• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Enciklopedija mrtvih

Started by Kunac, 22-05-2007, 22:05:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

cutter

15/20  :(

Zajebo se na Bandijevim poslednjim rečima, onom o četiri podtipa, prvoj Trbosekovoj žrtvi, koji je prvi intervjuisan in-depth, i kako je skončao Bostonski davitelj.

Quote from: Son of Manmoj kviz ima da bude mnogo tezi

xvoo

http://www02.quizyourfriends.com/index.php
http://www.purposegames.com/create - ovo je bolje ali treba registracija

Son of Man

aj ovo i da ti oprostim al da nisi znao kako je DeSalvo ubiven to me vredja, i te kako me vredja, mada nisu objasnili onu cuvenu teoriju da DeSalvo nikako nije mogo biti "bostonski davitelj", pa je slucajno nadjen ubijen u celiji, i to bas kad je hteo da isprica pravu istinu svom advokatu.  :?

fala na linkovima, a sad pustimo mrtve da pocivaju na ovom podforumu  xnerd

Cornelius

Umro je Charlie Mariano, američki džez majstor i saksofonista. Jedan od začetnika be-bopa, on je početkom 60-ih godina počeo sve više da radi sa različitim muzičarima svih kontinenata, stvarajući muziku koja je bila na ivici džeza. Danas bi se to reklo world-music. Ja ga najviše pamtim po saradnji sa libanskim udistom Rabih Abou Khalilom, sa italijanskim bubnjarem Aldom Romanom, sa francuskim genijem kontrabasa Jean-François Jenny-Clarkom i sa belgijskim gitaristom Philipe Catherineom. Njegov zvuk, s početka, izlazio je u pravoj liniji od Charlie Parkera, zaokružen i brz, dajući utisak neverovatne lakoće. Kasnija saradnja sa japanskim, indijskim, arapskim i drugim muzičarima, obogatila mu je zvučnu paletu i omogućila da pored svoje brzine, upotrebljava i meditativnu stranu izražavanja.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

slavkod

Umrla Olja Ivanjicki,možda poslednja istinski velika umetnica koja je živela među nama.Sinoć je na RTS-u prikazan dobar dokumentarac o njoj.Pre par meseci sam je gledao u seriji Nikite Mihalkova o Rusima bez Rusije.

raindelay

Quote from: slavkod on 25-06-2009, 03:18:44
Umrla Olja Ivanjicki,možda poslednja istinski velika umetnica koja je živela među nama.Sinoć je na RTS-u prikazan dobar dokumentarac o njoj.Pre par meseci sam je gledao u seriji Nikite Mihalkova o Rusima bez Rusije.

Meni ce ona ostati u secanju po incidentu sa jednim mojim drugom. Olja je imala atelje u zgradi na Kosancicevom Vencu ( inace u toj zgradi su razni slikari dobili od drzave prostorije za slikanje pa izmedju ostalih i majka mog druga) gde u adaptiranom majcinom ateljeu zivi i moj drug. Jednom prilikom je ovaj pustao glasno muziku a pa su se on i Olja posvadjali a ova je otisla do svog ateljea i vratila se sa nekakvim ventilom koji je upotrebila kao boks i razbila mom drugu arkadu.   :|   xrofl
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

scallop

I trebala je. Ta zgrada je bila namenjena našim slikarima da u njima imaju svoje slikarske ateljee i da prežive slikajući. To je bila pristojna zgrada, bio sam u njoj, kod pokojnog slikara Milana Popovića, oca Askanija Popovića, isto slikara. Nije bila nasledno pravo gde bi nepristojni remetili mir.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

raindelay

Pa i nije u pitanju nasledno pravo. Njegova je majka poznata slikarka(i direktorka jednog muzeja) i to jeste atelje gde ona slika samo sto su jednu prostoriju na spratu adaptirali da u njoj moze da se zivi. To je zgrada KuK tako da su im i toaleti zajednicki u hodniku. Kasnije se renovirala pa je sada u odlicnom stanju i pod zastitom drzave.

Cornelius

Umrla je Farrah Fawcett, američka glumica i seks simbol 70-ih godina.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Cornelius

LA TIMES

Michael Jackson is dead [Updated]
2:06 PM | June 25, 2009
[Updated at 3:15 p.m.: Pop star Michael Jackson was pronounced dead by doctors this afternoon after arriving at a hospital in a deep coma, city and law enforcement sources told The Times.]

[Updated at 2:46 p.m.:  Jackson is in a coma and family have are arriving at his bedside, a law enforcement source told The Times.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Meho Krljic

Quote from: Cornelius on 25-06-2009, 21:30:38
Umrla je Farrah Fawcett, američka glumica i seks simbol 70-ih godina.

RIP. Divna žena.

Kunac

QuoteAmerička glumica preminula u 63. godini života
Fara Foset izgubila bitku sa rakom

Autor: Blic online, Tanjug | Foto:Reuters | 25.06.2009. - 00:03

Američka glumica Fara Foset izgubila je dugu bitku sa rakom. Foset je preminula u četvrtak u Los Anđelesu u 63. godini života, rekao je njen predstavnik za štampu, a prenosi BBC.

Foset je sinoć iz svog doma u Holivudu bila prebačena u urgentni centar obližnje bolnice. Njena porodica i prijatelji bili su prisutni na samrti.

"Povremeno je gubila svest. Razgovarao sam s njom celu noć. Rekao sam joj koliko je volim. Otišla je na bolje mesto", rekao je njen verenik, američki glumac Rajan O'Nil.

"Bila je okružena svojim najbližima kada je preminula", rekao je O'Nil i dodao da će se glumica biti sahranjena u sledećih nekoliko dana u Los Anđelesu.

Fara Foset i O'Nil imaju 24-godišnjeg sina Redmonda, koji trenutno služi zatvorsku kaznu zbog posedovanja droge.
Dijagnoza raka je Fosetovoj ustanovljena u septembru 2006. Četiri meseca kasnije, saopštila je da je izlečena, ali se bolest vratila u proleće 2007. i kasnije proširila na jetru.

Foset je u Nemačkoj bila na eksperimentalnom lečenju matičnim ćelijama, o čemu je snimila prilog koji je početkom 2008. prikazan na američkoj televiziji.

Nekadašnji vodeći seks simbol sedamdesetih, Foset je najpre studirala umetnost i bavila se manekenstvom, dok je prve glumačke korake na televiziji načinila krajem 1960-ih, u čuvenoj TV seriji "Čovek od šest miliona dolara", rađenoj prema motivima romana "Kiborg" testpilota Martina Kejdina.

Nagli uspon u karijeri usledio je nakon što je poster sa kojeg se Fara u crvenom kupaćem kostimu smeši svojim čuvenim širokim osmehom, prodat u više miliona primeraka, što joj je obezbedilo ulogu glamurozne Džil Marou u serijalu o tri privatne detektivke - "Čarlijevi anđeli".

Foset, o kojoj se od sve tri prelepe žene iz čuvene serije najviše pričalo, postala je sinonim za glamurozan život u toploj Kaliforniji, a njenu lepršavu frizuru, koju je "Njujork tajms" jednom prilikom nazvao "umetničkim delom, simbolom žena u prvoj fazi oslobađanja - jaka, samouverena i vesela", oponašale su žene širom sveta.

Kasnije tokom karijere, Fosetova se odlično pokazala i u ozbiljnijim ulogama, te je tako 1984. godine za ulogu žrtve porodičnog nasilja u filmu "Krevet u plamenu" ("The Burning Bed") prvi od ukupno tri puta nominovana za nagradu Emi, a ostaće upamćena i po ulozi u filmu "Ekstremi" ("Extremities") iz 1986. za koju je prvi od šest puta tokom karijere nominovana za Zlatni globus.
"zombi je mali žuti cvet"

Kunac

Kada su Olju Ivanjicki, ne tako davno, pitali šta očekuje od sutrašnjice, odgovorila je: ,,Veliku reviziju. Doći će do promene celog planetarnog sistema. Takođe i u ponašanju ljudi jednih prema drugima. A tek u nauci! Da ne govorim o monetarnom sistemu i vojnim doktrinama. Sve više verujem da smo mi, ljudi, oruđe sila dobra i zla. Vreme će pokazati koliko sam u pravu ili će me demantovati. Međutim, ne verujem u ovo drugo."

Kunac

Otišao je i Mladen Sekulović...

Oscar winner Karl Malden has died at his home in Brentwood, Los Angeles, three years shy of his 100th birthday. The Streets of San Francisco star was born in Chicago, Illinois in 1912 and raised in Gary, Indiana - coincidentally the birthplace of Michael Jackson, who died last week.

A former steelworker and teacher, Malden studied acting at the Goodman Theater Dramatic School in Chicago and chose to take his talents to New York, where he became involved with the fabled Group Theater.

He made his stage debut in 1937 and struck up a theatrical partnership with legendary director Elia Kazan, who cast Malden in a host of successful Broadway shows.

After serving in World War Two, the actor landed his big movie break in 1940's They Knew What They Wanted and he quickly became an in-demand film star, winning an Oscar for his performance as Mitch in A Streetcar Named Desire in 1951.

He also landed roles in classics like On the Waterfront and Baby Doll.

Malden became a household name in America when he teamed up with Michael Douglas in TV cop drama The Streets of San Francisco in the early 1970s.

He also became the pitchman for American Express - a position he held for 21 years.

In 1988, he was elected President of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences - a title he held for five years.

Malden's memoir is called When Do I Start?: A Memoir.

As well as his Best Supporting Actor Oscar win in 1951, the actor also claimed an Outstanding Supporting Actor Emmy in 1985 for the TV series Fatal Vision.

Malden was honoured with Life Achievement Awards at the Temecula Valley International Film Festival in 1998 and the Screen Actors Guild Awards of 2004.

His star on the Hollywood Walk of Fame can be found at 6231 Hollywood Boulevard.

Meho Krljic

Oooo... RIP. Drag čovek i odličan glumac.

Savajat Erp

Е, јеб....Из неког непознатог разлога ја сам се истриповао да је умро још пре неколико месеци...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Father Jape

Ode nam i gosdpodja Slocombe pre dva dana:

Mrs. Slocombe's Pussy

:(
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

zakk

LOL & R.I.P.

Taj Are You Being Served je vrhunska serija :D
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Cornelius

Umro je Robert McNamara, nekadašnji američki sekretar Odbrane, glavni arhitekta vijetnamskog rata. Pre toga, on se proslavio planovima za bombardovanje Japana zapaljivim bombama, potom neuspelom operacijom u Zalivu Svinja, a kasnije i nekolicinom neuspešnih atentata na Fidela Kastra. On je bio i jedan od najvažnijih američkih političara koji su podržavali sumanuto nuklearno naoružavanje. Kasnije, on je bio i direktor svetske banke, pa se i tu proslavio pogrešnim potezima. Sve to ga nije sprečilo da živi 93 godine.

Ghoul

Quote from: Cornelius on 07-07-2009, 00:08:09Sve to ga nije sprečilo da živi 93 godine.

čudni su putevi gospodnji. if any.
https://ljudska_splacina.com/

Father Jape

Apsolutno sam fasciniran i pokriven usima cinjenicom da nisam cuo za njega.  :shock:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Cornelius

Quote from: Father Jape on 07-07-2009, 00:33:29
Apsolutno sam fasciniran i pokriven usima cinjenicom da nisam cuo za njega.  :shock:

Mora da je to dotuklo McNamaru.

ginger toxiqo 2 gafotas

Умро руски писац Василиј Аксјонов

Василиј Аксјонов, аутор романа "Москва-ква-ква" и "Ретки елементи", умро је данас у Москви. Аксјонов је био дисидент, који је заједно са Солжењицином, Војновичем и другим писцима био у сукобу са системом СССР и критиковао га са Запада.

Руски књижевник Василиј Аксјонов , дисидент који је у време Совјетског савеза емигрирао у САД, умро је данас у Москви, рекла је Франс пресу његова удовица Маја Аксјонова, не наводећи детаље.

Аксјонов, аутор књига "Ретки елементи", "Москва ква-ква", "Деца леда 1" и трилогије "Московска сага", био је тешко болестан. Почетком прошле године примљен је на одељење интензивне неге једне московске болнице, наводи АФП.

Василиј Аксјонов, рођен 1932. године, завршио је медицински факултет. Прославио се романом "Колеге" који је објављен 1960. Међу његовим омиљеним темама била је слобода тела и духа.

Године 1980. емигрирао је у САД и настанио се у Вашингтону где је на једном универзитету предавао руску књижевност. Држављанство које му је у то време одузето, враћено му је 1990. године.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Cornelius

Poginuo je Darko Glavan. Ja ga se secam po njegovom glupom stavu u odnosu na Srbe. Kada sam sa Bilalom organizovao izlozbu strip autora iz ex-YU zemalja za Angulemski festival 2000, obratio sam se njemu da mi napravi selekciju iz Hrvatske. Glavan me je mesecima zavlacio i lagao, pokusavajuci da me zajebe, jer mu se nije dopao koncept da hrvatski strip autori budu pomesani sa drugima, a posebno sa Srbima. Nije mu se dopao ni koncept da pored imena autora ne stoji zemlja, religija, ni politika. Verovatno mu se nije dopao ni koncept sto to radi neko drugi, a ne on. Kada sam saznao da me zavlaci iz razlicitih i sumanutih razloga, digao sam ruke od njega i obratio se Macanu, koji je posao odradio za par dana i zahvaljujuci njemu bili su prisutni i hrvatski autori. Glavan mi nije ostao u lepom secanju.

vilja

Meni je Darko Glavan ostao u lepom sećanju. Kao klinka, pročitala sam njegovu knjigu  PUNK (Potpuno Uvredljivo Negiranje Klasike ) i   ubrzo nakon čitanja odlučila da postanem panker.....R.I.P.

Franz Xaver von Baader

---bizarna crtica--- : glavana je pregazio tip kome je ovaj promovirao knjigu te ga nahvalio kao vrhunskog fotografa
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

David

Nisam siguran da je bas eksplicitno defecirao po Srbima-kao-narodu (na to ne naidjoh, prateci medije u to vrijeme; takvu eksplicitnost, nekako, bas ne bih sa njim mogao uvezati, no i to je moguce), ali znam da je sr@o o Dzoniju Stulicu, u smislu "izdajice roda svoga", prozivajuci ga sto se ne vrati i ne zapoja i on jednu domoljubno-oslobodilacku i sto hoda po Beogradu. Ovaj ga je, naravno, javno odjebao, i njega i onog kultur-komesara od bubnjara Paola Sfecija, cesto po intervjuima pominjuci da su raspisali time konkurs za skidanje njegove glave (sto, zapravo, ono i jeste bilo).

Da, Glavanova knjiga "P.U.N.K." nam je, krajem 70-ih/pocetkom 80-ih, bila Kuran i Biblija... takoreci wikipedia.com za blize upoznavanje sa nekim imenima punka, koja tada nije ni "Dzuboks" posebno obradjivao (Pere Ubu, recimo).
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Son of Man

ja ladno imam tu knjigu, prelisto sam je svojevremeno i dobro se ismejo, al kontam da je u to doba bila VR'...

ginger toxiqo 2 gafotas

Преминуо филозоф Лешек Колаковски

Пољски филозоф Лешек Колаковски, који је светски углед стекао радовима и студијама из области историје филозофије, доктрине либерализма и историје религијских идеја, преминуо у 82. години.

Пољски филозоф Лешек Колаковски преминуо је у 82. години, јавио је на својој интернет страница пољски лист "Газета виборча".

Колаковски је светски углед стекао радовима и студијама из области историје филозофије, посебно 17. века, доктрине либерализма и историје религијских идеја.

Рођен је у месту Радом 1927. године, а студије филозофије је завршио на Универзитету у Лођу.

С катедре за филозофију Варшавског универзитета изабачен је после мартовских протеста студената 1968. године који је подржао.

Емигрирао је 1970. године у Велику Британију где је предавао на Оксфордском универзитету, а потом и на престижним универзитетима у САД.

Међу његовим најпознатијим делима су "Главни правци марксизма", "Разговори са ђаволом" и "Култура и фетиши".

Есеј "Тезе о нади и безнађу" који је објавио у париском часопису "Култура" постао је антикомунистички манифест пољске опозиције и инспирисао је интелектуалце противнике тоталитарног режима да се окупе у Комитету за одбрану радника (КОР).

Његове књиге, и старије и новије, из емиграције, годинама су Пољацима биле доступне само нелегално у самиздату, али после пада комунистичког режима 1989. године у потпуности је рехабилитован.

За пољску телевизију 1996. године снимио је мини-циклус фељтона о највећим загонеткама филозофије, а 2004. године серију "Шта нас питају велики филозофи".

Ghoul

e, siroma!
sad će imati razgovore s đavolom - naživo!

r.i.p.

Tex Murphy

U majku mu! Ako se ne varam, Ghoul mi je preporučio njegova djela kad smo ovde obilazili knjižare!  :shock:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

samo ti čekaj da pomru svi koje sam ti preporučio!
take your time.

Tex Murphy

Nesrećo, počeo sam da čitam Andrejeva! Doduše, on je odavno mrtav...  :(
Genetski četnik

Milosh

RIP John Hughes  :(

Baš sam pre koji dan pogledao njegov sad definitivno i poslednji film (kao scenariste) - "Drillbit Taylor", koji uopšte nije toliko loš kao što sam mislio...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Son of Man

Dobar mu bese Planes, Trains & Automobiles (1987)

ginger toxiqo 2 gafotas

...iako su najbolji dani za njega ostali u dubokom pluskvamperfektu, veliki, veliki ogroman gubitak...počivaj u miru, maestro...

Tex Murphy

R.I.P. ali čovjek ipak nije Blejk Edvards ili nešto slično.
Genetski četnik

Cornelius

Umro je Les Paul (94), gitarista i tehnicki otac moderne elektricne gitare.

Mica Milovanovic

Je l' po njemu nazvan William Gibson?
Mica

scallop

Quote from: Mica Milovanovic on 14-08-2009, 12:23:01

Jok, Pol Mekartni.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Cornelius

Quote from: Mica Milovanovic on 14-08-2009, 12:23:01

Les Paulova Gibson gitara je tako nazvana po fabrici gde je napravljena. William Gibson je nazvan po tati koji ga je napravio. Pol Makartni je tako nazvan po drugom kucetu brata od strica Indijane Dzonsa.

ginger toxiqo 2 gafotas

Preminuo hrvatski glumac Vanja Drah

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Vanja Drah preminuo je danas u 77 godini života.

Drah je bolovao od teškog oblika raka pluća i nakon kratkog vremena bolest ga je savladala. Rođen je 1932. godine u Bošnjacima kraj Vinkovaca, a 1956. diplomirao je na zagrebačkoj Akademiji dramske umetnosti.
Osim uspešne pozorišne karijere, Drah je ostavio snažan uticaj i na hrvatsku i kinematografiju bivše Jugoslavije. Ostvario je zapažene uloge u filmovima "Za sreću je potrebno troje" i "Carevo novo ruho", kao i u TV serijama "Kapelski kresovi", "Gruntovčani" i "Lud, zbunjen, normalan".

zakk

Charles N. Brown, 1937-2009

Locus publisher, editor, and co-founder Charles N. Brown, 72, died peacefully in his sleep July 12, 2009 on his way home from Readercon.

Charles Nikki Brown was born June 24, 1937 in Brooklyn NY, where he grew up. He attended the City College of New York, taking time off from 1956-59 to serve in the US Navy, and finished his degree (BS in physics and engineering) at night on the GI Bill while working as a junior engineer in the '60s. He married twice, to Marsha Elkin (1962-69), who helped him start Locus, and to Dena Benatan (1970-77), who co-edited Locus for many years while he worked full time. He moved to San Francisco in 1972, working as a nuclear engineer until becoming a full-time SF editor in 1975. The Locus offices have been in Brown's home in the Oakland hills since 1973.

Brown co-founded Locus with Ed Meskys and Dave Vanderwerf as a one-sheet news fanzine in 1968, originally created to help the Boston Science Fiction Group win its Worldcon bid. Brown enjoyed editing Locus so much that he continued the magazine far beyond its original planned one-year run. Locus was nominated for its first Hugo Award in 1970, and Brown was a best fan writer nominee the same year. Locus won the first of its 29 Hugos in 1971.

During Brown's long and illustrious career he was the first book reviewer for Asimov's; wrote the Best of the Year summary for Terry Carr's annual anthologies (1975-87); wrote numerous magazines and newspapers; edited several SF anthologies; appeared on countless convention panels; was a frequent Guest of Honor, speaker, and judge at writers' seminars; and has been a jury member for various major SF awards.

As per his wishes, Locus will continue to publish, with executive editor Liza Groen Trombi taking over as editor-in-chief with the August 2009 issue.

A complete obituary with tributes and a photo retrospective will appear in the August issue.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

scallop

Quote from: zakk on 07-09-2009, 10:35:41
Charles N. Brown, 1937-2009

died peacefully in his sleep July 12, 2009 on his way home from Readercon.

Ovo nisam razumeo. Kako je moj kolega mirno umro u snu na putu kući sa Readercon? Zaspao u taksiju?

Sad videh: zaspao u avionu! Eto!

Alexdelarge

Preminuo Patrik Svejzi

Beograd -- Poznati američki glumac Patrik Svejzi preminuo je u ponedeljak u 57. godini posle duge i teške bolesti od koje je bolovao skoro dve godine.

U izjavi koju je objavila Anet Volf, publicista poznatog glumca navodi se da je "Patrik Svejzi preminuo u miru, u prisustvu porodice, posle suočavanja sa izazovima bolesti u poslednjih 20 meseci."

Patrik Svejzi rođen je u Teksasu, a pored uspešne glumačke karijere, poznat je i kao odličan profesionalni plesač.

Karijeru je upravo počeo u mjuziklu na Brodveju. Svoju najpoznatiju ulogu ostvario je u filmu "Prljavi ples", a velike pohvale kritičara dobio je i za ulogu u filmu "Duh".

Teška bolest dijagnostifikovana mu je u martu 2008.

Svejzi je međutim, uprkos tome nastavio da radi. Sastavljao je memoare sa suprugom i snimao dramsku seriju "Zver", za koju je već napravio pilot.

Serija je privukla više od milion gledalaca tokom emitovanja 13 epizoda ove godine. Svejzi je rekao da je odlučio da ne koristi lekove protiv bolova prilikom snimanja serije "Zver", jer bi smanjili kvalitet njegove glume.

Najupamćeniji Svejzi će ostati po ulozi problematičnog Džoni Kasla u filmu "Prljavi ples" iz 1987. u kom mu je partnerka bila Dženifer Grej.

"Prljavi ples" punio je bioskopske sale, a muzika iz filma veoma dugo je držala vodeća mesta na top listama.

Naslovna numera "I've had the time of my life" nagrađena je Oskarom te godine. Sam Svejzi za taj film napisao je pesmu "She's like the wind". Tri puta je bio nominovan za Zlatni globus.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Son of Man

E, ja bas gledo Red Dawn pre par nedelja...

Ghoul

još ne sviće CRVENA ZORA
al jebi ga, umreti se mora...

raindelay

Steta. :(  Inace PS je bio frik za modele vozova pa se tako i poslednja sezona najbolje humoristicke serije zadnjih godina "Trailer Park Boys" vrti oko kradje nekakve makete super voza koji PS izlaze na nekom okupljanju ljubitelja vozova a ovi pomocu nje hoce da prebace visak gandze iz Kanade u USA i menjaju je sa Sebastianom Bahom(pevacem Skid Row-a) za cigarete. xrotaeye

I celu sezonu im se bas nesto jebalo za to sto nije dao dozvolu. xrofl

krema

Tex Murphy

R.I.P.
Bio je nekako simpatičan lik. A i Steel Dawn mi je drag film  :(
Genetski četnik