• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Reing of Fire

Started by Nyarlathotep, 15-04-2003, 04:24:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nyarlathotep

Reing of Fire

gledao neko ovo?

Lepo snimljeno, pomalo i napeto...
u sutini srednje ocajno.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Achenaton

Pogledao sam ga i žestoko se razočarao.Film je loš, priča neubedljiva, gluma prilično tanka a Mathw Mc Conaghey iritira u svakom kadru u kome se pojavi.

Evo i ja za promenu malo pljujem po filmovima (Spyder-u gde si ?).

Film je stvarno smor a posebno me je izživcirao "metod" lova na zmajeve "trijangulacijom"  - kakva budalaština.E da, i ona scena kad se Ameri pojavljuju kao "oslobodioci" a ćelavi Metju jaše na tenku umesto konja u stilu "vide ja" ili "mama ja sam specilajac" (nije greška u kucanju).Tuga i očaj od filma.Za one koji ga nisu gledali, od srca savet da učine nešto pametnije sa svojim vremenom i ne potroše ga na ovo "ostvarenje".Ovo iskustvo vas neće obogatiti ni na jedan način, verujte.

Truba

to je sranje film o glupim američkim vojacima koji ponovno ko zna koji put spašavaju svijet

ideja o samo jednom muškom zmaju je zaista smiješna

:cry:  :cry:  :cry:  :x  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Nyarlathotep

Koliko samo rupa ima scenario? Uzasno!

Bedak mi je sto sam za njega dao prokletih 100 dindzi.

pozd.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Melkor

A sto  :mrgreen:  Meni je bilo bas zabavno odgledati ga. (Mozda ima veze sto sam disk samo uzajmio) :twisted:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."