• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

sjećate li se ovog gospodina

Started by Rommel, 21-06-2007, 18:52:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rommel

S.

Jako lepo, i zao mi je sto postoji samo ta jedna best of kolekcija 1972-1986. koju mogu da pogledam povremeno. Proslo je mnogo vremena i vecine skeceva se ne secam uopste, ali pamtim da jesu bili smesni.

Sa BBC sajta, posebno da bi se uocila razlika izmedju izvedenog skeca koji je citiran na popboxu i prenetog:

# "I still think of myself as I was 25 years ago. Then I look in a mirror and see an old bastard and realise it's me."

# "Am I the Irish comedian with half a finger? No, I'm the Irish comedian with nine and a half fingers."

# "I don't go out of my way to be outrageous, I just go out of my way to look at things."

# "I'm an Atheist...thank God."

# "I've stopped smoking...I think the cost was a lot of it, and not being able to breathe. I first gave up smoking when I was eight."

# "A good storyteller never lets the facts get in the way."

# "We spend our lives on the run: we get up by the clock, eat and sleep by the clock, get up again, go to work - and then we retire. And what do they give us? A clock."

# "If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment."

# "Don't mourn for me now, don't mourn for me never - I'm going to do nothing for ever and ever (what Allen said he would like to have inscribed on his tombstone) "

# "Goodnight, thank you, and may your God go with you"

Tex Murphy

Quote"I'm an Atheist...thank God."

Mislim da je ovo Bunjuel.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Rommel

Quote from: "Harvester"

niije to je allen
kao i skech sa nitzcheom - bog je mrtav! Nitzche. (udari munja u pisca) - Nitzche je mrtav! Bog!

Alex

Baš ću da sačuvam tekst - mislim da nikada nisam pročitao pravi tekst o Dejvu Alenu.

Njegov šou (izbor skečeva) bio je na nekoj našoj TV, za poslednje novogodišnje praznike - i odmah su se (ponovo) prepričavali.

Nažalost od DVD-a u Srbiji ništa. Nije bilo ni Beni Hila, sem jedne ne baš reprezentativne kompilacije ranih radova, koju je objavio Metro film, kupivši licencu od francuza.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Loengrin

Suvi genije. Volim ga od malih nogu. Uvek me nasmeje do suza.
A za DVD, ko ga prvi nabavi nek ga drugarski podeli s drugima.

Mislim da su njegovi skečevi jedna od retkih stvari na TVu zbog kojih hipnotisano gledam u ekran.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Tex Murphy

Ja imam neki DivX, trajanje cirka sat i po, neka kao kompilacija (najboljih?) skečeva. Pokušavao sam da nađem još toga na torentima, ali so far nisam uspio.
Genetski četnik

S.

To je to, DVD best of... koji sam navela traje 93minuta. Imam ga, pa ako nije hitno, stici ce kad-tad. Inace po BBC-ju nema nista vise ni u kom obliku, osim u njihovim arhivama.

Loengrin

Quote from: "S."To je to, DVD best of... koji sam navela traje 93minuta. Imam ga, pa ako nije hitno, stici ce kad-tad. Inace po BBC-ju nema nista vise ni u kom obliku, osim u njihovim arhivama.
Ijaoo, sve lepšije od lepšijeg.
Znaš, aj što mi se dopadaš kao čovek i kao komunista, ali da imaš i Dejvov DVD, pa to se opasno graniči sa savršenstvom!  :!:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Rommel

OČITO SAM BOLJI JER JA SAM NaŠAO JOŠ 6( SLOVIMA šest :lol: ) dave allen at large na torrentima

David

eh, staro 'nedjeljno popodne' sa sasom zalepuginom i zeljkom fatorini, i blok dejva alena u njemu. those were the days...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Tex Murphy

Quote from: "Rommel"OČITO SAM BOLJI JER JA SAM NaŠAO JOŠ 6( SLOVIMA šest :lol: ) dave allen at large na torrentima

Ajd baci linkove, ako nije problem. Moj tata će biti oduševljen.
Genetski četnik

Rommel

Quote from: "Rommel"OČITO SAM BOLJI JER JA SAM NaŠAO JOŠ 6( SLOVIMA šest :lol: ) dave allen at large na torrentima

Ajd baci linkove, ako nije problem. Moj tata će biti oduševljen.
ne znam da li još vrijede ako budu dobri postam ih idući ponedjeljak jer su mi na poslu a od sutra do subote neću biti online, sorry
p.s. mogu ih i zapržiti samo mi reci jesi li ikada stupio u vezu sa pajketom za one stare igrice?

Tex Murphy

Cool, nije problem za čekanje. Inače, nisam još stupio s Pajketom u kontakt ali oću.
Genetski četnik

Truba

Quote from: "Rommel"

niije to je allen
kao i skech sa nitzcheom - bog je mrtav! Nitzche. (udari munja u pisca) - Nitzche je mrtav! Bog!

ipak je bunuel  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Loengrin

Džabe što si boljiji, kao i uvek moja ssssppppoooooorrrrraaaaaa veza mi neće dozvoliti da skidam sva ta blaga.  :(