• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Čuvajte se ....

Started by Rose Ann, 20-07-2007, 12:15:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rose Ann

...stižem danas u RS (ako da Bog, cesta, avto i pogranična kontrola).
Me transmitte sursum, caledoni

Ghoul

u republiku srpsku?  :shock:
pa to je dovoljno daleko od vecine nas...
https://ljudska_splacina.com/

Rose Ann

hahahahahhaha.... :evil: ........od većine. A ja radim sa manjinama :evil:

Ghoul

Quote from: "Rose Ann"hahahahahhaha.... :evil: ........od većine. A ja radim sa manjinama :evil:

harv i komi su manjine u svojim sredinama.
bosanci koji umeju da ukljuce kompjuter i rade ponesto na njemu.

Rose Ann

hej, to mi je stvarno fascinantno....... kada sam bila (puuuuno) mlađa, glavno je bilo, da imaš avto....... nije važna marka ni godište, ni (!) sačuvanost. Koji su to krševi bili..........
A danas je važno, da u kući imaš PC, pa makar ga dobio iz bolnice (!) na rasprodaji; glavno da se može reći, da imaš kompjuter u kući. :)
Stvari se mjenjaju, al ljudska narav ostaje..........

Jake Chambers

U koji grad/koje selo ideš ako nije tajna?
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Rose Ann

Opština Srbac
Sela: Sitneši, Nožičko, Selište
Zašto?

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

David

srbac je napredna opstina, svakom drugom tamosnjem naprednom seljaku malo-malo nadju oranicu punu zasadjene konoplje...
dodji u petak iz srpca u banjaluku [ca 30-40km], i ponesi mi jednu sibicu toga, jel' ok?
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

sigismundus

evo, rose ann več prošla slovenačko hrvatsku granice.
slušao vesti u šest. nisu javili, da je bilo kakvih večih nesreča na putu ili zastoja. znači, prošla je. sada je u hrvatskoj stanje pripravnosti. ko zna, šta je sve sposobna uraditi na putu. rose ann je prava putujuča prirodna katastrofa.  :twisted:
onaj, koji sniva tudje snove

sigismundus

poslednje vesti. rose ann stigla u RS. ako je u slavoniji bio kakav tsunami, znate več, ko je kriv. inače naša sagitašica sve vas najlepše pozdravlja. :wink:

sivka

Quote from: "sigismundus"poslednje vesti. rose ann stigla u RS. ako je u slavoniji bio kakav tsunami, znate več, ko je kriv. inače naša sagitašica sve vas najlepše pozdravlja. :wink:

Da li će Rose i na ovu stranu da navraća_?
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

sigismundus

Rose če ostati u RS. U Srbcu i okolini. Vrača se za tjedan dana.  :)

Truba

srbac
pa to je gore od njiške sbanje  :P
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Quote from: "Rose Ann"Opština Srbac
Sela: Sitneši, Nožičko, Selište
Zašto?

Gledam da nećeš negde u moje krajeve... Srbac je dovoljno blizu Derventi. :lol:

sigismundus

Treba paziti, jes. Hiro, zaključaj sva vrata, zatvori prozore, ugasi svetla i pravi se, da te nema. Samo, da ti kažem, kako je opaka. Meni je došla čak do moje biblioteke. I sad je ČITA...
Tako redom. Ko zna šta če još biti.  :P

Ghoul

dođavola, đejk, nadam se da nećeš da nastavljaš sa ovim zoom-outom na avataru, već si počeo da otkrivaš PREVIŠE!!! :cry:  :cry:  :cry:

Rose Ann

Hiro, idem direkt na Gradisku (oboyzavam cekanje u kolini do cca6 sati). Drugacije  :lol: puno vas poydravljam izsrbackog cyber cafea (2KM na sat )

Rose Ann

Quote from: "David"srbac je napredna opstina, svakom drugom tamosnjem naprednom seljaku malo-malo nadju oranicu punu zasadjene konoplje...
dodji u petak iz srpca u banjaluku [ca 30-40km], i ponesi mi jednu sibicu toga, jel' ok?
Mislila sam da se zezaš, a ono............ jebote, čak je u pilićarnama uzgajaju.........

Jake Chambers

Quote from: "sigismundus"Treba paziti, jes. Hiro, zaključaj sva vrata, zatvori prozore, ugasi svetla i pravi se, da te nema. Samo, da ti kažem, kako je opaka. Meni je došla čak do moje biblioteke. I sad je ČITA...
Tako redom. Ko zna šta če još biti.  :P

Ma ja sam bre u BG.
A tebi Gulino srednjak :D

Truba

izgleda da ovi slovenci ne razlikuju ništa preko Kupe

njima smo svi isti  :twisted:  :evil:  8)  :P
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Quote from: "Hiro Nakamura"A tebi Gulino srednjak :D

od srednjaka više i ne očekujem no srednjak!  8)