• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SWEAT FOR SWEAT !!! (hiperintelektualci, KEEP AWAY !!!)

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 09-07-2007, 09:51:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

...palo mi je na pamet da je nakon (daleko bitnijeg)Charlieja Bronsona, došao red da se oda mala počast još alive+kicking, ali definitivnom has-beenu, CHUCKU NORRISU, voljenom znojavom đavolu...

...više je razloga, a evo tek 5:
1. remek-delo Stevea Carvera- LONE WOLF McQUADE
2. remek-delo Steva Carvera- AN EYE FOR AN EYE
3. začudan spoj martial-arts oriented akcijaša i horora- SILENT RAGE
4. dosta dobar, a tvrdo najtvrđi INVASION U.S.A. Josepha Zita
5. praktično mustra za efektne B tvrdoliinijaše tog vremena- FORCED VENGEANCE Jamesa Farga

...mada nikada nije,a, čini se, nije ni nameravao, dobacio do Bronsonovih visina ima nekoliko dodirnih tačaka- odana je istrajavao u akcionom žanru, u jednom trenutku je pronašao utočište na TVu ( serijal Walker odnosno A Family of Cops), u Charliejovom slučaju), obojica su bili podvižnici Cannon Film Group raja...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...evo, kao inicijator, red je da baš ja i načnem sezonu...

...krenuo bih od juče repriziranog CODE OF SILENCE (1985) Andrewa Davisa, odličnog, dvoslojnog, brzopoteznog tvrdog one against them all 80s tvrdog akcijaša, dosledno konsekventnog izraza... CODE OF SILENCE je najbolji moguć uzorak da se nevernima ilustruje magija Chucka Norrisa, koji čak i kada snima u A, svaki tren isijava B svešću, a svi znamo koliko je to neodoljivo i ispravno...tu su i Henry Silva, mladi Dennis Farina, jedan nežni devojčurak, hrpa opakih latino drug bustera i sky-high gomila polomljenih udova...ma, essential !!!

Kunac

Ne bi bilo loše da ti je naslov malo eksplicitniji - tj. da se u njemu pominje C.N. po imenu i prezimenu. U ovom obliku može da navede potencijalne čitače na pogrešan trag.
"zombi je mali žuti cvet"

ginger toxiqo 2 gafotas

..ako neko nađe mom topicu manu...Chuck će mu zadati smrtonosnu ranu!!!

...ja samo očekujem posvećene, upućene čitače/dopisivače otvorenog srca!!!

Kunac

Ja to samo zbog toga što mislim da neki od potencijalnih diskutanata neće ni kliknuti na topic jer ne piše eksplicitno da je o Chucku... Inače, ideja ti je za svaku pohvalu! Posle Charlesa, Chuck je bio sledeći logični izbor...

:!:

Meho Krljic

Pa, jeste. Mislim, Čarls Bronson bar ima nekog šarma, dok je Čak Noris utterly charmless....

milan

Quote from: "Meho Krljic"Mislim, Čarls Bronson bar ima nekog šarma, dok je Čak Noris utterly charmless....
Ali zato ima dva uzija iz kojih seje smrt po udruzenim svetskim teroristima koji bi Ameriku da zaviju u crno!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "Meho Krljic"Pa, jeste. Mislim, Čarls Bronson bar ima nekog šarma, dok je Čak Noris utterly charmless....

...open up your mind and the rest will follow- to je tako En Vogue...

Kunac

Nije loš Chuck. Jester drvenast, ali je to odlika većine značajnih akcionih heroja - pa i samog Charlesa B!

Code of Silence je odličan akcijaš! Pravo osveđženje za ove tople dane... Čini mi se da ga je PINK ovih dana objavio na legalnom DVD nosaču, pod prevodom ZAKON MAFIJE (ili nešto jako slično tome)... Ili se ipak radi o nekom drugom Chuckovom filmu?

Tex Murphy

Ko negira harizmu Čaka Norisa, zaslužuje da umre jezivom smrću.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Vidim da ću umirati nekoliko puta.... Mislim, nije da nisam rado gledao neke od njegovih filmova davnih osamdesetih, ali nije i da sve to nije, trezveno analizirano, uglavnom čisto smeće. Lone Wolf McQuaid kao lošija verzija Hillove posvete Wild Bunch (Extreme Prejudice) ili Missing in Action kao, sasvim je jasno zašto, prva, neuspela verzija Rambo: First Blood Part 2 su mi prilično dobre metafore za celu Norisovu karijeru. U žanru akcionog filma osamdesetih njegovi filmovi se svakako ne izdvajaju iznad filmova sa Arnoldom/ Slajem/ Čarlsom ili čak Klintom a moglo bi se obrazlagati da se utapaju u sivilu u kome su se tada kupali mnogi danas zaboravljeni action hero likovi. Čk Noris, osim svoje tekvando ekspertize nije doneo skoro ništa 80's action flicku: slab je glumac, nema harizmu Istvuda ili čak Bronsona, fizički je neimpresivan (za razliku od Slaja) a nema ni groteskni/ kempi šarm Arnolda.

Opet velim, kad sam imao dvadeset godina manje, lakše mi je bilo da izađem na kraj sa svim tim, ali iz današnje perspektive mislim da je malo preambiciozno govoriti o njemu kao o nekom vrhuncu '80s akcije... U najboljem slučaju, on se zapućivao putanjama koje su drugi mnogo bolje iskoristili...

ginger toxiqo 2 gafotas

...upravo sam dovršio reprizu FORCED VENGEANCE Jamesa Farga ( kasnije radio i sa Eastwoodom!) i moram da priznam, with the tongue in my cheek, da je ovaj film jako, jako ružno postario... ovo je, bez sumnje, najslabiji naslov sa Chuckom Norrisom kao vodećom zvezdom iz njegovog zlatnog, 70s perioda i, pored teme neprijateljskog preuzimanja porodičnog kazina na uvek potentnoj lokaciji Hong Konga i motiva osvete kao i Norrisa u najboloj fizičkoj spremi, nema baš ništa bitno za pohvaliti (osim,možda, rešenja uvodne špice and that's it!)...

***ipak jedan curio i mozgalica za dokone, čemu je bilo potrebno uplitanje noirovski tretiranog glasa glavnog junaka iz off-a ??? So out-of-place!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

...evo i podstanara no ovom topicu  (čovek ne zaslužuje svoje ćoše, ali iz srodne je priče, slične ih sudbe povezuju...)...

...naime, pre neki dan sam  sjajnom društvu reprizirao izuzetnost rahmetli maestra Johna Flynna (Rolling Thunder, The Outfit, Best Seller,  Lock Up, Nails, Brainscan, Scam...) OUT FOR JUSTICE, jedan od poslednjih naslova iz zlatne, big studio ere  Stevena Seagala... OUT FOR JUSTICE na prvi pogled izgleda  prvenstveno kao delo, znalački skrojeno po meri svoje glavne zvezde- redukovan zaplet, hipertrofirano fizičko nasilje, bez puno teksta i praznog hoda, ali John Flynn je uspeo da i u ovom zadatku po porudžini, nimalo bliskom njegovoj izvornoj, osobenoj poetici, poentira sa čistom peticom, isporučivši brzopotezni, uber-konsekventni akcijaš iz koga je bez vidljivih tragova apstrahovano ono što bi se u konačnom skoru činilo zbilja izlišnim...OUT FOR JUSTICE je pravi mali odlikaški ogled na temu žanrovske čistote, efektnog izraza i samosvesti autora čija je vrhunsko umeće očigledno i kada radi na zadatu temu... Flynn je uspeo da i u ovo u startu kruto postavljeno štivo inkorporira svoje tematske opsesije- osveu po svaku cenu, odnos međusobne uzajamnosti između 2 muška lika u priči, etnički locirano nasilje...

***pored Seagala, tu su i čudesni William Forsythe, odmerena Jo Champa, rana Gena Gershon i blago rutinirani Jerry Orbach...tek da se zna!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

...evo dovodim još jednog podstanara na ovaj topic- bivšeg športaša Briana Boswortha, kome se, eto, nije dalo da postane zvezda a nije da nije imao štofa za tako što...ovde bih skrenuo pažnju na njegov uradak, osvetnički orijentisan ONE TOUGH BASTARD a.k.a. ONE MAN'S JUSTICE, debitantsku režiju Kurta Wimmera (Equilibrium, Ultraviolet)...ONE TOUGH BASTARD je daleko od savršenog brzopoteznog, B akcijaša, ali je i delo koje je, uprkos vidljivi manama (brojna ispadanja iz ritma, neozbiljan dizajn glavnog negativca, inače dosta uverljivo opakog Bruca Payna, par mesta gde je trebalo štrikovati for greater good, klimava gluma Boswortha) izdržalo test vremena i preporučuje se za gledanje u ovoj 2007. prvenstveno svojom efikasnoću, ubedljivošću akcionih sekvenci, činjenicom da je ovo film sa čak trojicom važnih zlikovaca, ozbiljnim negativcem, žustrinom u izvođenju, nekolicinom vrcavosti u tekstu, diskretno pozicioniranim posvetama (u rasponu od Death Wish do hongkoških ostvarenja Johna Wooa)...a tu je i (MC) Hammer...

ginger toxiqo 2 gafotas

...danas sam reprizirao BELLY OF THE BEAST hongkoškog filmskog martial arts koreografa i reditelja Siu-Tung Chinga (potpisao i sasvim dobar HK odgovor na CHARLIE'S ANGELS pomamu pod nazivom NAKED WEAPON)...za one retke koji BOTB još nisu pogledali, a privlači ih ta sorta, bez zamuckivanja potvrđujem da je ovo daleko najbolji naslov Stevena Segala u ovom, posrnulom, STD delu karijere ( povoljno bih se mogao izraziti još samo o THE FOREIGNER iz iste godine (2003.), ali njega je režirao Michael Oblowitz, a to dosta govori i bez moje pohvale)...u BOTB je odlično iskorišteno sve ono dobro što Seagal (još uvek) može da ponudi, a sve loše je bufferovano odličnim ritmom, izobiljem akcije sa breathtaking koreografijama koje, na sreću, ne klize ka wirewalk izdrndavanju i ostaju u domenu fizički koliko-toliko izvodljivog, te bizarnostima tipa transeksualnog ubice/borca, prikazima thai vudu rutuala i izuzetnom fotografijom...da je imao bolju distribuciju i da Seagal tada već nije dobrano okrunio poverenje svojih poklonika u rasulu, ovo bi lako mogao biti film-prekretnica u njegovoj down the drain karijere...no, kanda Seagal nije znao da prepozna suvo zlato (ili nije znao šta i kako s njim), kao u pesmi C.C.R.- ,,...bolje bi ti bilo sa mnom, al' ti nemaš ukusa..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...kasno sinoć je pala i repriza MISSING IN ACTION pouzdanog B tvrdolinijaša Josepha Zita (The Prowler, Red Scorpion, Invasion U.S.A. ...)...MIA je pošten, brzopotezni B uradak krcat preterivanjima karakterističnim za Golan-Globus produkcije, film svestan razloga svog postojanja kao i nameta koje pojava Chucka Norrisa sa sobom nužno nosi- ovde nema mesta za ideološka prenemaganja koja bi se ticala opravdanosti američkog angažmana u Vijetnamu niti razbijanja glave nad neprolaznim američkim intervencionizmom u dalekim krajevima, jer tu je Chuck N. koji je dokazano bio i ostao punching/trigger-happy, a gre'ota je da se tako zlatna prilika propusti... ovo nije corner-stone film na temu savremenog ratovanja, pa čak to nije ni u mikro okvirima pod-pod-žanra nam duty filmova, ali Zito u MIA nenametljivo potvrđuje svoju dosta visoku klasu- odličan je u postavljanju i kretanju unutar kadra i poput J.Demmea, recimo, puni dubinu kadra zanimljivim, eye-engaging dešavanjima...

***a tokom Norrisovešetnje Saigonom, Zito je našao vremena i za odmereno-primerenu duhovitu posvetu Scottovom BLADE RUNNER-u...

ginger toxiqo 2 gafotas

...posle 20 godina sam reprizirao THE LONE WOLF McQUADE i ponovo se uverio da se radi ne samo o najboljem filmu u karijeri Chucka Norrisa, ne samo o odličnom B akcijašu već da je reč o punokrvnom remek-delu. Sve što treba je tu - pro-aktivan, fizički spreman, beskompromisan glavni junak, motiv osvete, ubedljiv negativac (David Carradine), goluždravljenju sklona heroina (zbilja saucy Barbara Carrera), spaghetti western ugođaj, fin brevijar živopisnih epizodnih likova, desetak upamtljivih, efektnih akcionih scena, čvrsta, fokusirana režija STEVA CARVERA, mnoštvo uticaja i uzora... sve, sve, sve!!!
    The A+ grade stuff!!!

Kunac

NEW YORK - Trading karate chops for lawyers, tough guy actor Chuck Norris is taking on a new book titled "The Truth About Chuck Norris," saying it's a big lie and he wants to stop its distribution.

On Friday, Norris sued Penguin Group Inc. and the book's creator, Ian Spector, saying his good image is being spoiled by a book that depicts him as callous and unlawful and which he says includes false "facts" that are sometimes racist and lewd.

In a lawsuit in U.S. District Court in Manhattan, the actor, whose real name is Carlos Ray Norris, says the preface of the book refers to meetings between Norris and Spector, a Westbury, N.Y., resident and an undergraduate at Brown University, and the book also thanks Norris for "playing along."

But, the lawsuit said, Norris never authorized Penguin or its Gotham Books division to use his name, image or likeness in connection with commercial sales of the book, which was published on Nov. 29.

The lawsuit said Norris told Penguin it was not authorized to publish the book but the publisher rejected Norris' claims. The lawsuit seeks unspecified damages, a halt to publication and a recall of books already sold.

A message left with a spokesman for Penguin was not immediately returned.

Norris has been in more than 20 films. The actor was a six-time undefeated World Professional Middle Weight Karate champion who in 1997 became the first man in the Western Hemisphere to be awarded an 8th degree Black Belt Grand Master recognition in the Tae Kwon Do system, the lawsuit said.

ginger toxiqo 2 gafotas

...a pala je i repriza odličnog B sf akcijaša DARK ANGEL (a.k.a. I COME IN PEACE)  meni jako dragog Craiga R. Baxleyja sa Dolphom Lundgrenom kao nosećom zvezdom... i sa ove distance, DA ostavlja utisak brzopotezne, konsekventne, fino skockane i odlično izmontirane oktanske akcije izuzetnog ritma i svakako ponajbolji film u tom zlatnom Lundgrenovom nizu sa početka devedesetih godina prošlog veka (Dark Angel - Big Showdown in Little China - The Punisher - Universal Soldier)... too bad for the whole bunch!!!

Kunac

Chucku je baš krenulo... sa suđenjima.

Fri Jan 25, 7:44 PM ET

HOUSTON - The former chief executive of Chuck Norris' martial arts program for inner-city children has pleaded guilty to stealing from the charity, the U.S. Attorney's office said.

James D. Brasher, 47, pleaded guilty on Thursday to one count of uttering a forged security, the office said in a statement.

Brasher confessed to opening bank accounts in names similar to that of Norris' Kick Drugs Out of America Foundation. He then fraudulently endorsed checks sent to the foundation and deposited them into his own accounts, using the money to pay his debts and living expenses.

He admitted taking at least $130,000, DeGabrielle said.

Brasher is set to be sentenced in April. He faces up to 10 years in prison, a fine of $250,000 and a three-year-term of supervised release.

Norris established the foundation, nicknamed Kickstart, in 1990 to use martial arts to help children avoid the temptations of gangs and drugs. According to the charity's Web site, Kickstart serves 5,000 youngsters in 38 schools in the Houston and Dallas areas.

ginger toxiqo 2 gafotas

...a od jutros internetom kruži i cakum-pakum dvd rip najnovijeg naslova Stevena Seagala - DRIVEN TO KILL! Akcijaš, naravno, Seagalov lik se zove Ruslan...

Kunac

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 10-05-2009, 15:21:03
...a od jutros internetom kruži i cakum-pakum dvd rip najnovijeg naslova Stevena Seagala - DRIVEN TO KILL! Akcijaš, naravno, Seagalov lik se zove Ruslan...
Film se distribuira i pod alternativnim naslovom - Ruslan...

shrike

da ne otvaram posebnu temu evo jedne tužne kopipejst vesti

Bangkok, 04.06.2009.

Beta
Dejvid Karadin pronadjen mrtav u Bangkoku

Junak filmskih serijala "Kung Fu" i "Kill Bill" Dejvid Karadin (David Carradine) pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Bangoku, objavio je Bi-Bi-Si njuz (BBC News) na svom sajtu

Karadin (72) je u Tajlandu snimao novi film "Stretch", kazao je
Bi-Bi-Sijevom dopisniku njegov menadžer Čak Bajnder (Chuck Binder).

Bajnder je kazao da je vest o Karadinovoj smrti "šokantna". "Bio je
pun života, uvek želeo da radi... divna osoba", dodao je.

Prema pisanju tajlandskog dnevnika na engleskom jeziku Nejšen (The
Nation), Karadin je pronađen obešen u hotelskoj sobi u Bangkoku.
Policija veruje da je reč o samoubistvu, pošto u sobi nisu
pronađeni tragovi borbe.

Karadin je igrao u Skorsezeovom filmu "Boxcar Bertha", Bergmanovom
"Zmijskom jajetu", kao i u filmovima "Death Race" i "Woody Guthrie
Bound for Glory".

Njegovu karijeru oživeo je Kventin Tarantino krajem 2003. godine,
kada mu je poverio ulogu Bila u filmovima "Kill Bill" i "Kill Bill 2".
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

crippled_avenger

U vreme snimanja filma WHEELS OF TERROR, Carradine je bio u Srbiji. To snimanje je bilo prepuno skandala, za koje je mahom odgovoran Oliver Reed, ali ni supruga David Carradinea nije zaostajala, naročito jedno veče kada se, njemu iz inata, pred njim vatala sa nekim mladićima koji su služili vojni rok u JNA, na terasi lokalnog hotela. Ljudi su pričali da je Carradine bio vrlo tih i depresivan u to vreme.

S druge strane, jedan moj drug je bio donedavno komšija Carradineov u LA i kaže da je bio vrlo ljubazan i povučen čovek. Taj drug je bio oslobođen služenja vojske.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

ginger toxiqo 2 gafotas

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

ginger toxiqo 2 gafotas

...da, bivši bubnjar... pored puta, Death Wish mi javlja da je u Varaždinu upoznao izvesnog Ivicu koji je autor idejnog rešenja (ovog ili nekog drugog) za plakat za ovaj film..

raindelay

Da nije ovaj plakat. Obratite paznju na slogan.  :| xrofl

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

ginger toxiqo 2 gafotas

...bučne ovcije sam sačuvao za ovih dana i na drugim topicima pominjani THE TOURNAMENT, tvdi, surovi i beskompromisni hiperakcijaš i, što je važnije, vlažni san pretvoren u javu, san ljubitelja B akcije, jer ovde je reč o spektakularnom i u svim domenima uspelom i osobitom ostvarenju B klase koji ima i pokazuje i ambiciju i izgled A lige...pravi sweat for sweat podvig!!!

JasonBezArgonauta

Gingere po opisima THE TOURNAMENT mi liči na prepisani MEAN GUNS. Da li sam u pravu ili se ovde nudi nešto više?
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

ginger toxiqo 2 gafotas

...da, na nivou sinopsisa, to je to i poređenje sa Pyunovim MEAN GUNS je sasvim na mestu, međutim, na nivou egzekucije reč je o dva sveta, dve udaljene civilizacije - MEAN GUNS je sirotinjsko prangijanje, svesno i svog korena i svog ishodišta, a, kao što rekoh, THE TOURNAMENT je prpošna B akcija koja izgleda i nastupa kao prvosklasni A-league  uradak - the best of two worlds, veruj mi na reč!!!

Kunac

JasonBezArgonauta

Svakako zvuči zabavno i potražiću ga, mada sam ja pre za sirotinjsko prangijanje.

A kad sam tu da i ja uvedem jednog podstanara koji zaslužuje ovo društvance Sho Kosugi (best ninja ever).
Znalcima je dovoljno samo pomenuti NINJA III i PRAY FOR DEATH, a za ostale evo nešto šturo iz Wikipedie

Sho Kosugi, born Shōichi Kosugi (小杉 正一 Kosugi Shōichi?, born June 17, 1948 in Minato, Tokyo) is a Japanese martial artist with training in ninjutsu who gained popularity as an actor during the 1980s, usually playing a ninja. He is the father of Kane Kosugi and Shane Kosugi. After taking a hiatus from film, he started a taiko group in California. In Japan, he also runs an internationally oriented group of martial arts acting schools known as the Sho Kosugi Institute.

I jedna vest (ako je vest), čiča Sho se vratio u igru. Sporedna uloga u NINJA ASSASSINS. Pa, dobro nam doSho.

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

ginger toxiqo 2 gafotas

... da pomognem novopridošlome - Sho Kosugi  (i njegovi filmovi) je u više navrata pominjan i na ranijim stranicama ovog topica, ali i pod temom - "Guilty pleasure is my proper measure", ovde - http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=4372.msg98420#msg98420

JasonBezArgonauta

Upravo videh kako mi dobro ide otkrivanje tople vode. Bejah ubeđen da je dotični zaboravljen.... Anyway, thanks.
btw upravo skidam THE TOURNAMENT, pa uskoro - premijera.

Ghoul

dobar je TOURNAMENT: bolje mi je lego od ŠUTEMAP ili KRENKOVA.
fina trojka.
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

THE TOURNAMENT je super, COMMANDO PERFORMANCE hramlje. Lundgren, zamislite, nije neki ržiser. Uz to izgleda i prilično urušeno. Poverty row actioner. Nebulozan, zaboravljiv ali, što nije mala stvar, dobronameran. A tu je i Ida Lundgre, 1996. godište, Dolphova kći. Ona u CP glumi jednu od dve plavokose kćerke ruskog predsednika koje sos tatkom dolaze na "spektakularni" koncert pop zvezde Venus - i tamo ih napadaju teroristi... Dolph pripada Argentovoj školi režije - svoju malodobnu kćer je izložio raznim oblicima torture, od čupanja za kosu pred kamerama, preko šamaranja i pokušaja silovanja... Eh, ti Šveđani.

ginger toxiqo 2 gafotas

...kao što sam i očekivao, Lundgrenov COMMAND PERFORMANCE je simpatična budalaština, tim pre ako se gleda dva dana nakon THE TOURNAMENTa sa kojim deli mnogo toga (osnovni svetonazor, poreklo i ishodište, a THE TOURNAMENT je sniman u Bugarskoj što je najčešći dom za Nu Image produkcije kojima pripada i COMMAND PERFORMANCE)...

...dobra vest je da Lundgren jasno shvata ograničenja i svog skromnog, ali za ovu ligu dovoljnog rediteljskog talenta, kao i nametesveta iz kog nikako da se izbavi, te COMMAND PERFORMANCE nudi korektno režiranu besmislicu sa nekoliko atraktivnih prizora, što je u krajnjem zbiru taman potaman; na produkcionom i kvalitativnom nivou Lundfren ostaje u očekivanim granicama, sam plot je remix Furieovog DETENTIONa, a postoji i stidan pokušaj ozbiljnije kontekstualizacije (biografija predsednika Petrova naliči Putinovom usponu), dok pravi ukras čine često beslovesni dijalozi (u jeku akcije bubblegum pop princeza zamoli Lundgrena - "Joe, please, don't get killed!" ili razgovor na temu istovetnosti engleskih termina za Džordžiju i Gruziju, npr.)...

...da ponovim, za Dolpšha Lundgrena,  najslabiju, ali paradoksalno i najizdržljiviju kariku u DTV lancu (Segal, JCVD...), sasvim prihvatljivo postignuće...

ginger toxiqo 2 gafotas

...novi Seagal, vele, in the vein of The Professional and Man on Fire...

The Keeper 2009 DVDRip XviD-DiVERSE

Milosh

The Tournament je odličan, jedan od boljih akcionih filmova koji sam pogledao u poslednje vreme.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Kunac

JasonBezArgonauta

Odgledo Tournament, ima svoje uspone i padove ali je najbolji akcioni film ove godine. Najveći minus je bezobrazno mala minutaža Scott Adkinsa.
Cenim da bi on mogo/trebo/moro da postane legitimni naslednik Chuck Norrisa.

Počeo da gledam i The Keeper i odusto posle 15 minuta. Toliko je zabavan.

ginger toxiqo 2 gafotas

Universal Soldier Regeneration 2009 DVDSCR-CM8

http://rapidshare.com/files/327905623/Universal.Soldier.Regeneration.2009.DVDSCR-CM8.part1.rar
http://rapidshare.com/files/327905485/Universal.Soldier.Regeneration.2009.DVDSCR-CM8.part2.rar
http://rapidshare.com/files/327904894/Universal.Soldier.Regeneration.2009.DVDSCR-CM8.part3.rar
http://rapidshare.com/files/327904201/Universal.Soldier.Regeneration.2009.DVDSCR-CM8.part4.rar

Джон Рейнольдс

Ima li skriner Univerzalnog vojnika neke pizdarije po ekranu ili je čist?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Quote from: John Reynolds on 30-12-2009, 14:04:50
Ima li skriner Univerzalnog vojnika neke pizdarije po ekranu ili je čist?

Proverio. Ima veliki tajmkod brojač dole desno.

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

ginger toxiqo 2 gafotas

...meni se to baš, baš gleda, toliko da sam spreman ta taj brojčanik pod veem pod so 80s/90s čarobni ukras...

Kunac

Mislim da je taj brojač nešto što se automatski ubacuje kada se pravi ovaj mozaik od kadrova iz filma. Moguće je da je sam film čist.

Kunac

Kunac

Odlična je slika, bez sata i bilo kakvog drugog belega - bar na uzorku od dva minuta. Fotografija vuče na plavičasto - ali bih rekao da je to filter koji je namerno upotrebljen da bi se prikrilo siromaštvo produkcije - recimo. Za 120 sekundi (uzetih sa samog početka) US:R nudi posetu muzeju, desetak izrešetanih ljudi, otmicu maloletnice i jurnjavu kolima. Znači: adrenalinski tobogan, ali i edukacija.