• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Malo o sportu Joga

Started by ..., 18-06-2007, 15:27:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Hm, vezbao sam jogu oko 10 meseci i sad preko leta sam probao da samostalno radim neke vezbe koje su mi tesko isle, i bez nadzora instruktora sam stigao skoro do povrede.

Da li je pametno vezbati bez nadzora?

Koliko su generalno joga asane bezbedne?

Da li je pametnije otici na Tai Chi, nije mi cilj Indija i prosvetljenje vec to  da radim nesto zdravlja radi? Nije mi san snova da mogu da stavim nogu iza glave ili odradim stoj na rukama.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Meho Krljic

Damn... a ja mislio da svaki muškarac radi jogu iz jednog jedinog očiglednog razloga...

Cornelius

Plivaj, veslaj, trci...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

angel011

Vežbala sam jogu nekoliko godina, sa prekidima. Dugo nisam išla na jogu, ali i dalje osećam neke povoljne efekte.

U principu, asane su bezbedne, može da se vežba i bez instruktora, samo pazi da ne tražiš od sebe previše. Za početnika (što posle 10 meseci ne bi trebalo da budeš) nije neobično da dan nakon časa joge dobije upalu mišića, i to tamo gde nije ni znao da ima mišiće, ali u toku samih vežbi ne treba ništa da te boli.

Ne pokušavaj da pređeš granice onog što ti telo govori da možeš da izvedeš, i trebalo bi da bude u redu.
We're all mad here.

Bab Jaga

Yoga nije sport nego način života.
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Tu izjavu treba dokazati. Kada sam ja izjavio da upotreba heroina nije sport nego način života dobio sam batine i besplatno prenoćište u policiji. Neke izjave imaju posledice koje čovek nikada ne bi očekivao.

angel011

Quote from: "Bab Jaga"Yoga nije sport nego način života.

Može se tretirati i kao jedno i kao drugo.
We're all mad here.

Cornelius

Quote from: "Meho Krljic"Kada sam ja izjavio da upotreba heroina nije sport nego način života dobio sam batine i besplatno prenoćište u policiji.

Upotreba heroina nije nacin zivota, nego svodjenja zivota na bolest. Ako vec moramo da ga poredimo sa jogom, onda je bolje da predjes na lepak ili komprimirani vazduh u sprejovima za ciscenje kompjuterskih klavijatura.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

...

Quote from: "Meho Krljic"Damn... a ja mislio da svaki muškarac radi jogu iz jednog jedinog očiglednog razloga...

Iz tog razloga se ide u skolu plesa :)

@angel011
HVALA!

Meho Krljic

Bojim se da onda ne mislimo na isti razlog. :cry:  Tvoj razlog podrazumeva uspostavljanje socijalnih veza sa ciljem dostizanja seksualnog užitka, moj razlog podrazumeva ukidanje potrebe da se uspostavljaju socijalne veze da bi se odstigao seksualni užitak... A mislio sam da sam tako duhovit.... :cry:  :cry:  :cry:

Kornelijuse, heroinska 'bolest', kao i svaka bolest, posmatrana iz odgovarajućeg ugla,može biti divna.

Cornelius

Quote from: "Meho Krljic"Kornelijuse, heroinska 'bolest', kao i svaka bolest, posmatrana iz odgovarajućeg ugla,može biti divna.

Tu se slazemo. Narkomanija je divna iz ugla narko-dilera. Iz ostalih uglova je sranje. Imao sam prilike da vidim stvari iz strasne blizine i bile su jezive. Da li si ti, Meho, narkoman? Narkofil? Ili samo mondenski zagovaras narkomaniju, kao sto mondenski zagovaras autofelacio?

Meho Krljic

Pa valjda znaš da sam ja apsolutni strejter po tom pitanju? Nikad nisam probao ni kanabis, a nekmoli heroin. Nego, malko seruckam da prođe vreme.

mac

Quote from: "..."Iz tog razloga se ide u skolu plesa :)

Ja idem na ples, ali ne nadam se previše tome iz tog razloga :)

...

Aj nek mi onda neko preporuci dobru skolu plesa , u kojoj je manjaktipova , da ne djuskam u mestu...

Cornelius

Ma, nastavi jogu. Ima Meho pravo. Bićeš posle autonoman.

sivka

Quote from: "Meho Krljic"Pa valjda znaš da sam ja apsolutni strejter po tom pitanju? Nikad nisam probao ni kanabis, a nekmoli heroin. Nego, malko seruckam da prođe vreme.

Kakav si ti lik Meho!!!
:lol:  :lol:  :lol:

A i ja to volim tako, vise price radi  :wink:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Nyarlathotep

jos ce da poveruju da nisi zagoreli narkoman? a zasto se onda bavis muzikom? i to kakvom muzikom. niko normalan to ne bi ni slusao, a ne svirao. sve sami narkomani, padavicari, pedofili, pederi i ostali rokeri.
:wink:
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Meho Krljic

Hmmm, u pravu si, materijalni dokazi jesu protiv mene, ali kako je i Hegel rekao: ukoliko se činjenice ne slažu sa mojom teorijom, videćemo da li su spremne da promene mišljenje posle obrade bejzbol palicom. Jesi ti ozdravio? Oćeš na koncert sutra?

Jake Chambers

Quote from: "Meho Krljic"Bojim se da onda ne mislimo na isti razlog. :cry:  Tvoj razlog podrazumeva uspostavljanje socijalnih veza sa ciljem dostizanja seksualnog užitka, moj razlog podrazumeva ukidanje potrebe da se uspostavljaju socijalne veze da bi se odstigao seksualni užitak... A mislio sam da sam tako duhovit.... :cry:  :cry:  :cry:

Ne brini, ja sam te razumeo...  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Meho Krljic

Ma, slutim da je i '...' razumeo nego se pravi fin.  :lol:

Ghoul

Quote from: "Cornelius"Ma, nastavi jogu. Ima Meho pravo. Bićeš posle automan.

pa da, moći ćeš da se sklapaš i rasklapaš po volji! :idea:
https://ljudska_splacina.com/

Jake Chambers

Dođe ti automan nešto ko otoman?  :lol:

Cornelius

Quote from: "Hiro Nakamura"Dođe ti automan nešto ko otoman?  :lol:

To ti je nova vrsta superheroja - čovek na točkovima.

Jake Chambers

Pih... a ja se ponadao nešto udobno...

Tex Murphy

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "Hiro Nakamura"Dođe ti automan nešto ko otoman?  :lol:

To ti je nova vrsta superheroja - čovek na točkovima.

Automan je sve samo ne NOVA vrsta superheroja.

http://www.imdb.com/title/tt0084978/
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Nyarlathotep

Quote from: "Meho Krljic"Hmmm, u pravu si, materijalni dokazi jesu protiv mene, ali kako je i Hegel rekao: ukoliko se činjenice ne slažu sa mojom teorijom, videćemo da li su spremne da promene mišljenje posle obrade bejzbol palicom. Jesi ti ozdravio? Oćeš na koncert sutra?

danas bio na kontroli, juce primio poslednju injekciju i bocicu infuzije. mmm, infuzije. produzilo se malo. rado cu se izvuci sa gajbe na koncert, i 100% ispascu glup sto pitam: ali na koji koncert?

PS
eto, da ovo ne bi bio 100%tni oftopik, reci cu da je moja devojka isla na jogu i stalno prica kako je to super stvar.

Meho Krljic

Errr, ovaj koncert: http://cvecezla.mojblog.co.yu/1/da-najavim-koncert-cripple-bastards-i-gosti/98343.aspx

Ima dole i topik o tome...

Samo da si ti živ & zdrav, a za Yogu ćemo lako.

Nyarlathotep

auuuu, ovo deluje zajebano, rado cu doci ako se izgegam iz gajbe.

Meho Krljic

OK, vidimo se možda. :lol: Ne nudim ti mesto na spisku jer spiska, navodno, nema.