• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

crkni odmuke, Harvi...;-P

Started by PTY, 13-07-2007, 13:41:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

:!:

(Inače, vidim da se spominje neka onanija...  :? )
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

PTY

...on any account... odbili da vrate pare ili nešto u tom smislu, perverznjaku jedan...

Tex Murphy

Genetski četnik

PTY

One-legged pan is alive and well. Okej, ima malko suficita u struku i deficita na temenu, ali... ima zato crnu bandanu i tonu karizme. Trinaest godina kasnije jednako je impresivan, ako ne i više. Mada, može biti da sam ja matorija pa me lakše impresionirati.
Koncert je bio klasika; prva polovina Novembra ovde a ostatak i ceo Decembar u Kanadi i JuEsOfEj. (Iduće godine je 40-th anniversary turneja striktno po Engleskoj, pa, eto ti šanse...)
Koncert otvoreno sa Thick as a Brick i instrumentalom čijeg naziva ne mogu da se setim, (nešto u maniru engleskih pabova, The Dog & The Drum ili tu to...) pa Mother Goose, Budapest, Nothing is Easy, pa onda par omaža Emersonu, Bahu, i, haha, Henriju Osmom, haha, pa onda, naravno, Aqualung  a Locomotive Breath tek na bis. Nije bilo šanse, šanse, da ga se natera na 2Young4 R&R, ne znam zašto; dobili smo Locomotive Breath tek za bis.

Harvi, moja thingz-to-do-before lista je opasno okraćala; za dve nedelje je na redu Pat Metheny a onda ili pravim novu, ili...  :roll: )

Tex Murphy

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Definitivno ću da probam da se dokopam Britanije sljedeće godine da ih vidim, a ako bude sreće možda tamo i ostanem  :!:
A moja things-to-do-before-I-die lista je jednako duga kao i prije pet-šest godina  :(
Genetski četnik

PTY

Quote from: "Harvester"A moja things-to-do-before-I-die lista je jednako duga kao i prije pet-šest godina  :(

Aaa, pa onda ti definitivno treba ćenđ of d envajroment.
U provodadžisanju, evo ti još jedan imortant sniplet sa koncerta:

Usul

A di su te slike? Nesto se ne vide.
God created Arrakis to train the faithful.

Tex Murphy

QuoteAaa, pa onda ti definitivno treba ćenđ of d envajroment.

Apsolutno tačno  :(  Radim na tome, možda i bude nešto...
Genetski četnik