• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Komunisti su među nama

Started by Boban, 31-05-2007, 01:04:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Prođem danas preko Slavije i ugledam ovo na zgradi; tu je valjda sedište NKPJ Nova Komunističke Partije Jugoslavije... a ima i grafit SKOJ na zidu... mislim, šta reći.

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Usul

Bizarno. Oni su nekad bili stacionirani u P.C. "Ušće" (ex zgrada CK). Bio sam ubeđen da ih je ničim izazvan&silom nametnuti projektil spržio u istoj ali eto puste nade...
God created Arrakis to train the faithful.

ginger toxiqo 2 gafotas

...mislim da im je na Slaviji sedi[te beogradskog odbora, a glavni office u Zmaja od Nocaja, iynad rahmetli Mandiceve Kuce lepih umetnosti, a preko puta Euromode i Clija...to be on the safe side!!!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Meho Krljic

To je ionako prirodno okruženje revolucionarnih pokreta. Čim imaju priliku da se šire po pristojnim kancelarijama i poslovnim prostorima gube revolucionarnu oštricu i pretvaraju se u saučesnike u eksploataciji. Meni je drago da vidim da se vraćaju u svoj element.

Boban

Prvi kongres Saveza komunista kod nas brojao je 19 polaznika.
Bilo bi lepo da ih toliko bude i na poslednjem i da se stavi tačka na tu zabludu u istoriji Srba.

Meho Krljic

Ne bi valjalo da skroz nestanu, to bi destabilizovalo društvenu misao. Kao što nestanak svih bakterija zapravo podstiče širenje virusa. Treba da bude komunista.

Lord Grejstok

Какви дебили, сигурно је неко пао кроз прозор док је покушавао да наспрејише ону петокраку на зиду :?:
"Луције Варе врати ми моје легије"

ginger toxiqo 2 gafotas

...ja sam odgajen u anti-komunističkom ozračju, u porodici potomaka serbskog klera i nepriatelja naroda, negujem taj blagi desničarski sentiment, gorljivi sam monarhista ali ubeđeni, na ovu meru svedeni komunisti su mi baš simpatični- oni predstavljaju taj dobronamerni core same ideje i iz tog jezgra ništa bitnije i opasnije neće isklijati...mnogo su opasniji izmutirani survivors političke škole u Kumrovecu poput Svilanovića, Bogdanovića... koji i dalje drže bitne pozicije...

...rečima Billyja Idola-"...like Adam in chains, I seek revenge..."

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

EKSTREMISTA

Baš tako,Džindžer;demokrate,ldp-ovci i nevladine org. pune su kako tih izmutiranih boljševika tako i direktnih krvnih potomaka najistaknutijih komunističkih funkcionera iz Titovog vremena i mnogo su opasniji za Srbiju od kvazi revolucionara u Čeovim majicama.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

marlowe

Nije sve bas tako jednostavno, i nema smisla gledati vise ko je ciji potomak i sl.
Dolazi vreme Japija, i to je sasvim u redu. Oni ce pomesti i komunjare, i potomke, i vestice i pijandure i sve neuredne zaludjenike svake vrste.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Ghoul

Quote from: "EKSTREMISTA"pune su kako tih izmutiranih boljševika tako i direktnih krvnih potomaka najistaknutijih komunističkih funkcionera iz Titovog vremena

eeee! čekaj malo!
kake veze ima ko je nečiji tatko bio? pa valjda se komunizam ne prenozi genecki? nećemo valjda nekoga osuđivati samo zato što mu je otac bio taj-i-taj? zar postoji kolektiva (porodična) krivica?
:shock:
https://ljudska_splacina.com/

ginger toxiqo 2 gafotas

...mislim da niko razuman ne zaziva kolektivnu/porodičnu krivicu, ali činjenica je da , npr. NVO sektorom, drmaju( najgrlatiji među njima, to be precise su) potomci najgorih partizanskih krvnika... pogledati porodična stabla Kovačević i Pavićević, recimo...niko ne može da ustvrdi da su njihove potomkinje bez značaja na javnoj sceni...kanda se ispunjava ona pretnja-" decom vaše dece ipak će vladati deca naše dece"...

Mixitron M. Storm

Quote from: "Ghoul"valjda se komunizam ne prenozi genecki?

To mu više dođe pod 'porodični zanat'.

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "Mixitron M. Storm"
Quote from: "Ghoul"valjda se komunizam ne prenozi genecki?

To mu više dođe pod 'porodični zanat'.

...JUST RIGHT!!!

varvarin

Quote from: "marlowe"Dolazi vreme Japija, i to je sasvim u redu. Oni ce pomesti i komunjare, i potomke, i vestice i pijandure i sve neuredne zaludjenike svake vrste.

E jebi ga, čak mi se dopada što neću živeti u takvom svetu !!!

(Usput, jel neko gledao stari film BROD LUDAKA? Na prekookeanskom brodu koji plovi iz Amerike u Evropu, negde u leto 1939, šareno društvo... U toku dana, vatreni nacista drži govor svim šetačima po palubi koji su slučajno zastali da vide o čemu se radi, i uzvikuje: ZA SVE TO SU KRIVI JEVREJI!
Jedan od putnika, u prolazu, dobacuje: TAKO JE, JEVREJI I BICIKLISTI!
Nacista, zbunjen, pita: A ZAŠTO BICIKLISTI ?
Šetač, preko ramena, kaže: A ZAŠTO JEVREJI ?)

krema

He he, koliki je jos strah kod Srba od komunista, prosto za ne povjerovati. Shvatite, ljudi, vec jednom da je njihovo proslo i ne treba se njih vise plasiti. Par ljudi je ovdje odlicno reklo, mene je strah od ovih iz nevladinih organizacija i slicnih " evropejaca"...

Mixitron M. Storm

Komunizam nije zvanje nego metodologija. Još gore ako evoluira u pravcu uočavanja i ispravljanja grešaka - i mimikrije.

Cornelius

U svim bivsim komunistickim zemljama, bivsi komunisti su se reciklirali u nesto otmenije i trendovski. Tako su postali socijal-demokrati, umerena desnica i levica, japiji, lopiji i ostalo. Logicno. Oni su bili na vlasti, poznavali su mehanizme i sve im je bilo dostupno. Gledajte samo onog bradatog skota Draskovica. Taj ce na kraju da zavrsi kao vladika, a poceo je kao komunista u kancelariji Mike Spiljka.

Potom, njihova deca su se skolovala u boljim skolama no deca onih koji su radili u fabrikama. Potom, oni su potezali veze na najvisim nivoima da bi ubacili decu. Potom, sit gladnom ne veruje. Lakse ce se primiti skolovano dete nekog mudonje, no nekog gologuzana. To se u narodu zove - ruka ruku mije. Bice tu i ljudi koji su se uzdigli iz obicnog naroda, ali vrlo cesto, zemljom vladaju vrlo slicne strukture.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Alex

Komunisti su neuništivi i samo trenutno marginalizovani u većem delu sveta. Ne podcenjujte ih.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

David

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"...mnogo su opasniji izmutirani survivors političke škole u Kumrovecu poput Svilanovića, Bogdanovića... koji i dalje drže bitne pozicije...

Aha... I koji su svojim predanim i opasnim kripto-komunizmom, zajedno sa brojcano nemalim pripadnicima klera (koje danas, primjerice, reprezentira msgn. Irinej Bullowitzch; i nema navodnika na ovu rijec kler), ne samo zemlju-pomajku Srbiju gurnuli u haos prije nekih 15-ak god., nego su cak drzali i obarac u per capita nekih 19 miliona svojih bivsih sunarodnjaka (jel' i TO bilo isti gornji klerik, koji se svojedobno slikao sa nekakvim
-shnjikovom stojeci pored nekakvog tenka, ili jos jedan od onih koji su duz frontova mantijali za Rashom&Ratkom), tek sporadicno pucajuci u vazduh i to samo na vjencanjima&pogrebima.

Svasta i od tebe...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

krema

Eh Davide, Davide, i ti uvijek neke nebuloze naskrabas... :(

David

(Ti'sh da mi to kazes...
Pa jel' nisu sve to, Svilanovic i Bogdan, a?!)

Demo(n)lisher

Quote from: "Alex"Komunisti su neuništivi i samo trenutno marginalizovani u većem delu sveta. Ne podcenjujte ih.
Tako su pocenjivali :evil:  i Caveza, pa vid ga sad. Cudo pravi po Venecujeli. :lol: Crvena zver se polako, ali sigurno budi u odlucujucoj borbi protiv trulog kapitalizma, mondijalizma i otrovnog globalizma.
I`m a self - improved evil baby.

David

Jeste vi olaki u etiketiranju, osudama i sl. @ranjima, uostalom tako tipicnim za jednu s@ebanu, punu iskljucivosti, genaralno primitivnu sredinu kao sto je Brdoviti (inclusive S/v/rbiju).

'Ajde sada, idite popovima da vam oproste grijehe 'bacanja kamenja na druge', olaksajte se kod njih ili u WC-ima, pa onda na ponovno pisanje postova... ;)

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "David"Jeste vi olaki u etiketiranju, osudama i sl. @ranjima, uostalom tako tipicnim za jednu s@ebanu, punu iskljucivosti, genaralno primitivnu sredinu kao sto je Brdoviti (inclusive S/v/rbiju).

...look who's talking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...neki bi to prosto projekcijom nazvali...

David

@ebiga, batice, ja sam zbog takvih (inclusive i kler) i otisao-tamo-neke, jer su mi o glavi i radili...
A ja, zamisli, nikom?! (Ukljucujuci i danasnjicu...)

Nego, reci mi zasto su Svilanovic i Bogdan opasni, pogotovo 'u mimikriji'?
Samo argumentovano dolazi u obzir...

Cornelius

Quote from: "David"Jeste vi olaki u etiketiranju, osudama i sl. @ranjima, uostalom tako tipicnim za jednu s@ebanu, punu iskljucivosti, genaralno primitivnu sredinu kao sto je Brdoviti (inclusive S/v/rbiju).

'Ajde sada, idite popovima da vam oproste grijehe 'bacanja kamenja na druge', olaksajte se kod njih ili u WC-ima, pa onda na ponovno pisanje postova... ;)

Davide, u tebe u Bosni, kamen nije u bubregu, no na drugom mestu.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

David

Meni u SveCkoj... khm, ni bubreg na tom mjestu, umjesto na drugom, nimalo ne smeta.
Tebi, izgleda tako, i te kako smeta...

krema

He he, ajd sad procitaj, Davide, sta si napisao samo par postova iznad i vidi ko je olak u etiketiranju i osudama...

David

Quote from: "David"...(jel' i TO bilo isti gornji klerik, koji se svojedobno slikao sa nekakvim
-shnjikovom stojeci pored nekakvog tenka
, ili jos jedan od onih koji su duz frontova mantijali za Rashom&Ratkom)...

Nije, to je Filaret, clan Sinoda:

QuotePonovo je za člana Sinoda izabran vladika mileševski, preosvećeni Filaret. To je onaj vladika ispred tenka, sa mitraljezom u ruci, ta slika je obišla čitav svet. On je poznat po tome što iz dana u dan daje izjave podrške generalu Ratku Mladiću. Više puta je bio u Hagu da, kako kaže, poljubi ruku Miloševiću i drugim haškim zatvorenicima.

http://www.b92.net/info/emisije/pescanik.php

**

Milosh-88

Хаха. Чуо сам ја за ове дебиле. Али, не треба се са њима оптерећивати. Реч је о смешно малој организацији, у којој нема ни десет људи.А и то чланство им има преко 80. година. Чим они изумру изумруће и та фамозна партија.

А та СКОЈ сигурно свега броји троје младих, који не знају вероватно ни где живе.

Boban

Prvi sastav Saveza Komunista Jugoslavije brojao je svega 19 ljudi.

Milosh-88

Quote from: "Boban"Prvi sastav Saveza Komunista Jugoslavije brojao je svega 19 ljudi.

И ја сам ову њихову зграду скоро видео. Пролазим тако, и видим пише "Нова комунистичка партија Југославије", просторија на трећем спрату. Ја сам прво мислио можда се неко зеза, кад оно стварно.  :x

А навлачио сам их баш једно време и то жешће неке мејлове сам и сачувао.

Ево погледајте како сам их зезнуо, како сам се лажно представио као неки Хрват Дражен из Осијека.

Ја сам се представио овде као Дражен Јосиповић и Осијека, јер сам отворио мејл на хрватском серверу.

Моје писмо НКПЈ-у:

Postovanje drugarice i drugovi i uvazeno rukovodstvo Nove Komunisticke partije Jugoslavije.

Prije svega zelim da vas pozdravim i pozelim puno srece u daljem radu! Pogledao sam vas sajt i
apsolutno mi se svidja vas program.

Zovem se Drazen Josipovic. Zivim u Osijeku, imam 28. godina. Po oprideljenju sam ljevicar, i
podrzavam vasu partiju jer smatram da ste vi jedina partija koja ce raditi na obnovi Socijalisticke
federativne republike Jugoslavije. Takvima bih uvijek davao glas. Jedino takva drzava moze dobro
ekonomski napredovati.

Danas se jako lose zivi u Hrvatskoj, poslije nezavinosti 1991. godine. Smatram da je to krivica
Amerike i imperijalistickih zemalja, ciji je cilj bio da izazovu bratoubilacki rat medju bratskim
narodima SFRJ. Takodjer, zapadne sile su krive za ovaj krvavi bratoubilacki rat na ovim prostorima.
Dakle, sto jos da vam kazem, protiv sam ulaska u EU, protiv te kapitalisticke tvorevine. Ako ikome
treba suditi onda su to americki i zapadni imeperijalisti.

Upucen sam u srbijansku politicu scenu, smatram da je SPS izdala radnicku klasu. I da ne zasluzuju
vise vasu podrsku

Htio bih vam postavit par pitanja:

1) Kakvo misljenje imate o pokojnom predsjedniku Josipu Brozu Titu?
2)Kakvo misljenje imate o pokojnom predsedniku Srbije Slobodanu Milosevicu?
3) Sto mislite o stranci haskog optuzenika Seselja?! Koliko ja vidim za njih glasaju neki ljevicari.
Koliko je meni poznato ta stranka je cetnicka, dal po vama oni trebaju nestati sa politicke scene?!

Molim Vas da date odgovor ukoliko imate vremena.

Srdacan pozdrav

Drazen Josipovic

Osijek

НКПЈ Одговора мени:

Dragi druze Drazene,

Hvala ti najlepse na lepim recima koje si uputio na adresu NKPJ.Ponosni smo sto imamo priliku da komuniciramo sa drugom iz Hrvatske.Hrvatska je pre Drugog svetskog rata imala veoma jak komunisticki pokret i komunisticka ideja na tim prostorima bivse Jugoslavije je uvek bila prisutna.
Drago nam je sto delimo isto misljenje da treba obnoviti SFRJ, te da je za raspad nase socijalisticke otadzbine i krvavi bratoubilacki rat na ovim prostorima kriv zapadni imperijalizam na celu sa SAD.Slazemo se da za zlocine i raspad  SFRJ treba suditi zapadnim imperijalistima i imamo isti stav o EU kao o kapitalistickoj tvorevini.
Drago nam je sto podrzavas stavove NKPJ,i nadamo se da ce se u Hrvatskoj pojaviti dovoljan broj drugova koji ce formirati Novu komunisticku partiju Hrvatske.
S velikim zadovoljstvom cemo odgovoriti na tvoja pitanja:

1.NKPJ Josipa Broza Tita priznaje kao vrhovnog komadanta u Narodnooslobodilackog ratu i socijalistickoj revoluciji.Njegovo delovanje u periodu 1941-1945. ocenjujemo kao pravilno a njegovu ulogu kao pozitivnu.Sa druge strane NKPJ smatra da je Tito pogresio 1948.godine kada je okrenuo ledja SSSR jer je na taj nacin naceo jedinstvo socijalistickog bloka, neophodno u eri zapocinjanja Hladnog rata koji je nametnuo kapitalisticki Zapad.Ubistvo u zatvoru iskrenog komuniste-internacionaliste koji nije hteo da osudi Rezoluciju Informbiroa,Andrije Hebranga, iza koje su u tom trenutku, stale gotovo sve kompartije na svetu kao i mucenja i sikaniranja pristalica Rezolucije na Golom Otoku i drugim kazamatiima,ne sluze na cast Titu i njemu vernim rukovodiocima tadasnje KPJ.Projekti samoupravljanja i nesvrstanosti su predstavljali odvajanje od autenticne marksisticko-lenjinisticke doktrine.Samoupravljanje je kritikovao licno Ce Gevara,nakon svoje posete Jugoslaviji, nazivajuci ga jednom vrstom slobodnog kapitalistickog trzista u kome se vise fabrika iste delatnosti takmice jedna sa drugom na trzistu,predstavljaju sa svojim proizvodima jedna drugoj konkurenciju koja dovodi do propadanja jednih fabrika na racun drugih.Sve to je uzrokovalo da SFRJ ima 2 miliona nezeposlenih,od kojih su mnogi trbuhom za kruhom posli na Zapad da traze posao i u zemlju se vracali sa sitnosopstvenickim mentalitetom suprotstavljenom komunistickom nacinu razmisljanja.Nesvrstanost je takodje bila greska jer se socijalisticka Jugoslavija nasla u istom kampu sa mnogim zemljama kojima su vladali diktatori i neprijatelji naroda,kakav je recimo bio car Hajle Selasije u Etiopiji koji je svoj narod doveo na ivicu gladi.Nesvrstavanje je znacilo i odvajanje progresivnih zemalja u tom taboru od SSSR i Varsavskog pakta kao njihovih prirodnih saveznika i prijatelja.Ipak,NKPJ smatra da je SFRJ, i pored ideoloskih odstupanja partijske vrhuske na celu sa Titom, bila socijalisticka zemlja sve do njenog raspada 1990.godine.Deviza NKPJ je da je i nagori socijalizam bolji od najboljeg kapitalizma!Stoga,mi Tita i socijalisticki period Jugoslavije uvek branimo od reakcionara svih boja.

2.NKPJ smatra da Slobodan Milosevic nije bio komunista a ekomomski program partije kojoj je bio na celu,SPS, je u potpunosti socijaldemokratski, samim tim kapitalisticki i ni po cemu se ne razlikuje od ekonomskih kapitalistickih programa socijaldemokratije na Zapadu koja Milosevica nije htela da prihvati i ucestvovala je u ratu protiv njega kao i u njegovom rusenju sa vlasti.Po tom pitanju,dakle svojinskom,izmedju Milosevica i Zapada nije bilo razlike.
S druge strane,Milosevic je vodio antiimperijalisticku politiku i nije bio pomagac zapadnog imperijalizma u rusenju SFRJ.Milosevic nije bio protivnik ideje jugoslovenstva ( uz ogradu da se jugoslovenska ideja NKPJ ne podudara u svemu sa jugoslovenskom idejom Milosevica).Zbog toga je Milosevic uzivao podrsku medjunarodnog komunistickog pokreta u borbi protiv imperijalizma (takav isti slucaj je i sa Sadamom Huseinom).To naravno ne znaci da ga je medjunarodni komunisticki pokret smatrao komunistom.Medjutim vodeci se postulatima marksizma-lenjinizma morao mu je dati podrsku u borbi protiv imperijalizma.NKPJ ocenjuje njegovo rusenje 5.10.2000 godine kao kontrarevolucionarni cin koji je organizovao zapadni imperijalizam koji je posle toga ustolicio na vlasti u Beogradu svoju agenturu koja besumucno rasprodaje drzavnu imovinu koju je generacijama stvarala radnicka klasa citive SFRJ. NKPJ smatra da je Milosevic ubijen u Haskom tribunalu jer mu nije ukazana adekvatna lekarska pomoc kada je trebalo.NKPJ ne prihvata Haski sud kao imperijalisticku tvorevinu,koji sluzi uglavnom da bi se sudilo onima koji su se borili protiv imperijalizma a da bi se skinula svaka odgovornost sa najvecih ratnih zlocinaca koji zasluzuju da se njima sudi,a to su zapadni imperijalisti predvodjeni SAD.Stoga,Haski tribunal kao imperijalisticki sud nema pravo da sudi nikom i trebalo bi ga ukinuti.To je i stav medjunarodnog komunistickog pokreta.

3.SRS Vojislava Seselja je desnicarska,nacionalisticka i kapitalisticka partija.Jedina razlika izmedju nje i kapitalistickih partija koje su na vlasti u Srbiji je ta sto SRS nije prozapadno orijentisana.Definitivno je u pitanju partija cetnicke orijetacije ,nastala iz Srpskog cetnickog pokreta,ciji je osnivac Seselj, medjutim iz pragmaticnih razloga,kako bi privukli i glasove onih koji nisu cetnici,SRS u poslednjih nekoliko godina ne insistira na tome.Za vreme imperijalstickih ataka na Saveznu Republiku Jugoslaviju i imperijalisticke agresije 1999.godine SRS je bila mladji koalcioni partner u Vladi Srbije, kojom je dominirala SPS, a koja je vodila antiimperijalisticku politiku.U vreme dok se SRS zvala Srpski cetnicki pokret,Seselj je ambasadi SAD u Beogradu nudio pomoc cetnickih dobrovoljaca protiv vlade Sadama Huseina da bi kasnije javno priznao da je pogresio sto je to ucinio.Inace, prosla Vlada Srbije je rehabilitovala cetnicki pokret i izjednacila ga sa partizanskim kao "antifasisticki" i u parlamentu su za tu odluku glasale sve stranke izuzev SPS.Dakle, SRS,kao i neke stranke iz aktuelne Vlade Srbije, recimo Nova Srbija Velimira Ilica i SDPO Vojislava Mihajlovica ( Drazinog unuka) su "folklorni" cetnici ali se s puno prava cetnicima mogu nazvati i pripadnici DSS,DS,G 17 Plus i drugih partija ljubimaca zapadnog imperijalizma.Seselj u Hagu nije zato sto je nacionalista i cetnik vec zato sto nije bio na liniji zapadnog imperijalizma.Dok god Zapad bude primenjivao dvostruke standarde po pitanju navodnog sankcionisanja ratnih zlocina( a slozili smo se da su imperijalisti najveci ratni zlocinci) ,odnosno dok god insistira na prici da su Srbi glavni krivci za zlocine,nazalost jedan broj dezorijentisanih levicara u Srbiji koji objektivno nisu nacionalisti, glasace za SRS.

Druze Drazene,uz nadu da ces biti zadovoljan nasim odgovorima, upucujemo te da pitas sve sto te interesuje,rado cemo ti odgovoriti.Takodje te molimo da izneses svoj stav o:

1.Ova tri pitanja koja si postavio nama.Sta ti mislis o te tri stvari,kakav je tvoj stav?
2.Da li zelis da nam das neku adresu na koju mozemo da ti posaljemo nas materijal?
3.Mozes li nas podrobnije informisati o levici u Hrvatskoj?Znamo za postojanje Socijalisticke radnicke partije Hrvatske i Komunisticke partije Hrvatske.Sta ti mislis o te dve grupacije i da li postoje jos neke prokomunisticke partije u Hrvatskoj?

Sve najbolje!

Son of Man

Evo iz prve kare : NKPJ to su FEJKERI znachi znam te likove i ono, shamarchina reshava sve, da se razumemo... :lol:

Jedina prava komunjarska partija je zapravo Staljinistichka i naravno to je jedna jedina sa jajima PARIJA RADA pokojnog VLADE DAPCHEVICA i njih zaista cenim iako su jako mali ali imaju jaja ko svi ovi ostali "Levicahri" zajedno, ipak je Dapchevic robijao preko 20 dina pa vi vidite shta je VOLJA !!!  :wink:

Milosh-88

Son of Man ти си дефинитивно болестан човек, извини али шта друго да ти кажем када говориш позитивно о највећем антисрбину Владу Дапчевићу.

Зашто је он антисрбин? То се врло лако може закључити. Тај "човек" је више пута изјављивао да су Срби извршили некакву агресију на Босну и Хрватску, отворено је подржавао тада хрватске и муслиманске снаге, говорио је више пута заједно са том партијом рада "Босна се делити неће", онда је подржавао суверенисте у Црној Гори, отворено је подржавао независност Косова и Метохије, и отворено је помагао шиптарским терористима. Да не говорим какве све болесне ставове има његова партија.

Јасно се може видети на страници: www.partijarada.org.yu

А комунизам је хвала Богу искорењен, прележали смо и ту грозницу, а поново се опећи нећемо.

Овакве болеснике попут партије рада и осталих треба под хитно забранити.

Ghoul

ne znam zašto ovako 'slikoviti' likovi u ovolikom broju –pre ili kasnije, ali ipak NEIZBEŽNO, dođu i do znaka sagite – štaviše, da sam na bobanovom mestu, možda bih se malo i zabrinuo kakva mi klijentela dolazi u lokal – ali pošto nisam, mogu samo reći: KEEP 'EM COMING!!!  :!:  :evil:  :!:  :evil:

džin tonik

Quote from: "Ghoul"ne znam zašto ovako 'slikoviti' likovi u ovolikom broju –pre ili kasnije, ali ipak NEIZBEŽNO, dođu i do znaka sagite ...
bre zar ne vidis kako liepo pise sf? samo je promasio podforum.  :roll:

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"ne znam zašto ovako 'slikoviti' likovi u ovolikom broju –pre ili kasnije, ali ipak NEIZBEŽNO, dođu i do znaka sagite – štaviše, da sam na bobanovom mestu, možda bih se malo i zabrinuo kakva mi klijentela dolazi u lokal – ali pošto nisam, mogu samo reći: KEEP 'EM COMING!!!  :!:  :evil:  :!:  :evil:

Jesi mislio na Sina ili Miloševog imenjaka?  :twisted:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Harvester"Jesi mislio na Sina ili Miloševog imenjaka?  :twisted:

na obojicu, i na tebe pride, i na bar 30% aktivnog članstva!

Jamesdean Hadzibegic

Quote from: "Boban"Prvi sastav Saveza Komunista Jugoslavije brojao je svega 19 ljudi.

Strp`te se, ba, deset godina, da se na ovim prostorima opet (k`o prije drugog rata) stvori klasni sistem do kraja, da se ustali odnos 10 % bogatih i 90 % ostalih. Da radno vrijeme poraste na redovno 12 sati, svaki dan, a placa ostane na par stotina maraka. Da se krene masovno padanje pod kreditima, da se privatiziraju socijalni i penzijski fondovi, da se pocne placat privatnom zemljoposjedniku zemlja na kojoj ti je kuca, po trzisnoj cijeni, da se, zbog nemogucnosti placanja te krede, masi ljudi oduzima kuca, da se jedna mala i vidljiva grupa izdvoji u gornje, a druga ogromna i nevidljiva u donje, koja za malu placu, radi za ove prve. Strpite se, ba, da neima medicinske besplatne nege, da neima vise socijalne pomoci, ostataka stare drzave, nego liberala, bolan.

Samo vi to, sacekajte jarani.
I sve cete vidjet.
Selo moje ljepse od Pariza, lijepo iz daleka jos ljepse iz bliza!

Alex

Quote from: "Jamesdean Hadzibegic"

Strp`te se, ba, deset godina, da se na ovim prostorima opet (k`o prije drugog rata) stvori klasni sistem do kraja, da se ustali odnos 10 % bogatih i 90 % ostalih. Da radno vrijeme poraste na redovno 12 sati, svaki dan, a placa ostane na par stotina maraka. Da se krene masovno padanje pod kreditima, da se privatiziraju socijalni i penzijski fondovi, da se pocne placat privatnom zemljoposjedniku zemlja na kojoj ti je kuca, po trzisnoj cijeni, da se, zbog nemogucnosti placanja te krede, masi ljudi oduzima kuca, da se jedna mala i vidljiva grupa izdvoji u gornje, a druga ogromna i nevidljiva u donje, koja za malu placu, radi za ove prve. Strpite se, ba, da neima medicinske besplatne nege, da neima vise socijalne pomoci, ostataka stare drzave, nego liberala, bolan.

Samo vi to, sacekajte jarani.
I sve cete vidjet.

Ako mora, mora. A posle toga zna se - revolucija i opet komunizam! juhuuu :D
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Ghoul

Quote from: "Alex"Ako mora, mora. A posle toga zna se - revolucija i opet komunizam! juhuuu :D

ma samo da nije dosadno (ko onim prokletim šveđanima)!

Jamesdean Hadzibegic

Oprosti, ali mi ovdje neimamo svedski model. Nitko na Balkanu ne forsira socijaldemokratiju. Ovdje je raj liberala. Ili nacionalista. Mozes se oprostit od Svedske odmah. Niti jedan zakon nije po svedskom modelu ovdje. Ni u Srbiji, ni u BiH ni u Hrvatskoj.
Mi idemo pravcem Amerike a ne Svedske.
Uostalom, kako ide ona izreka: zivi bili pa vidjeli.

Jamesdean Hadzibegic

Evo, Ghoule, provjerio sam.
Iz Hrvatske su clanovi soc. internacionale - SDP (bio Racan predsjednik, sad ne znam ko je)
iz Bih SDP (Zlatko Lagumdzija) i dopisno SNSD (Dodik)
Iz Srbije niko ba.
Ima dopisno SDP (Covic) a i DS hoce - ali svi kazu da im je program isuvise liberalan. Cak neimaju ni crvenu boju, nego plavo-zutu.

I to ti je to.

Daleko smo ti mi, bolan, od Svedske. Ovdje je il vjera/nacija il kapital. Neima sredine.

Nightflier

Tja, nista dok na vlast ne dodju moji miljenici Hriscansko-komunisticka partija - naravno u koaliciji sa Vlaskom strankom.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Demo(n)lisher

Uf, uf, uf cim macke ( prim. Demonlisher) nema, misovi kolo vodu. :?:  Sta je bre ovo? Clash Of The Titans?Levi protiv desnih???Otkako su Iluminati (masonerija) dali zadatak mladom jevrejskom pametnjakovicu Marxu da napravi ideologiju koja ce izazvati pravi bum u tzv "slobodnom" svetu i krvlju obojiti petokraku koja je njen simbol, svet vise nece biti isti. Eksperiment je poceo u Rusiji, i nazalost je uspeo, milioni ljudi su nastradali.
A sto se tice gosn Tadica (ili kako ga zove mudri Dejan Lucic Ken, za one koji ne znaju, Ken je lutka) on je kao i njegovi saborci obican titovcic, koji su nekad s ponosom nosili crvenu pionirsku traku i maramu i u pocast Titu pevali satro revolucionarne pesme. Sve su to zaboga ljudi kripto komunjare, o kojima sam nekad besedio. Svom narodu ponovo kopaju jame, samo na mnogo suptilniji i perfidniji nacin.
I`m a self - improved evil baby.

Tex Murphy

Otkad je Marks mlad? Na svakoj slici ima sijedu kosu i bradu!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jamesdean Hadzibegic

Quote from: "nightflier"Tja, nista dok na vlast ne dodju moji miljenici Hriscansko-komunisticka partija - naravno u koaliciji sa Vlaskom strankom.

Bolje da dodje i Marokansko Pravoslavno liberalno komunisticka partija. :!: U koaliciji sa partijama Roma. Sve je bolje od ovoga sada.
Kako bilo, (bar ovdje) kod nas ce bit` vjecito prve vjera/nacija i svak za svoju partiju navija. I nikad krenut na bolje nece. S te strane je bolje u Srbiji  - eto, potezu se bolan, pitanja politicke ideologije i narod pocinje da se interesno dijeli. I pitanje je godine kad ce cijela zemlja krenut naprijed, k`o sto je Hrvatska vec urad`la a Slovenija jos prije deset godina.

Nightflier

Samo se ti sprdaj sa romskim partijama. Na parlamentarnim izborima glasao sam za jednu od njih (ne secam se koju - bile su dve). Jeste da sam Vla', ali imam cigansko prezime, a - napokon - cim me covek pogleda sasvim je jasno da dolazim iz tog miljea. Elem, epilog je da sada imam 2 poslanika u Skupstini! Mic po mic i Romi i Vlasi zavladace ovom zemljom, a onda su na redu ostale u okruzenju!
Sebarsko je da budu gladni.
First 666