mashinu sa 2 Gb rama i GFX 250 sa podesavanjima na medium i opet secka u nekim momentima.

Naravno sve je ultra optimizovano, defragmentovano i stavljeni su svi najnoviji drajveri (provereno sa driverchecker-om), nema antivirusa i niceg drugog rezidentnog itd itd i opet nije to to. Jasna je meni poruka "ne valja ti tvoj zastareli athlon dual-core vec kupuj quad-core i turi 6-8 Gb RAM-a" ali mi se ne dopada... jos otplacujem rate za gfx250...

Meho Krljic

Meni nije delovao PRETERANO zahtevno na mašini koja je stara dve godine (i na XP-u) ali ja se i nisam nešto trudio oko visokih rezolucija... E, sad, imaš malo RAM-a, to je tačno, a kartica ti deluje OK. Možda bi noviji procesor i još malo RAM-a pomogli.

M.M

Skinuo sam SC2, instalirao, pustio apdejt instalacije. Kada je apdejt zavrsen prekopirao sam krek sa instalacionog diska u instalacioni folder na hardu. Startovao sam igru i usao u meni. Tada mi je ponudjeno/tacnije, nije opcija ako hocu dalje/ da se registrujem na battle.net. Da li treba da se registrujem/sto mi je malo suludo/ ili krek nije dobar, zastareo ili nesto deseto?
Nijedan poraz nije konačan.

Meho Krljic

U tom krek folderu treba da je i battle.net folder koji bi trebalo da rešava taj problem. Evo iz NFO-a:

Quote1. Unrar.
 2. Burn or mount the image.
 3. Install the game. When the game is installed in offline mode, a message
    will be displayed that you need to be online. Click the orange button to
    enter a media key: G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH.
    If you have an internet connection enabled during setup, at the end of
    the setup, the autoupdate starts, close the autoupdate window.
 4. Copy over the update files (ONLY "updates" dir and "update.bat" file)
    to the install dir and run update.bat.
 5. Copy over the cracked content ("Battle.net", "Support", "Versions" dirs
    and "StarCraft II.exe" file) to the install dir.
 6. Play the game.

NB: Since some game modes run on battle.net servers, only challenges,
    single player campaign modes and the map editor are supported by this
    release.

7. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

Dakle, jasno ti je da ne možeš na Internet sa ovim.

M.M

Hvala. Probacu u toku noci da instaliram...

Melkor

@usul - kupi ram, ja igram na masini od pre 3 godine (8800 gts, dual core) ali i 4gb rama i radi ko svicarski sat, sem kada battlenet ne zajebava... i da, ni ja nemam pirata :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Usul

OK, ako je samo RAM u pitanju toliko mogu da se istrosim. Kupicu jos 2 Gb.

M.M

Napokon sam instalirao. Mater mu, radi. Meho, hvala  :|

Meho Krljic

:| :| :| :|

Ja uvek volim da pomognem igračima Starcrafta jer računam da će ih pozitivan odnos možda ponukati da potraže neke interesantnije taktičke igre poput X-Coma, Disgeae ili Might and Magic: Clash of Heroes  :lol: :lol:

M.M

Uh, ne znam koje su to igre. Ispao sam malo iz 'fazona'... 'malo' se odnosi na 3-4 godine unazad. Prosto, imam jako malo vremena/citaj: nemam/za takvu vrstu razonode :x ... uzivaj i na moj red...

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol:

X-Com je stariji od Starcrafta nekoliko godina. U pitanju je jedna od najboljih poteznih taktičkih igara na PC-ju ikad. Imaš je na Steamu za smešne pare. Takođe, na GoG-u imaš prva dva Jagged Alliance-a, takođe neke od najboljih poteznih taktičkih igara za PC ikad, za isto smešne pare.

Ove druge dve su konzolne igre pa ti preporučujem kupovinu Nintendo DS-a zarad njihovog igranja. Ali ako ti je skupo, obe možeš da igraš na PC-ju putem emulacije.

Father Jape

PC Gamer UK izdvojio 10 SC2 meceva u duhu promovisanja doticnog e-sporta:

http://www.pcgamer.com/2011/03/10/watch-10-awesome-starcraft-2-matches-now/
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

дејан

...barcode never lies
FLA

Melkor

pa da malo obrisemo prasinu i sa ovog topika

As reported by several websites, StarCraft II: Heart of the Swarm, the second in a planned trilogy of games that will together form StarCraft II, is set for release in March, 2013, just a few months away. Polygon explains what fans have to look forward to in March:

QuoteHeart of the Swarm will be available at a suggested retail price of $39.99 both in stores and digitally from the official StarCraft 2 website. A collector's Edition that includes digital and physical bonus items will also be available at select retail stores for $79.99. This includes a behind-the-scenes DVD and Blu-ray, a collector's edition soundtrack, a hardcover art book and a Zerg Rush mousepad.

Users can receive both Heart of the Swarm and StarCraft 2: Wings of Liberty from Battle.net for a discounted price of $59.99 — a 24 percent discount from its $79.98 price tag when purchased together.

Barbarin

Drugar ga već kupio od para koje je zaradio igrajući DiabloIII ;)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Usul

Sad ide skidanje klijenta :)

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Meho Krljic

Zato što Usul živi u Južnoj Ameriki.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Usul

Usul

Meho Krljic

Ne znam kako, al ovi ljudi su uspeli da naprave mod za Starcraft 2 koji igru pretvara u akcioni naslov iz trećeg lica:

Psionic Warfare: Total Destruction Trailer (Starcraft 2 Third Person Shooter Mod)

Nightflier

Meho, proklet bio, sada mi se opet igra - a ko će da završi prevode, pitam te ja???!!!
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Meho Krljic

Da usvojite ti i žena neko lepo Romče, da ga naučite engleski, da mu kupiš njegov/ njen kompjuter, pa ga onda sabkontraktuj da prevodi dok se ti igraš!!!!!

Nightflier

Errr... imamo crnog mačora?
First 666

Meho Krljic

Jel' zna engleski? Ume li da kuca na kompjuteru? Slutim da ne, ali ipak, mačor je mačor, poveri mu prevođenje na jedno dva dana dok se ti igraš pa vidi šta će da se desi!

BladeRunner

@NF: Bilo bi lakše da imaš majmuna, jer legenda kaže da ako majmunu daš dovoljno vremena i pisaću mašinu, otkucaće Šekspirov sonet ( http://en.wikipedia.org/wiki/Infinite_monkey_theorem ). Mada, ako mačka šapicama može da nabada po tastaturi, možda je problem već riješen (infinite black cat theorem?)
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Nightflier

Nije lepo rugati se hendikepiranim osobama i slobodnim umetnicima. Doduše, jeste pleonazam...
First 666

Meho Krljic

U pripremama za izlazak Legacy of the Void, Blizzard menja neke parametre igre:

StarCraft II Is Transforming In Some Huge Ways Very Soon

Meho Krljic

A šta je budućnost StarCraft II nakon što Legacy of the Void izađe? Evo nekih pričanja na tu temu:

http://kotaku.com/the-future-of-starcraft-ii-1691082215

Meho Krljic

Rič Stenton posle igranja neke verzije Legacy of the Void ima određene sumnje  :lol:   Naime, čini mu se da je igra naštimovana više na turnirske igrače i generalno hardcore starkraftaše nego na prosečnog čoveka pa ga to malko brine....

Meho Krljic

Čisto da se zna: ako vam se neizdrživo igra Legacy of the Void, priorderovanje igre SADA vam omogućuje da odmah poigrate tri misije. Pa vi vidite.

Meho Krljic

Usul

Kupio, odigrao i .... meh... Nisu su nesto posebno pretrgli u kampanji. Ocekivao sam vise.