• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Jews Vs Tompson

Started by Demo(n)lisher, 04-07-2007, 18:10:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Demo(n)lisher

HRT airs pro-Ustasha concert
2 July 2007 | 12:41 | Source: Beta  
ZAGREB -- Croatian state television (HRT) aired a controversial concert of a pro-Ustasha performer Sunday.

HRT representatives rebuffed criticism directed at them for broadcasting Marko "Tompson" Perković's concert on prime time Sunday evening.

HRT acting Director Željko Vela said that there was nothing controversial about the decision.

"It was the musical event attended by more than 40,000 people, and we now wish to keep politics at bay here. HRT is a public television station, and the government has no authority over its program and editorial policy," he said.

Jerusalem-based Simon Wiesenthal Center protested against broadcasting the concert that took place on June 17 in Zagreb, over a public display of Ustasha symbols and chanting of Ustasha slogans that occurred at the event.

The center's Director Efraim Zuroff said that the affirmative display of Ustasha's and ultra-nationalistic symbols at Tompson's concert was "neither a mistake nor coincidence" and that airing of the footage constituted for an "acclaim of hate speech on the part of the Croatian government as well, since HRT is state television."

Reacting to Zurrof's statement, government Spokesman Ratko Maček said Sunday that the government had "no influence on any media outlet in Croatia, including HRT."

Maček reminded that the government condemned attempts to use and display symbols and slogans typical of Croatia's Nazi puppet Ustasha regime that was in power during WWII.

Croatian Prime Minister Ivo Sanader said Croatia was not created on "Ustasha foundations," rather on the "Homeland War"—referring to the 1991-1992 war in that country—and European values.
I`m a self - improved evil baby.

Izitpajn

Što je točno "Beta"?

Inače, nije da branim kretena, ali prisilio sam se da pogledam cijeli koncert (htio sam konačno vidjeti čemu cijeli taj hajp i eventualno napisati tekst na blogu; na kraju sam odustao jer sam zaključio da nema smisla trošiti riječi i vrijeme na netalentirane budale), i mogu reći da nisam vidio nijedan ustaški simbol, a da su bili prikazani, vjerujte, vidio bih ih. Ne, ne želim reći da ih nije bilo, nego samo da se HRT dobro potrudio da ih kamere zaobiđu. Samo se u jednom trenutku iz publike čulo nešto što je mogla biti popularna hrvatska poskočica "Ubi ubi ubi Srbinaaaaaa, Srbinaaaaaaa, Srbinaaaa..." ali je brzo izblijedjelo, pa nisam 100% siguran.

Meho Krljic

Beta je naša novinska agencija. http://www2.beta.co.yu/

Izitpajn

Gh  :x To sam znao  :x

Meho Krljic

Samo si proveravao da li ja znam. Shvatam.

Izitpajn

Ma ne, bilo je "Aha, Beta, to je srpska novinska agencija... Uh, ne, čekaj, što je onda Srna?" Pa sam mislio... ma nije bitno što sam mislio... završila je škola pa sam slobodan, imam vremena pa previše, brate, razmišljam...

Meho Krljic

Jeste, od toga nikad ništa dobro ne ispadne. Ja kad god uhvatim sebe da razmišljam, bacim se pod najbliže vozilo da bih prekinuo tu štetnu aktivnost.

Izitpajn

Bila je u Siriusu neka SF priča gdje su natprosječno inteligentne spojili na elektrode, na leđa im stavili akumulator i programirali elektrošokove svakih nekoliko minuta, da se ne uhvati neki prekoncizan tok svijesti...

A, vidim, i tebi je dosadno :lol:

Meho Krljic

Ma, da, čitam neka uputstva za apliciranje za neke pare od kojih mi se gadno spava... Mislim, pare nisu za nas, nego za naše partnere kojima ja sve to treba da prepričam. Horor...

Izitpajn

Gle, ako ti se spava od para, otvori prozor ili nešto... Što ako su otrovne...

:x  :x  :x Sorry, nisam se mogao suzdržati  :x  :x  :x

lilit

teska vremena su dosla cim je i izitpajn krenuo nemilosrdno da oftopikuje.

:lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Izitpajn

Pa ja rek'o... Došlo ljeto, godišnji, dosadno mi... E najebali ste... :lol:

Izitpajn

Osim toga, offtopik na topiku o tompsonu je svakako korak naprijed... Evo, obećavam, čim netko starta topik o Ceci, ope' ću da oftopikujem...

Meho Krljic

Ma, ja već rekoh, pare nisu za nas nego potencijalno za naše drage partnere... Neću se ja ovajditi od toga, čak i da ih oni dobiju..

Izitpajn

Kolji me nežno  :oops:  Mislio sam na "pare" kao "plinovite pare"...

Sve okej, evo, idem se ubit...  xhang

Meho Krljic

Ah, nisam shvatio šalu, izvinjavam se... Malo sam, er, intelektualno slab...

otaku

meni je ovo leto uzasno pocelo. ukradose mi juce nov novcat bicikl iz podruma, samo sam se jednom vozila. tuga.
Proooobaj da u glavi budes sam

Meho Krljic

Odvratni ljudi.....

otaku

jesu. mom drugu je neko ukrao jebeno drvo ispred kuce, tresnja, izvadili je sve sa korenom, a taman pocela da radja. zamisli tek to.

Izitpajn

Htjeli su trešanja, a nije im se dalo ponovo penjat jer su tek sišli s grane...

Meho Krljic

:?  :?  Auh... Mislim, i to je užasno, ali je za nijansu kreativnije... Mada, uvek sam se čudio ljudima koji kradu biljke. Mojoj komšinici su svojevremeno ukrali par saksija sa cvećem iz dvorišta. Ona u suzama, a ja uopšte ne kapiram šta će to ikome.. Mislim, isto i ovde... Šta će ti, bre drvo????

Bilja

Ja bih volela da je meni leto uzasno samo zato sto su mi ukrali neki predmet, ali nazalost, imam mnogo, mnogo gorih problema. Najradije bih otisla da spavam nekoliko dana, onako vise u nekoj vrsti hibernacije, ali mislim da je to fizioloski nemoguce.
Bilja
----------------------------------------@

Meho Krljic

Nije nemoguće, ali zahteva korišćenje određenih, er, supstanci.

Bilja

Moze i bez supstanci ako unajmim nekog da me preciznim udarcem po glavi vrati u besvesno stanje svaki put kad se probudim.
Ili sto je manje bolno, da mi jednostavno preporucite neki ekstremno dosadan film pa da ga pustim da se vrti ukrug.
Bilja

Meho Krljic

Hmmm, evo, recimo Underworld. Jedan od retkih filmova koje nisam uspeo da odgledam do kraja i pored vampira u fetišističkim PVC kostimima i sulude CGI akcije.

Tex Murphy

Kad smo već kod groznog ljeta, šta tek ja da kažem - ja se zaposlio  :x  :x  :x
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Dobrodošao u klub, Harv!!! U klub prokletih...

Tex Murphy

Šmrk!  :(
Genetski četnik

lilit

meni nesto bas lepo ovih dana, pa se nadam da ce slicno raspolozenje preci i na vas.

Cornelius

Quote from: "Harvester"Kad smo već kod groznog ljeta, šta tek ja da kažem - ja se zaposlio  :x  :x  :x

Ne brini Harvi. To stanje zaposlenosti je privremeno. Samo do penzije.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Ghoul

Quote from: "Harvester"Kad smo već kod groznog ljeta, šta tek ja da kažem - ja se zaposlio  :x  :x  :x

heh, bosanska posla, zaposlio se meseca jula da bi odmah mogao da ide na godisnji odmor. :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"

heh, bosanska posla, zaposlio se meseca jula da bi odmah mogao da ide na godisnji odmor. :roll:

Heh, you don't even know the half of it! Zaposlio sam se od jula zato što nastava počinje tek u oktobru, tako da će tri mjeseca da me plaćaju da ne radim ništa  :twisted:
Genetski četnik

Jake Chambers

Majko moja ljenčuga... pa mi Bosanci bar nismo lijeni...

Nego... Izitpajn offtopičkara da bi sakrio činjenicu da mu je Tompson brat po prezimenu  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

lilit

QQ, danas je dan kad cu videti Ghoula.  :?  :?  :shock:

Jake Chambers

Nebojse, bićem ja tu da te branim.  8)
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"QQ, danas je dan kad cu videti Ghoula.  :?  :?  :shock:

e, neces me videti, na zalost necu stici na skrob promociju jer kadija me ceka na veceri.
ali mozda je nesto izvodljivo u sub ili ned?

Ghoul

Quote from: "Harvester"Zaposlio sam se od jula zato što nastava počinje tek u oktobru, tako da će tri mjeseca da me plaćaju da ne radim ništa

kad spoznaju ko si i sta si i kaki si, placace te i nadalje da nista ne radis.
ili otpustiti.

uzivaj u proticanju staza dok mozes...

otaku

Quote from: "Bilja"Ja bih volela da je meni leto uzasno samo zato sto su mi ukrali neki predmet, ali nazalost, imam mnogo, mnogo gorih problema. Najradije bih otisla da spavam nekoliko dana, onako vise u nekoj vrsti hibernacije, ali mislim da je to fizioloski nemoguce.

postujem ja tvoju muku, ali meni je bicikl vise od predmeta, u voznji bicikla prebolela sam mnoge stvari,  a moguce da mi je oduzeo i nevinost :oops: plus sto grad izgleda deset puta bolje s bicikla.

Bab Jaga

Quote from: "Bilja"Ja bih volela da je meni leto uzasno samo zato sto su mi ukrali neki predmet, ali nazalost, imam mnogo, mnogo gorih problema. Najradije bih otisla da spavam nekoliko dana, onako vise u nekoj vrsti hibernacije, ali mislim da je to fizioloski nemoguce.

Ovo počinje biti jezivo. Ne samo da smo fizički slične nego i prolazimo kroz slične faze u isto vrijeme.
Ghoul fhtagn!

Demo(n)lisher

Hm, evo i mene (posle dugog vremena). Vratih se iz nama drage zemlje Amerike (Cikago) i videh da se ovde nista novo ne dogadja.
BTW, da opet malo skrenemo s toka diskusije, gde VI PROVODITE OVO TOPLO LETO? 8)
I`m a self - improved evil baby.

Bilja

Quote from: "Bab Jaga"
Ovo počinje biti jezivo. Ne samo da smo fizički slične nego i prolazimo kroz slične faze u isto vrijeme.

Nadajmo se da ce nas obe to sto pre je moguce proci.
Bilja

Izitpajn

Quote from: "Hiro Nakamura"Nego... Izitpajn offtopičkara da bi sakrio činjenicu da mu je Tompson brat po prezimenu  
Ti si valjda zadnji na ovom forumu koji je to shvatio...

Tex Murphy

Šta, Izitpajn se preziva Perković??? :P
Genetski četnik

Bab Jaga

Quote from: "Demo(n)lisher"BTW, da opet malo skrenemo s toka diskusije, gde VI PROVODITE OVO TOPLO LETO? 8)

Radno (zašto nemamo smailića koji se objesio?)
Ghoul fhtagn!

morbius

Evo, i ja se zaposlih. Doduše, za sada sam na probnom radu.
Why me?

Tex Murphy

Moje saučešće.

Doduše, moj posao je za sada sjajan. Svodi se na igranje Indijana Džonsa i povremeno objašnjavanje studentima da je profesor "upravo izašao"  :evil:
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Doduše, moj posao je za sada sjajan. Svodi se na igranje Indijana Džonsa i povremeno objašnjavanje studentima da je profesor "upravo izašao"  :evil:

dakle, danas BAŠ SVAKO može da postane asistent! :x  :cry:

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Harvester"Doduše, moj posao je za sada sjajan. Svodi se na igranje Indijana Džonsa i povremeno objašnjavanje studentima da je profesor "upravo izašao"  :evil:

dakle, danas BAŠ SVAKO može da postane asistent! :x  :cry:

TAČNO!
Genetski četnik