• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kill Bil Vol. III & IV?

Started by Kunac, 26-06-2007, 12:47:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Ako je verovati E. Bennetu Walshu, producentu dvodelnog filma Kill Bill, Tarantino je smislio zaplete za dva nastavka, i planira da se vratiti u Kinu kako bi ih usnimio.

Treći deo bi se vrteo oko osvete dva člana Crazy 88s. Četvrti deo bi se fokusirao na poravnjavanje računa između kćerki Beatrix Kiddo i Vernite Green, kako je ranije već bilo predviđano. Postoji mogućnost da se u borbu uključe i kćeri Elle Driver i Gogo Yubari (?), ali to je, za sada, samo prazna priča (kao, verovatno, i sve ovo što sam napisao). Znajući Tarantina, od čitave priče verovatno neće ispasti ništa - bar ne u skoroj budućnosti.

Uostalom, meni se mnogo više dopala ideja da se uradi pred-nastavak u anime formi, a tek za desetak i kusur godina novi igrani film.
"zombi je mali žuti cvet"

Meho Krljic

Jebote, mislio sam da se dovoljno izbrukao sa prva dva? No, dobro, kako i ti reče, znajući QT, od ovoga ništa. Nema razloga da se sekiram.

WARLOCK

nisam bas odusevljen nastavcima..bolje da radi na novim idejama kao sto je snimio "grind house" e da kao sto je najavio da ce snimati kod nas..radnja filma se desava u Bg. plava curica trazi Kita Bila da bi ga ubila :?