• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zabava Miliona::Dinastija

Started by Alexdelarge, 28-05-2007, 23:26:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Ovo je bila omiljena spanska serija americke provenijencije kad sam ja bio mali i kad su stariji kao hipnotisani sedeli ispred "malih ekrana TV prijemnika",a ja morao na spavanje...

http://www.youtube.com/watch?v=ut4hcw4Mxw4&mode=related&search=
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Mixitron M. Storm

Sećam se jedne matore strip revije (prva epizoda Gru-a u njoj) u kojoj je išlo nekoliko trakica "Mate malog"

LM, kupi mu ćale kaubojski šešir, pravi Texan redneck model, i kaže, vidi šta sam ti kupio, pravi kaubojski šešir, hoćemo sad da se igramo kaubojaca, što ćeš biti, Buffalo Bill? A klinja će filozofski (u sebi, naravno) "Igrat ću se 'Dallas'-a, stari kauboju. Bit ću J. R. Juing, vlasnik naftonosnih polja!"
:evil:

Lord Grejstok

Ма Династија је била закон :!:

Пратио сам све репризе јер ме одушевљава Џоан Колинс, једна од најјачих женски свих времена - Жена Змај - 8)
"Луције Варе врати ми моје легије"

Jake Chambers

Dinastija je i danas zakon za neke sapunice. Inače, ja sam crko od smeha kad sam skontao Džeka Kolmena (Stiven) u ulozi ozbiljnog čoveka u Heroes.  :lol:  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Alexdelarge

Secam se,da su u Dinastiji neki likovi poubijani ,a posle opet ozivljavali.

Nego,jeste li primetili u Balasevom nastupu publiku?Aplauzi domacica,isfrustriranih usedelica i baba.Ja sam mislio da je taj pljesak specifikum Granda,kad ono,taj oblik iskazivanja emocija ima dugu tradiciju u nas.Dokle god se te spodobe i kreature budu nalazile na TV,pametni i duhoviti ljudi ce biti getoizirani na forumima i blogovima.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Jake Chambers

Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

krema

Huh, vece budale se mogu na blogovima naci, cini mi se... :twisted: