• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

"DO YOU BELIEVE IN SHAME???"

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 22-05-2007, 23:59:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

...i posle kažu da je stid izumrla kategorija u svetu danas...

STID!

Zbog nedoličnog ponašanja svoje ćerke u "Velikom bratu", porodica Goge Sekulić privremeno napustila Beograd

Roditelji Goge Sekulić napustili su porodičnu kuću u Sremčici i otišli u Pljevlja, čim je pevačica u kući "VIP Velikog brata" počela da flertuje sa pet godina mlađim manekenom Ognjenom Ivanovićem. Prvo je otišao njen otac Novo, kojeg komšije zovu Miško, a nekoliko dana kasnije pridružila mu se i supruga Nada. Baku, koja inače živi sa njima, poslali su kod druge ćerke na Vidikovac, a sve kapije porodične kuće u Sremčici ovih dana su zaključane.

Kako za Press kažu njihove komšije, koje su navikle da se folkerka ponaša bahato i izigrava gazdu u kući, Sekulići su strašno postiđeni zbog ćerkinog ponašanja u kući "Velikog brata".

- Otkako je Goga ušla u kuću "Velikog brata", njen otac Miško prestao je da gleda televiziju. Nije ni znao da će Goga učestvovati u tome sve do poslednjeg dana. A kada je čuo da se muva sa onim manekenom, napao je suprugu Nadu da je ona kriva za sve, pogotovo što je pristala da i ona bude deo toga, učestvujući u emisiji "Veliki mozak". Tada je odlučio da ode u Crnu Goru i bude sa svojom familijom. Poručio je da će Gogi zabraniti da pređe kućni prag ako se u kući bude nemoralno ponašala. Nada je prvo podržavala ćerku, ali ni njoj se nije dopalo kada je počela da se previše opušta. Pomislila je da je najbolje da se pridruži suprugu i spreči rodbinu da mu puni glavu pričama o "Velikom bratu" - tvrdi jedan od komšija Sekulića iz Sremčice.

Rasturila sestrin nevenčani brak

Osim svog, Sekulićeva je uspela da "sredi" i život svoje godinu i po dana starije sestre Aleksandre, koja živi u Cirihu. Naime, tvrde njeni poznanici, najzaslužnija je za sestrin razlaz sa njenim nevenčanim suprugom Nemanjom Vulovićem. Upućeni kažu da je Goga prilikom svakog boravka u Švajcarskoj sestru Aleksandru vodila sa sobom u ludi noćni provod, a to se Nemanji nimalo nije sviđalo.

- Aleksandra je svoju bebu ostavljala samu, da bi sa Gogom obilazila diskoteke. Nemanja se bunio, ali Goga je sestru savetovala da mu ne sme dozvoliti da gazduje u kući. Zahvaljujući svojoj tetki Gogi, mali Nikola je sada rastrzan između roditelja koji žive "na krv i nož" - tvrdi naš sagovornik.

Prema tvrdnjama komšija, iako kaže da nema dečka, Goga je već duže u vezi sa kontroverznim hrvatskim biznismenom, zvanim Meda, koji je oženjen, otac je troje dece i trenutno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Švajcarskoj.

- Oduvek je volela "opasne tipove". Prvi njen momak iz tog miljea bio je Aleksandar Vlahović, zvani Rambo, koji je član takozvane Kekine grupe, optužene za teška krivična dela. Sa Rambom je bila u vezi pet godina i on joj je finansirao prvi album - tvrdi izvor Pressa, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, i dodaje:

- Nije čudno što se ovako bahato ponaša u Kući. Svako, pa i posredno poznanstvo sa "opasnim momcima", ona i inače koristi da bi zapretila onima koji joj se zamere.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Meho Krljic

Bože, šta sve novine neće da napišu da bi se prodavale...

Bilja

A ovo nas zanima jer... ?????

Kunac, odakle ti je taj mini-trejler u potpisu?
Ne vidim bas dobro sta se desava ali izgleda zanimljivo.  :)
Bilja
----------------------------------------@

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "Bilja"A ovo nas zanima jer... ?????

...meni je zanimljivo shto josh uvek neko na javnoj sceni(ili blizu nje) oseca stid zbog bilo chega...pa makar i fingiran, makar i u tragovima!!!

...postovanje na neprivlachne teme nije obavezno...yet...

Bilja

Pa i naslov se ne odnosi na clana sa javne scene nego na njenu užu rodbinu, je li?
Meni ovaj članak govori nešto sasvim drugo, a to ne bih ovde pisala.  :roll:
Bilja

ginger toxiqo 2 gafotas

...SLOBODNO, WHY SO SHY???

... ja sam napisao na javnoj sceni(ili blizu nje)...sistem spojenih sudova i slichne priche...

Bilja

Nemam toliko vremena da sklopim neki pristojan tekst.  :(  Ipak sam sada na poslu a ovde kuckam povremno na kratko vreme kada uhvatim koji minut.
Ali svi ti medjuljudski odnosi su mi odvratni. Ljudi su takvi dvolicni licemeri i toliko su prazni da je to deprimirajuce a ovaj clanak prosto "isijava" svu tu glupost. Nije stvar u sramoti, obrati paznju na te odnose medju ljudima, koliko su neiskreni i koliko puni predrasuda i koliko su po kvalitetu locirani negde u proslosti, najkasnije u 19 veku. Obrati paznju na izvestacenu i preforsiranu potrebu da se bude u zizi javnosti, da ne kazem u medijima, po ma koju cenu i one koji bacaju krivicu jedni na druge (roditelji, sestra i njen muz) odbijajuci da prihvate i milimikron sopstvenog ucesca u svemu sto je ispalo lose i totalni nedostatak odgovornosti (sistem "svi su krivi samo ja nikako") i uopste, taj naizgled bezvezni "zuti" clanak ti je slika i prilika drustva: katastrofa!
Znam da nisam bila najjasnija ali nemam bas mnogo vremena da osmislim nesto pametno.
Bilja