• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Your movie

Started by Tex Murphy, 31-07-2007, 15:30:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Pretpostavimo da ste prljavo bogati i da nikom ne morate da polažete račune i da možete da snimate filmove kakve hoćete. Naravno, vama apsolutno nije interesantno snimanje tradicionalnih filmova, nego želite da se poigravate sa formom i pravite nešto totalno bizarno (tj. nešto što nikad ne biste uspjeli da snimite da ne finansirate sami sebe).

Meni su uvijek bili interesantni džamp-skerovi. Npr. ono kad neko hoda sam kroz mračnu kuću, strašna muzika i tome slično, bla bla, uglavnom desi se nešto što trzne i nas i glavnog junaka. Ili pred njega iskoči nekakvo čudovište u trenutku kad je na sceni njegov point-of-view, ili bude samo neki iritantni prijatelj koji voli da prepada ljude, ili mačka ili nešto treće.

E pa ja bih napravio slešer sa cirka trideset likova, gdje će svaki da rikne nakon nekog džamp-skera i sva će ubistva da budu skoro potpuno ista. Mislim da bi to bila urnebesna komedija  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Alexdelarge

Kad bih imao para,a pri tom znao da snimam filmove,ubacio bih negativce ili glumce B filmova,kao sto su  Fred Williamson,Billy Drago,Gary Busey,Al Leong,Robert Z'Dar,Frank Zagarino,Robert Davi itd,da skacu po lobanji Tom-u Cruise -u,Kevin-u Costner-u i Tom-u Hanks-u citavih 90 min.A onda bih ,posto sam mnogo bogat,platio troskove lecenje ovoj trojici,i kad se oporave,snimio drugi deo filma sa istom tematikom.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Kunac

Quote from: "Alexdelarge"da skacu po lobanji Tom-u Cruise -u,Kevin-u Costner-u i Tom-u Hanks-u citavih 90 min.
to ne bi bio igrani film, bio bi snuff...  :lol: treba ga samo produžiti na 3 sata...
"zombi je mali žuti cvet"

Alexdelarge

Quote from: Alexdelarge on 31-07-2007, 19:30:05
Kad bih imao para,a pri tom znao da snimam filmove,ubacio bih negativce ili glumce B filmova,kao sto su  Fred Williamson,Billy Drago,Gary Busey,Al Leong,Robert Z'Dar,Frank Zagarino,Robert Davi itd,da skacu po lobanji Tom-u Cruise -u,Kevin-u Costner-u i Tom-u Hanks-u citavih 90 min.A onda bih ,posto sam mnogo bogat,platio troskove lecenje ovoj trojici,i kad se oporave,snimio drugi deo filma sa istom tematikom.

evo ideje za the expendables 2.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.