• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Veliki brat - Znak Sagite

Started by crippled_avenger, 23-05-2007, 13:55:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Koga bi od Sagitaša stavili u kuću Velikog brata?

To jest kojih bi 12 Sagitaša bilo selektirano da se bori tri meseca za nagradu - komplet izdanja Belog puta ili tako nešto?
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

zoskoz

harvi
komi
boban
paramecijum
jelibor
sigi
mehan
gul
rommel
onog ratnika na daljinu (avatar south-parka) nesto ga nema
marlok
baba

Meho Krljic

Ja ne bih pristao da učestvujem ako mi ne bi bilo dopušteno da ubijam protivnike.

Rose Ann

Quote from: Meho KrljicJa ne bih pristao da učestvujem ako mi ne bi bilo dopušteno da ubijam protivnike.

tebe nisu ni predložili  :evil:
Me transmitte sursum, caledoni

crippled_avenger

Moj sastav:

Meho
Ginger
Ghoul
Mamba
Boban
Harvester
otaku
Tripp
Lurd
Morticia
taurus-jor
Alex

Mislim da bi ova ekipa imala izuzetne konflikte, imamo predstavnike CG i RS, sve je postavljeno baš kako treba.

Jake Chambers

Boban i Paramecijum ne mogu zajedno u istom trenutku... a usput budi rečeno, izuzetno produhovljena tema.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Meho Krljic

Quote from: "Rose Ann"
Quote from: "Meho Krljic"Ja ne bih pristao da učestvujem ako mi ne bi bilo dopušteno da ubijam protivnike.

tebe nisu ni predložili  :evil:

Ali jesu. Zosko je napisao 'Mehan' a to mora da sam ja.

Rose Ann

Ne važi, mora da bude ime i prezime (neka popravi i sigija, da budemo sigurni)

zoskoz

Quote from: "Hiro Nakamura"Boban i Paramecijum ne mogu zajedno u istom trenutku... a usput budi rečeno, izuzetno produhovljena tema.
ako moze dolly...  :evil:

zoskoz

Quote from: "Rose Ann"Ne važi, mora da bude ime i prezime (neka popravi i sigija, da budemo sigurni)
dobro, dobro, meho mehan krljic i sigi z'bregov, umjesto paramecija moze i maximilian

Rose Ann

sigi  'rvat? nisam znala............ (svaki dan saznaš nešto novo)

Ghoul

ja ne znam tačno kako to čudo funkcioniše jer sam ukupno video možda malo više od jednog minuta (10 sec ovde, 20 onde...), ali znam dovoljno da NIKAD ne bih pristao da učestvujem u tome (tj. ne isplati im se da plate toliko za koliko bih počeo da razmišljam o tome...)
mada, lepo je maštati.
odabrane sagitaše bih barem *gledao*, za razliku od onog POLUSVETA, onih ljudi-pacova koji sad paradiraju v. bratom...
https://ljudska_splacina.com/

Boban

Kakve su to podele sa 9 muškaraca i tri žene?
Ili možda ima skrivenih ili neopredeljenih među devetoricom.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: "Boban"Kakve su to podele sa 9 muškaraca i tri žene?
Ili možda ima skrivenih ili neopredeljenih među devetoricom.

zar se stvarno pribojavaš da bi TEBE neko počeo da muva? :shock:  :?

crippled_avenger

Bobane, ako nema dovoljno žena, napravi svoj spisak..

zoskoz

Quote from: "Rose Ann"sigi  'rvat? nisam znala............ (svaki dan saznaš nešto novo)
hm, mislio sam na hannibala, alpe i nepoznatu, ogromnu neman.  :)

Kunac

Ne bi tu bilo ni s od sexa. Ali, možda bi bilo mrtvih.  :wink:
"zombi je mali žuti cvet"

Man Of Steel

Pa uz tu kolekciju belog puta moglo bi i malo kesa pa da upadamo.A posle tri meseca ko ostane normalan dobija itekako zasluzenu nagradu.
When ever you need hard center i will be there

angel011

@Kunac: Mrtvih bi bilo sigurno.  :evil:  :twisted:
We're all mad here.

zoskoz

Quote from: "Man Of Steel"...A posle tri meseca ko ostane normalan dobija itekako zasluzenu nagradu.
lobotomiju?

Mixitron M. Storm

Jake Chambers

Ne prizivaj zlo, nesrećo!
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Alex

Quote from: "Mixitron M. Storm"Gde je ABN?

On bi bio iznenadna ličnost koja ulazi naknadno.

Ako bi uračunali i izdanja Belog puta za predstojeću godinu - isplati se.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

pilot babo

ABN bi bio Veliki brat.
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

Rile

Quote from: "pilot babo"ABN bi bio Veliki brat.

TO MAJSTOREEE!

Ova ideja zlata vredi  :evil:  :evil:  :evil:

Truba

ja znam koga ne bih metnuo  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Kunac

Evo kandidatkinja: Pile, Sofija, Lora Croft, i Mirka!

Ghoul

Quote from: "Dr Kunac"Evo kandidatkinja: Pile, Sofija, Lora Croft, i Mirka!

a, ne, rekli smo već da multi-nick-single-identity nisu eligible!

ako ne može paramecijum, ne mogu ni ove kvazi-pišulje!

Boban

ma jesi li ti primetio, svako malo, a Kunac pomene te pile, te Sofiju i to sada, godinama pošto ih se niko ne seća?
Da nisu to bile njegove alotropske modifikacije?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Kunac

Quote from: "Boban"ma jesi li ti primetio, svako malo, a Kunac pomene te pile, te Sofiju i to sada, godinama pošto ih se niko ne seća?
Da nisu to bile njegove alotropske modifikacije?

To valjda ti možeš da proveriš. (Ako ti ne možeš - ko može?)Ali, ne, to nisam bio ja. Samo jednom sam uzimao dodatni nik, ali to je bilo na Screamingu i bilo je duhovitije od ovih gore navednih.

Ghoul

Quote from: "marlowe"A dunadan?

TO više nije sa nama.
kao ni lurd i (manje-više) mortiša, od predloženih.
eric cartman je takođe zatrpan nekom lavinom u koloradu, a najviše me brine mamba koja je m.i.a. već 10ak dana! :shock:
da li je nekome najavljivala neki put, selidbu i slično?
jer, nije otvorila pm poslat joj pre 7 dana, a na forumu je nema bar još toliko!  :cry:

Mixitron M. Storm

A kako ti znaš da li je neko otvorio PM ili nije? Napisao si joj nešto na šta jednostavno MORA da odgovori?

zoskoz

Quote from: "Ghoul"...a najviše me brine mamba koja je m.i.a. već 10ak dana! :shock:
da li je nekome najavljivala neki put, selidbu i slično?
jer, nije otvorila pm poslat joj pre 7 dana, a na forumu je nema bar još toliko!  :cry:
kruze neke glasine da je u indiji na snimanju nekog novog filma, "emerikan lovac na mambe", siajej-tip svira frulu ispred 6 mambi, jedna otrovna...  :wink:

Ghoul

Quote from: "Mixitron M. Storm"A kako ti znaš da li je neko otvorio PM ili nije? Napisao si joj nešto na šta jednostavno MORA da odgovori?

stvarno sam zapanjen ovolikim neznanjem.

još uvek mi je u OUTBOKSU, umesto u sentboxu.

a, by the way, i JESAM piso nešto na šta mora asap da odgovori!

Kunac

Quote from: "marlowe"A dunadan?
Ko je to?

angel011

Quote from: "Mixitron M. Storm"A kako ti znaš da li je neko otvorio PM ili nije? Napisao si joj nešto na šta jednostavno MORA da odgovori?

Dok onaj kome si poslao PM isti ne otvori, on ti stoji u "za slanje" odeljku, a nakon otvaranja stoji u "poslato" odeljku.

EDIT: pretekao me Ghoul.
We're all mad here.

Джон Рейнольдс

Quote from: "Ghoul"a, by the way, i JESAM piso nešto na šta mora asap da odgovori!

Bračna ponuda?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

angel011

Quote from: "John Reynolds"
Quote from: "Ghoul"a, by the way, i JESAM piso nešto na šta mora asap da odgovori!

Bračna ponuda?

Šta je tu asap?
We're all mad here.

Mixitron M. Storm

Wow, the intricate complexity. Ja pošaljem poruku i zaboravim je dok mi ne stigne odgovor.

Ljuba

Ovog bi VB bilo vredno gledati... To bi definitivno bio horor  :evil:
Ali, da se izjasnim, da ne bude zabune - nisam gledala ni prethodnog, a ni ovog sa poznatim licnostima. I nije mi jasno zbog cega toliko interesuje gomilu sveta.

Morningstar

Ne znam sta imate protiv Dunadan, ja je se secam jos sa onog prvog drenik foruma, sada je uglavnom na B92 forumu, deluje ko da bi se super ovde uklopila.
sve price su Anansijeve.

Ghoul

Quote from: "Morningstar"Ne znam sta imate protiv Dunadan, ja je se secam jos sa onog prvog drenik foruma, sada je uglavnom na B92 forumu, deluje ko da bi se super ovde uklopila.

našla je svoje savršeno okruženje.
ma da, u velikog brata bi se super uklopila!

Ghoul

Quote from: "Mixitron M. Storm"Wow, the intricate complexity. Ja pošaljem poruku i zaboravim je dok mi ne stigne odgovor.

možda je tomu tako jer ne šalješ VAŽNE poruke, pa ih je onda lakše zaboraviti ako ne bude odgovora...

Mixitron M. Storm

otaku

Mislim da bi, u predlozenoj ekipi, Harvester opstao do kraja, kao najpitomije bice koje sam u skorije vreme srela. Ghoula bi verovatno izbacila publika zbog egocentrizma i arogancije, a Boban bi bio neka vrsta podrivaca sukoba (valjda ga zato ima u svim predlozenim selekcijama). Ja bih isto dodala vise zena, recimo Bilju obavezno, mislim da bi se ona prva rasplakala, doduse i ja bi ako bi bilo alkohola  :lol: . Pozvala bih i Libeat definitivno.
Proooobaj da u glavi budes sam

Ghoul

Quote from: "otaku"Ghoula bi verovatno izbacila publika zbog egocentrizma i arogancije

ove reči od nekoga ko me čak zna i naživo! :shock:  :?  :x  :cry:

šta li bi tek pomislili oni koji me znaju samo kao ghoula!?  :roll:  :evil:

crippled_avenger

Jedini pasionirani gledalac Velikog brata koga poznajem, a to je moja majka, simpatiše Ghoula pošto ga je srela upravo u nekoj svakodnevnoj situaciji. Dakle, Ghoul ima appeal na tom daily basis nivou.

Isto tako veiliki favorit bi bio Ginger. On je isto simpatičan mojoj majci, međutim, on bi lako mogao pasti u vatru ukoliko bi došlo do nekog sukoba u BRATU.

Morningstar

QuoteŠta je tu asap?

Skracenica za 'as soon as possible'.
sve price su Anansijeve.

Kunac

Quote from: "otaku"Mislim da bi, u predlozenoj ekipi, Harvester opstao do kraja, kao najpitomije bice koje sam u skorije vreme srela. Ghoula bi verovatno izbacila publika zbog egocentrizma i arogancije, a Boban bi bio neka vrsta podrivaca sukoba (valjda ga zato ima u svim predlozenim selekcijama). Ja bih isto dodala vise zena, recimo Bilju obavezno, mislim da bi se ona prva rasplakala, doduse i ja bi ako bi bilo alkohola  :lol:. Pozvala bih i Libeat definitivno.