• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Enciklopedija mrtvih

Started by Kunac, 22-05-2007, 22:05:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Ghoul

Quote from: Son of Man on 16-03-2010, 22:59:06
Al ce neki patolog da se obraduje veceras  xfrog

ako je drug, okačiće na rapidshare neki snimak! ;)
https://ljudska_splacina.com/

ginger toxiqo 2 gafotas

...grozan kraj dva mlada života; ipak, nasmejao me jedan od komentara sa B92 - "90-e se nažalost vraćaju na velika vrata, zato Čedu za predsednika!"
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Tex Murphy

Užas... Nemojte se zezate ljudi, nije se baš naživjela :-(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Son of Man

Ma brate, gotivim ja Ksendzu, al bez zajebancije, cak sam je i upoznao jedared dok sam svirao sa 187, ali mora malo da ubijemo patetiku crnjacima, pa nije umro patrijarh pa da lelechemo, zao je i meni, evo upravo gledam njene spotove na jutjubu...

Ghoul

Quote from: Son of Man on 16-03-2010, 23:17:29
Ma brate, gotivim ja Ksendzu, al bez zajebancije, cak sam je i upoznao jedared dok sam svirao sa 187, ali mora malo da ubijemo patetiku crnjacima, pa nije umro patrijarh pa da lelechemo, zao je i meni, evo upravo gledam njene spotove na jutjubu...

božja volja, sinko.
božja volja...

Eriops

Ne morate lelekati, nisu vam prijatelji pa da se sad glumi žalost, ali malo je bezveze da se zajebavamo tako, ipak su dva mlada života izgubljena. Malo poštovanja za tuđi život, nije na odmet .

Alex

U ovom slučaju i na ovom mestu o "dometima karijere" je besmisleno pričati, ali je to ipak veća šteta nego npr smrt Filipa Hoze Farmera u 90 i nekoj.
Bar meni.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Eriops

Nisam ih nešto cenio, ni njenu muziku, al uvek je žalosno da mladi ljudi završe tako.
Ksenija je rođena u Beogradu, a njena porodica je poreklom iz Bosne, iz sela Gubin u Livanjskom polju.
Nešto se prisećam tog Kapisode iz VB, nije odavao utisak neke labilne osobe, ili se barem dobro prikrivao.

Son of Man

Ksenija ladno moje godiste, eh da smo se ranije upoznali oteo bi je iz ruku estrade, te ne bi ovako zavrsila. :(

Eriops

Sad se ne mogu setiti dobro, jel on bio u VB, ili onaj mu burazer Petar ?

Джон Рейнольдс

Quote from: Son of Man on 17-03-2010, 00:35:04
Ksenija ladno moje godiste, eh da smo se ranije upoznali oteo bi je iz ruku estrade, te ne bi ovako zavrsila. :(

Živela je u nekom od onih belih solitera odmah posle moje zgrade, niz Požešku.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Eto, verovatno smo isli prvi razred zajedno u Ficu  :(

Джон Рейнольдс

Quote from: Son of Man on 17-03-2010, 10:39:59
Eto, verovatno smo isli prvi razred zajedno u Ficu  :(

Setio sam se tog podatka o belim soliterima kad sinoć naleteh na podatak da je završila "Fiću". Dakle, Sine, taf lak.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Agota

pa isla je sa mnom u ficu moja zgrada je preko puta fice i isla je samo 4 god u ficu, uzas
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Son of Man

ja sam iso samo prvi razred, al ne secam se ni tebe ni nje  :? :lol:

Ghoul

Quote from: Son of Man on 17-03-2010, 14:08:27
ja sam iso samo prvi razred, al ne secam se ni tebe ni nje  :? :lol:

tad te još nisu zanimale devojčice.

Agota

e pa nje bi trebo da se secas isla je u I-4 a  kad ste vi bili prvi razred ja sam bila u predskolskom u fici   kod vere ,a znam je jos iz  vrtica isle smo  i u dragan mauzer.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Na dan smrti u Scandalu! je zašao ovaj kratak teskt:

Mučenica... Ispunila joj se želja. Atmosfera u kući je definitivno promenjena.
"zombi je mali žuti cvet"

godclone

Eh, pa I ja sam bio u tom kraju par godina. Sibali smo basket napolju kod Fice, kad smo bili previse lenji da sidjemo do Ade....
I da, secam se da je Ksenija bila odmah do nas na koncertu Kiss-a(od svih mesta, jel')...

Son of Man

Quote from: agota on 17-03-2010, 14:46:35
e pa nje bi trebo da se secas isla je u I-4 a  kad ste vi bili prvi razred ja sam bila u predskolskom u fici   kod vere ,a znam je jos iz  vrtica isle smo  i u dragan mauzer.

Ja se tog prvog razreda secam samo po tome sto su nas vodili u Sumadiju da gledamo Boska Buhu, i naravano kad smo isli u pionirski grad da dobijem marame (za kape smo ostali kratki)...

Meho Krljic

Deco, deco... a ja sam za to vreme u toj vašoj školi treniro karate.

---

možda te solo gitarista jednog od bendova u kojima sviraš tad gledo kako u bijesu prebijaš slabije, jerbo je i on išo u tu školu... verovatno sa son of manom.

ukratko rečeno: svi su s brda.
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Son of Man

A Dimbo je iso u gimnaziju sa mojom sestrom, ja sam iso u odeljenje sa Ljubinkom Klaric, a na 7 inchu Unisona ima pesmica posvecena Hristini Popovic  xrofl  

Джон Рейнольдс

Ispravka, Žiko: ja nisam SA Brda, ja sam se popeo na Brdo.

#Τζούτσε

Savajat Erp

...a мој ортак је брат од тетке Љубинки Кларић! 8-)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Alex

Dick Giordano

R.I.P.

Dick Giordano (born Richard Joseph Giordano on July 20, 1932 – March 27, 2010) was an American comic book artist and editor best known for introducing Charlton Comics' "Action Heroes" stable of superheroes, and serving as executive editor of then industry-leader DC Comics. As an inker, Giordano is well known for his pairings with penciler Neal Adams in a series of critically acclaimed comics featuring Batman, Green Lantern, and Green Arrow.

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Meho Krljic

Đordano je baš legenda. RIP.

Kunac

John Forsythe, the handsome, smooth-voiced actor who made his fortune as the scheming oil tycoon in TV's "Dynasty" and the voice of the leader of "Charlie's Angels" has died after a yearlong battle with cancer. He was 92.

Alex

Quote from: Kunac on 02-04-2010, 23:23:45
John Forsythe, the handsome, smooth-voiced actor who made his fortune as the scheming oil tycoon in TV's "Dynasty" and the voice of the leader of "Charlie's Angels" has died after a yearlong battle with cancer. He was 92.

Ovo sad videh.

RIP

Izdvojio bih iz filmografije The Glass Web, The Trouble with Harry, kao i ...And Justice for All.

shrike

Preminula Biljana Kovačević-Vučo
20. april 2010. | 10:19 | Izvor: B92 Beograd -- Istaknuti borac za ljudska prava i predsednica Komiteta pravnika za ljudska prava Biljana Kovačević-Vučo preminula je jutros posle teške bolesti u Beogradu.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Meho Krljic

Father Jape

Nisam imao pojma da je bila bolesna...  :-/
RIP

EDIT: zasto je pobogu na ovom forumu [:] + [|] =  :|?
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Kunac

Ne mogu da verujem. Uvek je delovala tako puna života.

Tex Murphy

R.I.P., ali na ovo "istaknuti borac za ljudska prava" mogu samo gorko da se nasmijem.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: Kunac on 20-04-2010, 13:22:49
Ne mogu da verujem. Uvek je delovala tako puna života.

meni je i piter stil delovao pun života - volu rep da iščupa i tako to.
a onda... crna dama ne pita za te stvari.

Kunac

cutter

Kunac

cutter

Nije typo. Guru od Gang Starra. Bio je i u Beogradu.

ginger toxiqo 2 gafotas

Preminuo reper Guru

Uticajni hip hop muzičar Guru, osnivač grupe Gang Starr, preminuo je 19. aprila u 43 godini nakon bolesti od raka.

Po rečima Guruovog stalnog saradnika producenta Solara, ,,Guru je od smrtonosne bolesti bolovao više od godinu dana, prošao kroz nekoliko stručnih medicinskih tretmana koji nisu dali rezultat i 19. aprila je preminuo. Guru je činjenice o svojoj teškoj bolesti uvek držao u privatnosti, ali je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja na početku 2010. godine morao da ode na bolničko lečenje .''

Guru se proslavio u timu s DJ Premierom, sa kojim je osnovao jedan od uticajnijih rap sastava Gang Starr, koji je objavio 6 studijskih albuma između 1989. i 2003. godine, a nakon toga prestao sa radom.

Guru je nakon prestanka rada Gang Starr ostvario i izuzetno uspešnu solo karijeru i sarađivao sa poznatim jazz, soul i hip hop izvođačima u serijalu albuma pod nazivom ,,Jazzmatazz''.

Takođe je nastavio sa koncertnim aktivnostima sa novom grupom i producentom Solarom, a nastupio je i u Beogradu.

ginger toxiqo 2 gafotas

..onima koji nisu toliko verzirani u "suvlji" hip-hop Guru je možda najpoznatiji po duetu sa Macy Gray - All I Said...

Meho Krljic

Auuu, ode Guru.... Baš bedak...

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Alex

Pa ja imam jedan Guru Jazzmatazz album na koji sam sasvim zaboravio, a koji je dobar!  :shock:

RIP

Alexdelarge

Quote from: shrike on 20-04-2010, 13:03:40
20. april 2010. | 10:19 | Izvor: B92 Beograd -- Istaknuti borac za ljudska prava i predsednica Komiteta pravnika za ljudska prava Biljana Kovačević-Vučo preminula je jutros posle teške bolesti u Beogradu.

ja kao humanista, moram da kazem, da je ovo veliki gubitak za covecanstvo.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

Evo jedne poznate stvari od Gang Starr koji je pored Gurua činio i DJ premier

gang starr - jazz thing

Eriops

Alex, mora da se šališ. Gubitak za čovečanstvo ???

Savajat Erp

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 20-04-2010, 14:22:40
Preminuo reper Guru

Uticajni hip hop muzičar Guru, osnivač grupe Gang Starr, preminuo je 19. aprila u 43 godini nakon bolesti od raka.

Po rečima Guruovog stalnog saradnika producenta Solara, ,,Guru je od smrtonosne bolesti bolovao više od godinu dana, prošao kroz nekoliko stručnih medicinskih tretmana koji nisu dali rezultat i 19. aprila je preminuo. Guru je činjenice o svojoj teškoj bolesti uvek držao u privatnosti, ali je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja na početku 2010. godine morao da ode na bolničko lečenje .''

Guru se proslavio u timu s DJ Premierom, sa kojim je osnovao jedan od uticajnijih rap sastava Gang Starr, koji je objavio 6 studijskih albuma između 1989. i 2003. godine, a nakon toga prestao sa radom.

Guru je nakon prestanka rada Gang Starr ostvario i izuzetno uspešnu solo karijeru i sarađivao sa poznatim jazz, soul i hip hop izvođačima u serijalu albuma pod nazivom ,,Jazzmatazz''.

Takođe je nastavio sa koncertnim aktivnostima sa novom grupom i producentom Solarom, a nastupio je i u Beogradu.

Аух, срање!! Био сам на његовом концерту у БГ-у и одувек сам ценио Gang Starr и њега лично, његова ствар Lifesaver ми је била одличнa,нисам готивио претерано те џези испаде, да будем потпуно искрен... R.I.P.  :cry: :(
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Alex

vilja

Quote from: shrike on 20-04-2010, 13:03:40

R.I.P. Biljana... :(