• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

STARCRAFT 2!!!!!!!!!!!

Started by Ugly MF, 21-05-2007, 18:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ugly MF

Uskoro!!Sad sam saznao!
Nemam pojma ni kad ni ko ,ni gde,samo znam da upravo gledam cuda sa YOUTUBETA i neke screenshotove!!!
PERVERZIJA KOLKO DOBRO!!!
Aj cao!

Man Of Steel

Aj cao i tebi! :lol:
Inace zvuci sjajno.
When ever you need hard center i will be there

sivka

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

...

A tek ako urade World of Starcraft, tipa 30 e mesecno, e to jedva cekam  :D
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

SRX

"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Mixitron M. Storm

Quote from: "..."A tek ako urade World of Starcraft, tipa 30 e mesecno, e to jedva cekam  :D

Matrix plače za vama, mame mi.

milan

Video trejler. Odlepio.
Hvala i prijatno.

Ugly MF

Quote from: "milan"Video trejler. Odlepio.
Hvala i prijatno.

Dragog nas je.I ja sam jos uvek odlepljen.
Molim lepo,nema na cemu i drugi put i prijatno i vama!

(Sad sedi i pisi neki scenario za 3 strip,da bude na takvu foru,
100.000 godina u buducnosti,da crtamo takva ludila!!!  :D  :!: )

Man Of Steel

Quote from: "SVAROG"
Quote from: "milan"Video trejler. Odlepio.
Hvala i prijatno.

Dragog nas je.I ja sam jos uvek odlepljen.
Molim lepo,nema na cemu i drugi put i prijatno i vama!

(Sad sedi i pisi neki scenario za 3 strip,da bude na takvu foru,
100.000 godina u buducnosti,da crtamo takva ludila!!!  :D  :!: )
Kakva ideja!

Usul

Jedva čekam da se pojavi!! Odmah kupujem!  :o  :o
God created Arrakis to train the faithful.

Man Of Steel

Quote from: "Usul"Jedva čekam da se pojavi!! Odmah kupujem!  :o  :o
Ma i iz radnje ima da ga otmem ako je cena bezobrazna.Man of Steel otvara sva vrata!!!

Demo(n)lisher

Quote from: "Man Of Steel"
Ma i iz radnje ima da ga otmem ako je cena bezobrazna.Man of Steel otvara sva vrata!!!
Da li si bio toliko radostan i usplahiren kad si saznao za Burning Crusade? :evil:  :lol:
I`m a self - improved evil baby.

Man Of Steel

Quote from: "Bill Clinton"
Quote from: "Man Of Steel"
Da li si bio toliko radostan i usplahiren kad si saznao za Burning Crusade? :evil:  :lol:
Vec oteto...mislim kupljeno da da tako je! :roll:

Zmaj Ognjeni

Jao narode, meni je ova tema ulepšala dan!

Na SC1 sam odrastao, nisam ni morao da učim informatiku dokle god sam igrao sa profesorkom ceo dan!

:D jedva čekam da još jednom povedem Protose do pobede!

Usul

Nyarlathotep

gadno sam se naprzio kad sam video sav materijal na sajtu.
starcraft je meni biser medj' kompjuterskim igrama i mnogo sam je igrao svojevremeno. da, siguran sam da je to prva igra koju sam igrao u multiplejeru. preko tel. modema sa drugarom.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Zmaj Ognjeni

Quote from: "Usul"I do this for Aiur!

En taro Adun! En taro Tassadar!

SRX

Quote from: "Zmaj Ognjeni"dokle god sam igrao sa profesorkom ceo dan!
:lol: he he
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Man Of Steel

Quote from: "Zmaj Ognjeni"Jao narode, meni je ova tema ulepšala dan!

Na SC1 sam odrastao, nisam ni morao da učim informatiku dokle god sam igrao sa profesorkom ceo dan!

:D jedva čekam da još jednom povedem Protose do pobede!
Eee ne znas koliko je nama ova vest ulepsala dan.

Ugly MF

Quote from: "Nyarlathotep"gadno sam se naprzio kad sam video sav materijal na sajtu.
starcraft je meni biser medj' kompjuterskim igrama i mnogo sam je igrao svojevremeno. da, siguran sam da je to prva igra koju sam igrao u multiplejeru. preko tel. modema sa drugarom.
Aha,moz misliti za vreme bombardovanja,
imali smo kljuc od srednje skole,tad je imala umrezeno par kompjutra ali smo imali 6,sto ce reci 3 na 3 se igralo...

U Zajecaru ionako nije pala nijedna bomba,a i sto bi jel?, ali zato
je nocna smena od 22h pa do nekih 5,6 in the morning bio Starcraft...i tako celo bombardovanje

malo apsurdno...?

ipak je starcraft bio u pitanju...cak sam poceo da sanjam zergovsku ljigavu masu i ona kricanja...
jedan je srugar sav odusevljen odigro terrane,kad je trebo zerg kampanju,nije mogo,hehe,bilo mu ljigavo,on sanjo odma prvu noc,hehehe....(to cisto napominjem da se ne brukam,a sve je istina....probudis se s nekom mucninom i zujanjem u stomaku,majke mi)

Prodje dva dana pa opet :!:

...

Jebote, na PCju imash 3 vrste igara, vozhnje , FPS i strategije (RTS ili potezne), ponekad se pojavi poneki biser tipa Pirates! i PC frikovi mi govore da ne serem...pa jebote jel neko ovde ostao k'o ima smisla za humor ili je sve stigao sindrom Ghoula?

Zamochite glavu u klozetsku sholju i povucite vodu, shit for brains likovi !

Ugly MF

trotackasti....
Jel ti to meni,a?
Jel meni ,a?

...

Ahhh zaboravio sam da ovo nije deponija pa sam pocheo da psujem. Izvinjavam se.

Man Of Steel

Quote from: "..."Ahhh zaboravio sam da ovo nije deponija pa sam pocheo da psujem. Izvinjavam se.
Cccc...Pa ovo se pretvara u ulicni forum.Predlozicu Bobanu da nas preimenuje u KLOSAR sagite.Stidi se tri tocke! :lol:

...

Stidim se, i jako se kajem ...

mafija_x

StarCraft 2 Now A Trilogy, Three Campaigns to Be Split Into Separate Games
by Nick Breckon Oct 10, 2008 5:40pm CST tags: StarCraft 2, BlizzCon 08
Blizzard today announced that StarCraft II will be released as a trilogy of separate games, each concentrating on one of the universe's three factions.

The first game in the trilogy will consist of the Terran campaign, and is set to be titled "Terrans: Wings of Liberty."

The second Zerg-focused title will be "Zerg: Heart of the Swarm," with the third game being "Protoss: Legacy of the Void."

"[The second and third games] will be like expansion packs, but we really want them to feel like standalone products," said Blizzard's Rob Pardo.

Each campaign will be very different, with Pardo announcing the Zerg campaign will contain RPG elements. The Protoss campaigin will likewise be differentiated by elements of diplomacy. In addition, the Terran campaign will feature a Protoss mini-campaign.

The campaigns are planned as concentrated, epic storylines, with enough content to justify a full release. As a result, the games will now feature more in-game cinematics and story content.

Blizzard added that the plans for the multiplayer component are unchanged by the splitting of the campaigns. However, some units will now be unique to the campaigns and will not be playable in multiplayer.

Pardo noted that the decision was necessary to maintain the quality of the product, the alternatives either being a long delay of the game, or a scaling back of the campaigns.

More details may become available during BlizzCon, which continues through this weekend.
izgubili smo se u sirini ideje

Dry-Na-Nord

Meni se ova ideja donekle i sviđa. Znači iako će igre sada biti definitivno kraće, biće sadržinski nabudženije i verujem da neće da dođe do sindroma koji imaju sve (čak i najbolje) strategije, a to je da se jednostavno zasitiš igranja posle pređenih desetak misija koje (nužno) imaju sličan koncept. A i počeo sam da ne volim dugačke igre...

cutter

Starkraft 2 odložen za prvu polovinu naredne godine, zbog radova na Battle.netu. A i idealni 09/09/09 datum će ispariti kao kap vode u paklu...

cutter

ko žali zbog vaporware statusa starcraft ghosta (ja!), izgleda da će moći da tu igru prizove kroz editor starcrafta 2:

Blizzcon 2009 Starcraft 2 Map Editor Preview *Edited Sound*

Meho Krljic

cutter

multiplej izgleda proračunato i opako do detalja, samo da ne preteraju sa mini squad misijama u singlplejeru. s druge strane, jebala ih sajlonka kao kerigan. zaboga, pa oriđinal kerigan svoje ljubiće potpisuje sa sarah mckerrigan!

Father Jape

Vala bas. Ogadise mi citavu nedelju tom vescu.<_<
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Svevid

Пази колико је прошло од првог поста, а ови још увек нису избацили игрицу... Срамота. Шминкају га до лудила...
Не волим југословене.

Nightflier

Na SK javljaju da je S2 izašao i da već ima da se skine "ruska" verzija. Prokleti Demonoid baš sad našao da radi mejntejnens!  xuss
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Meho Krljic

Pa, da, ali nema kreka.

Ostavljam linkove u link sekciji.

Melkor

U Games-u prave listu zainteresovanih iako nema pravog pre-ordera. Ja se zapljunuo za collectors ed. koji su najavili za 5 dana posle dolaska igre.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Ovi iz Blizzarda su počeli ozbiljno da jedu govna. Sad benuju ljude koji koriste hak-čitove u singl plejer kampanji.

QuoteBlizzard Entertainment's ban spree recently became an issue for some players, notably those who were specifically playing the game's single-player campaign.

As reported by the website CheatHappens, Blizzard also began banning and suspending players using cheats and trainers in single-player and AI skirmish modes. Companies typically only punish players caught cheating in multiplayer matches.

Blizzard recently clarified they are not banning players just for using single-player cheat codes built into the game, however. The bans are reserved for players installing hack programs that affect both single and multiplayer portions of the game.

"There's been some confusion in the last couple of days about the suspensions and bans meted out to players caught cheating in StarCraft II," Blizzard said in a statement given to IGN. "It's important to point out first, that many of the 3rd-party hacks and cheats developed for StarCraft II contain both single and multiplayer functionality.

"In order to protect the integrity of multiplayer competition, we are actively detecting cheat programs used in multiplayer modes whether there are human opponents or not."

Blizzard also stated players should refrain from using game hacks and the that company will continue to take cheating very seriously.

"That said, players who opt to use any type of 3rd party hacks do so at their own risk -- there are already built-in cheat codes for StarCraft II single-player that can be used safely."

M.M

Ima li nekih nagovestaja da ce SC2 u nekoj buducnosti moci da se igra u LAN-u?
Nijedan poraz nije konačan.

Meho Krljic

Pa... ne. Mislim, ovi što su radili na LAN patchu se ne javljaju već par meseci.

M.M

Dakle, nema nam druge do da kupimo original i placamo pretplatu za battle.net, iako nemamo vremena da igramo Starcraft svakodnevno /u mom slucaju, citaj, mozda jednom u mesec dana/... pa, super  :| , pomiricu se sa sudbinom...

Meho Krljic

Pretplatu??? O čemu pričaš??

M.M

Moracu da se ogradim. Veliki sam obozavalac SC-a od samog pocetka, zajedno sa svojim jako dobrim prijateljem. On mi je pre neki dan slucajno spomenuo da kupovina originalnala nije "sve". Po njegovim recima kupovina diska ti omogucuje koriscenje usluga bettle.net odredjeni vremenski perido. Posle isteka tog roka, placas pretplatu /ne znam kolika cifra je u pitanju/. Ja sam to uzeo zdravo za gotovo, jer je on veci manijak za Starcraftom od mene... jel on to dobro shvatio?

Meho Krljic

Pričalo se o uvođenju pretplate za Battlenet jedno dve i po godine unazad, ali ona za sada ne postoji. Naravno, ne tvrdim da neće nikada postojati jer ipak je to Activision, firma koja pokušava da monetizuje sve pod kapom nebeskom, i koja je pričala o uvođenju plaćanja za onlajn mečeve budućih CoD/MW igara, ali to je sve u nedefinisanoj budućnosti. No, u ovom trenutku, ako kupiš SC2, potrebno je da igraš sve (pa i SP) korišćenjem Battleneta (mada postoji oflajn mod za SP, ali u njemu nema achievementa itd.), ali se to ne plaća.

M.M

Ok... hvala. Inace, to sto velike gejmerske kuce uradise sa on-line podrskom je za njih odlicna stvar. Napokon su se setili kako da uguse pirateriju. No, mi ipak verujemo da ce /braca/ Rusi smisliti nesto...

Meho Krljic

Pa, da su je ugušili, nisu. Ne postoji osoba koju poznajem koja je igrala Starcraft 1 a da na svom računaru sada nema instaliran piratski Starcraft 2, tako da...

E, sad, ja uvek kažem, ako igru voliš, onda treba da je kupiš. Naravno, negde se crta mora povući pa tako bih ja recimo stvarno imao zajeban konflikt sa sobom kada bih poželeo da kupim nove Ubisoftove PC igre koje zahtevaju da si onlajn i za single player igranje... Srećom AssCreed 2 sam odavno kupio za PS3 i time sebe poštedeo ovog problema.

M.M

Evo jedne osobe koja na zalost nema instaliran SC2... ali zato ima SC1 i na kompjuteru i na laptopu. No, u nedostatku vremena za takvu vrstu razonode/ili su godine u pitanju :)/, nisam kliknuo na ikonicu za SC1 sigurno godinu dana. SC2 demo sam skinuo odmah kada se pojavio i svidelo mi se kako to sve izgleda u 3D... toliko ocekivan nastavak... mater mu, potrudicu se da za vikend ucinim nesto po tom pitanju...
Uzgred, potpuno se slazem sa tobom da treba kupiti original igru/knjug/film/muzicki CD...

Meho Krljic

Ja naravno neću kupiti Starcraft 2 Wings of Liberty. Sačekaću da izađu sva tri dela pa onda možda uzmem ceo komplet.  :lol:

Usul

Quote from: Miljan Markovic on 15-10-2010, 14:38:23
Moracu da se ogradim. Veliki sam obozavalac SC-a od samog pocetka, zajedno sa svojim jako dobrim prijateljem. On mi je pre neki dan slucajno spomenuo da kupovina originalnala nije "sve". Po njegovim recima kupovina diska ti omogucuje koriscenje usluga bettle.net odredjeni vremenski perido. Posle isteka tog roka, placas pretplatu /ne znam kolika cifra je u pitanju/. Ja sam to uzeo zdravo za gotovo, jer je on veci manijak za Starcraftom od mene... jel on to dobro shvatio?

Jeste tako je. Ja sam kupio original i imam pretplatu do januara na battle.net posle mora da se placa.

Meho Krljic

To važi samo za Rusiju, Južnu Ameriku i Koreju, dakle, NE i za igre kupljene u Srbiji:

http://starcraft.incgamers.com/blog/comments/battle.net-subscription-fees-explained/

(Usul je u Južnoj Americi, da ne bude zabune)

Father Jape

Quote from: Meho Krljic on 15-10-2010, 19:55:59
Ja naravno neću kupiti Starcraft 2 Wings of Liberty. Sačekaću da izađu sva tri dela pa onda možda uzmem ceo komplet.  :lol:

Svestan si da ces do tad verovatno uci u petu deceniju?  :(
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.