• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kinezi brane Srbiju u UN!

Started by Ghoul, 24-05-2007, 05:53:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Kinezi brane Srbiju u UN!

kineski ambasador u UN najavio veto povodom otimanja Kosova:

ili u prevodu: "nas i srba 1,3 milijarde! mi nećemo dati kosovo! srbija! srbija! srbija!"
https://ljudska_splacina.com/

Demo(n)lisher

Ja sam zeleo da izjavim onu nasu cuvenu narodnu besedu
Koga Rusi brane i Kinezi `rane, tesko li se njemu. Ali sada posto je slucaj drugaciji, nemam komentara. :evil:  :lol:
I`m a self - improved evil baby.

S.

Quote from: "Bill Clinton"Ja sam zeleo da izjavim onu nasu cuvenu narodnu besedu
Koga Rusi brane i Kinezi `rane, tesko li se njemu. Ali sada posto je slucaj drugaciji, nemam komentara. :evil:  :lol:

Istinu govoreci, Kinezi su jedina civilizacija na kugli zemaljskoj koja u nizu vec 4000 godine obradjuje zemljiste i tlo jos nije erodiralo u meri u kojoj je u USA nakon samo 100-ak godina intenzivne zemljoradnje, pa ti vidi...

The Force

Ubijanje ili sakaćenje ženske djece, zagađanje okoline skoro na nivou SAD-a, sloboda neizražavanja, beskrupulozni gengovi koji kamatare sunarodnjake dijelm svijeta za račun države, hermetički zatvorene zajednice u koje ne-žuti rijetko kad imaju pristup, itd...

Pa ti vidi...

Okupacija Tibeta, npr., pozitivna je stvar :)
Smrt fašizmu, sloboda narodu? Pa gde to ima...

The Force

Quote from: "S."
Quote from: "Bill Clinton"Ja sam zeleo da izjavim onu nasu cuvenu narodnu besedu

Istinu govoreci, Kinezi su jedina civilizacija na kugli zemaljskoj koja u nizu vec 4000 godine obradjuje zemljiste i tlo jos nije erodiralo u meri u kojoj je u USA nakon samo 100-ak godina intenzivne zemljoradnje, pa ti vidi...

Također treba reći istinu pa navesti da ničega od svega ovoga ne bi bilo da nikada nije nastao SAD, niti da se nije dogodila Francuska revolucija. U skladu s tim treba znati opraštati ili prelaziti preko greškica i sl.  8)
A što se Rusije tiče kada Srbi shvate da od njih NIKAD ništa bit će vam lakše. Uostalom, Nikolić vam je sve dao do znanja. Bude li bilo veta, bit ćete kolonija, ne bude li ga bilo bit će vam lakše jer ćete progledati u pravom smjeru.

angel011

Čekaj, Kinezi ne bi 4000 obrađivali zemljište a da im tlo ne erodira da nikada nisu nastale SAD?
We're all mad here.

Cornelius

Ma, Kineze boli njihovo žuto dupe za Srbiju. Za njih smo mi sporedni efekat u geostrateškim i istorijsko-političko-ekonomskim radnjama. Kada su im Ameri bombardovali Srbiju 99, a posle i roknuli ambasadu u Beogradu, Kinezi nisu prstom mrdnuli. Kineske vlasti su narodu prosule američku verziju - krili se u zgradi srpske mudonje, a Pentagon nije znao kakav je objekat u pitanju, pa rgnuli. Jebe se kineskim vlastima za Kineze, a da ne pričamo za Srbe.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Jake Chambers

Quote from: "Cornelius"Za njih smo mi sporedni efekat u geostrateškim i istorijsko-političko-ekonomskim radnjama.

Um... ali mi to i jesmo. Ne misliš li da Srbi imaju malo megalomanski fler? Kompleks više vrednosti?
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Cornelius

Kao i svaki narod-boranija, Srbi kroz svoju megalomaniju natkompenziraju osećaj niže vrednosti. Grozno je kad ti pune glavu da je car Dušan bio... Pa onda da smo 1948 rekli... A posle predvodeći nesvrstane... Da bi na kraju cela planeta zaratila sa Srbijom, a mi im rekli - napaseš mi se...

Medjutim, teško je u ovoj divljačko-mafijaškoj tranziciji (koja će trajati bar još jednu čitavu generaciju), reći sebi - mi smo isprdak i vedra čela, ponosno otići na posao gde radiš za 200 evra mesečno. Tada stupa na snagu mašta i udaljavanje od stvarnih prilika.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

The Force

Quote from: "angel011"Čekaj, Kinezi ne bi 4000 obrađivali zemljište a da im tlo ne erodira da nikada nisu nastale SAD?

Praviš se glupa ili šta? "Od svega ovoga" - za ograničene pojašnjavam - internet, stripovi, sci-fi, fantasy, i sve ono što vas veseli...

The Force

Quote from: "Cornelius"Kao i svaki narod-boranija, Srbi kroz svoju megalomaniju natkompenziraju osećaj niže vrednosti. Grozno je kad ti pune glavu da je car Dušan bio... Pa onda da smo 1948 rekli... A posle predvodeći nesvrstane... Da bi na kraju cela planeta zaratila sa Srbijom, a mi im rekli - napaseš mi se...

Medjutim, teško je u ovoj divljačko-mafijaškoj tranziciji (koja će trajati bar još jednu čitavu generaciju), reći sebi - mi smo isprdak i vedra čela, ponosno otići na posao gde radiš za 200 evra mesečno. Tada stupa na snagu mašta i udaljavanje od stvarnih prilika.

Sapunice, Dnevnik, malo sporta, nešto cica i nogica...i to je to.

angel011

Quote from: "The Force"
Quote from: "angel011"Čekaj, Kinezi ne bi 4000 obrađivali zemljište a da im tlo ne erodira da nikada nisu nastale SAD?

Praviš se glupa ili šta? "Od svega ovoga" - za ograničene pojašnjavam - internet, stripovi, sci-fi, fantasy, i sve ono što vas veseli...

Ne pravim se glupa, ti si svoj post stavio kao odgovor na ono što je S. napisala. Za ono što si hteo da kažeš nikakvo ti citiranje nije bilo potrebno.
We're all mad here.

Meho Krljic

Priznajem da sam i ja bio u istoj dilemi kao i Anđelija.

S.

(oboma) 'ajde da vidim da jos ima ljudi koji citaju napisano...

lilit

Quote from: "S." (oboma) 'ajde da vidim da jos ima ljudi koji citaju napisano...
Nema.
Mislim, ja nisam u toj grupi vec bih samo da pitam da li si ti to vec na 600 km od mene?

:lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

S.

The Force

Quote from: "angel011"
Quote from: "The Force"

Ne pravim se glupa, ti si svoj post stavio kao odgovor na ono što je S. napisala. Za ono što si hteo da kažeš nikakvo ti citiranje nije bilo potrebno.

Izvinjavam se zbog one upadice. :oops:

To je bilo po automatizmu. Drugo, ostaje "nejasno" zašto ljudi iziskuju suhoparnost kada im to odgovara, a zašto to ne rade u drugim slučajevima.

The Force

Quote from: "Meho Krljic"Priznajem da sam i ja bio u istoj dilemi kao i Anđelija.

Je, je...

Meho Krljic

To je ta međusobna podrška o kojoj se trubi u trećem sektoru na koji god sastanak da odem...

Boban

Force, ajde lepo idi na svoj upps i tamo jedi govna, nemoj da zagađuješ ovaj divan krajolik ovde.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Demo(n)lisher

Quote from: "Boban"Force, ajde lepo idi na svoj oups i tamo jedi govna, nemoj da zagađuješ ovaj divan krajolik ovde.
Da da Patagonija u srpskoj slici i prilici. :evil:  :lol:
I`m a self - improved evil baby.

zoskoz

gule bem ti tu sliku. sad cu je blokirati u brauzeru. to je horor. treba je na neku naslovnu. ako pogledam jos koji put, smrsavim bar 20 kg.  :cry: