• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Veliki brat - Znak Sagite

Started by crippled_avenger, 23-05-2007, 13:55:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

meni se nekako svidja pomisao da je samo jedna prava zena i koja potencijalna.  :wink:

angel011

Quote from: "Morningstar"
QuoteŠta je tu asap?

Skracenica za 'as soon as possible'.

Znam šta znači ta skraćenica, pitam zašto bi bilo neophodno hitno odgovoriti na bračnu ponudu.  :evil:
We're all mad here.

Kunac

Quote from: "crippled_avenger"Isto tako veiliki favorit bi bio Ginger. On je isto simpatičan mojoj majci, međutim, on bi lako mogao pasti u vatru ukoliko bi došlo do nekog sukoba u BRATU.
Izgleda da ga, ipak, ne poznaješ dobro....
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

Pazi, Ginger je zajeban igrac. Izuzetno je uporan i vredan, i ne bih se sa njim kacio bez preke potrebe. Jos je i jako pronicljiv tako da moze da anticipira poteze protivnika i cita izmedju redova.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Bilja

Zamislite kako bi bilo skupiti sve clanove foruma, ili bar one najstalnije i najpoznatije svima, ali bolje sve (samo sto bi to bilo stvarno previse ljudi). Ala bi bilo diskusija unutar te BB kuce. Svi odreda bismo se smucili gledaocima u roku od par dana (nista skandalozno, samo prica, prica...) pa bi nas organizator licno isterao.  :lol:
Bilo bi zanimljivih duela i razbili bi se od raznoraznih recenzija, kritika, objasnjavanja i sl. Bili bi zanimljivi samo okorelim filmofilima i zaludjenicima za horor i sf, a mozda malo i onima za strip, ali sira javnost bi ostala mrtva hladna.
Ja mislim da bih zbrisala preko kapije vec u roku od prvih par dana posto ne podnosim da budem zatvorena ili pod nekom kontrolom.
Bilja
----------------------------------------@

Bab Jaga

Quote from: "Bilja"Svi odreda bismo se smucili gledaocima u roku od par dana (nista skandalozno, samo prica, prica...) pa bi nas organizator licno isterao.  :lol:

...

Ja mislim da bih zbrisala preko kapije vec u roku od prvih par dana posto ne podnosim da budem zatvorena ili pod nekom kontrolom.

Ma ke, ja bi već nakon nekoliko sati dobila jedan od mojih famoznih napada bijesa...
Ghoul fhtagn!

Mixitron M. Storm

Ma razbili bi se u interesne grupice i ubijali od piva. Bilo bi frke ako nema piva, naravno.

džin tonik

Quote from: "Mixitron M. Storm"Ma razbili bi se u interesne grupice i ubijali od piva. Bilo bi frke ako nema piva, naravno.
razbili u grupice po jedan, mozda i manje.  :lol:

Mixitron M. Storm

Znatno smo normalniji uživo.
E sad, verovatno bi na početku 5-6 problematičnih forumaša sporo završilo na bolan način, ali posle bi sve bilo OK.

Ghoul

Quote from: "Mixitron M. Storm"Znatno smo normalniji uživo.
E sad, verovatno bi na početku 5-6 problematičnih forumaša sporo završilo na bolan način, ali posle bi sve bilo OK.

da, ali ostaje pitanje WHO WILL SURVIVE AND WHAT WILL BE LEFT OF THEM!  :evil:
https://ljudska_splacina.com/

Boban

Quote from: "Bilja"Svi odreda bismo se smucili gledaocima u roku od par dana (nista skandalozno, samo prica, prica...) pa bi nas organizator licno isterao.

Znači, tako nas vidiš, samo teoretišemo, ništa konkretna akcija, a?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

džin tonik

nije cudo sto zene moraju preuzeti inicijativu kad poglavica stavi ovo u pelenama umjesto da pokaze crvica.  :evil:

Boban

znaš li samurajski zakon: katana se ne vadi iz korica osim za borbu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Chi(a)na

Mislim da bi trebalo promeniti pravila - nema izbacivanja niti dobrovoljnog izlaska iz kuće.Svako ko uđe ostaje unutra svih 30 dana - živ ili mrtav.
I definitivno, bez obzira na izbor ostalih 11 ukućana, ubaciti ABN-a.
"Sorry I'm late. Oh God, that sounded insincere... I'm late!"