• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Toni Bler pokatolicen

Started by Cu, 24-06-2007, 03:21:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cu

Toni Bler presao u katolicku veru.Gorim od radoznalosti da saznam koja mu je bila motivacija.Kako li ce to uticati na masonsko-templarsko-vatikanske korelacije,i da li ce to nekako pogoditi nas.

Svakako jedan od najodvratnijih likova sadasnje svetske politicke scene. qpuke

Ghoul

Quote from: "Tatko"Svakako jedan od najodvratnijih likova sadasnje svetske politicke scene. qpuke

što?
baš je simpatičan!
https://ljudska_splacina.com/

Rile

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Tatko"Svakako jedan od najodvratnijih likova sadasnje svetske politicke scene. qpuke

što?
baš je simpatičan!

Vala baš bi mi bio simpatičan da ga pogledam kroz nišan snajpera!

Ghoul

Quote from: "Rile"Vala baš bi mi bio simpatičan da ga pogledam kroz nišan snajpera!

radije bih ga gledao odozgo, kroz rupu-kenjačnicu nekog seoskog klozeta... :evil:
https://ljudska_splacina.com/

Mesugahh

A zasto je nekome uposte vazno ko je cije vere i svako ima pravo da promeni veru...

S.

Quote from: "Tatko"Toni Bler presao u katolicku veru.Gorim od radoznalosti da saznam koja mu je bila motivacija....

Erm... uticaj zene mu? A sam cin pokatolicavanja ne vidim sta menja u njegovom sistemu vrednosti...

Cornelius

Quote from: "Tatko"Toni Bler presao u katolicku veru.(...) Kako li ce to uticati na masonsko-templarsko-vatikanske korelacije,i da li ce to nekako pogoditi nas.

Pogoditi nas? Ne verujem. Forum Znaka Sagite ima odlicne veze sa masonsko-templarsko-vatikanskim organizacijama.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Demo(n)lisher

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "Tatko"Toni Bler presao u katolicku veru.(...) Kako li ce to uticati na masonsko-templarsko-vatikanske korelacije,i da li ce to nekako pogoditi nas.

Pogoditi nas? Ne verujem. Forum Znaka Sagite ima odlicne veze sa masonsko-templarsko-vatikanskim organizacijama.
Zaboravio je spomenuti Malteske vitezove, crni red, drustvo Tule i naravno najvaznije (Iluminati). :lol:
I`m a self - improved evil baby.